Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 3 | 18 jan – 24 jan

Horoskop för vecka 3 | 18 jan – 24 jan
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Din utveckling går i raketfart. Det är bara att hänga med i svängarna! Om du upplever att det är speciellt jobbigt och intensivt just nu kan det löna sig att ta ”time out” för att sortera tankarna. Efter fullmånen den 24:e kommer allt att lossna och pusselbitarna gradvis falla på plats. Venus går in i ditt tecken den 23:e för att stanna nästan en hel månad, vilket hjälper dig att återställa den inre balansen. Skapa en handlingsplan som ger dig tillräckligt med tid och utrymme för att växa i lugn och ro. Ta ett steg i taget och undvik på så sätt att hamna i stressladdade tillstånd.

Veckans råd: Ta ett djupt andetag!  

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Fullmånen sker i ditt relationsområde denna veckan. Problem och svagheter i relationer kan bli uppenbara och behöva fixas till. Försumma inte den lilla lyckan medan du väntar på den stora! Ändra på bakomliggande mönster som kan stå i vägen för din framgång. Satsa på att skapa en bra balans mellan dina egna och andras behov. Uppmärksamma problem och prata ut. Små förändringar nu kan ge stora resultat. Det spelar ingen roll hur långsamt du går nu, så länge du inte stannar. Mars står i ditt karriärsområde och kan ge dig en ledande position. Våga visa framfötterna! ‘

Veckans råd: Ta vara på de små ljusglimtarna i vardagen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Fullmånen lyser upp kring arbets- och vardagsrutiner. Bli medveten om vad som kan förändras i din arbetsmiljö för att skapa bättre välbefinnande. Gamla krämpor kan komma tillbaka och behöva mer av din uppmärksamhet. Skapa positiva vardagsrutiner som känns rätt i hjärtat. Mer träning och mindre soffliggande! Förändringar kan ske i en vänskap, eller i en grupp som du delar intressen med. Viktiga ämnen kan behöva diskuteras. Var öppen för att omvärdera dina tidigare åsikter. Satsa på att integrera dig själv, i kroppen och i ditt sanna jag.

Veckans råd: Lev ett liv som du älskar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Väduren

21 mars–20 april

Trots att mycket kan ske i karriären kan du behöva balansera ditt liv genom mer fokus på ditt personliga liv. Släpp taget om känslomässiga mönster som står i vägen för din utveckling, och ställ in dig på att ta fram mer av det som finns inom dig. Du har massor av dolda resurser som står till ditt förfogande. Under helgen går Venus in i ditt karriärsområde, samtidigt som Merkurius blir stationär i samma område. Det bådar gott för samarbete och nya framgångar. Du kan få positiva reaktioner från kollegor och mer uppmärksamhet från chefen.

Veckans råd: Visa framfötterna!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Du kan bli extra sårbar i början på veckan. Spendera kvalitetstid med dig själv och känn in vad du behöver för ditt välbefinnande. Allting kan lugna ner sig i en stormig relation i slutet på veckan. Försök att tänja på din envishet och tänk smidighet. Då blir det lättare att skapa positiva förutsättningar för gott samarbete. Se till att du och din partner förstår och accepterar varandras olika behov och roller. Den 20:e går Solen in i ditt karriärsområde. Du kan skörda goda resultat om du gjort ett bra grundarbete. Den 23:e börjar en månadslång harmonisk period som hjälper till att få saker och ting att falla på rätt plats.

Veckans råd: Njut av stunden.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 – 21

Din planet Merkurius börjar sakta ner denna veckan för att ändra riktning den 24:e. Om du ägnat tid åt att binda samman lösa trådar och fixat till problem, kan du räkna med ett nytt positivt flöde för kreativ utveckling. Den senaste tiden kan ha vänt upp och ner på dina tidigare värderingar. Du kanske har fått se den osminkade sanningen i något område som skakat om ditt liv i grundvalarna. Försök att se motgångar som ett sätt att lära nya saker. Då kommer du snart att säga farväl till det förflutna och välkomna det nya med öppna armar.

Veckans råd: Ta makten över ditt liv! 

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Kräftan 21 juni–21 juli Din kreativitet kan blomstra flera veckor framåt. Hämta vägledning från rika kunskapskällor som inspirerar dig. Resor och utbildning kan också förnya gnistan. Nu är det viktigt att du omger dig med människor och en miljö som tillåter dig att vara dig själv helt och hållet. Du behöver kunna leva ut ditt sanna jag. Krav och måsten på jobbet kan dock stå i vägen för din frihet. Organisera din tid så du ser till att skapa utrymme för dina egna behov och intressen. Från den 23:e börjar en månadslång harmonisk period för kärlek och relationer.

Veckans råd: Arbeta för att skapa det du önskar i ditt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Merkurius fortsätter att ställa till problem i ditt arbetsområde tills den 24:e. Du kan känna att du står och trampar på samma ställe och inte kommer framåt. Räkna med förseningar och missförstånd. Det bästa du kan göra nu är att gå tillbaka och se över dina arbetsuppgifter. Fixa till detaljer och bind samman lösa trådar. Du kan bli extra känslig och sårbar under fullmånen den 24:e. Försök att finna en bra balans mellan dina egna behov och andras förväntningar. Risk för konflikter! Veckans råd: Var inte rädd för att komma närmare din sårbarhet.  

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 aug – 23 sep

Solen går in i ditt arbets- och hälsoområde den 20:e. Din arbetsglädje kan förnyas om du tar med dina egna behov i ekvationen och inte bara jobbar för att hjälpa andra. Ju mer du upptäcker och utvecklar din egen röst, desto mer upptäcker du och utvecklar dig själv. Merkurius och Pluto formar en intensiv konstellation som kan få dig att ifrågasätta saker som tidigare var självklara. Öppna dig för att ändra på invanda mönster och bygg nya hållbara strukturer. Kom ihåg att gräset är alltid grönare där du är om du bara vattnar det.

Veckans råd: Ifrågasätt och forma nya perspektiv.  

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 oktSkorpionen | 24 – 22 nov

Venus går in i ditt mest personliga område denna veckan. Det bådar gott för att skapa inre lugn och harmoni. Ägna en stund varje dag åt meditation och andra aktiviteter som bidrar till ditt välbefinnande. Familjeangelägenheter kan stå i centrum. Ett skelett från garderoben kan dyka upp som vänder upp och ner på tillvaron i slutet på veckan. Samtidigt kan det öppna upp för något helt nytt. Lägg korten på bordet, säg vad du menar och mena vad du säger. Läget är gynnsamt för att förhandla fram något som kan bli en positiv nystart.

Veckans råd: Gå på djupet och känn in vad du behöver.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 – 22 nov

Mars står fortfarande i ditt stjärntecken. Passa på och använd dina krafter till att komma framåt med dina intressen. Slösa inte bort tillfällen som kan ge framgång. Många förändringar kan ha skett som fått dig att se annorlunda på tillvaron. Du kanske behöver sortera dina intryck, dra dig undan och omforma ditt förhållningssätt till omvärlden. Fullmånen den 24:e kan utmana dina svagheter. Satsa på att skapa en bättre balans mellan din karriär och ditt privatliv. Var strikt med att sätta gränser. Tänk igenom alla beslut, undvik impulsivitet.

Veckans råd: Distans utan att stänga av känslorna. 

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Ta det lugnt och ta ledigt några dagar om du kan. Venus stannar i ditt tecken till den 23:e. Unna dig något extra som får dig att må bra. Efter det blir det dags att lägga på ett kol. Du kan behöva tänka om kring din ekonomi. Om du känner av sviterna från en dålig investering, är det bättre att ligga lågt ett tag till. Prata med någon utomstående som kan ge bra råd. Saturnus håller dig i sitt grepp, men kan hjälpa dig att forma ditt liv på ett sätt som passar bättre in på dina innersta önskningar. Kravet är att du måste jobba för nå resultat.

Veckans råd: Ställ frågan till dig själv – vem är jag och vad vill jag? 

Metro Modes veckohoroskop för vecka 3 finns att läsa här.
Den här veckan är det stenbockens och vattumannens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!