Horoskop

Veckans horoskop: 12 mars – 18 mars. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i lejonets tecken har blivit starkare och tagit lärdomar av en händelse som kommer hjälpa dig framöver. För dig som ingår i vågens tecken ska du satsa på dig själv och unna dig något – gör rum för nöjen i budgeten! Skytten – kickstarta veckan på bästa sätt. Det är dags att ta tag i din önskan om ett mer hälsosamt liv!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Arbetet går lugnt och metodiskt framåt. Att vissa sen väljer att kalla det långsamt struntar du i. Det är bra att du kan bortse från andras åsikter och behålla fokus på det du gör.

Ekonomi
Du får ett besked den här veckan som har en klart positiv effekt på din ekonomi även om det inte just nu går att förutse hur mycket din situation kommer att förbättras.

Hälsa
Du har lätt för att röra på dig och vara aktiv utan att du tänker på det. Skulle du sätta på dig en stegräknare så hade du upptäckt att du går mycket mer än du tror. Så länge du fortsätter såhär behöver du inte oroa dig för om du tränar för lite.

Relationer
Det verkar som att du är intresserad av någon men slår bort tankarna då de inte passar in i din livssituation. Du gör rätt i att hålla huvudet kallt och tänka rationellt. Tiden kommer utvisa om det är lämpligt att gå vidare eller inte.

Lycka
Du är bra på att förutse saker och det kan hjälpa dig om du spelar just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Det känns frustrerande för dig om du blir tvungen att följa direktiv, du vill helst bestämma allting själv. Försök jobba så fristående och självständigt som du har möjlighet till.

Ekonomi

Teknik och transport är områden där kostnader lätt skenar iväg just nu. Tur att du har en fungerande budget där det finns att ta av.

Hälsa

Du är mitt uppe i allting och har inte riktigt tid att stanna till och tänka. Försök ta små stunder för dig själv när du kan, att bara vara ett tag utan krav.

Relationer

Det behövs förändring på relationsfronten. Det här innebär inte nödvändigtvis att du ska avsluta ett förhållande, det räcker att tala igenom saker och ting och göra upp en konkret plan på hur det kan bli bättre mellan er.

Lycka
Låt en vän hjälpa till att välja om du ska spela på något slumpmässigt, du har inte lika bra tur när det kommer till sådant just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Backa inte tillbaka när det blir utmanande, du har mycket att ge och kommer att stå pall för det ökade trycket.

Ekonomi

De förändringar du gör inom din ekonomi just nu har en stor inverkan på framtiden så det gäller att göra kloka och informerade val. Ta gärna en vän till hjälp med detta.

Hälsa

Du behöver mer sömn och vila just nu så se till att du prioriterar det även om det innebär att du får göra avkall på annat. För att vara motståndskraftig måste du vara utvilad.

Relationer

Du bör sätta gränser för dig själv så inte andra försöker utnyttja din snällhet. Ge av dig själv till de du litar på. Du är mycket omtyckt och uppskattad i din vänskapskrets.

Lycka
Ditt turnummer kan faktiskt fungera den här veckan så håll dig fast vid det om du ska spela.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Underskatta inte hur ditt uttryck påverkar uppfattningen andra får av dig. Det är viktigt inte bara att du är professionell utan även att du för dig rätt och passande för situationen. En specifik händelse i början av veckan illustrerar detta för dig.

Ekonomi

Stabilitet och ekonomisk trygghet är i fokus för dig just nu. Du planerar för fullt inför framtiden och kan göra upp en realistisk budget. Gör rum för oväntade utgifter så kommer du klara av att hålla dig till den även på längre sikt.

Hälsa

Den här veckan är du bra på att hantera dina impulser. Du kan göra dina val utan att bli översköljd av känslor som skymmer din sikt. Det är ett utmärkt tillfälle att börja jobba på att förbättra ditt liv i stort.

Relationer

Du har många projekt på gång vilket kan göra att vännerna får stå tillbaka. Det behöver inte nödvändigtvis vara så, du kan involvera dem och slå två flugor i en smäll.

Lycka

Du anar ljus i slutet av tunneln och ett problem är på väg bort. Du har en vän att tacka för det.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Dina mest kreativa stunder kommer när du inte sitter och försöker pressa fram resultat. Du får istället idéer när du tar det lugnt, bara slappnar av eller kanske mediterar. Utan distraktioner är det lättare att höra din inre röst.

Ekonomi

Resor och utlandskontakter är ditt område just nu. Du letar upp bra priser och gör fördelaktiga affärer, dra nytta av det här så mycket du bara kan.

Hälsa

Du har ett starkt säkerhetstänk den här veckan och är inte direkt så våghalsig av dig. Det skyddar dig från trubbel av alla de slag men glöm inte bort att njuta av livet också.

Relationer

Det är lätt hänt att ditt samliv blir åsidosatt till förmån för annat som känns viktigare eller mer prioriterat just nu. Med medvetenhet kan du ändra på det här för det är inte bra att du försummar eller trycker tillbaka din lust.

Lycka

Nu är det dags att pröva dina vingar, du har blivit starkare och rest dig upp från en händelse som inträffat tidigare. Du har fått många lärdomar av det här som kommer hjälpa dig att nå längre än vad du kunnat tro.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Våga tänka alla tankar när du brainstormar den här veckan. Ingen idé är för dum, du kan avfärda den efter att du har skrivit ner den och bedömt hur realistisk den är. Låt kreativiteten flöda utan restriktioner så får du bäst resultat.

Ekonomi

Pengar är i fokus just nu, dina tankar är upptagna av hur du ska tjäna in mer. Du har många olika idéer om hur du ska kunna nå dina sparmål, så fundera på hur du kan förverkliga de mest realistiska förslagen.

Hälsa

Du behöver sakta ner och vara för dig själv när du kan, det kommer göra underverk för ditt mående. Om du inte reflekterar tillräckligt på sådant som händer riskerar du att uppleva oönskade effekter som nedstämdhet och oförklarlig oro.

Relationer
Du träffar på en person som till en början inte verkar så märkvärdig eller intressant men lär du bara känna personen så kommer den ha stor betydelse för din framtid.

Lycka 

Det är dags att blåsa liv i dina mål genom att ge dem ett ansikte. Sätt upp en motiverande bild eller något annat konkret du kan använda för att peppa dig själv så ska du se att du snart är mycket närmare.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Du får en massa idéer lite närsomhelst som kan vara till hjälp i ditt jobb men även för livet i övrigt. Det kan göra att du blir uppstirrad när du försöker ta det lugnt. Lägg en anteckningsbok på sängbordet och skriv ner det du kom på, tänk sen inte på det något mer.

Ekonomi

Gör rum för nöjen i budgeten, det var ett tag sedan du kostade på dig något bara för din egen personliga njutning.

Hälsa

Din utmaning den här veckan blir att skilja på jobb och fritid då de har en tendens att flyta samman. Stäng av telefonen och svara inte på mejl när du är ledig.

Relationer

När en annan person har vissa känslor så är det inte du som är ansvarig för dem, försök inte ta på dig det bara för någon annan vill. Du är inne i en period när du bryter dig loss från andra och blir mer självständig.

Lycka
Du är bra på att hitta borttappade saker den här veckan, speciellt framåt helgen. Det här gäller både dina och andras saker.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Var inte för nära folk som sitter och gäspar, suckar och stönar, det smittar av sig på dig väldigt lätt. Istället behöver du omge dig med pigga och motiverade människor så att du själv blir likadan. Du har mycket att ge om du bara fokuserar.

Ekonomi

Det är värt att investera i en uppdatering av en pryl som du behöver till din hobby. Allt kan inte bara vara rena nyttoinköp, du har varit sparsam och kan unna dig det.

Hälsa

De intressen du odlar nu får fäste hos dig, speciellt om du satsar på ett av dem helhjärtat istället för att splittra dig mellan olika. Det gör inget om du är nybörjare, alla har varit det i början och just nu kan du åstadkomma det du vill med rätt fokus.

Relationer

Romantiken spirar framåt helgen, speciellt för dig som har en fast partner. Är du singel så ge dig ut och leta, du har potential att hitta någon du tycker om.

Lycka

Utan rätt verktyg kan du inte nå dit du vill, så var inte rädd för att satsa pengar på att skaffa vad som krävs.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

En försening av något slag uppstår på ditt jobb. Ta det med ro, det löser sig snabbt igen.

Ekonomi

Även om du ibland känner dig missnöjd med din ekonomiska situation så är den faktiskt inte så dålig. Du har en tendens just nu att jämföra dig med alla som har det bättre ställt än dig istället för de som har det likadant eller sämre ställt.

Hälsa
Du har en önskan om att leva mer hälsosamt men det är sisådär med viljestyrkan. Kom ihåg att du inte måste bli radikal, det räcker att göra små förändringar för att få effekt.

Relationer

En ny person vill lära känna dig och det tack vare ditt goda rykte. Du lämnar ett bestående intryck hos folk.

Lycka
Du har tur i oturen en dag under mitten av veckan då du lyckas undvika en olyckshändelse.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Ingen är perfekt och du har nog satt ribban lite väl högt. Minska ner på kraven du har på dig själv, det är inte andra som pressar dig utan du själv.

Ekonomi

Håll hårt i sedlarna så de inte blåser iväg, vad du gör med dina mynt är mindre relevant. Med andra ord, det är de stora utgifterna du ska se upp för just nu. Tänk till både en och två gånger innan du gör något större inköp.

Hälsa

Du tycker att de flesta råd inte har någon relevans för dig i ditt liv. Det du måste tänka är att du ska applicera dem på din personliga situation och inte vara rädd för att göra ändringar. Det funkar inte för dig att köpa ett färdigt program och följa det slaviskt.

Relationer
Den här veckans utmaning relationsmässigt är att acceptera att någon annan har värderingar och visioner som är annorlunda än dina. Du kan inte övertala personen att ändra inställning utan får helt enkelt acceptera det om ni ska ha en framtid tillsammans.

Lycka

De udda siffrorna verkar ge mest tur, pröva och se om det stämmer.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Även om det känns frestande att ta det lugnt nu när du kan så är det bättre att du ligger lite före i dina uppgifter. Förutom att det är en säkerhet i sig så ser det även bra ut inför de överordnade.

Ekonomi

Du har vissa utgifter som gäller din hälsa, eftersätt inte det då det är av största vikt för att du ska må bra. Om det betyder att du behöver dra in på annat så må så vara. Dock verkar det inte behövas snålas något nämnvärt just nu.

Hälsa

Din hemmiljö har en extra stor påverkan på ditt mående den här veckan. Du står inte ut med röra och får infallet att börja en storröjning. Även om det är lite krävande så är det en konstruktiv aktivitet som känns bra för dig.

Relationer
Du som är singel har nu ökade chanser att hitta en passande partner. Allt du behöver göra är att befinna dig i en miljö där du känner dig hemma. Inom en fast relation ser det ut att hetta till här och där, ta de små tillfällena i akt.

Lycka

Du har tur i allting kreativt just nu, har du en sådan talang så var inte rädd för att visa den. Kanske du rentav ska ställa upp i en tävling?

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Du är lite otålig och vill gärna hasta i allt du tar dig för så du kan bli klar någon gång. När en person råder dig att sakta ner ska du inte bli upprörd utan ta till dig av den konstruktiva kritiken.

Ekonomi

Det blir många småutgifter hit och dit den här veckan, du behöver hålla koll på kontot så inte alla pengarna flyger iväg.

Hälsa

Musik och konst gör dig på bra humör, det är alltid så men nu är det speciellt påtagligt. Du kan försvinna in i dig själv och bara vara. Då bearbetar du händelser som inträffat utan att behöva konfrontera dem vilket annars kan vara jobbigt.

Relationer
Du möter någon som är så annorlunda jämfört med dig själv men samtidigt så fascinerande. Gå långsamt fram men ha samtidigt inte förutfattade meningar.

Lycka

Du hittar något värdefullt hemma i byrålådan, varför inte sälja det? Det verkar som att du kommer kunna tjäna en hacka.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!