Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 10 – 16 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 10 – 16 juli. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Det råder stiltje just nu och inget utöver det vanliga förväntas inträffa på din arbetsplats. Detta må vara tråkigt men inger samtidigt trygghet.

Ekonomi
Du går omkring med känslan av att du glömt något som är relaterat till dina utgifter och det har du rätt i. Sätt dig ner och tänk riktigt noga på vad det kan vara.

Hälsa
Ett liv i rörelse är bra för dig just nu, du behöver inte riktigt lika mycket vila som vanligt och det är bara för dig att komma igång så sker de positiva hälsoeffekterna av sig själv.

Relationer
Dina intressen upptar en stor del av din lediga tid. Detta påverkar till viss del relationerna du har med dina närmaste, så se till att du tar dig tid för dem också.

Lycka
Du kan vänta dig en vänlig gest från en främling den här veckan.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Ibland borde det finnas en broms på dig, så du inte kör med full gas i all evinnerlighet och bränner ut dig själv. Sakta ner lite och utvärdera ditt arbete emellanåt.

Ekonomi
Hemmet är ett område som det var ett tag sedan du satsade på och det bör prioriteras när du funderar över vad du bör spendera på. Pengar du lagt undan kommer väl till pass nu när det är dags att utrusta och rusta upp din hemmiljö.

Hälsa
Du har förstått att för mycket stress ger ett sämre mående och börjar nu ta tag i det, vilket medför mycket gott. Gör små förändringar så ökar chanserna att du håller dig till dem.

Relationer
Du har försummat en vänskap på något sätt och det är dags att ta kontakten igen innan det är försent. Det är en vän som tidigare stod dig mycket nära.

Lycka
Om du har möjlighet att ta hand om och spendera tid med djur så kommer det ge dig ett stort välbefinnande just nu.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Det gäller att vara ihärdig för att nå dit man vill, det får du på ett eller annat sätt erfara den här veckan. Ge inte upp!

Ekonomi
Det finns rum för förbättringar här, du borde försöka följa någon beprövad modell istället för att experimentera dig fram. Att försöka läsa dig till det är faktiskt bättre än att fråga någon om råd just nu då det inte är säkert att de förstår tillräckligt för att kunna vara till hjälp.

Hälsa
Du har sämre aptit än vanligt vilket medför att du är ganska liten i maten. Se till att det du äter är balanserat så är det ingen fara.

Relationer
Den här veckan är det värt att satsa tid på familj och släkt. Samvaron med dessa väntas bli positiv och harmonisk.

Lycka
Nu har du ökade chanser att hitta borttappade saker så det är bara att leta efter det du saknar. Din intuition kommer hjälpa dig.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du tar gärna genvägar just nu för att slippa anstränga dig så mycket. Se upp då det lätt kan slå tillbaka på dig och sätta dig i en dålig dager.

Ekonomi
Allt verkar perfekt förutom att du glömt bort en uppkommande utgift. Då kanske du tvingas ta från dina sparpengar men är så fallet så får du se till att spara lite extra senare.

Hälsa
Att få vara kreativ och skapande gör att du mår bra, du vill gärna fixa och dona hemma också. Tänk på att du kan få extra motion genom att välja mer aktiva former av sådana aktiviteter, så behöver du inte känna att du måste träna fast du inte egentligen har lust till det.

Relationer
Andras känslor är något du är mycket mån om för tillfället, du vill inte såra eller uppröra någon. Det är inga problem att vara snäll utan att behöva göra saker du inte vill för att inte någon ska ta illa upp eller bli ledsen, allt är inte svart eller vitt. Uttrycker du hur du känner blir du med största sannolikhet mött med förståelse.

Lycka
Du sitter på tillgångar som du inte tänker på. En vän kan komma med insikt och få dig att få upp ögonen inför det faktum att du är rikare än du tror. Det gäller inte bara materiellt.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Andra vill veta vad det är som gör dig så framgångsrik, dela med dig av det till dem och du kommer få något i gengäld.

Ekonomi
Du har stor nytta av att vara öppen när det kommer till din ekonomiska situation, att hålla saker hemliga gör att du inte kan få det stöd och den praktiska hjälp som du faktiskt behöver.

Hälsa
Du får vad som närmast kan beskrivas som en uppenbarelse gällande din livsföring. Men vad gör den vetskapen utan handling? Nu är det dags att göra aktiva förändringar och en planering som kan hålla på lång sikt.

Relationer
Det finns någon i din närhet som försöker sätta press på dig. Du måste markera på något sätt att det här inte är okej. Vill andra att du ska göra något så får de vänta ut dig tills du är redo, eller acceptera ett nej helt enkelt. De som kan respektera dig och dina gränser är dina sanna vänner.

Lycka
Det inte så ljust ut på turfronten i början av veckan men sen vänder det snabbt och du får vind i seglen framåt helgen.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Din uppfinningsrikedom har du nytta av den här veckan, det blir lätt att hitta kreativa lösningar på problem och även att skapa saker från grunden.

Ekonomi
Ett större inköp känns lite väl frestande för dig men du råds att avvakta tills den ekonomiska situationen förbättrats ytterligare, den är på god väg att göra det.

Hälsa
Din strävan efter perfektion gör att du känner dig smått otillräcklig. Det du vill uppnå är inte helt realistiskt, så försök omvärdera dina mål. Det måste finnas utrymme för felsteg i din kost- och träningsregim. Likaså får du ta i beaktande att andra livsområden kräver mycket av dig.

Relationer
Du tar det säkra före det osäkra den här veckan och vill inte gärna beträda okänd mark. Det är klokt eftersom ett allt för stort risktagande för med sig konsekvenser.

Lycka
Se upp för lotteri, dragningar och dylikt. Däremot har du bättre tur i skicklighetsspel.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Du får någon form av kritik från en medarbetare, ta till dig av den och se objektivt på det råd du får, det handlar inte om dig personligen.

Ekonomi
Det går lite trögt med inkomsterna just nu. Se om du kan hitta ett sätt att tjäna en extra hacka, det skulle utan tvekan underlätta.

Hälsa
Du har fullt upp och ger dig själv inte riktigt tiden att sitta ner och bara fundera. Detta är något du behöver tänka extra på då du skulle må bättre av att ta dig den tiden.

Relationer
Det slår gnistor mellan dig och en speciell person. Det du upplever är ömsesidigt, så det är bara att köra gasen i botten.

Lycka
I mitten av veckan har du din tursammaste dag men du är inte otursförföljd under någon av dagarna.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Du har fritt spelrum att visa vad du går för den här veckan, var inte rädd för att låta det synas och bli känt vad du vill och kan göra.

Ekonomi
Det finns bra möjligheter till effektivt sparande den här veckan, så ägna en del av din tid åt det, det kommer att löna sig.

Hälsa
Ett hälsoproblem relaterat till mage-tarmsystemet är en källa till oro för dig. Ta upp saken med en kunnig och kvalificerad person, vänd dig inte till vänner för ett utlåtande då de lätt kan skrämma upp dig i onödan.

Relationer
Du längtar efter att känna gemenskap och upplever att du inte har så mycket gemensamt med dem du umgås med för tillfället. Kommunikation med likasinnade är något positivt så sök dig till miljöer där du kan leva ut, vara dig själv och bli mött med förståelse och igenkännande.

Lycka
Spinn vidare på den där idén du fick, den kan ge dig tur.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Du har kört fast och kommer inte vidare känns det som. Det som behövs vid ett sådant här tillfälle är att du får distans till det hela, att du kan gå ifrån ett tag, återkomma och se på problemet med nya ögon.

Ekonomi
Det har blivit lite väl mycket onödiga utgifter på senaste tiden och nu måste du skärpa till dig så du klarar av att fortsätta hålla dig till budgeten. Följer du inte detta kommer du visserligen att klara dig men du kommer inte att nå dina sparmål.

Hälsa
Ta det lugnt och försiktigt med träning i början av veckan då du inte är lika tålig som vanligt. Snart är du ditt gamla jag igen och det visar sig bara vara en tillfällig svacka.

Relationer
Ditt inre, dina tankar och känslor är vad som är i fokus just nu. Det är bra, för att kunna vara en bra vän och partner måste du vara lyhörd även mot dig själv. Du kommer också ha mer att ge av dig själv framöver om du tar bra hand om dig.

Lycka
Du får en gåva av något slag och även om det inte är vad du allra helst önskat dig så blir du glad ändå.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Det smyger sig in små fel och brister i kvaliteten på arbetet när du låter tankarna vandra fritt och blir distraherad – det är verkligen inte likt dig. Om du påminner dig själv om ditt långsiktiga mål så blir det lättare att återfå fokus.

Ekonomi
Nu är alla extrainkomster välkomna och det ser ut att vara en sådan på väg. Från vad håll den än kommer är det bara att vara glad och tacksam.

Hälsa
Något tynger ditt sinne men det är inte bra att du sitter själv och ältar problemet. Försök istället med en distraherande metod. Att gå ut hjälper lång väg, då sitter du inte och grubblar på samma sätt som när du är för dig själv inom hemmets fyra väggar.

Relationer
Lättsamt umgänge är bra just nu och du bör undvika att tynga folk i din omgivning med dina problem. Det är bättre både för dem och för dig själv.

Lycka
Du har tur i handel och transaktioner och är bra på att förhandla, det kan du dra nytta av.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Du känner dig slutkörd och behöver se till att vila och ta pauser från arbetet i den mån du kan.

Ekonomi
En vän eller bekant kommer till dig med en idé som du absolut bör överväga. Det kan finnas möjligheter för er att slå er påsar ihop och tjäna lite extra.

Hälsa
Din kropp säger ifrån när det blir för mycket, lyssna på den och försökt inte pressa dig själv i motsatt riktning.

Relationer
Nu ser det positivt ut för dig på kärleksfronten. Du kan se fram emot en spännande händelse framåt helgen.

Lycka
Ta andra till hjälp när du väljer spel och vad du ska satsa på, ensam har du inte någon vidare tur.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Allt slit lönar sig förr eller senare och nu är den tiden kommen. Du får den uppskattning du behöver för ditt arbete och det är även lönsamt ekonomiskt.

Ekonomi
Försök att inte jaga upp dig i onödan över en liten extra utgift, den kommer inte innebära något större problem när du slår samman utgifter och inkomster.

Hälsa
Under den här perioden ska du undvika att sitta för mycket inomhus, du mår bra i naturen och friska luften och både vind och vatten är bra för dig. Är du trots allt hemma ska du se till att inomhusklimatet är bra genom att vädra och förse hemmet med levande växter.

Relationer
Dina vänner ställer upp för dig när du ställs inför ett dilemma, så tveka inte att anförtro dig åt dem. Det är inte nödvändigtvis den som står dig närmast som ger dig bäst hjälp utan det handlar mer om karaktären hos personen.

Lycka
Håll fast vid din gamla tursiffra eller spelet du brukar köra, det kan löna sig till sist.

Du som är född i jungfruns tecken är frestad att slå till på ett större inköp, men vänta ett tag till ekonomin är bättre, för den är på väg att bli det! Du som är våg upplever gnistor med en speciell person, och det är ömsesidigt så våga satsa! Skorpionen har en idé, och den är värd att spinna vidare på för den kan ge dig tur.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!