Horoskop

Stort horoskopspecial: Jungfrun – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_jungfrun

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
Du har slitit hårt förra året och nu börjar du se frukterna av detta i form av ökade inkomster och en bättre, tryggare ställning. Om du har möjlighet så planera din semester så att du kan arbeta när det är som lägst tryck på arbetsplatsen, du får njuta av sommaren ändå. Det kan även vara bra att dela upp semestern i två delar. Stämningen mellan dig och kollegorna är god, de borde avundas dig men är enbart glada för din skull, tro inget annat.

Ekonomi
Mot slutet av året trillar det in en oväntad inkomst, precis när du behöver den. Slösa inte upp alla extra pengar du får, låt en beskärd del gå till sparande. Det finns inget som ger så mycket frihet som att ha något att falla tillbaka på.

Hälsa
Det är mycket som händer i ditt privatliv, vilket gör att du inte alltid tar dig tiden att äta sunt och balanserat. Tänk på att hur du äter i hög grad påverkar dina energinivåer. Tiden du spenderar på att laga mat och lära dig en ny, sundare kosthållning är väl investerad.

Relationer
Ju längre in på året det är desto mer börjar du tro på dig själv. Du som inte har någon kärlek i ditt liv kommer att hitta en på vägen, mycket med hjälp av ditt växande självförtroende. En osäker partner kommer känna av konkurrensen när du tar mer plats. Det är nu eller aldrig för denna person. Detta innebär att händelseförloppet kommer att förkortas och det är bara positivt oavsett vad utfallet blir då det blir uppenbart om du ska satsa på det som finns eller söka dig vidare.

Lycka
Du har något unikt att komma med som andra vill ha, vilket du kan omvandla till företagsamhet. Eller så kan du odla det för dig själv i ett rent nöjessyfte. Oavsett vilken väg du väljer så kommer det ha sina fördelar och skänka dig tillfredsställelse.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!