Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskopspecial: Väduren – så här blir ditt jul och nyår!

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt jul – och nyårshoroskop nedan för att få reda på det!

Bildspel_väduren

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Jul
Din energi är på topp nu inför högtiderna och du får mycket uträttat vilket verkligen behövs såhär i juletid. Det här året är du extra mån om barnen, om det så är dina eller någon annans. Se om du har möjlighet till volontärarbete eller att skänka en slant, det kommer att ge dig stor tillfredsställelse. Någon är attraherad av dig och finns inte gnistan redan där så tänds den lätt och blir till en härlig, värmande eld. Din passion har inga gränser när du känner som starkast, då är du oemotståndlig.

Passande julklapp: Träningstillbehör

Nyår
Även om din energi fortsätter vara hög framåt nyår så kan du inte köra på för full maskin hur länge som helst. I din iver vill du avlägga för många nyårslöften, gör du det så kommer du inte kunna hålla ett enda av dem. Om du istället fokuserar på det största och viktigaste för dig att åstadkomma under 2018 och gör upp en konkret plan för hur du ska gå tillväga så har du alla chanser i världen att lyckas!

Ditt nyårslöfte: Undvika argumentationer

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!