Horoskop

Stort horoskopspecial: Skorpionen – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_skorpion

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Arbete
Var inte rädd för att visa framfötterna på jobbet, du har kompetens nog för det. Låt inte eventuell avundsjuka från andra röra dig i ryggen – det är ditt race och du kör det som du vill! Du gör klokt i att hålla dig på god fot med de högre uppsatta, genom dem finns det bra möjligheter att både få mer givande arbetsuppgifter men också att ta dig uppåt i organisationen.

Ekonomi
Folk i din omgivning kommer gärna att vilja låna av dig titt som tätt under 2018, sätt stopp för det innan det går överstyr. Du behöver fokusera på din egna finansiella situation och bygga upp ett ordentligt sparkapital. I övrigt gäller att vara i god tid med saker och ting, detta gör att du kan komma betydligt billigare undan än om du fördröjer inköp, betalningar och beslut.

Hälsa
Stress leder lätt till upprörd mage, så försök varva ner och ät inte för hastigt. I övrigt är du vid god hälsa, du mår bra av att njuta av säsongernas skiftningar och spenderar gärna så mycket tid som möjligt utomhus. Det ser ut att bli betydligt lugnare och behagligare för dig under sommaren och hösten.

Relationer
Din personlighet är djupsinnig och reflektiv, vilket du har nytta av i dina personliga förhållanden. Du har stor potential att utveckla dina nära relationer genom att du antar ett mer moget synsätt. Din stolthet kommer annars sätta en törn i en relation som är väldigt viktig för dig. Vad du bör fråga dig själv är om din stolthet verkligen är till så mycket nytta eller om det kanske ger mer att svälja den ibland? Lyckas du bara svälja den så kommer relationen att kunna utvecklas till något riktigt starkt.

Lycka
Året är fullt av plötsliga överraskningar, en del av dem innebär ökade inkomster och de allra flesta är positiva. Var därför inte skeptisk eller motsätt dig förändring, det kan hindra dig från att njuta av livet fullt ut.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!