Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 13 augusti – 19 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i fiskarnas tecken har oväntad tur i något du aldrig brukar satsa på. Stenbocken – den här veckan finns en stor tillväxtpotential oavsett om du har ett förhållande på gång eller om du letar efter ett. Du som är kräfta fastnar lätt i tankar som upprepar sig i ditt huvud och då blir det svårt att komma vidare och göra något produktivt av din fritid.

Foto: Gabrielle Mustapich/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det är lätt att bli uttråkad av dina arbetsuppgifter den här veckan men misströsta inte – det vänder till sist och då blir det till och med bättre än förut.

Ekonomi
Du har för mycket du vill köpa på en gång och får prioritera. Känn ingen stress för att du inte lyckas skaffa allt som behövs just precis den här veckan, världen kommer inte gå under för det.

Hälsa
Du mår bra överlag och risken för att drabbas av något allvarligt är minskad. Att tänka på kost och motion gör bara oddsen ännu bättre.

Relationer
Ett stadigt förhållande flyter på bra just nu. Det är bara inte så mycket spänning som du hade hoppats på men det positiva är att du kan göra något åt saken. Det gäller även dig som är singel och du har ökade chanser att få napp om du ger dig ut i dejtingdjungeln.

Lycka
Nu har du oväntat tur i något du aldrig kunnat ana så försök att inte stänga dörren till någon möjlighet!

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Under veckans gång händer det att du får känslan av att du kanske borde syssla med något annat än det du gör. Det är antagligen tillfälligt, så ta inte några förändrande beslut just nu.

Ekonomi
Du finner en bra tillfällig lösning som gör att ett problem skjuts framåt till en tid då du kommer ha bättre resurser. Var trygg i att du gjort ditt bästa av situationen.

Hälsa
Ta hand om dina ögon nu, de blir lätt ansträngda om du belastar synen för mycket. Sömn och vila är enda botemedlet.

Relationer
Det trygga och välkända är bäst för dig nu, du vill inte gärna träffa på nya bekantskaper utan håller dig till dem du redan känner.

Lycka
Goda nyheter väntar dig, även om de blir försenade så ha tålamod, beskedet kommer

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
En chef eller annan överordnad har höga krav på dig. Var inte rädd för att du inte ska leva upp till dem, allt går utmärkt den här veckan och även om det innebär att du får jobba hårt så är utmaningarna du får stimulerande.

Ekonomi
Ta dig en titt på din budget och du kommer att inse att du snålat mer än du behövde, det finns mer utrymme för utsvävningar än du tror.

Hälsa
Om du är sjuk nu så tyder allt på att en förbättring är stundande. Du som är frisk har mindre risk för att drabbas av såväl allvarliga som lindriga åkommor.

Relationer
Arbetet och karriären är i fokus just nu vilket gör att annat får stå tillbaka, det här påverkar både det romantiska och sociala livet. Mot helgen ser det dock ut att bli ändring på saken!

Lycka
Du får ett erbjudande som du borde tacka ja till, det kan förbättra din situation!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du vill växa inom din karriär för att också växa som individ. När du står mellan två val så välj det som innebär att du får jobba så mycket som möjligt med det du brinner för.

Ekonomi
Nu kan det vara läge att göra en större investering men du måste kolla upp saker och ting noga först, villkoren är annorlunda än du tror.

Hälsa
Det är lätt att du fastnar i tankar som upprepar sig i ditt huvud och då blir det svårt att komma vidare och göra något produktivt av din fritid. Tillåt dig själv att tänka på det en liten stund men gå sen vidare och försök acceptera det du inte har någon påverkan på.

Relationer
Är det på grund av känslor eller enbart yttre omständigheter som fått dig och en viss person att glida ifrån varandra? Svaret kommer ge dig nyckeln till hur du ska gå vidare. Det praktiska går alltid att lösa.

Lycka
Försök inte jaga storvinster om du spelar nu, det är bättre att tänka litet när det gäller insatser och vinstchanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Jobbet är lite för enkelt för dig nu och du behöver utmaningar för att stimuleras. Försök göra något utöver det vanliga, det får dig att behålla entusiasmen.

Ekonomi
Den finansiella stabiliteten är god. Du måste börja planera för att livskostnaderna kommer att öka inom kort på grund av att du uppgraderar dig till något bättre.

Hälsa
Du har inte någon vidare stor risk att drabbas av sjukdom, däremot måste du ta det lugnt när du tränar då det är en viss risk för skador. Du kanske inte kan ge hundra procent men det är också det bästa för din kropp och även för resultaten på längre sikt.

Relationer
Den här veckan lär du dig något nytt om en person du är väldigt intresserad av, vilket bara får dig att bli ännu mer fascinerad. Det finns annat spännande som gömmer sig bakom ytan, är du själv öppen så kommer du få veta mer i sinom tid.

Lycka
Även om det inte ser så ljust ut för dig i början av veckan så håll ut – turen vänder.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Om du hoppas på ett nytt jobb eller nya arbetsuppgifter så kommer det inte att hända än. Påminn dig själv om den trygghet du har och att nya utmaningar kommer komma senare i framtiden.

Ekonomi
Något du väntat på att det skulle inträffa har blivit försenat. Ha tålamod, det är på gång.

Hälsa
Det är en något ökad risk för förkylningar just nu så försök förebygga det genom att få i dig en sund kost med tillräckligt med näring och vitaminer.

Relationer
Dispyter varar inte för evigt om de uppstår just nu. Både du och den andra parten är snabba på att förlåta och gå vidare.

Lycka
Framgången ligger i dina egna händer nu, vänta inte på att någon annan ska komma till din undsättning för då lär du bli besviken, det blir bäst om du gör det själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Våga visa framfötterna nu! Du är så bra på att presentera dig själv och det du åstadkommit att andra avundas dig så försök samtidigt vara ödmjuk.

Ekonomi
Undvik att låna pengar just nu eftersom du i så fall riskerar att få det tufft att betala tillbaka inom rimlig tid. Det är inte värt den stress du skulle känna framöver.

Hälsa
Försök att inte vistas för mycket inomhus, du behöver den friska luften som en utevistelse för med sig. Det minskar också din risk att drabbas av sjukdomar som snabbare sprids i instängd luft.

Relationer
Nu är du lite extra känslosam och har lätt för att bli stött av något oskyldigt som en annan person säger. Att berätta hur du upplever situationen är bästa lösningen.

Lycka
Slösa inte pengar på spel den här veckan, du har inte tillräckligt bra vinstchanser. Däremot kan du delta i en tävling av något slag och har större sannolikhet att kamma hem ett pris.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Om ditt jobb rör handel eller finanser så har du extra flyt den här veckan. Däremot så kan du ha svårt för uppgifter som är lite för diffusa och kräver att du använder kreativitet snarare än praktiska kunskaper.

Ekonomi
Att tjäna pengar går lekande lätt just nu om du bara gnuggar geniknölarna lite.

Hälsa
Du mår nästan helt bra igen efter en tidigare åkomma. Var inte för snabb att utmana dig själv, du behöver fortfarande återhämtning.

Relationer
Just nu lever du mest i din egen värld och är mer självcentrerad än vanligt. Vännerna är därför inte lika viktiga som de brukar men du måste se till att höra av dig så ni inte tappar kontakten på grund av att du tillfälligt prioriterar annat.

Lycka
Det gäller att ha tålamod, du väntar på goda nyheter men de är fördröjda. Misströsta inte, ett positivt besked kommer.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det här är en lämpad tid att ta upp studier som satts på paus eller på annat sätt lära sig nya saker. Din intellektuella kapacitet är mycket god just nu.

Ekonomi
Se särskilt upp för oseriösa erbjudanden för tillfället. Du känner på dig instinktivt när något är för bra för att vara sant, så gå inte emot din intuition.

Hälsa
Gör inte några större förändringar i kosten just nu annars kan din mage bli upprörd. Det är även bra att undvika för stora måltider och istället dela upp dem.

Relationer
Du känner dig lite osäker på din framtid tillsammans med en annan person. Det är dags att utvärdera vart förhållandet är på väg och vad ni behöver jobba på för att stärka den.

Lycka
Allt tyder på att någon kommer ge dig en gåva inom kort. Det är något du länge velat ha.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Någon på arbetsplatsen stör dig och har gjort så under en längre tid. Det är dock inte läge att ta upp det med personen, det är inget den gör med flit eller kommer kunna förbättra. Tar du upp det riskerar du bara att starta igång en konflikt.

Ekonomi
Det gäller att du är förberedd för extra utgifter, de kan komma plötsligare än du tror. Att planera i förväg gör dig mindre stressad så även om det är extra jobb nu så gör det att du slipper en massa huvudbry sen.

Hälsa
Någon i din närmaste omgivning behöver dig och du lägger ner mycket energi på att hjälpa personen. Glöm inte bort dig själv i allting.

Relationer
Den här veckan finns en stor tillväxtpotential oavsett om du har ett förhållande på gång eller om du letar efter ett. Banden blir starkare mellan er ju mer ni samtalar, det kan vara allt mellan himmel och jord och behöver inte alls vara strukturerat.

Lycka
Turen kunde varit bättre, det gäller att du inte satsar för mycket pengar annars bränner du bara upp dem. Små insatser kan underligt nog ge större vinstchans.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Det gäller att ha tålamod med dina kollegor nu, de gör inte alltid som du skulle önska och även om du är övertygad om att ditt sätt är bättre så har du allt att tjäna på att vara tillmötesgående.

Ekonomi
Var inte för extravagant just nu, det kan störa den finansiella balansen som råder. Då är det bättre att du är lite tråkig och håller igen på onödiga utgifter för att behålla stabiliteten.

Hälsa
Försök att inte överanalysera en situation som inträffat alldeles i början av veckan, att du tänker för mycket på den kan störa din fritid och din nattro. Sömnen är viktig just nu så gör allt du kan för att få en så bra kvalitet som möjligt på den.

Relationer
Du får chansen att träffa en vän som du inte sett eller hört från på länge. Det kommer att vara ett härligt återseende.

Lycka
Det går inte så bra för dig i spel men när det gäller övriga områden har du desto mer tur. Våga chansa mer än du brukar!

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du har fullt upp den här veckan och det verkar inte finnas så mycket tid att ta pauser. Tänk på att din arbetsprestation påverkas om du inte får vila, så resultatet blir bättre om du tar en paus när du kan.

Ekonomi
Du kommer långt på att vara sparsam med de vardagliga utgifterna nu. Det går att få ner kostnaderna avsevärt och du har mer att lägga undan till senare.

Hälsa
Det gäller att du inte slarvar med vardagsmotionen, annars är det lätt hänt att du blir både trött och stel. Små förändringar räcker lång väg så ta trappan istället för hissen om du kan!

Relationer
Allt går smidigt i dina sociala kontakter, du har flyt och får lätt nya vänner. Försök bjuda till lite mer än vanligt så du gör ett riktigt bra intryck.

Lycka
Du har oväntad tur i något du aldrig brukar satsa på. Det är värt att chansa på något nytt med andra ord.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!