Horoskop

Stort horoskopspecial: Vågen – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_vågen

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu

 

Arbete
Efter julledigheten har du en hektisk period i början av år 2018, därefter börjar saker och ting sakta men säkert återgå till det normala. Din teori om att allt känns lättare av att ta det svåraste först stämmer. Det blir några riktigt lata sommarveckor där du får chansen att återhämta dig.

Ekonomi
Det är aldrig för tidigt att börja spara inför semestern, sätt igång med det så fort du bara kan. Det är goda chanser till att du kommer åka utomlands, så förbered dig i god tid genom att spara ihop en bra buffert. Låt inte för generösa presenter äta upp ditt sparande, en gåva given med hjärtat är minst lika uppskattad som en påkostad sådan.

Hälsa
Du sköter om dig själv bra, det du behöver tänka på är att det lätt blir för mycket fikande och snaskande. Alkohol är en annan fälla, speciellt under sommarmånaderna då du måste tänka extra noga på att vara måttfull. Ditt immunsystem är på topp och du drabbas inte så lätt av förkylningar eller andra småsjukdomar under året.

Relationer
Låt inte din konflikträdsla stå i vägen för att säga sanningen. Din ärlighet kommer att respekteras av de som är dina sanna vänner. Vilket är de som delar dina värderingar och som ställer upp för dig i vått och torrt. Att tiga tyst när någon annan förödmjukas är något som försätter dig i dålig dager, så var inte rädd för att höja rösten mot det.
Din närmaste befinner sig mitt i allt detta och ser dig för det goda föredöme du är. En relation som uppkommer nu byggs på så mycket mer än fysisk attraktion, därför blir den sannolikt långvarig.

Lycka
Du lever inte för att behaga andra i din närhet även om det är fint att du ser till att alla runtomkring dig är nöjda och glada. Det här årets utmaning är att se till att försöka skapa din egen lycka och inte skämmas för att vara lite lagom självisk på vägen dit. Sommaren är ett utmärkt tillfälle för detta, gör för en gångs skull det du själv vill och låt inte andra bestämma hur du ska spendera den.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!