Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 14 – 20 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 14 – 20 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Du är inte riktigt närvarande i tankarna på jobbet och hade hellre velat vara någon annanstans. Försök hitta något som motiverar dig och sätt upp delmål för dig själv att ta dig igenom, ett åt gången.

Ekonomi
Se över dina avtal och var du har dina pengar placerade, det finns rum för förbättring. Du sparar mycket på ett mer fördelaktigt erbjudande.

Hälsa
Förutom att du är något tröttare än vanligt är det här en bra vecka. Det logiska vore att ta det lugnt och vila men du blir faktiskt piggare av att komma ut och röra på dig.

Relationer
Du börjar tappa kontakten med en vän och det beror helt enkelt på att ni inte har hört av er till varandra så ofta, livet har kommit emellan helt enkelt. Försök ta dig tiden till det så ni inte glider isär.

Lycka
Det finns inga egentliga hinder för dig att nå dit du vill nå, du förstorar upp saker och ting och egentligen är det mycket lättare än du tänker att det ska vara.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Din koncentration är bra den här veckan så du får mycket gjort på kort tid. Detta innebär i slutändan mer fritid för dig.

Ekonomi
Håll hårt i sedlar och slantar den här veckan, du vill gärna inte att de flyger iväg kors och tvärs på onödiga saker. Allt du sparar kommer du behöva senare och det där tillfället du tror är det enda att slå till på en pryl; det kommer komma åter när din ekonomi mår bättre.

Hälsa
Du får en möjlighet att njuta av naturen den här veckan, du bör ta den då det kommer göra dig mycket gott.

Relationer
När någon kommer till dig och ber om råd så bör du inte avvisa dem. Du gör istället rätt i att vara lyhörd och stöttande. Tänk på den senaste gången denna person hjälpte dig och hur mycket du behövde det då.

Lycka
Du kan vinna någon småvinst den här veckan men inte mer än så. Om det är lönt att spela avgör du själv, vad det verkar så är det klokast att avstå.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Det gäller att försöka minimera distraktioner så att du kan fokusera på arbetet och bli effektivare. Hellre en kortare tids intensivt fokuserande än längre jobb med bara ett öga och ett öra.

Ekonomi
Pengarna fortsätter trilla in sakta men säkert och det är relativt tryggt på den ekonomiska fronten. Så länge du inte gör något drastiskt som ruckar balansen så har du ditt på det torra.

Hälsa
Du har ett stort behov av att varva ner och knyta an till ditt inre jag. Meditation är en utmärkt aktivitet, du kommer märka att den får dig att bli bättre även på andra plan och inte enbart hälsomässigt.

Relationer
Din kärlek kommer vänta på dig, det är inte värt att hasta genom att göra något som du inte är redo för.

Lycka
Dela med dig till andra genom att skänka något eller utföra volontärarbete, det kommer ge dig en inre frid och även en uppskattning som du behöver för att stärka ditt självförtroende.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du måste motstå frestelsen att ta pauser hela tiden, slutför det du har för händerna och det kommer att finnas gott om tid för vila efter att arbetet är slut.

Ekonomi
Just nu vill du helst inte tänka så mycket på budget, räkningar, avtal och allt annat som hör ekonomin till. Det är okej, du är ändå ikapp med det du ska.

Hälsa
Du vet hur det kändes förut när du var riktigt nere och att anledningen till detta var att du grubblade för mycket över allt ifrån vardagsproblem till det förflutna. Se till att hålla dig sysselsatt för att undvika att hamna där igen.

Relationer
Det kommer krävas lite av andra för att få dig “ur ditt skal” men när du väl tagit dig ut har du riktigt kul och blir en källa till glädje för andra.

Lycka
Ett oväntat besked är på väg till dig och det är goda nyheter!

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
I din iver att göra klart allt så du kan få ledigt har du tröttat ut dig lite väl mycket. Därför behöver du ta gott om pauser framöver för att orka bli klar med det du ska.

Ekonomi
Du har flyt i allt som rör siffror och räkenskap. Det går därför smidigt att lägga upp en korrekt budget. Det är även en bra tid för handel med värdepapper.

Hälsa
Din fritid måste vara avkopplande och positiv för att du ska fortsätta må bra. Tacka inte ja till sådant du inte har lust till, det ska ge dig energi, inte få dig att tappa den.

Relationer
Du får vara lite kritisk den här veckan och sålla bort de bekantskaper som du inte känner dig upplyft av. Hellre umgås du med några få nära vänner än en stor krets av ytliga kontakter.

Lycka
Ett erbjudande dyker upp gång på gång och nu kan du inte längre ignorera det. Turen är med dig om du tackar ja.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Flitig som du är så blev du färdig med allt i tid, det är bra för nu kommer du kunna ta det lite lugnare. Du kan ägna den extra tiden åt sådant som inte är rent arbete men ändå är positivt för karriären, till exempel en bättre kontakt med kunder och medarbetare eller att läsa på mer inom ditt område.

Ekonomi
Det gäller att du tänker extra noga innan du tar några beslut rörande ditt kapital och din finansiella situation i allmänhet. Du tenderar att vara mer impulsiv än vanligt inom det här området.

Hälsa
Du är dragen till sjöar och hav, vattnet lugnar dig samtidigt som det fyller dig med energi och kraft. Simning och andra vattensporter är därför idealiska.

Relationer
En gnista har tagit fart, det gäller att hålla lågan vid liv nu så den inte riskerar att slockna. Berätta för personen du tycker om hur du känner och visa din uppskattning.

Lycka
Att vägen till självuppfyllelse är lång och kantad av svårigheter har du fått erfara personligen men du är nu närmare ditt mål än någonsin. Det handlar om att utvecklas som individ med hjälp av dina erfarenheter.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Du som vanligtvis är så kreativ drabbas nu av en tillfällig idétorka. Sök om möjligt en inspirerande miljö för dig att arbeta i. Det kan vara så enkelt som att ställa in en grön växt eller bild som skänker dig kraft vid din arbetsplats.

Ekonomi
Det har blivit lite extra utgifter nu på senaste men det kommer inte att påverka din ekonomi nämnvärt då du har en del sparpengar att ta av. Du behöver inte snåla men gå inte till överdrift i ditt spenderande.

Hälsa
Till helgen hade du planerat en aktivitet men du känner dig lite trött och hängig. Åk iväg ändå, miljöombytet är uppfriskande och du mår inte bättre för att sitter hemma och ugglar.

Relationer
Det är någon som fått upp ögonen för dig, även om du inte känner riktigt likadant så kan det ändå bli en god vän.

Lycka
Något händer som till en början kan verka vara riktig otur men som i slutändan kommer föra med sig en hel del gott ändå. Tur i oturen kan man kalla det.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Du jobbar på i ett lugnt men stadigt tempo. Det är okej, du behöver inte briljera hela tiden, just nu räcker det med att du gör tillräckligt och blir klar i tid med det du ska. Det finns inget att klaga på när det gäller din insats.

Ekonomi
Du vill gärna slå på stort när det gäller att fira något tillsammans med vänner. Dra dig inte för att föreslå att ni alla kan bidra med något, så du inte får hål i plånboken.

Hälsa
Trots att de yttre faktorerna är gynnande känner du dig ofta kall, det har med blodcirkulationen att göra och att du inte rör på dig så mycket som du behöver.

Relationer
Tvärtemot vad du tror så är det i början och möjligen mitten av veckan som det kan hetta till i kärlekslivet, medan helgen ser ut att bli relativt tråkig i det avseendet.

Lycka
Du har tur med dina gamla tursiffror och spelen du brukar spela så ändra inget nu om du ska satsa något utan kör på som vanligt.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Du kan komma att beviljad en fördel den här veckan, en sak utöver din lön. Det är något du tilldelas som du kan få användning av i arbetet och även privat.

Ekonomi
Välj inte något bara för att en vän säger att det är bra, de har inte alltid koll på sådant. Det är du som vet bäst vad som passar för just dig om det så gäller en ny pryl eller att ingå ett avtal.

Hälsa
Nu behöver du få lata dig och njuta av livet, det har du förtjänat så ta dig själv tid till det även om det innebär att du får göra avkall på annat.

Relationer
En god vän till dig har hållit sig hemlighetsfull men under ett förtroget samtal kan du skrapa lite på ytan, bli insatt och i slutändan få en bättre förståelse för personens situation och agerande.

Lycka
En sak du trodde var värd mycket pengar visar sig vara motsatsen men du får stor nytta av den ändå om du behåller den.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Det är bra att arbeta i koncentrerade perioder när andan faller på. Att bara sitta och stirra utan inspiration är knappast till någon nytta. Kreativiteten har vågor och dippar den här veckan så det är klokt att ta de bra tillfällena i akt. Är ditt arbete mer på rutin än känsla så håller du en god kvalitet även om du inte direkt har roligt under tiden.

Ekonomi
Nu kan det vara dags att satsa på en affärsidé som du har gått omkring och tänkt på ett tag. Ta kontakter till hjälp, helst personer med kunskap om saken ifråga men även vänner kan bidra med något.

Hälsa
Ta emot hjälpen när den erbjuds, du har fullt upp med livspusslet och all avlastning är välkommen.

Relationer
Personen du tycker dig stå allra närmast har inte prioriterat dig fullt så mycket som du skulle önska. Var lugn, det beror inte på bristande intresse utan har sina praktiska förklaringar.

Lycka
Du går omkring med känslan av att du har pengar undanstoppade någonstans men du har glömt var. Leta, de finns där.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Nu är det läge att ta ett steg tillbaka och utvärdera din egen insats på jobbet. Finns det saker du kan ändra på? Väg in allt, inte bara kvaliteten på det slutgiltiga resultatet utan även själva processen och ditt eget välbefinnande.

Ekonomi
Det finns en del hål att stoppa pengarna i just nu. Inga utav dessa utgifter är onödiga, däremot är det mycket på en gång så du får se till att försöka få bästa pris på det du köper för att minska de totala utgifterna.

Hälsa
Dina tankar är splittrade och du behöver sakta ner för att få ro i själen. Det kan kännas bra att få in lite andlighet i ditt liv.

Relationer
Du har flyt i kärlek den här veckan, det du utstrålar är attraktivt för den vars uppmärksamhet du vill fånga.

Lycka
När det står mellan kärlek och rikedom så välj kärleken, du kommer inte att ångra dig.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Det händer lätt att du dagdrömmer på arbetstid men du lyckas hålla en hyfsad fokus ändå och ingen kommer på dig.

Ekonomi
Du får små bidrag från lite olika håll som är välkomna tillskott till din ekonomi. Tacka och återgälda när du får tillfälle.

Hälsa
Du väljer att lägga ner mycket tid på dina vänner och engagerar dig i hur de mår. Det är underbart osjälviskt av dig, glöm inte bort dig själv bara.

Relationer
Något lider mot sitt slut och en ny fas börjar. Vare sig det rör sig om ett nytt förhållande eller ett utvecklande av det befintliga kommer förändringen att vara till det bättre.

Lycka
Att få njuta av fina stunder med dina närmaste vänner, det är lycka som inte kan mätas i pengar.

Den här veckan mår oxen extra bra av att vara i naturen. För stenbocken är det dags att satsa på den där bra idén som du gått omkring och tänkt på. Du som är tvilling ska veta att din kärlek kommer att vänta på dig och att det är inte värt att göra något som du inte är redo för.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Christian Nielsen / Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!