Horoskop

Veckans horoskop: 1–7 maj. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 1–7 maj. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/04/Vadur-1.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Energin är på topp just nu och det känns som att arbetet bara flyter på. Utnyttja möjligheterna detta innebär och lägg in en extra växel, det kommer löna sig.

Ekonomi
Håll tillbaka lite den här veckan och spendera bara på det som är absolut nödvändigt. Du behöver en buffert för kommande oförutsedda utgifter.

Hälsa
Du pendlar mellan att känna dig glad och lycklig ena stunden till att bli deppig och nere andra stunden. Detta växlande humör tär på dina krafter och riskerar att påverka omgivningen negativt. Du behöver gå undan och ägna dig åt lugnande aktiviteter.

Relationer
En person är inte lika intressant för dig längre och tvivel på relationen har börjat uppstå. Du måste vara ärlig med hur du känner även om det riskerar att såra. Förr eller senare kommer det ändå att komma fram.

Lycka
Håll ögonen öppna annars går möjligheterna dig förbi. Det finns en skatt som lurar precis runt hörnet.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Oxen-1.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Din sysselsättning är inte det högst prioriterade nu. Arbetet kommer dock inte bli lidande eftersom du lagt ner så pass mycket tid och energi på att göra ett bra jobb under föregående veckor.

Ekonomi
Slösa inte pengar i början av veckan, mot helgen kommer du att behöva dem då en större utgift dyker upp.

Hälsa
Träning och hälsosam kost är A och O just nu. Utan fokus på dessa är det lätt att du går ner dig och börjar må dåligt, det är därför viktigt att du tar tag i det så fort som möjligt.

Relationer
Du spelar svårflörtad med någon. Tvärtemot vad du avsåg drar detta till sig personen som tycker du är spännande och svår att få. Tänk på vilka signaler du sänder ut så att de inte misstolkas.

Lycka
Avstå från att spela, du har inget flyt och riskerar att förlora det du satsar. Ditt flyt är desto bättre när det gäller kärlekslivet.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Tvillingarna-1.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete

Alla flockas kring dig och är intresserade av dina idéer. Passa på att dela med dig av dem nu när kreativiteten flödar.

Ekonomi
Unna dig det där lilla extra för det har du förtjänat efter allt slit. Låt det inte gå till överdrift bara.

Hälsa
Fall inte för frestelsen att ligga på soffan hela din lediga tid. Var aktiv så kommer du må bättre. De små krämpor du lider av blir faktiskt bättre av rörelse än av vila. Se dock till att du inte tar ut dig alltför mycket.

Relationer
Möjligheten uppenbarar sig för att ta upp kontakten med en gammal bekantskap. Det är någon som kommit närmare dig geografiskt.

Lycka
Var sund när du spelar och satsa inte för mycket, då är det bättre att du investerar pengarna. Du kommer ändå inte att få någon storvinst.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Kraftan-1.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du gör det du ska och inte mycket mer, arbetet håller ändå en såpass hög kvalitet att du får beröm för det. Det går utmärkt att luta sig tillbaka lite.

Ekonomi
Efter en tid av ganska ansträngda finanser kommer nu en vändning. Du får äntligen skörda det du sått.

Hälsa
Se om du har möjlighet att resa bort någonstans, även om det bara är för en helg. Detta kommer vara gynnande för hälsan och motivera dig att ta nya tag när du återvänder till vardagen.

Relationer
Det känns ibland som att du lever för andras skull och som att ditt syfte är att få dem att må bra. Se till att du inte tappar bort dig själv i förhållande till dina vänner eller din partner.

Lycka
Den här veckan får du ett erbjudande att ta ställning till, vilket gör dig förvirrad. Friskt vågat, hälften vunnet, ska du tänka. Chansen är stor att det ska bli något riktigt bra så det är dumt att inte ta den.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Lejonet-1.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Läs på mer inom ditt område så kommer du att briljera. Du kan inte allt om det även om det känns så ibland. Att uppdatera sig är bra och det gör att du blir mer effektiv i ditt arbete.

Ekonomi
Försök så gott det är möjligt att skapa en balans mellan de olika posterna i din budget. Just nu finns det ett område som kostar lite väl mycket.

Hälsa
Balans är nyckeln även när det kommer till din hälsa. Att varken frossa eller missunna dig något gott samt att vara måttfull i din träning.

Relationer
Du behöver komma ut bland folk och vara mer social just nu. Även om det kan kännas jobbigt och du hellre hade dragit täcket över dig så kommer öppenheten leda till något som långsiktig har en väldigt positiv inverkan på din framtid.

Lycka
Den här veckan inser du att lycka är mer än rikedom. Du får dig en tankeställare om vad som verkligen är viktigt i ditt liv.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Jungfrun-1.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Var inte för ivrig med att försöka göra klart allt på en gång, då blir kvaliteten lidande. Se istället till att du jobbar noggrant och metodiskt.

Ekonomi
Oroa dig inte för att du skulle råka spendera för mycket just nu, ibland får man göra små snedsprång utan att det är jordens undergång. I grund och botten har du ett sunt ekonomiskt tänk.

Hälsa
Det blir lätt att du överanalysera allt som händer och sker, vilket gör att du går du ner dig och mår dåligt. Det gäller att försöka stänga av alla intryck och bara vara närvarande i stunden. I stillheten och sysslolösheten får du ut mest just nu.

Relationer
Det sägs att vänskap är som en blomma och det stämmer väl in på din nuvarande situation. De vänskaper du inte vattnar kommer sakta att vissna och då blir det svårt att väcka dem till liv igen. Det är framför allt en vänskap som kommer skänka dig mycket glädje om du blåser liv i den igen.

Lycka
Det kommer dyka upp en möjlighet som verkar lite tvivelaktig. Tar du den så kommer det att bestraffa sig och du kommer fattigare ur den, såväl ekonomiskt som känslomässigt. Ska du chansa så gör det ärligt och laglydigt.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Vagen-1.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Du får ofta ta över andras uppgifter men det är dags att sätta ner foten och säga ifrån vänligt men bestämt. Hur ska du annars hinna med allt ditt eget?

Ekonomi
Det är bra att vända sig till någon ur den äldre generationen för råd kring din ekonomiska situation. Det behövs någon med mer erfarenhet som kan reda ut det här tillsammans med dig.

Hälsa
Se till att hålla dig ordentligt varm och ha kläder efter väder, du får aldrig bli nedkyld annars kan du få problem med allt ifrån leder till förkylning. Följer du däremot rådet ser du ut att få en bra vecka.

Relationer
Du vill dra dig undan men det är inte det bästa för dig utan du behöver ingå i ett socialt sammanhang. Så försök komma ut även om det känns motigt. Det umgänge du får på jobbet, i skolan eller genom vardagliga möten är inte tillräckligt.

Lycka
Det är dags att sortera ut gamla saker, du kan damma av en riktig guldklimp som du lätt kan omsätta i rena pengar.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Skorpionen-1.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Variation är viktigt för att du ska må bra på jobbet just nu. För det handlar inte bara om att överleva till slutet av dagen utan du ska även bibehålla din fysiska och psykiska hälsa. Variera arbetsställningar och ta pauser, se även om du kan göra en annan typ av uppgifter än de du brukar för en stund.

Ekonomi
Det har varit upp och ner senaste tiden men nu går det mot en stabilare ekonomi. Det är därför inget speciellt du behöver tänka på, lägg din energi på andra områden som är i behov av prioritering.

Hälsa
Låt inte en mindre krämpa stå i vägen för ett aktivt liv, du kan pusha dig själv betydligt mer än du tror utan att det har några skadliga effekter. Det där var mest något du använde som en ursäkt för att få ligga på soffan.

Relationer
Om du har behov att vara ensam ett tag, förklara det hellre ärligt än att bara ta avstånd. De som genuint bryr sig om ditt välmående kommer att förstå och vänta på dig tills du kommer tillbaka.

Lycka
Du har tur i mångt och mycket just nu så det är bara att passa på att satsa på det du vill. Gå inte utanför din bekvämlighetszon bara.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Skytten-1.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Försök bli bättre på att effektivisera dig på jobbet, annars hinner du inte klart med allt du ska. Det gäller att prioritera rätt och inte fastna i små detaljer som uppehåller dig och ta onödigt mycket av din begränsade tid.

Ekonomi
Den närmaste tiden kännetecknas av förändring inom det finansiella. Om det blir till det bättre eller sämre kan du redan nu börja urskönja, så var uppmärksam.

Hälsa
Den irritation du bär omkring på är inte produktiv för dig. Se till att få utlopp för den, ett snabbt och effektivt sätt är genom fysisk aktivitet.

Relationer
Det är inte ens fel att två träter som det heter. Försök att inte skylla ifrån dig i den konflikt som kan uppstå utan rannsaka istället dig själv och se vad du kunde ha gjort annorlunda. Kan ni mötas på mitten så är det det bästa, gör ni det så kan er relation bli starkare än någonsin.

Lycka
Nu är det dags att pröva något nytt. Till exempel kan du spela på ett spel du aldrig gjort förut, eller skicka in ett bidrag till en tävling. Det gäller att du vågar lite mer än du brukar.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Stenbocken-1.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Det ställs för höga krav på dig och det får dig att känna press. Folk har blivit vana vid att du alltid presterar. Visst kan du uthärda detta men det är inte bra för dig i det långa loppet, så säg ifrån och gör din röst hörd när det blir för mycket.

Ekonomi
Det har hänt att man beskyllt dig för att vara snål men nu blir det ändring på det. Den här veckan har du råd att bjuda vänskapskretsen på något som kommer uppskattas och kommas ihåg för en lång tid framöver.

Hälsa
Det är inte läge för någon svältdiet utan du behöver all energi du kan få. Så ät inte för lite men ät hälsosamt. Träna gör du med gott resultat.

Relationer
Det känns som att du är kvar i det förflutna och i saknaden av en förlorad vän. Tiderna förändras och du måste gå vidare hur tufft det än kan verka. När du kommer ut på andra sidan är du starkare.

Lycka
Satsa allt på samma kort hellre än att sprida ut dina insatser.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Vattumannen-1.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Du är som fisken i vattnet just nu. Luta dig tillbaka, du vet att du kan det här.

Ekonomi
Du bör fortsätta med ditt långsiktiga och sparsamma tänk. Det finns inte rum för några större utsvävningar just nu.

Hälsa
Försök att inte haka på nya trender bara för att de är populära utan kör på det du testat och vet fungerar. Ligg i och du kommer att få lön för mödan.

Relationer
Det är inte värt att riskera ett stabilt förhållande genom att inleda en tillfällig romans. Du som är singel bör inte heller inleda något temporärt utan du måste försöka tänka mer långsiktigt, då en kortvarig flirt inte kommer ha någon positiv inverkan för tillfället.

Lycka
Vindarna vänder och det börjar se ljust ut för dig när det kommer till tur och vinstchanser. Det går bra att spela så länge du inte är vårdslös.

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Fiskarna-1.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Dagarna går åt till att dagdrömma om sådant du vill göra på fritiden och det blir inte mycket gjort. Det finns dock inte all tid i världen att lata sig utan du måste ta tag i åtminstone det viktigaste.

Ekonomi
En belöning i början av veckan kan vara vad som får dig att härda ut och även om det kanske känns som en lite större utgift till en början så gör det att du inte blir lika benägen att köpa massa småsaker senare och på så sätt sparar pengar i slutändan.

Hälsa
Du är i en hyfsad balans just nu, inga större förändringar spås inom den närmaste framtiden utan livet kommer löpa på som ungefär vanligt. Ta inga livsförändrande beslut, det kan vänta tills du har fått tid att tänka igenom allt extra noga.

Relationer
Lär dig själv att vara mer öppen och släppa in folk i ditt inre. Riktiga vänner tycker om dig för den du är och du kan anförtro dem dina innersta problem. Så lås dig inte för dem som bryr sig om dig, hur ska de annars kunna stötta dig?

Lycka
Bit dig inte enträget fast vid ditt turnummer eller det du alltid satsat på, det kanske är dags att våga byta?

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Oxen ska fundera över vilka signaler hen sänder ut och fiskarna ska sluta lata sig och istället ta tag i det som är viktigt. Vill du veta vad stjärnorna säger om ditt liv nästa vecka? Då ska du kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet. 

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!