Horoskop

Stort horoskopspecial: Vattumannen – så här blir ditt 2018!

Vill du veta hur ditt 2018 kommer att se ut? Hur blir karriären och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

Bildspel_vattumanen

Horoskopet är gjord av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Arbete
I början av året är du lite trögstartad men du kommer igång ganska fort igen. 2018 lämpar sig mest för praktiskt arbete där du använder dig av dina händer och din skapande förmåga. Även om du klarar studier på ett fullgott sätt så blir du lätt trött av för mycket teori. Kom ihåg att det finns andra sätt att lära sig saker på än att ha näsan i böckerna hela tiden.

Ekonomi
Du står inför ett val där du å ena sidan har goda möjligheter att tjäna extra pengar men detta med vissa tveksamheter. Kom ihåg att ärlighet lönar sig och ett rent samvete får dig att kunna sova gott om natten. I övrigt så ser året ut att bli stabilt ekonomiskt, så du behöver egentligen inte ta några onödiga risker.

Hälsa
I början av året är det inte så lätt att hitta motivationen alla gånger. Håll ut, det kommer vända efter ett tag. Sommaren för med sig en förbättring av ditt hälsotillstånd, du känner dig levande och får tillbaka energin igen. Du får många fina minnen att leva på, de kommer att räcka för att behålla din positiva inställning och ditt soliga sinnelag under resten av året.

Relationer
Du har ett stort beslut framför dig inom en av dina nära relationer. Det är ditt att ta, låt inte någon annan avgöra hur du ska gå vidare. Råden öser över dig från olika håll men det är i slutändan upp till dig själv vad du väljer. Ditt hjärta säger att du ska välja kärleken, kosta vad det kosta vill. Lyckligtvis har du goda vänner som stöttar dig i detta, även om de inte nödvändigtvis skulle ha gjort samma val själva. Ta hand om dem, bra vänner växer inte på träd.

Lycka
Din intuitiva sida kommer fram starkt under år 2018 vilket medför att du kan ta snabba och korrekta beslut bara med hjälp av magkänslan. Detta är sant även i mindre frågor, såsom spelande och andra chansningar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!