Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 1 januari – 7 januari. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i jungfruns tecken har en tid av försoning framför dig, du får chansen att lappa ihop förhållandet med en närstående. Tvillingen behöver inte leta långt för att hitta kärleken, den finns redan hos dig eller på väldigt nära håll! Stenbocken – utvärdera din utveckling och ge dig själv en klapp på axeln för alla förändringar du gjort. 

veckans-horoskopFoto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Försök fokusera så gott du kan på det du har för händerna och inte smyga in för många pauser, då blir du inte klar i tid.

Ekonomi
Nu i början på året så är det läge att se över dina avtal och göra nödvändiga förändringar. Det finns en del att förbättra på det här området och vissa onödiga extrautgifter kan minimeras.

Hälsa
Du har känt dig jäktad på sistone och behöver varva ner och komma in kontakt med ditt inre, stöt inte bort de känslor som då uppkommer. Det är bättre att känna klart och sedan gå vidare, att inte ge dig själv möjligheten att reflektera fritt gör att du kan bli lättretlig och känna dig mer stressad.

Relationer
Du har det roligt tillsammans med andra nu och glädjen är ömsesidig. Släpp loss lite och var inte så formell, det mår du bra av.

Lycka
Du blir erbjuden något som det känns svårt att tacka nej till. Det ska du heller inte göra, det kan bli något mycket bra av det.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du blir lätt distraherad av tankar på annat den här veckan. Det är bra om du kan hitta något som motiverar dig att återfå fokus och få klart det du behöver uträtta.

Ekonomi
Du vill inte gärna lägga ner för mycket tid och tankar på din ekonomiska situation. Allt är i sin ordning så du kan med gott samvete ta en paus från det.

Hälsa
Gör vad du kan för att ha en så avkopplande och positiv fritid som möjligt. Tacka inte ja till saker på grund av andras påtryckningar, först och främst gäller att du ska må bra.

Relationer
Kärleken väntar tappert på dig, du behöver inte känna dig stressad över att du skulle gå för långsamt fram. Att göra något du inte är riktigt redo för hade inte känts helt bra.

Lycka
Goda nyheter är på väg, det är något som du inte tog för givet eller ens förväntade dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du skyndar på snabbt och effektivt med det du har på ditt bord. Tänk på att inte vara alltför skyndsam så undviker du slarvfel. Kvaliteten på ditt arbete är annars mycket god.

Ekonomi
Tänk till extra noga innan du tar några avgörande beslut, det kan hända att du missar något. Du är benägen att vara mer impulsiv med pengar än vanligt så var på din vakt och hejda dig själv innan det får konsekvenser.

Hälsa
Du är lite tröttare än vanligt men lösningen är inte mer vila utan att komma ut och röra på dig i lagom takt, detta gör dig mer pigg och energisk.

Relationer
Du behöver inte leta långt borta för att hitta kärleken, den finns redan hos dig eller på väldigt nära håll.

Lycka
Glädjen är delad just nu och ju mer du ger andra av det du har desto bättre kommer du att må.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du blir klar med dina uppgifter relativt snabbt vilket gör att du har tid över till annat. Att studera och bli mer uppdaterad inom ditt område är ett bra sätt att använda den.

Ekonomi
Du är bra på siffror just nu, utnyttja det och kolla igenom så att allt stämmer med din ekonomi. Du låter dig inte heller luras så lätt av erbjudanden som verkar för bra för att vara sanna. Att du är så på din vakt gör det till en lämplig tid för större investeringar.

Hälsa
Du behöver vara öppen med dina känslor, detta gäller vänner men speciellt när det kommer till en kärlekspartner. Var inte rädd för att blotta dig själv, du har inget att förlora på det och kommer att få mycket tillbaka i form av uppskattning och omtanke.

Relationer
Det blir uppenbart för dig att du och en vän har börjat glida ifrån varandra. Nu har du tid att tänka och reflektera på hur du vill ha det.

Lycka
Din tur kommer och går den här veckan, så den är inte att lita på om du spelar med insats. Däremot finns det gratis tävlingar att chansa på.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Din kreativitet behöver en liten skjuts, se om du kan byta eller ändra i miljön på något sätt så att du känner dig mer inspirerad.

Ekonomi
Du får nytt hopp om att dina planer kan gå i uppfyllelse och att du snart kommer ha tillräckligt med pengar för att göra det du drömt om. Något har förändrats till det bättre med din situation.

Hälsa
Håll dig sysselsatt den här veckan så du undviker att sitta ensam och överanalysera saker. Att komma ut och roa dig lite är bra.

Relationer
Du har råd att vara lite lagom kritisk när det gäller vem du umgås med, det behöver inte vara första bästa person som klänger sig fast på dig, du har flera andra alternativ i vars sällskap du trivs bättre. Att vara med folk som liknar dig till temperament och energinivå är bäst.

Lycka
För att nå dit du vill kommer det krävas en del jobb men den här veckan får du upp ögonen för att drömmen trots allt inte är så långt borta som du föreställt dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du är lite svårstartad just nu men när du till slut kommer igång jobbar du på bra. Din koncentration är god.

Ekonomi
Din budget spelar en central roll i vilka val du gör den här veckan. Det viktigaste är att du ser till att du införskaffar de grundläggande nödvändigheterna. Tacka inte ja till saker som kostar pengar förrän du har täckt detta, annars kommer det bli obalans i vågskålarna.

Hälsa
Det är nu ett bra tillfälle att ta upp träningen igen, du är peppad och redo att köra igång. Gå inte för snabbt fram även om det är frestande för även om resultaten är mycket goda kan det hända att du tröttar ut muskler, leder och psyke om du inte får tid att återhämta dig.

Relationer
Detta är en tid av försoning mellan dig och dina närstående. Ni får chansen att lappa ihop förhållandet och lägga gammalt groll bakom er. Var storsint, det tjänar du på i längden.

Lycka
Du har uppnått ett delmål, stanna till och njut av det en stund. Det känns fantastiskt!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du kanske går i tankar på att vidareutbilda dig eller gå någon kurs, om så är fallet så bör du undersöka möjligheterna nu när det är särskilt lätt för dig att finna den information du söker och göra ett passande val.

Ekonomi
Du behöver hålla hårt i dina pengar nu så de inte går åt till onödiga utgifter. Var kritisk till erbjudanden, ibland är de inte lönsamma fast det vid första anblicken verkar så.

Hälsa
Glöm inte bort din mentala hälsa, den är minst lika viktig som den fysiska. Det är viktigt för dig att stimulera hjärnan så lös gärna korsord, tankenötter eller liknande.

Relationer
Du vill gärna testa något nytt i en intim relation men vet inte riktigt om du vågar. Försök börja någonstans genom att berätta hur du tänker och känner, sen kommer det andra av sig själv.

Lycka
Du finner stort välbefinnande i att vara med en av dina närstående som betyder väldigt mycket för dig. Era känslor är på ett djupare plan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du är ett bra stöd för kollegorna den här veckan. Utöver att hjälpa så behöver du våga visa din egen ståndpunkt, var inte rädd för att uttrycka den.

Ekonomi
Ett nytt sätt att tjäna pengar uppdagas för dig under mitten av veckan. Överväg om du bör ta chansen eller ej, det är inget du ska hasta dig in i.

Hälsa
Försök inte ta några genvägar genom att hoppa på någon mirakelkur, det är rätt kost och träning som gäller. Det är inte så krävande som du tror, när du väl börjat ta små steg så går allt av bara farten.

Relationer
Du känner ett passionerat driv och om föremålet för din attraktion inte riktigt är med på noterna så ser du till att så blir fallet. Med din charm kan du komma riktigt långt, romantiskt såväl som i vänskapsförhållanden.

Lycka
Var sann mot dig själv och låt inte omvärlden diktera vad du ska tycka och hur du ska agera. Om du litar på dig själv så kommer du få svaret på ett problem du går och funderar på.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du känner dig säker på att du har identifierat maktstrukturerna på arbetet och var din plats i det hela är. Detta medför att du lättare kan medla för din egen skull och mellan andra parter.

Ekonomi
Nu har du vissa svårigheter att hålla i pengarna om du är i ett köpcentrum eller dylikt, så undvik att hamna där utan att ha någon plan. Skriv en lista på det du behöver inhandla och gå efter den.

Hälsa
Du tänker mer på ditt välbefinnande just nu genom att försöka bli av med dåliga vanor och komma i form. Det går lättare än vanligt för dig så passa på att lägga grunden nu.

Relationer
Någon behöver ditt råd och du får göra ditt bästa för att finnas där för personen, det kommer styrka er relation.

Lycka
Gå inte emot din magkänsla nu, du vet vad som är rätt i ett avgörande beslut.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du behöver rusta dig själv med tålamod för att klara av den här veckan på bästa sätt. Det gäller att du är ihärdig och plöjer dig igenom uppgifterna en efter en. Snart kommer du att se att allt öppnar upp sig för dig.

Ekonomi
Du är tillbaka på ruta ett igen i en viss ekonomisk fråga. De goda nyheterna är att du får se över allt på nytt igen och har möjligheten att bygga upp något bättre och hållbarare.

Hälsa
Du fokuserar på att uppnå resultat men tänker inte så mycket på att vägen dit är det viktiga. Ge dig själv en klapp på axeln för alla förändringar du gör, utvärdera din utveckling så blir det uppenbart hur långt du har kommit mot ett sundare liv.

Relationer
Försök finna styrkan att berätta för den du håller kär vad du egentligen tycker och tänker. Även om du oroar dig för att timingen inte är den bästa så måste du våga ändå, det blir inte bättre av att vänta.

Lycka
Nu kan du vinna en del men det ser bara ut att bli småvinster. Ingen skada kommer ske men det är kanske inte så lönsamt att det är värt det.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Om du kan minska distraktionerna runtomkring dig så blir du betydligt mer effektiv. Det är också bättre att sitta intensivt med en uppgift och fokusera hela din uppmärksamhet på den än att hoppa fram och tillbaka.

Ekonomi
Det finns det du kan kontrollera i din finansiella situation och det som är opåverkbart från din sida. Dina tankar just nu upptas lite för mycket av det sistnämnda.

Hälsa
Att hitta en lugn och harmonisk träningsform att utöva är det bästa nu, till exempel yoga eller pilates. Du behöver knyta an till ditt inre samtidigt som du får fysisk träning och att bara göra några armhävningar gör inget för ditt välbefinnande.

Relationer
En person finns i din närhet som är väldigt öppen och ärlig, håll fast vid denna människa då de är ovanliga. Du finner sällan någon som har ditt bästa i åtanke på samma sätt.

Lycka
Det finns välkända metoder för att ta dig dit du vill, du behöver inte söka världen över för att hitta svaren.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Kan du be om hjälp med någonting som du för tillfället jobbar ensam med? Gör det i så fall, det kommer underlätta drastiskt.

Ekonomi
Du sitter tryggt i båten och inga oförväntade utgifter spås. Undvik att göra drastiska förändringar i din ekonomi så kan du vara säker på att den förblir stabil.

Hälsa
Dina känslor svallar den här veckan och det kan vara en utmaning att följa med dem. Du bär på svaren inom dig och vet vilken metod som fungerar bäst för att få dig att återfå harmonin igen.

Relationer
Du vill tro på att allt är som det ser ut men frågan är om det verkligen är det. Gräv lite djupare, ställ de rätta frågorna och bli på det klara med var en person står i förhållande till dig.

Lycka
Genom ett medvetet val lyckas du undvika att en kris uppstår.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!