Horoskop

Stort horoskopspecial: Kräftan – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_kräftan

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
Dina arbetsuppgifter förändras på något sätt mot slutet av 2018, det är varken till det bättre eller sämre rent praktiskt men det är mer anpassat för dig som person. En fördel med detta att du har mer energi och ork att spendera på det som engagerar dig mest.

Ekonomi
Värdet på dina tillgångar ökar det här året, låt gärna någon professionell eller kunnig vän inom området göra en utvärdering för att bättre kunna avgöra om det lönar sig att sälja eller om du ska avvakta ytterligare. Ju mer tålamod du kan ha desto större är vinsten. Var inte för impulsiv i dina beslut och akta dig för att spendera för mycket under sommaren. Du kommer vara tacksam för det mot slutet av året då du kan leva generöst och med goda marginaler börja efterföljande år på plus.

Hälsa
Tröttheten kommer och går precis som förra året. Du behöver få bättre ordning på din sömn, det är nyckeln till ditt välmående. Du har dina perioder då du är väldigt aktiv, full med glädje och utstrålning – gör det bästa utav dem. Tränar du så får du snabba och goda resultat, du har även en minskad risk för idrottsrelaterade skador.

Relationer
Du är väldigt hemmabunden och vill inte lika gärna resa i år, i alla fall inte längre bort. Det känns viktigare att fixa i hemmet och att ta hand om nära och kära och försäkra sig om att de har det bra. Glöm inte bort dig själv i det här, även du behöver ensamtid för att kunna fungera så bra som möjligt, du har inget att ge av om du själv är uttömd.

Lycka
Du får en chans som är få förunnad, den gör att du får möjlighet att ändra din livssituation till det bättre. Även om du inte är den att bry dig så mycket om rikedom och status så bör du tänka över det här erbjudandet. Det kommer inte att förändra dig personlighetsmässigt, du är fortfarande den du är.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!