Horoskop

Stort horoskopspecial: Tvillingarna – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_tvillingarna

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu. 

 

Arbete
Det sker omfattande förändringar på din arbetsplats och det tar ett tag att vänja sig vid det nya läget. Du är av naturen bra på att anpassa dig till nya omständigheter så det kommer att gå bra. Överordnade ser dig mer än du tror och dina insatser är uppskattade. Du bör koncentrera dig på ditt jobb och inte låta för mycket tid ödslas på skvaller och kringsnack. Att hålla arbete och privatliv isär är ett gott råd, även om du frestas att öppna ventilen.

Ekonomi
Dina närståendes ekonomiska situationer återspeglar sig i din egen, ni borde dela mer på kostnader när det är möjligt. Var inte rädd för att lyxa till det lite ibland, du har levt så snålt förra året att du har råd med det nu. Att använda en del av de extra pengarna på nära och kära är en god investering.

Hälsa
Du känner lite deppig under början av året men så fort solen börjar komma fram blir du piggare. Tills dess kan träning och rörelse råda bot på det. Vädret påverkar dig och du bör undvika att bli för varm eller kall, det är viktigt med solskydd och extra vätska under den varma årstiden. Du älskar att vistas utomhus och bör ta varje chans till det då det för med sig många positiva fördelar. De flesta uppkommande hälsoproblem blir bättre av att röra sig ute i friska luften.

Relationer
Du känner dig öppensinnad och söker dig till nya miljöer som du normalt inte brukar vistas i. Med detta kommer nya bekantskaper, vissa av dem för livet. Du har lätt att sålla agnarna från vetet genom att bryta ner och analysera situationer i ditt huvud. Kommunikationen är god mellan dig och andra, du har dock en tendens att argumentera alltför mycket. Du vill känna dig fri och detta påverkar kärleksrelationer, du kan inte tyngas av att leva med någon som inskränker dig. Om så är fallet är det bäst att du tar upp detta med din närmaste eller börjar fundera på om du istället behöver går vidare och ser dig om efter ny mark.

Lycka
Genom att övervinna dina rädslor vågar du äntligen komma vidare och göra det du alltid drömt om men inte vågat. En vän kommer att hjälpa dig på traven. Du är tveksam först men kom ihåg att du inte har något att vara rädd för egentligen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!