Horoskop

Stort horoskopspecial: Skytten – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_skytten

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
Du går omkring och sliter i början av året med en känsla av att vara osynlig. Ha tålamod, några månader inpå året kommer du få den uppmärksamhet du förtjänar. Allt du gör fram till detta tillfälle är viktigt för hur du framstår, så du får vara ihärdig. För att orka med det höga arbetstempot är det viktigt att du tar raster när du behöver dem, försök inte att arbeta in tiden.

Ekonomi
Du har blivit så van vid att snåla att pengarna börjat samlas på hög och du inte riktigt vet vad du ska göra med dem. Det bästa är om du kan investera i något långsiktigt. Placerar du dina pengar någonstans så bli inte för impulsiv och frestad att ta ut dem för tidigt. De befinner sig bäst där de kan växa och du gör klokast i att inte spendera dem förrän ett konkret behov uppstår, vilket antagligen inte kommer att ske under året.

Hälsa
Underskatta inte närhetens potential att läka och få dig att känna dig hel igen. Du behöver få vara fysisk med de människor du känner dig bekväm med, beröra och bli berörd. Motsatsen, ett för stort avstånd till dina nära och kära, kan medföra att du känner dig nedstämd och orolig. Att må bra handlar i år mest om din inställning och ditt sätt att se på saker.

Relationer
Istället för att stå still och stampa på samma ställe så måste du ta dig vidare. Ett förhållande som står still riskerar att rinna ut i sanden. Var inte rädd för att ta en obekväm konversation, det är värt det för att bättre kunna ta ställning till hur saker ska fortskrida.
Socialt är du som fisken i vattnet, du vågar ta plats och vara festens mittpunkt. Din sociala förmåga under året gör att du har lätt att attrahera en potentiell partner, om det är vad du vill.

Lycka
Dina mest glädjande stunder kommer att vara med de som står dig närmast, de skänker dig mer än pengar kan ge. Du får inte inre lycka genom att vinna på spel även om det ser ut att kunna bli småvinster här och där. Som bäst innebär det att du kan unna dig något utöver det vardagliga. Därför bör du inte lägga några större summor på spelande.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!