Horoskop

Stort horoskopspecial: Lejonet – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_Lejonet

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
Det dyker upp möjligheter för dig att utveckla dig vidare genom internationella kontakter. Allt som rör utlandet har ökade chanser att lyckas och göra dig mer framgångsrik. Förblir du vid din nuvarande plats dag ut och dag in är det lätt hänt att du känner dig trängd och frustrerad, du behöver upplevelser som inspirerar dig till nya synsätt och gör dig kreativ. Du klarar rutinarbete men det är inte att föredra.

Ekonomi
Kostnaderna drog iväg lite väl mycket under slutet av föregående år. Till 2018 så bestämmer du dig för att det ska bli ändring på det och som alla vet är din beslutsamhet inte att leka med. Folk i din närhet anpassar sig snabbt till dina nya planer då de märker att ditt sätt verkligen fungerar. Låt dina närstående få ta del av de vinster du får, det gör att de känner sig delaktiga.

Hälsa
Du håller dig till en enkel kost och träning. Faktum är att det är bra för dig att inte göra några drastiska livsstilsförändringar då det minskar möjligheterna för att lyckas och även medför risker. Gå lugnt fram så får du bara avnjuta fördelarna som ett sunt leverne för med sig. Mot sommaren har du en belöning att se fram emot!

Relationer
Dina vänner ser dig för den omtänksamma och ärliga person du är, vilket gör att vänskapen stärks ytterligare. En vän avslöjar en stor hemlighet till dig, vilket du känner dig ärad över då det innebär att personen litar väldigt mycket på dig, hur frestande det än kan vara så måste du hålla ditt ord och inte avslöja för andra det du blivit anförtrodd.
Under sommaren finns det goda chanser att du kommer hitta någon som kommer att få en särskild plats i ditt liv. Överanalysera inte de situationer som uppstår i samband med detta, var istället öppen för de förändringar som uppkommer.

Lycka
Du har inte slösat upp dina pengar på spel förut så varför börja nu? Låt inte reklam eller någon i din bekantskapskrets försöka locka dig. Spel tillsammans med vänner kan innebära att vänskapen äventyras. Däremot har du, speciellt mot slutet av året, riktig tur när det kommer till tävlingar och skicklighetsspel.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!