Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 12 – 18 juni. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 12 – 18 juni. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/05/Vadur-3.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Du utsätts för en prövning av något slag och måste bevisa vad du går för, detta medför att du får arbeta lite hårdare än vanligt just nu. Håll ut, det är bara en tillfällighet och snart kommer saker och ting att återgå till det normala.

Ekonomi
Du har vissa utgifter gällande din hälsa som gör att du kommer få snåla lite extra i det närmaste för att ekonomin ska gå runt. Så spendera inte alltför mycket på andra områden just nu så du inte ruckar balansen.

Hälsa
Kost och träning är i fokus nu och du har möjlighet att göra vissa viktiga förändringar i livsstilen. Tid och pengar spenderade på detta kommer att vara en värdefull investering.

Relationer
Det är harmoni i förhållandena mellan dig, din familj och dina vänner. Njut av den här tiden och rör inte till saker och ting i onödan. Att ta upp sådant som är gammalt och glömt kan göra att en konflikt som ligger latent blossar upp.

Lycka
Allt är upp till slumpen den här veckan när det gäller spel. Även om du är skicklig så ger det ingen lön i form av vinster utan att ödet har sitt finger med i spelet.

https://metromode.se/files/2017/05/Oxen-3.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Se till att du är på god fot med högre uppsatta, annars blir det svårare för dig att få erkännande för dina insatser. Du gör ett bra jobb så det är bara detta behöver tänka lite extra på.

Ekonomi
Gå inte och nalla av sparpengarna hela tiden. Även om du bara tar lite åt gången så har du gjort slut på dem fortare än kvickt om du inte hejdar dig själv. Påminn dig om vad målet är, visualisera det framför dig. Med bilden i huvudet och fokus på färdriktningen så blir allt lättare.

Hälsa
Du är ganska trött och stressad i allmänhet men utöver detta mår du bra och har inget direkt att oroa dig för som det ser ut just nu. Se till att du får tillräckligt med vila och bibehåller en grundläggande hälsosam livsstil.

Relationer
Till skillnad mot vad dina vänner verkar tro så är din tid inte obegränsad. Låt dem inte rycka i dig till höger och vänster, det gör att du snabbt känner dig dränerad och tappar tid som du behövt använda till annat. Är annat viktigare för tillfället så var inte rädd för att säga ifrån.

Lycka
Något en annan person ser som värdelöst är högt värderat hos dig. Bra då att du får möjligheten att förvärva det.

https://metromode.se/files/2017/05/Tvillingarna-3.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Om du vill avancera inom ditt arbete eller söka dig till ett nytt så måste du vara beredd på att du kommer få ta dig an nya utmaningar och ha en högre grad av ansvar. Det är inte så lätt som du tror även om fördelarna är många.

Ekonomi
Ta inte emot gåvor från folk som du inte känner så väl, det finns risk för att det är någon baktanke med det. Du vill inte heller gå omkring och känna dig skyldig att återgälda det.

Hälsa
Du är vid förhållandevis god hälsa just nu och det verkar förbli så ett tag. Bli inte för avslappnad i din attityd bara för då kommer det visa sig förr eller senare, i form av nya krämpor som uppstår.

Relationer
Du behöver råd och stöd från vänner den här veckan. Det är bra att anförtro dig till dem som står dig allra närmast men öppna inte upp kranen för de som du inte har en så bra relation till då du inte vet i vilken grad du kan lita på dem.

Lycka
Det kan lätt bli en och annan småvinst om du spelar, så du bör ta chansen. Spela dock inte med för hög insats.

https://metromode.se/files/2017/05/Kraftan-3.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du håller dig väl med dina kollegor och det kommer du kunna dra nytta av inom en snar framtid då du behöver någon som kan ta ditt parti i en specifik fråga.

Ekonomi
Nu kan du tjäna extra på någon kreativ bisyssla eller något artistiskt som du utövar. Det kommer vara ett välkommet tillskott i din annars ganska tajta budget.

Hälsa Andra områden är viktigare för dig just nu och hälsan får stå tillbaka. Det är ingen större fara då du har ett relativt bra utgångsläge. Har du bara en grundläggande koll så är allt i sin ordning.

Relationer
Du är lite förvirrad över var du har en av dina bekanta och du undrar om du verkligen kan lita på personen. Det hjälper att fråga andra för att bilda dig själv en bättre uppfattning.

Lycka
En något förarglig händelse inträffar men du har tur i oturen, det kunde ha varit mycket värre.

https://metromode.se/files/2017/05/Lejonet-3.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Det gäller att du är diplomatisk och försiktig av dig när du interagerar med andra. Det är lätt hänt just nu att du råkar trampa någon på tårna annars och det kan få vissa oönskade konsekvenser.

Ekonomi
Även om saker och ting inte går riktigt som planerat på det här området så går du inte med någon större förlust. En ljusning anas i slutet av veckan.

Hälsa
Du är vid gott mod och ditt positiva synsätt påverkar din hälsa positivt. Därför behöver du inte göra så mycket rent konkret för att må bra.

Relationer
Det händer en del på det här planet men inte om du bara sitter hemma själv i soffan, du måste ge dig ut på äventyr för att kunna uppleva något nytt och spännande.

Lycka
Just nu så har du tur i kärlek så sök den var helst den må vara.

https://metromode.se/files/2017/05/Jungfrun-3.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Om du erbjuds möjligheten att resa i tjänsten eller att arbeta med utlandskontakter på något annat sätt så ska du ta chansen då det är mycket fördelaktigt för dig just nu.

Ekonomi
Ligg lågt när det kommer till investeringar, det är inte läge riktigt än. Då är det bättre att du avvaktar tills situationen är mer fördelaktig.

Hälsa
Ett sunt tänk är tillräckligt just nu. Att bara äta tills du är mätt och röra på dig lite extra räcker långt. Lagom är nyckelordet.

Relationer
Både vänner och familj får stå tillbaka till förmån för din karriär. Det är inte lätt att veta om du gör rätt i detta men följ ditt hjärta så blir det bra.

Lycka
Att arbeta hårt är vad som kommer att göra dig lycklig på längre sikt. Satsa inte det du tjänat på spel, då kommer du förlora det snabbt igen.

https://metromode.se/files/2017/05/Vagen-3.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Ta inte till något drastiskt om du blir upprörd över något som händer i tjänsten. Det är inte värt att se sig om efter ett annat bara på grund av en enstaka incident som dessutom med största sannolikhet går att förebygga i framtiden.

Ekonomi
Det är inte så bra att starta upp nya projekt inom det här området utan det är bättre att fokusera på det du redan har på gång. Håller du bra koll så flyter allt på och är lönande nog för dig.

Hälsa
Magen är drabbad av något slags åkomma just nu, så ta hand om dig själv och se till att du anpassar kosten därefter.

Relationer
Ytliga kontakter med människor ger inte mycket för tillfället, de får dig mest att känna dig tom. Istället söker du dig till personer som du kan anförtro dig till och en samvaro på ett djupare plan.

Lycka
Den stora lyckan för dig just nu är att befinna dig i nära vänners sällskap. Då känner du dig både accepterad och respekterad för den du är.

https://metromode.se/files/2017/05/Skorpionen-3.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Sätt av tid till att hålla dig uppdaterad om den senaste informationen och nya rön inom ditt område, det kommer göra dig mer effektiv och professionell och i sin tur mer respekterad.

Ekonomi
Du är upptagen med att försöka finna en lösning på ett problem. Arbetet du lägger ner på detta kommer att löna sig. Kanske kommer du rikare ur det hela, trots att det kan vara svårt att föreställa sig.

Hälsa
Den här veckan handlar ett hälsosamt leverne om att slappna av, undvika stress och ha kul helt enkelt. Du behöver få upp glädjehormonerna för att må bättre.

Relationer
Det är lite si och så med kommunikationen mellan dig och dina vänner. Du måste vara tydlig och tala klarspråk, inte förutsätta att de ska kunna läsa dina tankar.

Lycka
Undvik att spekulera för mycket den här veckan, det kan bli ditt fall.

https://metromode.se/files/2017/05/Skytten-3.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Din arbetsbörda minskar något, vilket gör att du kan slappna av mer. Då blir det också en högre kvalitet på det du utför.

Ekonomi
Du är i en konflikt mellan att tjäna pengar och mellan dina värderingar som du försöker hålla stenhårt på. Se om det inte kan finnas en mellanväg.

Hälsa
Dina egna förutfattade meningar står i vägen för en förändring. Intala dig själv att du faktiskt kan, du kommer långt med en ändrad inställning.

Relationer
Du är särskilt attraktiv för andra den här veckan, det är en klar fördel om du är på jakt efter ett nytt romantiskt förhållande. Är du inte det så tänk på vad du utstrålar och signalerar, du kan få oönskad uppmärksamhet.

Lycka
Välj inte själv. Låt någon annan välja åt dig, då kommer du ha tur.

https://metromode.se/files/2017/05/Stenbocken-3.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Du har en bonus, löneförhöjning eller annan ökad inkomst av arbete att se fram emot inom en snar framtid. Se det som en belöning för det hårda jobb du lagt ner senaste tiden.

Ekonomi
Snart kommer dina inkomster att ökas på något vis och det sker utan att du behöver ta något beslut eller ändra på något. Det är bara att låta allt ha sin gång.

Hälsa
En god hälsa innebär inte att du ska proppa dig full av vitaminpiller, det handlar om så mycket mer än så. Den här veckan är din hemmiljö viktig. Du bör försöka fräscha upp och göra det bekvämt hemma för att må som bäst och gärna få in lite grönska också.

Relationer
Acceptera dina vänner för dem de är, försök inte att ändra på dem för att de ska passa dig. Då är det bättre att du i så fall ser dig om efter ett annat umgänge, om det verkligen besvärar dig för mycket.

Lycka
Du blir som lyckligast nu av att vara i kontakt med jorden. Kanske genom att odla växter, vara i en trädgård eller i skogen.

https://metromode.se/files/2017/05/Vattumannen-3.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Försök att inte bli distraherad av annat under arbetstiden, det är lätt hänt. Det gäller att du verkligen fokuserar för att få något uträttat.

Ekonomi
Du har nytta av ett bra nätverk för att kunna öka dina inkomster, så se till att du har regelbunden kontakt med de som kan bistå dig i ekonomiska frågor.

Hälsa
Du mår som bäst av frisk luft just nu, vindar som blåser är välgörande för dig. Det finns många utomhusaktiviteter relaterat till detta som är välgörande. Se även till att vädra ordentligt hemma.

Relationer
Undvik att röra till det i en trygg relation, fördelarna är många i att inta ett accepterande och förlåtande förhållningssätt.

Lycka
Du får snart ett besked som innebär en förändring för dig och kan göra din tillvaro bättre.

https://metromode.se/files/2017/05/Fiskarna-3.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Om du tar dig an en massa extrajobb så kommer det bli tufft för dig men det är ändå värt det i slutändan. Det är upp till dig att känna vad du orkar med men det ser ut som du nog kan pusha dig själv lite extra och klara av mer än du tror.

Ekonomi
Din familj eller annan närstående kan komma att vara till hjälp med din ekonomiska situation just nu, så försök upprätthålla en nära kontakt och en bra relation till dina nära och kära. Detta är inte själviskt utan handlar om ett givande och tagande.

Hälsa
Du måste jobba på för att upprätthålla en konstant energinivå. En balanserad kost och träning är bra för detta, det är även fördelaktigt med något mer mentalt som yoga eller meditation.

Relationer
Gör det du kan för att undvika konflikter med dina släktingar just nu. Det ser ut att kunna blossa upp något slags konflikt men är du medveten och håller tillbaka så kan du undvika detta.

Lycka
Du är kvicktänkt och vis och detta för tur med sig om du bara håller dina ögon öppna för möjligheten att använda dig av dessa egenskaper.

Den här veckan upplever du som är vädur ett harmoniskt förhållande med vänner och familj, njut av det och rör inte till saker i onödan. För lejonet går det inte riktigt som du hade planerat med ekonomin, men det löser sig och saker blir bättre i slutet av veckan. Du som är vattuman mår som bäst i friska luften och snart kommer du få ett besked som gör dig glad. Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!