Horoskop

Veckans horoskop: 13 november – 19 november. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i fiskens tecken känner dig lätt stressad och får prestationsångest om du blir iakttagen på jobbet – försök hitta ett sätt som innebär att du kan jobba själv större delen av tiden. Vågen – lägg fokus på din psykiska hälsa just nu och underskatta inte vikten den har på ditt fysiska mående. Du som är kräfta kommer att ha en person i din närhet som är behov av stöd, gör ditt bästa för att finnas där och behandla denna så som du själv hade velat bli bemött.

veckans-horoskopFoto: Adrian Pelletier/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Se upp så du inte dagdrömmer för mycket på arbetstid, det kommer att märkas att dina tankar är någon annanstans. Uppgifter som kräver koncentration riskerar att påverkas, så gör ditt bästa för att hitta fokus igen.

Ekonomi
Innan du investerar i något större bör du tänka igenom situationen på lång sikt. Var är du om ett år? Om fem år? Passar det här in i din plan? Ta inget steg innan du rådfrågat de i din närhet som kommer att beröras.

Hälsa
Dina ögon är trötta av överansträngning, vilket potentiellt kan orsaka huvudvärk. Minska ner på onödig skärmtid och se till att du får vila tillräckligt. Om du ser dåligt så är nu en lämplig tid att gå och kolla upp det.

Relationer
Ett frö är sått, nu är det bara att vattna det. En balans mellan avvaktande och hängivelse är vad som krävs för att kunna ta det vidare.

Lycka
Du får en gåva av någon du tycker om, glöm inte bort att tacka för den för den gavs med hjärtat och det är det allra viktigaste.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du känner dig frustrerad av en ändring som sker i sista minuten. Försök vara flexibel, det kommer att uppskattas.

Ekonomi
Det har onekligen blivit en del småutgifter som hopat sig den senaste tiden. Sätt stopp för detta tills ekonomin återgår till det normala. Det är knappast en katastrof som det är nu men du kan förhindra att en sådan utvecklar sig.

Hälsa
Försök tänka lite extra på vad du stoppar i dig just nu. Även om träning också är viktigt har kosten en så mycket större påverkan på ditt allmäntillstånd.

Relationer
Allt förblir som det varit inom din bekantskapskrets. När det gäller kärlek så har du däremot något oväntat att se fram emot, även om det dröjer till framåt helgen.

Lycka
Försök att inte envist bita dig fast vid samma strategier som du brukar använda, det är om du vågar prova något nytt som du har som störst tur.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Det finns ingen förutom dig själv som står i vägen för din egen framgång. Försök bättra på självkänslan, du gör ett kanonjobb! Akta dig för att jämföra dig med andra, det får dig lätt att känna dig otillräcklig.

Ekonomi
Din hobby behöver inte vara en utgift utan kan även innebära en inkomst. Sätt dig ner och fundera på hur du ska gå till väga för att det ska kunna bli möjligt att tjäna en slant på det du gör bäst.

Hälsa
Du är tröttare än vanligt men verkar må bra i övrigt. För detta finns inga genvägar, det är bara mer sömn som gäller.

Relationer
Du har verkligen flyt inom det romantiska just nu. Du bestämmer, det är som att du bara pekar på det du vill ha och sen får det. Men det krävs att du inte är för blyg och gömmer dig undan från den uppmärksamhet du får.

Lycka
Lyssna på ditt inre istället för att slitas mellan budskap om hur du bäst lever ditt liv.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Sköt ditt och låt andra sköta sitt nu, det är bäst att du håller dig till dina egna uppgifter och inte spiller tid på att hjälpa andra när du själv knappt hinner klart med det du ska.

Ekonomi
Det går ganska jämnt upp den här veckan och du har så du klarar dig utan att behöva snåla. Det vore bra om du kunde spara lite extra inför framtiden dock.

Hälsa
Det är dags att försöka bryta den där gamla vanan som du vet med dig inte är bra för dig. Oftast hjälper det att göra förändringar gradvis men nu är du så motiverad att det går snabbare än du tror om du bara är tillräckligt beslutsam.

Relationer
En person i din närhet känner sig svag och i behov av stöd. Gör ditt bästa för att stötta och visa dig förstående, som du själv hade velat bli bemött. En sann vän minns detta och finns där för dig när situationen är den omvända.

Lycka
Du har ökade chanser att få en större vinst men kom ihåg att trots detta är de ändå förhållandevis låga. Satsa bara pengar du är beredd att förlora.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har något att se fram emot på din fritid som motiverar dig att ta dig igenom arbetsdagen, vilket gör dig glad och positiv. Se upp så du inte blir för distraherad bara då tankarna lätt flyger iväg till en plats du hellre vill vara på.

Ekonomi
Gå inte och irritera dig på att du gått back en mindre summa på något, fokusera på det viktiga istället. På det stora hela ser det bra ut ekonomiskt.

Hälsa
Du bör undvika att jämför dig för mycket med andra eftersom vad som fungerar på dem inte nödvändigtvis gör det på dig. Det du behöver är en skräddarsydd plan för kost och träning.

Relationer
Man kan kalla veckan antingen lugn eller tråkig, beroende på hur man väljer att se på det. Du har inga konflikter men det blir inte heller mycket action. Hör av dig till vänner istället för att sitta och inte göra något, det mår du bättre av.

Lycka
Du har inte så mycket tur men väl skicklighet. Du presterar därför bra i tävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Det är lätt att du glömmer bort att ta pauser eftersom du är upp över öronen i arbetsuppgifter. Kom ihåg att kvaliteten påverkas om du inte får vila emellanåt. Att arbeta intensivt i korta intervaller fungerar bra just nu.

Ekonomi
Dela lika på utgifterna mellan dig och de du har samröre med. Det är inte rättvist att du ska behöva ta en större del av bördan. Se upp för folk som vill rida på din generositet.

Hälsa
Du mår som bäst av att få komma ut i friska luften, så se till att göra plats i ditt schema för det. Dagliga promenader är bättre än att överanstränga dig vid ett enstaka tillfälle.

Relationer
Ditt umgänge med andra blir inte så stort eller frekvent den här veckan men det blir intimt och förtroligt.

Lycka
Försök undvika att gå omkring och känna dig avundsjuk på andras liv och tillgångar, det kommer bara få dig att känna dig olycklig. Dessutom har du så mycket att andra mer än gärna hade velat byta med dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Det är ganska hårt tryck på arbetsplatsen och du måste ta dig an mer än vanligt. Det är viktigt att du jobbar lugnt och metodiskt, annars får du börja om från början igen vilket tar ännu längre tid.

Ekonomi
Du håller dig till din budget och det börjar ge resultat i form av ökade besparingar. Nyttja dem inte riktigt än bara, det lämpligaste tillfället kommer inom en snar framtid och då kommer du ångra ifall du inte förhindrat dig själv från att lägga pengarna på annat som inte är lika viktigt.

Hälsa
Fokus bör ligga på din psykiska hälsa just nu, underskatta inte vikten den har på ditt fysiska mående. När du mår bättre psykiskt sover du också bättre, vilket förbättrar ditt hälsotillstånd i allmänhet.

Relationer
Du känner för att hitta på något med dina vänner men vill gärna ta det lugnt istället för att gå på värsta festen. Det bästa är om ni träffas i en liten grupp och bara umgås.

Lycka
Du behöver reflektera och hitta tillbaka till lugnet, så mycket av vardagsbestyren hamnar i vägen för tillfällen då du helt kan koppla av och fokusera på dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du har sannerligen varit flitig den senaste tiden, nu börjar det ge resultat. Sakta inte ner riktigt än, du måste ha god marginal innan du kan pusta ut.
Ekonomi
Något är oklart kring din ekonomi men det finns inte mycket annat du kan göra än att vänta. Ta itu med frågeställningarna allteftersom de kommer och var flexibel i din planering så kommer resultatet att bli bra.

Hälsa
Rutiner är A och O den här veckan, försök att inte rucka för mycket på dem för då känner du dig förvirrad och ur form. Försök gå och lägga dig och vakna vid ungefär samma tid och att äta dina måltider med regelbundenhet.

Relationer
Du träffar en ny person som charmar dig med en gång. Gå lugnt fram och bekanta dig med denna person steg för steg, du har inte bråttom och behöver inte rusa. Är du för otålig riskerar du bara att verka för ”på”.

Lycka
Du finner lyckan i det lilla den här veckan, det krävs inte mycket för att skänka dig stor glädje och tillfredsställelse.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Håll dina planer på hur du ska avancera inom arbetet hemliga för tillfället, du vill inte att andra ska få nys på dem innan allt är spikat. Speciellt inte kollegor som kan tissla och tassla.

Ekonomi
Du velar fram och tillbaka och vet inte riktigt om du ska förbli med ett gammalt avtal eller ej. Tänk noga igenom för- och nackdelarna innan du tar ett beslut.

Hälsa
Du är bra på att ge andra råd, se till du själv följer dem också för det har du precis lika mycket nytta av.

Relationer
Du får chansen att ta upp kontakten igen med en gammal vän. Avståndet har gjort att ni glidit ifrån varandra men det finns absolut möjlighet att ni kan hålla kvar vänskapen ändå.

Lycka
Nu har du större chans att hitta det du letar efter genom att koppla på din intuition och gå på känsla.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det går bra för dig, du är något överkvalificerad för dina uppgifter och blir klar med dem fort. Passa på att andas och ta det lugnt ett tag, du behöver inte känna att du måste ta dig an mer utmanande saker.

Ekonomi
Du bör inte avvisa den vän som kommer till dig och ber om hjälp. Det lilla du förlorar på det ekonomiskt kommer att löna sig på alla möjliga sätt och vis.

Hälsa
Vila är det viktigaste den här veckan, du behöver verkligen återhämta dig efter allt som hänt senaste tiden. Inget påverkar dig så negativt som stress, så gör det du kan för att undvika den.

Relationer
Det kan tyckas som att alla runt omkring dig lever lyckliga i sina relationer och inte har några problem men det är bara en fasad. Du har mycket att vara tacksam över på det här planet även om inte allt är idealiskt.

Lycka
Det är inte värt att du satsar för mycket på spel den här veckan, andra utgifter är viktigare.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du riskerar att överanstränga dig den här veckan, se till att ta raster så du orkar med allt.

Ekonomi
Även om utgifterna är många så ser det ljust ut för dig, du har så det räcker och blir över. Detta är på intet sätt en grön signal att ge dig iväg och slösa bort allt. Överflödiga pengar gör sig bäst på sparkontot.

Hälsa
Det har blivit dags att ta tag i något du skjutit upp under en längre tid, det kan gälla en hälsoundersökning eller livsstilsförändring. Passa på då den här veckan är speciellt gynnsam för dig.

Relationer
Du är på strålande humör med dina vänner och bekanta. Dra inte skämten för långt med icke invigda bara, då tar du död på stämningen när de inte hänger med och kanske till och med tar illa vid sig.

Lycka
Visst ser du ut att ha tur den här veckan men är spel verkligen, handen på hjärtat, vad du bör lägga dina pengar på just nu? Att investera inför framtiden är mycket vettigare. Visst kan tanken på en storvinst som gör skillnad vara frestande men det är knappast realistiskt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du arbetar som bäst bakom kulisserna den här veckan och vill inte gärna att ditt arbete blir föremål för uppmärksamhet. Att vara iakttagen gör att du känner dig stressad och får prestationsångest. Bäst är om du kan jobba på ett sätt som innebär att du får vara själv större delen av tiden.

Ekonomi
Undvik att kasta saker och slösa den här veckan, du får för många utgifter annars. Det känns bättre att vara sparsam och det ger dig fler alternativ framöver om du drar ner på kostnaderna nu.

Hälsa
Inga hälsoproblem spås den här veckan, förutom att du har en något ökad risk att drabbas av magproblem.

Relationer
Det är dags att utvärdera dina vänskaper och tänka över vilka som är värda att satsa på. Kom ihåg att en vän är någon du både tycker om och kan lita på, inte alla lever upp till dessa kriterier.

Lycka
Ödet ligger i dina händer den här veckan, det handlar mer om skicklighet än om tur.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!