Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 11 december – 17 december. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i skorpionens tecken är en extra god vän och partner just nu på grund av din förhöjda empatiska förmåga. Tvillingen bör inte ta några avgörande beslut – avvakta tills du har mer att gå på. Du som är lejon känner dig pigg, använd det tillfället till att ta itu med de saker som du skjutit upp ett tag.

veckans-horoskopFoto: Jack Cain/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det är en utmaning för dig att hålla dig till schemat nu, däremot har du ett brinnande engagemang för det du gör vilket överkommer svårigheterna.

Ekonomi
Du har många idéer om hur din finansiella situation ska kunna förbättras, diskutera saken med andra som du litar på så får du ett hum om ifall det verkar realistiskt eller ej.

Hälsa
Du är upptagen med ett nyfunnet intresse, detta är positivt och glädjande för dig. Bli inte så upp över öronen att du glömmer bort att äta och dricka ordentligt bara.

Relationer
Var inte för dig själv den här veckan, du behöver vänner omkring dig både för stöd och sällskap.

Lycka
Det krävs mer än pengar för att uppnå ditt mål i livet, mycket kan du göra redan nu utan att ha finanserna till det.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det är viktigt att du håller ordning på din arbetsplats så du inte förlorar tid på att leta efter sådant du tappat bort. Du behöver även tänka på struktur rent allmänt när du jobbar, det gör dig mer effektiv.

Ekonomi
Det är något du gått och dragit ut på att betala men vänta inte till sista minuten med att betala det du kan redan nu, detta kommer minska din stress väldigt mycket. Att ta kredit är något du absolut bör undvika.

Hälsa
Du märker hur bra du mår av att träna när du väl ger dig ut men det är den där knuffen du behöver. En vän kan bistå dig med detta, du vet vem så hör av dig.

Relationer
Du får möjligheten att tänja lite på dina egna gränser och experimentera när det kommer till kärlek. Var inte så tillknäppt, du måste våga lite!

Lycka
Du vinner främst på din kreativitet och talang just nu, så avstå från att lämna saker till slumpen.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du har lätt för att förutse saker som inträffar på arbetsplatsen, agera innan du märker att något kommer att gå snett. På grund av ditt snabba agerande kan du bli en riktig hjälte på jobbet.

Ekonomi
Ta inte några avgörande beslut just nu, det är bättre att avvakta tills du har mer att gå på. Detta gäller större inköp och avtal av olika slag.

Hälsa
Du blir rastlös om du inte får röra på dig nu, att hålla igång gör både att du mår och sover bättre.

Relationer
Vänskap är i fokus just nu vilket gör att en kärleksrelation får stå tillbaka. Det är till och med bra för dig att få lite distans och få andas lite, så länge du inte prioriterar vännerna allt för länge.

Lycka
Början av veckan är din tursammaste period, det är då du ska spela om du alls ska göra det.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
När du kört fast har du nytta av ditt öppna synsätt och din förmåga att se problemen utifrån nya vinklar. Förutom att göra dig effektiv inspirerar det också andra på arbetsplatsen.

Ekonomi
Du finner att du plötsligt står inför ett inköp som du inte funderat på tidigare och du har inte så långt tid på dig att bestämma dig. Skynda dig om det känns rätt, och det gör det troligen.

Hälsa
Du vet med dig vad du måste göra för att förbli hälsosam, det är något du känner intuitivt. Gå inte emot din kropps signaler och gör vad som krävs för att må bra, det är ingen raketforskning.

Relationer
Du håller en viss distans till dina känslor den här veckan och tenderar att se sakligt på det som sker i dina närmaste förhållanden. Det kan vara bra, att hålla huvudet kallt gör att du undviker att ta impulsiva beslut.

Lycka
Tänk en extra gång innan du kastar något, det kan fortfarande ha värde eller potential.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
En händelse inträffar på jobbet där du blir tvungen att använda dina förmågor på bästa sätt. Lita på dig själv, du kan lösa det. Det du behöver är lugn och ro och tillräckligt med tid.

Ekonomi
Du är redo att slå till på ett erbjudande och det verkar faktiskt vara läge nu. Se till att du är på det klara med villkoren innan du bestämmer dig så är allt i sin ordning.

Hälsa
Du känner dig pigg och får en hel del saker gjorda som du skjutit upp ett tag. Det är bra att utnyttja tillfället, det finns gott om tid för vila senare.

Relationer
Du är full av starka känslor för den person som står dig allra närmast och du är inte sen att uttrycka dem. Att säga vad du har på hjärtat är bra och något som verkligen är efterlängtat!

Lycka
Din inställning till det som händer och sker är viktigare än själva händelserna och du är så lycklig som du låter dig vara.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du har förmågan att vara diplomatisk i ditt samröre med andra på din arbetsplats, detta gör dig till en bra medlare och kommer väl till pass nu då en konflikt uppstår mellan två parter.

Ekonomi
Du förtjänar att unna dig själv något extra den här veckan, det kan du behöva efter att ha haft det lite tufft på senaste tiden.

Hälsa
Även om du kan tåla träning som är av det hårdare slaget så känns det bättre att ta det lugnare. Tvinga inte dig själv, du ska må bra inte bara fysiskt utan även psykiskt av det.

Relationer
Ett par av dina vänner går inte riktigt ihop. Försök inte att föra dem samman mot deras vilja, stämningen blir inte så kul då.

Lycka
Din tursamhet är koncentrerad kring siffror och beräkningar av olika slag, däremot inte slumpmässiga spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Försök så gott du kan på att fokusera på dina egna arbetsuppgifter, det finns någon som distraherar dig från dem. Om var och en sköter sitt så kommer det bli bättre resultat för alla.

Ekonomi
Vänta inte på bättre tider, det är bra nog nu för att du ska kunna investera i det du planerat. Du behöver inte ta det dyraste alternativet för att det ska bli bra.

Hälsa
Du äter oregelbundet nu men det kan bli ändringar på det om du är uppmärksam på anledningarna bakom.

Relationer
Att vara spontan är det som ger dig mest just nu, du tycker inte om när livet blir för inrutat. En vän kommer med ett förslag som du mer än gärna tackar ja till.

Lycka
Stå emot din impuls att köpa lotter eller dylikt, det finns så mycket bättre och nyttigare saker att lägga pengarna på.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du håller bra disciplin och fokus på arbetet, vilket gör att du blir klar snabbare. Använd den extra tiden praktiskt, så blir det lättare för dig att få vardagen att gå ihop.

Ekonomi
Det blir många utgifter den här veckan men planerar du vist så räcker pengarna och det blir även en del över. Bli inte frestad att ta av sparpengarna, köp en billigare variant av det du tänkt införskaffa istället.

Hälsa
Det finns goda möjligheter till vila den här veckan och det är något du verkligen behöver. Ta de små tillfällen till akt och gör något bra av dem. Tacka inte ja till sådant du inte orkar med.

Relationer
Din empatiska förmåga är förhöjd just nu och du är känslig för andras mående och sinnesstämning vilket gör dig till en god vän och en öm partner.

Lycka
Framåt helgen har du mer tur än i början av veckan, så om du ska spela så bör du undvika det i början av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Ditt fokus ligger på detaljerna just nu, försök zooma ut för att se hela bilden för även om de enskilda delarna blir rätt så kan du ha missat helheten.

Ekonomi
En utomstående har synpunkter på hur du sköter din ekonomi, kom ihåg att beslutet helt är ditt men var samtidigt inte för stolt för att kunna ta till dig av goda råd. Speciellt familj och släktingar kan ha en hel del nyttigt att komma med.

Hälsa
Du bör undvika att ta till alltför intensiva metoder när det gäller hälsa och skönhet just nu. Gör små livsstilsförändringar istället, det ger gott resultat samtidigt som de är skonsamma för dig.

Relationer
Du har ett val att göra och ingen kan ta beslutet åt dig, det handlar om huruvida du ska gå vidare i ett förhållande. Fråga dig själv om det känns bra enbart för stunden eller om du tror att det fortfarande kommer göra det om några år. Är det senare inte fallet så är det inte värt att vidare slösa din dyrbara tid.

Lycka
Ett meddelande dyker upp som för med sig positiva nyheter, håll ögonen öppna så du inte missar det!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du behöver utmaningar, det känns för tråkigt att sitta med rutinarbete nu. Låt andra se vad du har att gå för så kommer du snart befinna dig på en plats där du får chansen att uttrycka dig mer kreativt.

Ekonomi
Du behöver ha en bättre plan för dina vardagliga utgifter, speciellt det du spenderar på andra riskerar att skena iväg. Det är fint av dig att vara så givmild, tänk bara på att budgeten ska räcka till alla dina personliga utgifter och ha rum för vissa spontana infall också.

Hälsa
Nu får du chansen att konfrontera något du varit rädd för. När du klarar av denna utmaning kommer du att ha växt psykiskt och blivit starkare.

Relationer
Du känner dig glad och sprallig på ett nästan barnslig sätt, detta smittar av sig till din bekantskapskrets. I ditt sällskap har ingen tråkigt.

Lycka
Du får en oväntad gåva av något slag, det är en sak som har en praktisk innebörd för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du är effektiv på jobbet och slösar inte din tid på irrelevanta saker. Detta innebär att du får mycket gjort på kort tid och kan ta det lugnt under den resterande tiden.

Ekonomi
Det har blivit dags att utvärdera dina inkomster och utgifter. En post i budgeten har skenat iväg på senaste tiden, du kan få ordning på det nu innan det går för långt.

Hälsa
Gör vad du kan för att förbättra din sömnkvalitet, detta är nyckeln för att du ska orka med veckan. Det är skillnaden mellan att göra ett okej jobb och ett utmärkt sådant.

Relationer
Det kan vara svårt att få tag på dina vänner vilket gör att du inte riktigt har det nät av support du är van vid. Det är dock inte något som är bestående, så var trygg i att allt snart kommer återgå till det normala.

Lycka
Du slutar aldrig leta efter sanningen och nu har du upptäckt en ledtråd om vad som egentligen betyder något för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
När du upplever att andra inte tar emot dina förslag med lika stor entusiasm som du själv har så bör du tänka på hur du lägger fram dem, en bra presentation kan göra hela skillnaden.

Ekonomi
Det är lätt för dig att bli frestad till att handla för mycket då du känner dig ivrig över allt fint som finns att shoppa. Du dras till det estetiska, försök tänk med huvudet och köp inte något bara för att det såg fint ut i skyltfönstret.

Hälsa
Du har nära till känslorna just nu, saker som sker runtomkring dig påverkar dig starkt. Tryck inte tillbaka dina känslor och impulser, försök bejaka dem istället så mår du bättre.

Relationer
En intim upplevelse med någon du litar på för relationen till ett djupare plan. Var inte rädd för att bli mer känslomässigt involverad, du går miste om så mycket om du inte vågar.

Lycka
Bli inte uppgiven om du drar en nitlott första gången du försöker, egentligen spelar du ju inte för att vinna utan för att det är underhållande.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!