Horoskop

Stort horoskopspecial: Väduren – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_väduren

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
Under 2018 kommer din förmåga att förhandla spela en central roll. Löneförhandlingen klarar du galant och du är en bra medlare när meningsskiljaktigheter uppstår på arbetsplatsen. Du kommer ha mycket att vinna på att vara social och umgås med dina arbetskamrater även på fritiden, det kan hjälpa dig att ta dig högre upp på karriärstegen.

Ekonomi
Du behöver inte spara fullt så mycket som du tror och de mindre ekonomiska problem som uppstår kommer att lösa sig under årets gång. Du har en tendens till att snåla mer än du behöver, försök vara lite snällare mot dig själv. Detta är en rest från då du hade det sämre ställt, läget är annorlunda nu och du själv får leva därefter.

Hälsa
Du kan påverka mycket under det här året och göra drastiska förbättringar. Kom ihåg att valet är ditt och försök inte skylla på yttre omständigheter om planen inte går som tänkt. Ditt nyårslöfte är realistiskt så det ska inte vara några problem att hålla det men självklart kommer det kräva både tålamod och disciplin. Har du detta i baktanken kommer allt att gå mycket lättare. Så fort du börjar med dina livsstilsförändringar så kommer du märka att du får en energikick som hjälper dig på traven, denna kommer att övergå i ett stabilt, piggare tillstånd.

Relationer
Du går omkring som en liten grå mus under början av året och vill helst hålla dig för dig själv, tills en vän får dig att inse att du kan ha det mycket roligare i andras sällskap. Något händer som får dig att släppa dina hämningar och våga mer än du brukar. Det är inte bara en värdefull erfarenhet utan något även som förändrar dig i din personlighet. När du märker att du inte bli bränd av att sätta dig själv i rampljuset så tar du fler och fler steg i den riktningen och det medför mycket positivt.

Lycka
Din naturbegåvning tar dig långt i år, du har en speciell talang som för dig till högre höjder. Med andra ord handlar det om skicklighet framför tur och du ska inte sätta ditt hopp till ödet då det bara riskerar att göra dig besviken. Lämna ingen dörr på glänt, bestäm dig för om du ska öppna eller stänga den. Du mår bättre när beslutet väl är taget än under själva processen.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!