Horoskop

Stort horoskopspecial för alla stjärntecken: så här blir ditt 2018!

Du som är född i stenbockens tecken kan nå hur långt som helst med envishet – det får du erfara under 2018. För skorpionen väntar fullt av plötsliga överraskningar, de flesta är positiva, så var inte skeptisk eller motsätt dig förändring. Väduren – se till att inte lämna någon dörr på glänt, bestäm dig för om du ska öppna eller stänga den.

arshoroskop

Foto: Rodolfo Sanches Carvalho/Unsplash

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv? Ta en titt nedan i bildspelet för att ta reda på det!

 

 

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Stort horoskopspecial: Väduren – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Väduren – så här blir ditt 2018

Arbete
Under 2018 kommer din förmåga att förhandla spela en central roll. Löneförhandlingen klarar du galant och du är en bra medlare när meningsskiljaktigheter uppstår på arbetsplatsen. Du kommer ha mycket att vinna på att vara social och umgås med dina arbetskamrater även på fritiden, det kan hjälpa dig att ta dig högre upp på karriärstegen.

Ekonomi
Du behöver inte spara fullt så mycket som du tror och de mindre ekonomiska problem som uppstår kommer att lösa sig under årets gång. Du har en tendens till att snåla mer än du behöver, försök vara lite snällare mot dig själv. Detta är en rest från då du hade det sämre ställt, läget är annorlunda nu och du själv får leva därefter.

Hälsa
Du kan påverka mycket under det här året och göra drastiska förbättringar. Kom ihåg att valet är ditt och försök inte skylla på yttre omständigheter om planen inte går som tänkt. Ditt nyårslöfte är realistiskt så det ska inte vara några problem att hålla det men självklart kommer det kräva både tålamod och disciplin. Har du detta i baktanken kommer allt att gå mycket lättare. Så fort du börjar med dina livsstilsförändringar så kommer du märka att du får en energikick som hjälper dig på traven, denna kommer att övergå i ett stabilt, piggare tillstånd.

Relationer
Du går omkring som en liten grå mus under början av året och vill helst hålla dig för dig själv, tills en vän får dig att inse att du kan ha det mycket roligare i andras sällskap. Något händer som får dig att släppa dina hämningar och våga mer än du brukar. Det är inte bara en värdefull erfarenhet utan något även som förändrar dig i din personlighet. När du märker att du inte bli bränd av att sätta dig själv i rampljuset så tar du fler och fler steg i den riktningen och det medför mycket positivt.

Lycka
Din naturbegåvning tar dig långt i år, du har en speciell talang som för dig till högre höjder. Med andra ord handlar det om skicklighet framför tur och du ska inte sätta ditt hopp till ödet då det bara riskerar att göra dig besviken. Lämna ingen dörr på glänt, bestäm dig för om du ska öppna eller stänga den. Du mår bättre när beslutet väl är taget än under själva processen.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Oxen – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Oxen – så här blir ditt 2018

Arbete
Du finner ett stort stöd hos dina kollegor, de ger dig både praktisk hjälp med arbetsuppgifterna och den stöttning du behöver för att ta dig framåt. Glöm inte att tacka och återgälda de fina gester du får. Arbetstempot är varken högt eller lågt, du får lagom tid att återhämta dig. Det kan vara frestande att jobba in semestern men även du behöver din vila. Det är dock inga problem om du väljer att rycka in och jobba extra under sommaren, att det är ekonomiskt fördelaktigt ger dig en rejäl morot.

Ekonomi
Du har långsiktiga planer, planer som sträcker sig över ett större tidsspann. Det är läge för investeringar under årets mitt, den första halvan spenderar du i förberedande och undersökande arbete. Se till att du har en buffert till jul- och nyår då kostnaderna tenderar att skena iväg. Nytt för i år är att du har fler personer att spendera på än förra året och med detta tillkommer självfallet vissa ökade kostnader. De har samtidigt något att skjuta till, så det innebär att du ändå får mycket tillbaka.

Hälsa
Mentalt är du under året i en övervägande lugn och stabil fas, dina känsloyttringar är inte på något vis extrema utan du är tvärtom väldigt balanserad. Du är den folk litar på i krissituationer, du tappar inte greppet eller blir medtagen av känslostormar.
När det kommer till kost och träning så är du rutinbunden och har lite svårt att variera dig. Gör det till en utmaning att prova en ny, hälsosam matinriktning eller en ny aktivitet.

Relationer
Du får uppleva att den romantiska perioden som du saknat kommer återigen, från de första fjärilarna i magen till något mer djupgående. Du har dina tveksamheter på om det är helt passande men känns rätt så varför hindra det?
Eftersom du lägger så mycket tid på kärleken så kommer dina vänner på ett eller annat sätt att få stå tillbaka. Glöm inte att höra av dig emellanåt, var glad för och utnyttja den nya tekniken som finns som hjälper dig att hålla kontakten på ett enkelt sätt.

Lycka
Årets första månader är du upptagen av fantasier kring lyx, rikedom och berömmelse. Plötsligt går ett ljus upp för dig att det faktiskt finns en hel del saker du kan göra praktiskt för att uppnå det du vill åstadkomma. Det du önskar går i uppfyllelse om du bara kämpar på och gör det du kan bäst. Att försöka vara någon annan än dig själv leder ingenvart, visa upp ditt sanna jag så kommer du längst.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Tvillingarna – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Tvillingarna – så här blir ditt 2018

Arbete
Det sker omfattande förändringar på din arbetsplats och det tar ett tag att vänja sig vid det nya läget. Du är av naturen bra på att anpassa dig till nya omständigheter så det kommer att gå bra. Överordnade ser dig mer än du tror och dina insatser är uppskattade. Du bör koncentrera dig på ditt jobb och inte låta för mycket tid ödslas på skvaller och kringsnack. Att hålla arbete och privatliv isär är ett gott råd, även om du frestas att öppna ventilen.

Ekonomi
Dina närståendes ekonomiska situationer återspeglar sig i din egen, ni borde dela mer på kostnader när det är möjligt. Var inte rädd för att lyxa till det lite ibland, du har levt så snålt förra året att du har råd med det nu. Att använda en del av de extra pengarna på nära och kära är en god investering.

Hälsa
Du känner lite deppig under början av året men så fort solen börjar komma fram blir du piggare. Tills dess kan träning och rörelse råda bot på det. Vädret påverkar dig och du bör undvika att bli för varm eller kall, det är viktigt med solskydd och extra vätska under den varma årstiden. Du älskar att vistas utomhus och bör ta varje chans till det då det för med sig många positiva fördelar. De flesta uppkommande hälsoproblem blir bättre av att röra sig ute i friska luften.

Relationer
Du känner dig öppensinnad och söker dig till nya miljöer som du normalt inte brukar vistas i. Med detta kommer nya bekantskaper, vissa av dem för livet. Du har lätt att sålla agnarna från vetet genom att bryta ner och analysera situationer i ditt huvud. Kommunikationen är god mellan dig och andra, du har dock en tendens att argumentera alltför mycket. Du vill känna dig fri och detta påverkar kärleksrelationer, du kan inte tyngas av att leva med någon som inskränker dig. Om så är fallet är det bäst att du tar upp detta med din närmaste eller börjar fundera på om du istället behöver går vidare och ser dig om efter ny mark.

Lycka
Genom att övervinna dina rädslor vågar du äntligen komma vidare och göra det du alltid drömt om men inte vågat. En vän kommer att hjälpa dig på traven. Du är tveksam först men kom ihåg att du inte har något att vara rädd för egentligen.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Kräftan – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Kräftan – så här blir ditt 2018

Arbete
Dina arbetsuppgifter förändras på något sätt mot slutet av 2018, det är varken till det bättre eller sämre rent praktiskt men det är mer anpassat för dig som person. En fördel med detta att du har mer energi och ork att spendera på det som engagerar dig mest.

Ekonomi
Värdet på dina tillgångar ökar det här året, låt gärna någon professionell eller kunnig vän inom området göra en utvärdering för att bättre kunna avgöra om det lönar sig att sälja eller om du ska avvakta ytterligare. Ju mer tålamod du kan ha desto större är vinsten. Var inte för impulsiv i dina beslut och akta dig för att spendera för mycket under sommaren. Du kommer vara tacksam för det mot slutet av året då du kan leva generöst och med goda marginaler börja efterföljande år på plus.

Hälsa
Tröttheten kommer och går precis som förra året. Du behöver få bättre ordning på din sömn, det är nyckeln till ditt välmående. Du har dina perioder då du är väldigt aktiv, full med glädje och utstrålning – gör det bästa utav dem. Tränar du så får du snabba och goda resultat, du har även en minskad risk för idrottsrelaterade skador.

Relationer
Du är väldigt hemmabunden och vill inte lika gärna resa i år, i alla fall inte längre bort. Det känns viktigare att fixa i hemmet och att ta hand om nära och kära och försäkra sig om att de har det bra. Glöm inte bort dig själv i det här, även du behöver ensamtid för att kunna fungera så bra som möjligt, du har inget att ge av om du själv är uttömd.

Lycka
Du får en chans som är få förunnad, den gör att du får möjlighet att ändra din livssituation till det bättre. Även om du inte är den att bry dig så mycket om rikedom och status så bör du tänka över det här erbjudandet. Det kommer inte att förändra dig personlighetsmässigt, du är fortfarande den du är.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Lejonet – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Lejonet – så här blir ditt 2018

Arbete
Det dyker upp möjligheter för dig att utveckla dig vidare genom internationella kontakter. Allt som rör utlandet har ökade chanser att lyckas och göra dig mer framgångsrik. Förblir du vid din nuvarande plats dag ut och dag in är det lätt hänt att du känner dig trängd och frustrerad, du behöver upplevelser som inspirerar dig till nya synsätt och gör dig kreativ. Du klarar rutinarbete men det är inte att föredra.

Ekonomi
Kostnaderna drog iväg lite väl mycket under slutet av föregående år. Till 2018 så bestämmer du dig för att det ska bli ändring på det och som alla vet är din beslutsamhet inte att leka med. Folk i din närhet anpassar sig snabbt till dina nya planer då de märker att ditt sätt verkligen fungerar. Låt dina närstående få ta del av de vinster du får, det gör att de känner sig delaktiga.

Hälsa
Du håller dig till en enkel kost och träning. Faktum är att det är bra för dig att inte göra några drastiska livsstilsförändringar då det minskar möjligheterna för att lyckas och även medför risker. Gå lugnt fram så får du bara avnjuta fördelarna som ett sunt leverne för med sig. Mot sommaren har du en belöning att se fram emot!

Relationer
Dina vänner ser dig för den omtänksamma och ärliga person du är, vilket gör att vänskapen stärks ytterligare. En vän avslöjar en stor hemlighet till dig, vilket du känner dig ärad över då det innebär att personen litar väldigt mycket på dig, hur frestande det än kan vara så måste du hålla ditt ord och inte avslöja för andra det du blivit anförtrodd.
Under sommaren finns det goda chanser att du kommer hitta någon som kommer att få en särskild plats i ditt liv. Överanalysera inte de situationer som uppstår i samband med detta, var istället öppen för de förändringar som uppkommer.

Lycka
Du har inte slösat upp dina pengar på spel förut så varför börja nu? Låt inte reklam eller någon i din bekantskapskrets försöka locka dig. Spel tillsammans med vänner kan innebära att vänskapen äventyras. Däremot har du, speciellt mot slutet av året, riktig tur när det kommer till tävlingar och skicklighetsspel.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Jungfrun – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Jungfrun – så här blir ditt 2018

Arbete
Du har slitit hårt förra året och nu börjar du se frukterna av detta i form av ökade inkomster och en bättre, tryggare ställning. Om du har möjlighet så planera din semester så att du kan arbeta när det är som lägst tryck på arbetsplatsen, du får njuta av sommaren ändå. Det kan även vara bra att dela upp semestern i två delar. Stämningen mellan dig och kollegorna är god, de borde avundas dig men är enbart glada för din skull, tro inget annat.

Ekonomi
Mot slutet av året trillar det in en oväntad inkomst, precis när du behöver den. Slösa inte upp alla extra pengar du får, låt en beskärd del gå till sparande. Det finns inget som ger så mycket frihet som att ha något att falla tillbaka på.

Hälsa
Det är mycket som händer i ditt privatliv, vilket gör att du inte alltid tar dig tiden att äta sunt och balanserat. Tänk på att hur du äter i hög grad påverkar dina energinivåer. Tiden du spenderar på att laga mat och lära dig en ny, sundare kosthållning är väl investerad.

Relationer
Ju längre in på året det är desto mer börjar du tro på dig själv. Du som inte har någon kärlek i ditt liv kommer att hitta en på vägen, mycket med hjälp av ditt växande självförtroende. En osäker partner kommer känna av konkurrensen när du tar mer plats. Det är nu eller aldrig för denna person. Detta innebär att händelseförloppet kommer att förkortas och det är bara positivt oavsett vad utfallet blir då det blir uppenbart om du ska satsa på det som finns eller söka dig vidare.

Lycka
Du har något unikt att komma med som andra vill ha, vilket du kan omvandla till företagsamhet. Eller så kan du odla det för dig själv i ett rent nöjessyfte. Oavsett vilken väg du väljer så kommer det ha sina fördelar och skänka dig tillfredsställelse.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Vågen – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Vågen – så här blir ditt 2018

Arbete
Efter julledigheten har du en hektisk period i början av år 2018, därefter börjar saker och ting sakta men säkert återgå till det normala. Din teori om att allt känns lättare av att ta det svåraste först stämmer. Det blir några riktigt lata sommarveckor där du får chansen att återhämta dig.

Ekonomi
Det är aldrig för tidigt att börja spara inför semestern, sätt igång med det så fort du bara kan. Det är goda chanser till att du kommer åka utomlands, så förbered dig i god tid genom att spara ihop en bra buffert. Låt inte för generösa presenter äta upp ditt sparande, en gåva given med hjärtat är minst lika uppskattad som en påkostad sådan.

Hälsa
Du sköter om dig själv bra, det du behöver tänka på är att det lätt blir för mycket fikande och snaskande. Alkohol är en annan fälla, speciellt under sommarmånaderna då du måste tänka extra noga på att vara måttfull. Ditt immunsystem är på topp och du drabbas inte så lätt av förkylningar eller andra småsjukdomar under året.

Relationer
Låt inte din konflikträdsla stå i vägen för att säga sanningen. Din ärlighet kommer att respekteras av de som är dina sanna vänner. Vilket är de som delar dina värderingar och som ställer upp för dig i vått och torrt. Att tiga tyst när någon annan förödmjukas är något som försätter dig i dålig dager, så var inte rädd för att höja rösten mot det.
Din närmaste befinner sig mitt i allt detta och ser dig för det goda föredöme du är. En relation som uppkommer nu byggs på så mycket mer än fysisk attraktion, därför blir den sannolikt långvarig.

Lycka
Du lever inte för att behaga andra i din närhet även om det är fint att du ser till att alla runtomkring dig är nöjda och glada. Det här årets utmaning är att se till att försöka skapa din egen lycka och inte skämmas för att vara lite lagom självisk på vägen dit. Sommaren är ett utmärkt tillfälle för detta, gör för en gångs skull det du själv vill och låt inte andra bestämma hur du ska spendera den.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Skorpionen – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Skorpionen – så här blir ditt 2018

Arbete
Var inte rädd för att visa framfötterna på jobbet, du har kompetens nog för det. Låt inte eventuell avundsjuka från andra röra dig i ryggen – det är ditt race och du kör det som du vill! Du gör klokt i att hålla dig på god fot med de högre uppsatta, genom dem finns det bra möjligheter att både få mer givande arbetsuppgifter men också att ta dig uppåt i organisationen.

Ekonomi
Folk i din omgivning kommer gärna att vilja låna av dig titt som tätt under 2018, sätt stopp för det innan det går överstyr. Du behöver fokusera på din egna finansiella situation och bygga upp ett ordentligt sparkapital. I övrigt gäller att vara i god tid med saker och ting, detta gör att du kan komma betydligt billigare undan än om du fördröjer inköp, betalningar och beslut.

Hälsa
Stress leder lätt till upprörd mage, så försök varva ner och ät inte för hastigt. I övrigt är du vid god hälsa, du mår bra av att njuta av säsongernas skiftningar och spenderar gärna så mycket tid som möjligt utomhus. Det ser ut att bli betydligt lugnare och behagligare för dig under sommaren och hösten.

Relationer
Din personlighet är djupsinnig och reflektiv, vilket du har nytta av i dina personliga förhållanden. Du har stor potential att utveckla dina nära relationer genom att du antar ett mer moget synsätt. Din stolthet kommer annars sätta en törn i en relation som är väldigt viktig för dig. Vad du bör fråga dig själv är om din stolthet verkligen är till så mycket nytta eller om det kanske ger mer att svälja den ibland? Lyckas du bara svälja den så kommer relationen att kunna utvecklas till något riktigt starkt.

Lycka
Året är fullt av plötsliga överraskningar, en del av dem innebär ökade inkomster och de allra flesta är positiva. Var därför inte skeptisk eller motsätt dig förändring, det kan hindra dig från att njuta av livet fullt ut.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Skytten – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Skytten – så här blir ditt 2018

Arbete
Du går omkring och sliter i början av året med en känsla av att vara osynlig. Ha tålamod, några månader inpå året kommer du få den uppmärksamhet du förtjänar. Allt du gör fram till detta tillfälle är viktigt för hur du framstår, så du får vara ihärdig. För att orka med det höga arbetstempot är det viktigt att du tar raster när du behöver dem, försök inte att arbeta in tiden.

Ekonomi
Du har blivit så van vid att snåla att pengarna börjat samlas på hög och du inte riktigt vet vad du ska göra med dem. Det bästa är om du kan investera i något långsiktigt. Placerar du dina pengar någonstans så bli inte för impulsiv och frestad att ta ut dem för tidigt. De befinner sig bäst där de kan växa och du gör klokast i att inte spendera dem förrän ett konkret behov uppstår, vilket antagligen inte kommer att ske under året.

Hälsa
Underskatta inte närhetens potential att läka och få dig att känna dig hel igen. Du behöver få vara fysisk med de människor du känner dig bekväm med, beröra och bli berörd. Motsatsen, ett för stort avstånd till dina nära och kära, kan medföra att du känner dig nedstämd och orolig. Att må bra handlar i år mest om din inställning och ditt sätt att se på saker.

Relationer
Istället för att stå still och stampa på samma ställe så måste du ta dig vidare. Ett förhållande som står still riskerar att rinna ut i sanden. Var inte rädd för att ta en obekväm konversation, det är värt det för att bättre kunna ta ställning till hur saker ska fortskrida.
Socialt är du som fisken i vattnet, du vågar ta plats och vara festens mittpunkt. Din sociala förmåga under året gör att du har lätt att attrahera en potentiell partner, om det är vad du vill.

Lycka
Dina mest glädjande stunder kommer att vara med de som står dig närmast, de skänker dig mer än pengar kan ge. Du får inte inre lycka genom att vinna på spel även om det ser ut att kunna bli småvinster här och där. Som bäst innebär det att du kan unna dig något utöver det vardagliga. Därför bör du inte lägga några större summor på spelande.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Stenbocken – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Stenbocken – så här blir ditt 2018

Arbete
Förra året stod du vid ett vägskäl och då valde du det trygga alternativet, rationell som du är. Nu börjar du fundera på om det verkligen var rätt. Det du måste göra är att gå vidare utifrån dagsläget och göra det bästa av det. Förr eller senare kommer du inse att du gjorde det bästa med tanke på hur saker och ting var då och att det kommer fler chanser.

Ekonomi
Du blir mer känslostyrd än vanligt under året när det gäller det finansiella, vilket kan vara bra då du brukar ha en tendens att snåla för mycket och leva under dina tillgångar. Folk i din omgivning uppskattar att du är generös, det ger dig fördelar på flera olika plan. För att försäkra dig om att du gör rätt så kom ihåg att om du inte ger något så kommer du inte heller att få något tillbaka.

Hälsa
Du är upptagen av något som är större än dig själv och du har långtgående planer för hur du ska skrida till verket. Det är för en bra sak, glöm bara inte bort att du har ett ansvar gentemot dig själv också och hur du tar hand om din kropp. Se till att ditt hem är bekvämt och fritt från distraktioner kopplade till arbete, så har du lättare att varva ner. Ditt brinnande engagemang tar hand om den psykiska sidan av ditt mående då det ger dig en stor inre tillfredsställelse.

Relationer
Lev livet här och nu istället för att fastna i en långdragen planering. Dina vänner väntar på dig men även de tappar tålamodet förr eller senare. Precis när det börjar hända dyker en ny person upp i ditt liv som har en förmåga att dra dig ur ditt skal. Det är dock inte någon du bör involvera dig med på ett romantiskt plan, du vill hellre hålla dig till din traditionella föreställning om en partner. Är du redan ihop med någon kommer du att förbli så, det känns tryggast. Annars får det ta sin tid tills du hittar någon som passar dig perfekt.

Lycka
Med envishet kan du nå hur långt som helst, det får du erfara under det här året. Turen går upp och ner men den starka viljan består. Du behöver inte sitta hemma och vänta på en vinst, det är bättre att ta saken i egna händer och skapa din egen lycka.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Vattumannen – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Vattumannen – så här blir ditt 2018

Arbete
I början av året är du lite trögstartad men du kommer igång ganska fort igen. 2018 lämpar sig mest för praktiskt arbete där du använder dig av dina händer och din skapande förmåga. Även om du klarar studier på ett fullgott sätt så blir du lätt trött av för mycket teori. Kom ihåg att det finns andra sätt att lära sig saker på än att ha näsan i böckerna hela tiden.

Ekonomi
Du står inför ett val där du å ena sidan har goda möjligheter att tjäna extra pengar men detta med vissa tveksamheter. Kom ihåg att ärlighet lönar sig och ett rent samvete får dig att kunna sova gott om natten. I övrigt så ser året ut att bli stabilt ekonomiskt, så du behöver egentligen inte ta några onödiga risker.

Hälsa
I början av året är det inte så lätt att hitta motivationen alla gånger. Håll ut, det kommer vända efter ett tag. Sommaren för med sig en förbättring av ditt hälsotillstånd, du känner dig levande och får tillbaka energin igen. Du får många fina minnen att leva på, de kommer att räcka för att behålla din positiva inställning och ditt soliga sinnelag under resten av året.

Relationer
Du har ett stort beslut framför dig inom en av dina nära relationer. Det är ditt att ta, låt inte någon annan avgöra hur du ska gå vidare. Råden öser över dig från olika håll men det är i slutändan upp till dig själv vad du väljer. Ditt hjärta säger att du ska välja kärleken, kosta vad det kosta vill. Lyckligtvis har du goda vänner som stöttar dig i detta, även om de inte nödvändigtvis skulle ha gjort samma val själva. Ta hand om dem, bra vänner växer inte på träd.

Lycka
Din intuitiva sida kommer fram starkt under år 2018 vilket medför att du kan ta snabba och korrekta beslut bara med hjälp av magkänslan. Detta är sant även i mindre frågor, såsom spelande och andra chansningar.

Nästa bild
Stort horoskopspecial: Fiskarna – så här blir ditt 2018

Stort horoskopspecial: Fiskarna – så här blir ditt 2018

Arbete
Du har ett mycket produktivt år framför dig, nyckeln till detta är din kreativa förmåga och den djupgående sidan av dig som du kan använda för att gräva ner dig i ett ämne så till den grad att du blir helt uppslukad av det. Det blir lite svårt att avgöra när du ska pausa eftersom det är nödvändigt för kroppen med raster men de kan samtidigt få dig att tappa tråden. En lösning är att fortsätta tänka på uppgiften du har framför dig, på ett mer meditativt sätt. Då kommer svaren att dyka upp snabbare än du kunnat tro.

Ekonomi
Det är läge att betala av eventuella skulder ett par månader inpå det nya året. Kan du väl börja på ett tomt blad igen är det lätt att börja spara. Din iver att bli kvitt det du är skyldig sprider sig inom din familj och bekantskapskrets, vilket gör det sannolikt att någon kommer att sticka till dig ett bidrag. Du kan visa uppskattning för det på andra sätt och du behöver inte känna att du har en skyldighet att ge tillbaka i rena pengar. Se det istället som den gåva det är.

Hälsa
Sommaren blir fartfylld och du måste se till att du får vila mellan varven. Även om din ork är på topp så klarar ingen av att gå på högvarv hela tiden.
Du har en period när höstmörkret börjar dra sig in då du känner dig tillfälligt nedstämd. Misströsta inte, det vänder fort igen. Se över din kost, kanske behöver du ta något extra tillskott.

Relationer
Det är mycket impulsivitet och ett ”här och nu”-tänk under 2018. Du tycker om att omge dig av vänner och fester och högtider är naturliga samlingsplatser. Din semester kommer att vara fullproppad av aktiviteter. Att du är så aktiv och impulsiv gör att det strålar om dig och du har lätt för att skapa nya sociala band, framför allt under sommaren.

Lycka
Det ligger en gnutta sanning i allt som sägs, du är mycket uppmärksam på världen runt omkring dig och suger åt dig av allt. Du kan ta dessa korn och gro någonting större för dig själv, en filosofi som du kan leva efter. Du har en benägenhet att se skönhet i sådant som inte verkar fint vid första anblicken, du kan putsa upp det och göra det till något vackert.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!