Horoskop

Stort horoskopspecial: Oxen – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_Oxen

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
Du finner ett stort stöd hos dina kollegor, de ger dig både praktisk hjälp med arbetsuppgifterna och den stöttning du behöver för att ta dig framåt. Glöm inte att tacka och återgälda de fina gester du får. Arbetstempot är varken högt eller lågt, du får lagom tid att återhämta dig. Det kan vara frestande att jobba in semestern men även du behöver din vila. Det är dock inga problem om du väljer att rycka in och jobba extra under sommaren, att det är ekonomiskt fördelaktigt ger dig en rejäl morot.

Ekonomi
Du har långsiktiga planer, planer som sträcker sig över ett större tidsspann. Det är läge för investeringar under årets mitt, den första halvan spenderar du i förberedande och undersökande arbete. Se till att du har en buffert till jul- och nyår då kostnaderna tenderar att skena iväg. Nytt för i år är att du har fler personer att spendera på än förra året och med detta tillkommer självfallet vissa ökade kostnader. De har samtidigt något att skjuta till, så det innebär att du ändå får mycket tillbaka.

Hälsa
Mentalt är du under året i en övervägande lugn och stabil fas, dina känsloyttringar är inte på något vis extrema utan du är tvärtom väldigt balanserad. Du är den folk litar på i krissituationer, du tappar inte greppet eller blir medtagen av känslostormar.
När det kommer till kost och träning så är du rutinbunden och har lite svårt att variera dig. Gör det till en utmaning att prova en ny, hälsosam matinriktning eller en ny aktivitet.

Relationer
Du får uppleva att den romantiska perioden som du saknat kommer återigen, från de första fjärilarna i magen till något mer djupgående. Du har dina tveksamheter på om det är helt passande men känns rätt så varför hindra det?
Eftersom du lägger så mycket tid på kärleken så kommer dina vänner på ett eller annat sätt att få stå tillbaka. Glöm inte att höra av dig emellanåt, var glad för och utnyttja den nya tekniken som finns som hjälper dig att hålla kontakten på ett enkelt sätt.

Lycka
Årets första månader är du upptagen av fantasier kring lyx, rikedom och berömmelse. Plötsligt går ett ljus upp för dig att det faktiskt finns en hel del saker du kan göra praktiskt för att uppnå det du vill åstadkomma. Det du önskar går i uppfyllelse om du bara kämpar på och gör det du kan bäst. Att försöka vara någon annan än dig själv leder ingenvart, visa upp ditt sanna jag så kommer du längst.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!