Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 11 jan – 18 jan

Veckans horoskop: 11 jan – 18 jan
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Nymånen under helgen satte scenen för en framgångsrik månad. Var speciellt uppmärksam på detaljer i ditt arbete, så kan du snabbt gå framåt och se goda resultat. Satsa på att skapa förändringar hemma i ditt mest personliga område för bättre välmående. Om allting känns extra rörigt omkring dig, försök att inte identifiera dig med kaoset, utan hitta lugnet i stormen och var flexibel. Om du hänger med i svängarna och släpper taget om det som inte längre känns praktiskt och användbart, kan en förnyad känsla av frihet infinna sig.

Veckans råd: Upptäck nya sidor hos dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Sitt inte fast i tankemönster som får dig att slösa tid på att grubbla. Du behöver förnya kring dina drömmar och mål, och inte sitta kvar något du vuxit ur för länge sedan. Visualisera var du vill se dig själv om ett eller två år, och börja planera för att skapa nya strukturer. Ditt sociala liv kan ta fart i början på veckan. Var öppen för att möta nya personer och satsa på att skapa ett större nätverk. Likasinnade personer kan komma med möjligheter och nya idéer som kan inspirera dig.

Veckans råd: Människor som lever ut sina passioner är lyckliga!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Sätt guldkant på tillvaron och unna dig något extra denna veckan. Du kan behöva ge dig själv en present för att komma till ro efter en tid av stress. Konst, musik, dans och fördjupning i andlighet kan vara balsam för själen. Att relaxa med en må bra film är inte heller helt fel. Lägg in färre aktiviteter på schemat och ge mer tid till allting. Mars går i aspekt till Neptunus under helgen, vilket ger mindre energi. Tillåt dig att slappa och ta bort alla krav och måsten. Promenader och andra rofyllda aktiviteter passar perfekt.

Veckans råd: Låt filmen bli din terapeut i soffan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Nymånen började sin växande fas i ditt karriärområde nyligen, vilket passar bra för nya projekt som kan utveckla din yrkesinriktning. Var lyhörd för möjligheter som dyker upp. Din planet Mars går i positiv aspekt till Neptunus under veckan. Våga drömma och utmana gamla föreställningar. Öppna dörren till ditt inre. Dela dina innersta tankar och känslor med någon som står dig riktigt nära. Tillsammans kan ni sammansmälta till en enhet och uppleva djup själslig samhörighet. Släpp taget om allt som inte längre fyller någon viktig funktion och gå vidare.

Veckans råd: Hitta din inre drivkraft.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Veckan börjar bra med en harmonisk aspekt mellan Venus och Uranus den 12:e. Du kan helt oväntat bli blixtförälskad i någon, eller av någon anledning hamna i helt nya sociala sammanhang och möta personer med ovanlig bakgrund. Var öppen för att gå utanför din bekväma zon och gör något annorlunda. En situation kan trigga din sårbarhet den 13:e som påverkar dina drömmar och framtidsvisioner. Låt inte någon stå emellan dig och dina drömmar! Stå upp för dig själv och bli modigare.

Veckans råd: Skapa överflöd i ditt liv och lev din dröm i varje ögonblick!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 – 21

Gåvor, fördelar och andra möjligheter kan komma genom personer med resurser. Var öppen för ett samarbete. Ett nytt boende kan visa sig bli både ekonomiskt lönsamt och bekvämt. Satsa på att skapa harmoni, frid och trygghet i ditt privatliv. En stabil grund är nyckeln till framgång. Om du känner dig trött och hängig under senare delen av veckan, blir det bäst om du bara kopplar av och tillåter dig själv att få vara lat några dagar. Låt kroppen vila och förnya din kraft. Efter helgen får du mer motivation och drivkraft.

Veckans råd: Livet i harmonisk balans.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Om du tror att din passiv-aggressiva tendens förmedlar vad du försöker säga på ett klart sätt, så behöver du tänka om. Det är mycket bättre att visa öppet vad du känner och tala om dina känslor. Då slipper du skapa missförstånd, vilket lätt uppstår när budskapen är otydliga. Speciellt den 13:e och 14:e kan bli komplicerade dagar då risken är stor för besvikelser. Den 17:e blir början på några positiva dagar som kan återställa balansen mellan dig, din familj och dina vänner.

Veckans råd: Satsa på att skapa förutsättningar som ger relationer möjligheter att växa.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Solen stannar i ditt arbetsområde hela veckan. Det passar perfekt för att lägga fram nya idéer och förslag på jobbet som kan ge uppmärksamhet och mer pondus. Ge av dig själv utan att förvänta dig någonting tillbaka. Din generösa attityd går inte obemärkt förbi. Mars står i ditt mest privata område och kan påverka relationerna till familjen. Olika viljor kan dra åt olika håll. Samtidigt kan ett gott gräl förlänga livet och skapa förutsättningar för nytt samarbete. Neptunus som är med i leken denna veckan, kan skapa en känsla av oklarhet och missförstånd.

Veckans råd: Tänk enhet och villkorslös kärlek!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 aug – 23 sep

Solen bildar en gynnsam aspekt för kreativa projekt denna veckan. Kärlek, romantik och nöjen ligger också helt rätt. Spendera tid med goda vänner. Visualisera din framtid! Skapa en inre bild av det du längtar efter i livet och befinn dig i bilden så ofta du kan. Ganska snart kan din dröm börja gestalta sig i verkligheten. Jupiter kan ge inspiration och utmana dig att lära något helt nytt. Låt inte rädslor stå i vägen för din framgång. Det är risk att du värderar dig själv alldeles för långt ned på skalan.

Veckans råd: Satsa på att skapa tankar som är till din fördel i nuet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Veckan kan börja med buller och bång när Venus går i aspekt till Uranus. Räkna med oväntade situationer som kan skapa förändringar i relationer. En plötslig het romans kan uppstå som väcker passionen inom dig. Viktiga familjeangelägenheter kan komma till ytan och behöva din uppmärksamhet. Var öppen för att prata om problem. Något från det förflutna kan åter komma på tal. Satsa på att finna praktiska lösningar. Den 14:e är speciellt bra för att skapa positiva och konstruktiva lösningar på problem. Undvik ekonomiska risker denna veckan.

Veckans råd: Se upp med att göra jobb som inte betalar sig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 – 22 nov

Din planet Mars går i harmonisk aspekt till Neptunus denna veckan. Det passar perfekt för kreativa aktiviteter som inte kräver för mycket ansträngning. Ta fram glädjen och lekfullheten i arbetet. Försök att finna en bra balans mellan dina offentliga ansvarsåtaganden och privata affärer. Det är viktigt att du känner att du har kontroll på läget. Mirakel kan ske den 15:e och 16:e om du låter fantasin flöda och drömmer stort. Allt är möjligt om du vågar tro på det! Låt inte negativa personer, begränsande känslor och tankar stå i vägen för din utveckling.

Veckans råd: Våga, väx och ta plats.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Venus skapar goda förutsättningar för relationer denna veckan om du tänker måttlighet i allt och inte går till överdrift i dina initiativ. Undvik stora ord och löften. Din intuition blir extra stark i slutet på veckan. Passa på och pejla in läget kring vad som pågår i ditt inre, och satsa på att förändra i ditt mest privata område på ett sätt som skapar mer komfort och välmående. Gör ditt hem till en plats för kreativ utveckling och andligt välbefinnande. En nära vän kan betyda speciellt mycket nu. Dela dina tankar och känslor.

Veckans råd: Låt kreativiteten flöda.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 2 finns att läsa här.
Varje vecka kommer ett horoskop sammanställt astrologen Katarina Campagnola. Den här veckan är det stenbockens tecken som står i centrum. Ta reda på hur din kommande vecka kan komma att te sig här.
Av: Katarina Campagnola

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!