Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 11 juni – 17 juni. Läs ditt veckohoroskop här!

Skytten – ta ett steg tillbaka och fundera en stund innan du hoppar på tåget. För dig som är jungfru kommer en önskan du har att bli verklighet den här veckan!

horoskop_18Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Om du tillåter dig själv att vara flexibel så kommer ditt resultat att vara bra. I annat fall är det lätt att du fastnar i en uppgift och inte kommer vidare.

Ekonomi
Utgifterna ökar inom ditt privatliv, när du märker att det är på väg att hända så måste du dra in på annat innan balansen ruckas. Det är bara en tillfällighet och kommer snart att återgå till det normala.

Hälsa
Du har gott om livsglädje den här veckan och blir på gott humör av att vistas utomhus. Det är en bra tid att ladda batterierna och ta det lugnt när du får chansen.

Relationer
Dina vänner verkar tro att du har gott om tid över medan du i själva verket känner dig stressad och splittrad. Det är så enkelt som att förklara saken, de kommer att vara mer förstående än du kanske tror.

Lycka
Be om hjälp istället för att försöka lösa allting själv, det gäller speciellt mot helgen då någon kan underlätta för dig och få dig att undvika en knivig situation.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Nu måste du visa vad du går för då dina kunskaper sätts på prov i en tuff utmaning. Det kommer vara positivt för din karriär eftersom det får dig att ta dig framåt.

Ekonomi
Hur frestande det än är så gå inte och norpa från dina sparpengar, de behövs till något annat inom en snar framtid.

Hälsa
Du ligger lite på latsidan just nu och orkar inte röra på dig riktigt lika mycket som du skulle behöva. Det är okej med en lugn vecka men se upp så det inte blir en vana att vara stillasittande.

Relationer
Du får chansen att fira något med vänskapsgänget, det kommer att vara veckans höjdpunkt för dig.

Lycka
Du måste offra något den här veckan men det är för en bra sak och kommer löna sig i längden.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Det är bra att du är på god fot med kollegorna, det kommer väl till pass nu då du behöver någon som kan argumentera för din sak.

Ekonomi
Du kan tjäna extra på en sidoinkomst nu, bäst går det med något kreativt. Budgeten är för övrigt ganska tajt så det kommer vara välkommet.

Hälsa
Det här är en idealisk vecka för dig eftersom du har möjlighet att lägga ner tid och energi på både träning och kost. Det är som att det ena leder till det andra, du upptäcker att det inte funkar att äta dåligt när du rör på dig.

Relationer
Anförtro dig till en person som vill dig väl och var inte rädd för att öppna upp dig om dina tankar och funderingar. Däremot finns även någon som du inte litar på till fullo, med den här personen bör du vara mer återhållsam.

Lycka
Något du längtat efter länge kommer att bli verklighet i helgen!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du får nytta av både dina kunskaper och din erfarenhet den här veckan. Andra runt dig ter sig ibland naiva och omogna i dina ögon men det är bara att köra ditt eget race och strunta i hur de beter sig.

Ekonomi
Var inte rädd för att läget ska försämras, även om du skulle ha lite otur i en pengafråga så vänder det snabbt igen och på det stor hela är det ingen fara.

Hälsa
Trots att det känns lite motigt, speciellt i början av veckan, så håller du dig glad och positiv och det hjälper dig enormt.

Relationer
Nu går du omkring med en viss oro över att vänner och familj inte skulle ställa upp för dig om något drabbade dig. Den här oron kommer visa sig vara obefogad så försök att inte fastna i den.

Lycka
Något sker som påskyndar ett beslut du trodde att du hade längre tid på dig att ta. Det är inte bra om du står och velar för länge, det kommer kännas bättre efter du har bestämt dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Dina funderingar på att byta inriktning tar sig an en mer praktisk skepnad. Nu är du i full fart med att planera hur du skulle kunna göra härnäst för att komma närmare drömmen. Var inte rädd för det okända!

Ekonomi
Du bör ligga lågt när det rör sig om större investeringar för tillfället, att avvakta är säkrast. Tänk på balansen och tryggheten i första hand.

Hälsa
Lagom är bäst just nu i allting som gäller ditt välmående. Det är inte läge att göra några större livsstilsförändringar än. Testa med små förbättringar och känn efter hur du mår av dem, så får du en indikation på hur du ska gå vidare.

Relationer
Ditt självförtroende är på väg uppåt och det påverkar dina relationer positivt. Det är lätt för dig att sprida glädje med din fina utstrålning – man har verkligen inte tråkigt i ditt sällskap.

Lycka
Turen är på väg, vänta till helgen bara! Söndag verkar ännu bättre än lördag.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du behöver stöd av närstående för att klara av att jonglera vardagen med allt som du har på ditt bord. Tur är att det finns någon som kan avlasta dig så du kan fokusera på ditt jobb.

Ekonomi
En ny möjlighet uppenbarar sig för dig och det är något du verkligen inte bör ignorera. Med lite flyt kan den innebära permanent ökade inkomster och det är ju aldrig fel, eller?

Hälsa
Du tål inte värme så bra just nu så se till att du dricker ordentligt och undviker att vara för långa stunder i direkt sol. Vatten och aktiviteter där du blir blöt är välgörande för dig både fysiskt och psykiskt.

Relationer
Det känns inte som läge att starta upp något nytt när det kommer till kärlek och det har du en poäng i. Du behöver avvakta och se hur den nuvarande situationen utvecklar sig först.

Lycka
En önskan du har kommer att bli verklighet den här veckan och du behöver inte ens uttrycka den för att den ska gå i uppfyllelse.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Någon som jobbar bredvid dig agerar på ett sätt som gör dig upprörd. Det är bra att du kan bita dig i tungan och fokusera på ditt. När du sen bearbetar det i tankarna ter det sig som en betydligt mindre händelse än vad du kände där och då.

Ekonomi
När någon erbjuder sig att stötta dig ekonomiskt på ett eller annat sätt så acceptera det, det här är en person som genuint vill hjälpa dig att få det bättre.

Hälsa
Det gäller att du utövar självkontroll nu annars har du lätt att fastna i dåliga vanor. Negativitet är din värsta fiende så försök se saker och ting från den ljusa sidan även om det är lite tufft. En nära vän stöttar dig.

Relationer
Ge dina vänskapsrelationer tillräckligt med tid den här veckan, det händer att du glömmer bort att höra av sig eller helt enkelt inte känner orken. Kom ihåg att tiden du spenderar på det här är en investering.

Lycka
Du måste lita på en person som ger dig sin utsträckta hand. Hjälpen du får kommer att ge dig framgång.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du känner dig splittrad mellan flera arbetsuppgifter så det gäller att du strukturerar upp dina dagar på ett bra sätt. Bli inte frestad att ta det lättaste först, du vet att du ska göra det som har högst prioritet i första hand. Blir det någon tid över kan du använda den till att tjäna in pluspoäng.

Ekonomi
Allt är inte guld som glimmar, ta en närmare titt på det du tänker köpa så du inte riskerar att bli vilseledd.

Hälsa
Energin går mycket upp och ner just nu, meditation är något som kan centrera dig och få dig att känna harmoni igen.

Relationer
Din intuition är på topp nu och du känner instinktivt andras behov innan de ens hunnit uttrycka dem. Dra den du älskar nära dig för nu kan ni ha en riktigt mysig och intim tid tillsammans.

Lycka
Något inträffar som får dig att ändra attityd och bli mer positiv. Du kan utvecklas mycket som individ nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det är lätt för dig att ta snabba beslut och du håller fast vid vad du bestämt, det gör att du passar perfekt på en ledarposition. Även om du inte hamnar där riktigt än så har du nytta av dessa drag på ett eller annat sätt.

Ekonomi
Impulsiva beslut kan kosta mer än de smakar just nu, ta ett steg tillbaka och fundera en stund innan du hoppar på tåget.

Hälsa
Det är angeläget att du trivs i din hemmiljö, försök göra det snyggt och fräscht runtomkring dig så blir du uppiggad och på gott humör.

Relationer
Det är förändringarnas tid nu, det kan vara att du avslutar ett förhållande och påbörjar ett annat eller att ett nuvarande tar sig en annan skepnad. Det som sker ser ut att vara av godo, du behöver bara tid på dig att vänja dig vid den obekanta situationen.

Lycka
Du har på känn att framgången är precis runt hörnet men det verkar som om du inte kan nå den än. Ge inte upp, du är nästan där.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det är som att inget kan stoppa dig nu, du flyger fram och tar itu med den ena uppgiften efter den andra. Glöm inte bort dig själv i det här, se till att ta pauser för att få andrum.

Ekonomi
Du har flera projekt på gång parallellt och det gäller att du koncentrerar dig på dem och inte försöker sätta igång något nytt innan de hunnit bli stabila och mer eller mindre sköter sig själva.

Hälsa
Livet är till för att levas, så resonerar du just nu. Istället för att planera allting grundligt som du brukar är du mer spontan än vanligt och det leder dig till nya spännande upplevelser.

Relationer
Du behöver ta ställning i en personlig fråga men det är svårt för dig att skilja på vad du själv och andra tycker i och med att de är så involverade. Ta avstånd och distansera dig innan du tar ställning.

Lycka
Du kommer segrande ur en konflikt, det gäller bara att du är ödmjuk och går med på att kompromissa lite.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Det blir inte så mycket gjort som du skulle önska eftersom du har svårare än vanligt att komma till skott. Känn dig trygg i att kvalitet är viktigare än kvantitet.

Ekonomi
Du försöker febrilt att finna lösningen på ett problem och missar att den är rakt framför ögonen på dig. Titta igen, du kommer att komma på det innan veckan är slut.

Hälsa
Testa något nytt den här veckan. Någon ny maträtt eller en annorlunda träningsform kanske? Nu är det bra att bryta rutinerna och ta in något fräscht i ditt liv.

Relationer
Du vill gärna ge råd till vännerna nu, se upp så de inte blir pekpinnar. Du kan hjälpa till mycket om du begränsar dig, annars kommer de slå dövörat till.

Lycka
Försök att inte oroa dig för mycket, att vara för brydd av saker du inte kan påverka är det som mest riskerar att stå i vägen för din lycka.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du kan se fram emot en statushöjning inom en snar framtid. Så länge du inte drar ner på kvaliteten vill säga. Att du kämpar på så bra är ju vad som gör att du har möjlighet att klättra högre.

Ekonomi
Om du låter allt ha sin gång och inte ändrar på för mycket i din finansiella plan så kommer du snart att inse att du är i ett bättre läge än tidigare.

Hälsa
Du behöver vistas ute så mycket det är möjligt. Det gör verkligen underverk för dig just nu så se det inte som bortkastad tid.

Relationer
Rättvisa är viktigt just nu. Om du har begått något fel kan du vara stor nog att erkänna det, vilket respekteras av andra. Du vill i sin tur att andra gör detsamma.

Lycka
När du befinner dig i en position där du måste välja mellan olika alternativ så ta råd av en vän, det kommer att vara tursamt och glädjande för dig.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!