Horoskop

Veckans horoskop: 12 februari – 18 februari. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i tvillingarnas tecken, det är dags att du öppnar upp dig lite mer i en pågående relation. Berätta om dina tankar, drömmar och farhågor. Kräftan – du bryr dig lite extra om ditt utseende den här veckan och det är inget fel med det så länge det gör dig glad. Du som är våg bör försöka skaka av dig en händelse där en kollega gör något som irriterar dig. 

Foto: Unsplash/Levi Bare

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du visar din mer originella sida på arbetsplatsen, något som är uppskattat hos de andra även om de förvånas lite av de talanger du uppvisar som hittills varit dolda.

Ekonomi
Undvik att blanda in dina känslor i ekonomin den här veckan, du måste försöka se kallt på situationen och inte köpa någonting enbart på grund av att du trånar efter det när du egentligen inte har de finansiella förutsättningarna.

Hälsa
En händelse inträffar som får dig att fundera på om det du gör rent praktiskt faktiskt motsvarar dina åsikter, mål och drömmar. Du har styrkan att jobba på att förbättra det här, första steget var att inse det och det har du gjort.

Relationer
Du bryr dig mycket om dina närstående den här veckan men tenderar att glömma bort dig själv. Det är viktigt att du vilar och tar hand om dig själv så du orkar finnas där för de du bryr dig om.

Lycka
En vän behöver din hjälp och att finnas där ger dig en inre tillfredsställelse, genom att finnas där upplever du en ömsesidig lycka.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Använd dina krafter till att färdigställa det projekt du har för dina händer och påbörja inte något nytt innan det är färdigt. På så sätt undviker du att bli splittrad.

Ekonomi
Du kan göra riktiga fynd den här veckan och du har lite extra som du kan ta av för att införskaffa något som både är nyttigt och roligt.

Hälsa
Det är dags att ta tag i träningen på ett bättre sätt, du orkar mer än du tror bara du kommer igång. Var inte rädd för att skada dig, risken är liten.

Relationer
Din kärlek till en viss person är stark och du vill gärna visa den i mer än bara ord. Tänk ut en personlig gåva, den kommer verkligen att uppskattas.

Lycka
Du får överraskande nyheter och de är positiva!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
En högre uppsatt person kommer att be dig om råd. Du ska vara stolt över att du har det här förtroendet. Hanterar du det väl så stiger ditt anseende.

Ekonomi
Låt ditt sparkapital vara, om du rör pengarna nu kommer det att vara negativt för dig på längre sikt.

Hälsa
Du gör klokt i att varva ner en god stund före läggdags eftersom du annars riskerar att få problem med insomnandet. Gör sådant som får dig att slappna av och släppa din oro. Under dagen är det bra om du ser till att få tillräckligt med motion.

Relationer
Det är dags att du öppnar upp dig lite mer i en pågående relation. Berätta om dina tankar, drömmar och farhågor. Du kommer att bli bemött med förståelse. Gå inte lika snabbt fram med någon du precis träffat, du måste först utröna om du verkligen kan lita på personen.

Lycka
Du får ett bra tips den här veckan, det är något som du kan använda för att öka dina vinstchanser markant.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Ta dig inte an för stora projekt just nu, det blir lätt för överväldigande för dig. Om du är tvungen till det så försök få hjälp från andra så din arbetsbörda lättar något.

Ekonomi
Plötsligt får du en väldig motivation att spara in på både stort och smått. Ge dig själv små belöningar här och där för att hålla drivkraften vid liv.

Hälsa
Du bryr dig lite extra om ditt utseende den här veckan och det är inget fel med det så länge det gör dig glad. Bryr du dig om dig själv så mår du bättre.

Relationer
Någon i din närhet ger dig ett förslag som du inte vet hur du ska ställa dig till. Följ hjärtat så kommer allt att lösa sig till det bästa.

Lycka
Något du trodde var ganska värdelöst visar sig kunna ge dig en rejäl slant om du säljer det.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du står inför utmaningar som tvingar dig att använda din kreativa sida. Du kommer att växa både professionellt och som person av det här.

Ekonomi
Du planerar inför framtiden och just nu är ett lämpligt tillfälle att lägga upp en ny budget. Med den kommer du att ha större chanser att lyckas spara tillräckligt för att nå ditt mål.

Hälsa
Prioritera din hobby den här veckan, det kommer att vara mycket givande för dig och ge dig en chans att ladda upp inför alla måsten.

Relationer
Du blir besviken på en vän som är otillgänglig och verkar vara upptagen mest hela tiden. Ta det inte personligt, det har inte med dig att göra.

Lycka
Du blir sammanförd med någon du inte annars skulle ha träffat och det visar sig vara tursamt!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du behöver bita dig i tungan både en och två gånger den här veckan när du har att göra med folk som inte är medgörliga i sina åsikter. Håll dig professionell så långt det går så klarar du dig smidigt undan situationen.

Ekonomi
Pengar investerade i ditt hem är väl använda. Har du extra pengar så är det vad du bör lägga dem på nu.

Hälsa
Du kommer på ett nytt projekt att lägga din lediga tid på. Även om resultatet blir bra så är det själva processen som är det viktiga och du lär dig en hel del som du har nytta av framöver.

Relationer
Du behöver lägga ett tidigare missöde bakom dig, det står i vägen för fortsatt vänskap mellan dig och någon du bryr dig om.

Lycka
Du vinner mot din motståndare i spel den här veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Försök skaka av dig en händelse där en kollega gör något som irriterar dig. Att ha tålamod och sköta ditt är definitivt att föredra. Börjar du argumentera kan det eskalera till en mindre trevlig situation.

Ekonomi
Du tvekar inför om du ska lägga pengarna på en större utgift. I slutändan visar det sig vara nödvändigt, så var inte rädd för att prioritera det här.

Hälsa
Du dras till estetiskt vackra miljöer, det hjälper dig att må bra och känna inre lugn. Försök inte stå emot det här för det är en del av din natur.

Relationer
Oavsett om du går på någon annans fest eller ställer till med en själv så lär det bli lyckat, du vill stå i centrum just nu och njuter av att roa dig när du får chansen.

Lycka
När något låter lite för bra för att vara sant, titta närmare på det. Du kan undvika att bli lurad genom att vara framåt och frågande.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
En kollega ventilerar sina problem med dig och du vet inte riktigt hur du ska hantera det. Det bästa är om du vara vänskaplig och stöttande utan att det inverkar på din egen arbetsinsats.

Ekonomi
Du får gärna lyxa till vardagen lite, med betoning på lite. Spenderar du överdrivet kommer effekterna att vara negativa medan det bara är bra om du unnar dig något utöver det vanliga emellanåt.

Hälsa
Just som du slog dig ner bekvämt så händer något som vänder vardagen upp och ner. Det är till det positiva även om du till en början är skeptisk. Du mår bra av lite förnyelse.

Relationer
Det verkar som om en aktivitet du planerade tillsammans med någon blir inställd. Ta det med ro, du kan använda tiden till något bättre.

Lycka
Du vill följa ditt hjärta men något håller dig tillbaka. Tänk inte för mycket, du riskerar att överanalysera saken.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du ger bra service till andra den här veckan, det är här du har din styrka just nu. Kundbemötande är du proffsig på, så ta dig gärna an de mer sociala uppgifterna på jobbet.

Ekonomi
Din generösa sida visar sig nu och du spenderar mer än gärna på de du älskar. Låt dem skämma bort dig också, du ska inte behöva stå för allt.

Hälsa
Att få tillräckligt med sömn är det viktigaste för dig nu rent hälsomässigt, så prioritera det. Du kommer långt med små förbättringar.

Relationer
Du tampas med utmaningen att försöka få sagt det du vill utan att folk i din närhet tar illa upp. Det är lätt att du känner dig missförstådd ibland men var trygg i att dina vänner uppskattar dig för den du är även om de nödvändigtvis inte delar dina åsikter till fullo.

Lycka
Håll dig till den budget du avsatt för spelande och överskrid den inte, annars kommer du förlora på det.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du behöver vara flexibel och ta alla förändringar som uppstår på arbetsplatsen med gott mod, det är en förutsättning för att allt ska gå smidigt.

Ekonomi
Undvik shopping den här veckan, det kan lämna ett tomrum i plånboken när du istället behöver ha lite extra att ta av framöver. Du är bra på att förvalta dina resurser klokt så risken är inte så stor att du faller dit.

Hälsa
Håll jobb och fritid isär, du behöver vila från stressande distraktioner på din fritid. Det kan vara bra att bege dig ut någonstans där du kan få distans från arbetets krav.

Relationer
Något inträffar som får dig att ändra synsätt gällande kärlek och romantiska förhållanden. Du kommer till vissa insikter som har en långsiktig påverkan på dig.

Lycka
Turen går lite för mycket uppåt och neråt den här veckan för att det ska vara värt att spela. Vill du trots allt satsa en mindre summa så är början av veckan bäst.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du har tuffa utmaningar framför dig men din energi är tillräcklig för att uträtta storverk. Du kan engagera andra och få dem med dig.

Ekonomi
Låt dina pengar vara och rör inte runt för mycket i din ekonomi eller budget, saker och ting bör fortsätta ungefär som förut för att du ska kunna ha något stabilt att utgå ifrån.

Hälsa
Du vill gärna skämma bort dig själv den här veckan och det är du väl förtjänt av, så pyssla om dig själv på de sätt du kan.

Relationer
Du skulle önska att det fanns mer variation i ditt samliv. Du behöver inte söka dig någon annanstans för det ifall du redan är tillsammans med någon. Var inte rädd för att dela med dig av dina fantasier med den du håller kär, det kan leda till något spännande.

Lycka
Du märker en detalj som andra missar, det gör att du kommer vinnande ur en situation.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du har många järn i elden just nu, tur att du har energin som krävs för att fullfölja allting. Ta pauser ofta så du inte överanstränger dig själv.

Ekonomi
Undvik att göra hastiga förändringar just nu, det finns inget som kräver det. Om du reagerar för snabbt och instinktivt utan att ha tänkt igenom dina handlingar kan det få konsekvenser som inte är så bra för din ekonomi på sikt.

Hälsa
Du inspireras av andra men det har en tendens att stanna där. Något måste få dig att ta dig upp ur soffan och göra något aktivt. Det är bara du som kan förändra din livssituation. Om du inser att det trots allt inte är så mycket som behöver göras så blir det lättare.

Relationer
Du är social just nu och har lätt för att knyta nya kontakter såväl som att umgås med bekanta. De nya vänskaper du forma den här veckan kommer sannolikt att hålla.

Lycka
Någon har ett råd till dig som du bör ta till dig av. Om du lyssnar på vad personen har att säga och tillämpar det så kommer det ha en större positiv effekt på ditt liv än vad du först trott.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!