Horoskop

Stort horoskopspecial: Stenbocken – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_stenbock

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
Förra året stod du vid ett vägskäl och då valde du det trygga alternativet, rationell som du är. Nu börjar du fundera på om det verkligen var rätt. Det du måste göra är att gå vidare utifrån dagsläget och göra det bästa av det. Förr eller senare kommer du inse att du gjorde det bästa med tanke på hur saker och ting var då och att det kommer fler chanser.

Ekonomi
Du blir mer känslostyrd än vanligt under året när det gäller det finansiella, vilket kan vara bra då du brukar ha en tendens att snåla för mycket och leva under dina tillgångar. Folk i din omgivning uppskattar att du är generös, det ger dig fördelar på flera olika plan. För att försäkra dig om att du gör rätt så kom ihåg att om du inte ger något så kommer du inte heller att få något tillbaka.

Hälsa
Du är upptagen av något som är större än dig själv och du har långtgående planer för hur du ska skrida till verket. Det är för en bra sak, glöm bara inte bort att du har ett ansvar gentemot dig själv också och hur du tar hand om din kropp. Se till att ditt hem är bekvämt och fritt från distraktioner kopplade till arbete, så har du lättare att varva ner. Ditt brinnande engagemang tar hand om den psykiska sidan av ditt mående då det ger dig en stor inre tillfredsställelse.

Relationer
Lev livet här och nu istället för att fastna i en långdragen planering. Dina vänner väntar på dig men även de tappar tålamodet förr eller senare. Precis när det börjar hända dyker en ny person upp i ditt liv som har en förmåga att dra dig ur ditt skal. Det är dock inte någon du bör involvera dig med på ett romantiskt plan, du vill hellre hålla dig till din traditionella föreställning om en partner. Är du redan ihop med någon kommer du att förbli så, det känns tryggast. Annars får det ta sin tid tills du hittar någon som passar dig perfekt.

Lycka
Med envishet kan du nå hur långt som helst, det får du erfara under det här året. Turen går upp och ner men den starka viljan består. Du behöver inte sitta hemma och vänta på en vinst, det är bättre att ta saken i egna händer och skapa din egen lycka.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!