Horoskop

Veckans horoskop: 11 – 17 september. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 11 – 17 september. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Väduren

Arbete
Det börjar bli dags för dig att ta dig an nya områden inom ditt professionella liv. Ditt inflytande på arbetsplatsen är starkare än vad du tror och du kan lätt ta dig förbi sådant som tidigare utgjorde hinder.

Ekonomi
Nu kan det faktiskt fungera att ta plötsliga beslut, även om det är nyttigt med ett visst mått av tålamod. Det gäller att du har bra timing och utnyttjar den uppåtgående trenden.

Hälsa
Ta det lugnt och njut av din fritid, det är ganska mycket att göra på jobbet så då är det viktigt att du vilar upp dig på fritiden. Det är inte läge för några större livsstilsförändringar.

Relationer
Det sociala umgänget är en källa till glädje den här veckan. Dela dina resurser med andra, det kommer att ge dig mycket tillbaka.

Lycka
Nu har du turen med dig i vad du än tar dig för, så ta chansen och gör något du inte brukar.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Du lyckas behålla lugnet trots en ganska tuff vecka. Det gäller att komma ihåg att ditt hårda slit har ett syfte.

Ekonomi
Det finns extra pengar att tillgå om du tänker till lite. Kreativitet har du så det räcker och behöver.

Hälsa
Det är extra viktigt att du ser över ditt vätskeintag den här veckan då du annars riskerar att drabbas av uttorkning.

Relationer
Att prata med någon hjälper dig att dämpa ängsligheten du känner när du nu står inför ett visst dilemma. Din närmaste vän kommer vara ett stort stöd för dig.

Lycka
Låt slumpen styra den här veckan så har du goda möjligheter att kamma hem en vinst av något slag.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du har lätt för att ta dig an kreativa projekt just nu och kan inte bara starta upp utan även fullfölja dem med gott resultat. Du är en inspirationskälla för andra runtomkring dig.

Ekonomi
Läs på innan du gör ett större inköp, att göra efterforskningar lönar sig särskilt nu. Du sparar en rejäl slant på att kolla upp mer prisvärda alternativ.

Hälsa
Det finns saker att ta itu med där hemma innan du kan slappna av och ta det lugnt. En vän kommer till din undsättning och delar bördan med dig.

Relationer
Du har något att be om ursäkt för, en ursäkt som kommer att godtas och i sin tur medföra att relationen mellan dig och den berörda parten blir bättre.

Lycka
Den här veckan gör du gott i att njuta av de enkla tingen i livet. Slösa inte pengar på lyx, det gör dig ändå inte lyckligare.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Nu imponerar du på andra med din kompetens. Du är populär och tidvis överhopad av uppgifter, så ladda upp för en både rolig och tuff vecka.

Ekonomi
Ökad produktivitet leder till ökade inkomster, det är speciellt påtagligt just nu. Det du lägger ut får du tillbaka och mer därtill.

Hälsa
Det finns goda möjligheter till positiv förändring inom kost och träning den här veckan. Du kan ta lite hårdare tag än vanligt och riskerar inte negativa effekter av det.

Relationer
Det gäller att du är extra tydlig i din kommunikation med andra den här veckan för att undvika argumentationer. Alla kan inte läsa dina tankar och har inte nödvändigtvis samma synpunkter som du.

Lycka
Beskedet du väntar på kommer snart och resultatet är positivt!

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Lita på att de runtomkring dig har kompetensen och försök inte att göra allt själv. Tillsammans är ni starka!

Ekonomi
Du bör följa upp din ekonomi noga och studera förändringarna för att kunna urskilja vart saker och ting är på väg. Eventuella framtida problem kan hindras redan i förstadiet.

Hälsa
Att ta hand om din hälsa kostar inte så mycket den här veckan, du kan ta till många enkla knep som är gratis eller som kostar väldigt lite. Kom ihåg att det är de små förändringarna som gör skillnad.

Relationer
Det finns mycket att jobba på mellan dig och den som står dig allra närmast. Nu är ett bra tillfälle att bygga vidare på relationen, det kommer ge ett gott resultat.

Lycka
Du bör undvika att spela för mycket den här veckan, det är inte lönsamt helt enkelt. Det kommer bättre dagar där insatserna ger mer avkastning än nu.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Du har mycket att lära ut och även mycket att lära av andra, det är en vecka i kunskapens tecken och en speciellt lämplig tid för studier av alla de slag.

Ekonomi
Ta inget för givet just nu, saker och ting kan förändras snabbt och du måste se till att du har en buffert att tillgå om det behövs. Glöm inte att räkna med att det kan bli oväntade utgifter.

Hälsa
En flytt eller annan större förändring på hemmaplan är i sikte. Saker och ting kommer inte att bli riktigt som förr och det är mestadels positivt även om det tar en viss tid för dig att vänja dig vid tanken.

Relationer
Du som drömmer om kärleken hittar den utan att leta och på ett ställe du sällan kunde tro. Var därför öppen för nya aktiviteter och förslag.

Lycka
Något som vid första anblicken verkar vara dåligt är i själva verket väldigt positivt, så avfärda dina skeptiska och kritiska tankar. Turen är med dig så länge du bibehåller din entusiasm och din förmåga att se ljust på saker och ting.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Du behöver hitta en lugn och tyst plats där du kan slappna av, detta kommer att öka din produktivitet. För mycket distraktioner gör att du tappar fokus på dina arbetsuppgifter och kvaliteten blir lidande.

Ekonomi
En ny affärsmöjlighet öppnar upp sig – om du vågar ta steget. Det verkar som att du tvekar mycket just nu, detta är sunt då det behövs ett visst mått av skepticism. Kom ihåg bara att för att uppnå framgång måste du ta vissa risker.

Hälsa
Oavsett om du vill springa eller dansa så gäller det att du väljer en aktivitet som du trivs med. Om inte så kommer du ge upp på en gång, hur mycket motivation du än har i andra avseenden.

Relationer
Du bör undvika att umgås med människor som skvallrar och pratar bakom ryggen på andra. Kom ihåg att den som pratar om andra även pratar om dig.

Lycka
En möjlighet flyger förbi mitt framför ögonen på dig men ta det lugnt, den kommer tillbaka igen snart!

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Ditt arbete kräver stort fokus av dig just nu, så du kan inte ligga på latsidan. Det gäller att du är metodisk och flitig, det finns inga genvägar.

Ekonomi
Det du vill uppnå och det du faktiskt får är två skilda saker men det gör inte saker och ting sämre för det. Nu är du i ett läge där allt inte riktigt är som du önskat men du behöver se objektivt på situationen och inse att den faktiskt är ganska bra ändå.

Hälsa
Den här veckan blir du bortskämd på något sätt, det är bara att ta för dig för det är verkligen din tur att bli ompysslad lite.

Relationer
Det du behöver tänka på den här veckan i förhållande till dina vänner är att fokusera på att vara en bra lyssnare, det är lätt hänt att du pladdrar på för mycket om ditt eget.

Lycka
Du har glömt att lösa in ett presentkort eller ta ut en annan förmån, något du blir glad över att komma ihåg. Nu kan det komma till nytta dessutom.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Undvik att ta med dig jobbet hem, försök bli klar med så mycket du kan på arbetstiden. Din fritid behöver du till annat. Studerar du så lär du dig snabbare just nu genom föreläsningar och lektioner än att sitta hemma med näsan i böckerna.

Ekonomi
En idé du har kan få finansiell backning om du undersöker saken lite närmare. Låt inte dig själv bli nedslagen när andra i din närhet är skeptiska.

Hälsa
Du har varit lite för upptagen på senaste tiden och din hälsa har blivit åsidosatt – nu är det dags att förändra det. Ta det hela med ro, det är mot själva syftet att stressa upp sig.

Relationer
Det uppstår en dialog mellan dig och din partner eller nära vän. Var inte för ivrig i din strävan att ha rätt, förhållandet är viktigare än att varje detalj är korrekt. Visst ska du förklara din ståndpunkt, var inte för offensiv bara.

Lycka
Den där saken som du tänkt ge bort har ett större värde om du säljer den, så utforska den möjligheten först.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Framgång är ditt mål och det står nu klart att du rör dig i rätt riktning. Du kan se land i sikte, håll ut och tumma inte på kvaliteten.

Ekonomi
Det kan komma att bli extra klirr i kassan den här veckan från en försäljning av något slag. Detta är ett välkommet tillskott till din budget som för tillfället inte har så mycket svängrum som du hade önskat.

Hälsa
Din hälsa är i grunden relativt robust, så när du nu drabbas av en mindre krämpa är det snabbt över igen. Fortare än du tror är du igång igen precis som vanligt.

Relationer
Det du säger till dina vänner har en speciellt stark inverkan just nu, så välj dina ord noga. Skillnaden mellan att såra och att ge ett värdefullt råd är hårfin.

Lycka
Du hittar en sak hemma som du glömt att du hade, så bra för nu slipper du lägga ut pengar i onödan på att köpa en ny!

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Du är snabb på att lära dig och ta in ny information, detta är speciellt påtagligt just nu. Använd den här förmågan för att utveckla dig vidare inom ditt område. Veckan är speciellt lämpad för studier inom teknik och vetenskap.

Ekonomi
Någon vars åsikter du värderar högt har råd att ge dig gällande din finansiella situation. Lyssna och ta till dig, tipsen du får har du mycket nytta av.

Hälsa
Du hör en inspirerande person berätta om sin livsstilsförändring och beslutar dig att själv försöka, något du inte kommer att ångra.

Relationer
Välj en kärlek som du kan lita på istället för en flyktig romans. Det må verka spännande med en tillfällig förbindelse men det riskerar att göra dig besviken.

Lycka
Någon försöker dra dig ut ur dit skal och din bekvämlighetszon. Följ med, det kommer bli ett lyckosamt äventyr.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Ett möte tar längre tid än planerat, det är något du får räkna med. Se till att du inte har planerat ditt schema för tajt.

Ekonomi
När du nu står inför att skriva under ett kontrakt eller ingå någon form av avtal så måste du se till att du läser det finstilta, annars kan det få oönskade konsekvenser om du inte är informerad om vad det innebär.

Hälsa
Du är stark och hälsosam, vad du än tar dig för den här veckan så kommer du klara det med styrka och uthållighet.

Relationer
Du måste ta ställning och visa lojalitet mot en av dina vänner den här veckan. I gengäld får du mycket tillbaka och er relation stärks.

Lycka
Se upp för ett erbjudande som verkar alltför bra för att vara sant – det är också vad det är.

Du som är vädur bör omringa dig med vänner då det sociala umgänget är en källa till glädje den här veckan. Kräftan har mycket på jobbet, det blir en tuff men rolig vecka. Du som är född i tvillingarnas tecken njuter av de enkla tingen och behöver inte slösa pengar på lyx.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Robson Hatsukami Morgan / Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!