Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 7 – 13 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 7 – 13 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Händelseutvecklingen sker snabbare än du hade trott och på något sätt förändras läget för dig. Håll dig lugn, gör ditt bästa och ta inga förhastade beslut så kommer det att gå bra.

Ekonomi
Du har en reservplan om något oförutsett skulle inträffa, detta är mycket bra då du kan komma att behöva den inom en snar framtid.

Hälsa
Det är inte mycket att klaga på den här veckan, möjligen någon mindre krämpa relaterat till ben och fötter. Se till att du inte blir för stillasittande.

Relationer
Veckan bjuder på en romantisk situation som är speciell för dig då den för dig närmare någon och är en upplevelse du inte tidigare varit med om.

Lycka
Det innebär en frihet att fly ifrån konsumtionssamhället för en stund och njuta av ett enklare sätt att leva, så ta den möjligheten när den uppenbarar sig.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Du är en riktig problemlösare som har flyt när det kommer till felsökningar och att granska saker närmare. Din noggrannhet kommer att löna sig.

Ekonomi
Du kan göra ett och annat smart drag den här veckan, genom att dra lärdom av tidigare erfarenheter så ser du i vilken riktning du ska fortskrida.

Hälsa
Närhet till djur och natur har en klart positiv inverkan på din hälsa den här veckan, så se till att tillbringa så mycket tid du kan avvara i sådana miljöer.

Relationer
En vän till dig blottar en annan sida av sig själv och det visar sig att ni tyckt lika i en fråga men ingen vågat uttrycka sig framför den andra. Resultatet av detta är att ni kommer närmare varandra och det blir lättare att umgås utan att känna behovet av att måla upp en fasad.

Lycka
Du är framgångsrik i mångt och mycket den här veckan och du har mer eller mindre tur i allt du tar dig för.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Ge inte upp och kasta in handduken på grund av en enskild incident, du måste se till helheten. Tålamod är din bästa vän den här veckan.

Ekonomi
Det finansiella läget förbättras på det stora hela, även om enskilda poster i budgeten fluktuerar mellan balans och obalans.

Hälsa
Den här veckan behöver du peppning för att upprätthålla en sund livsstil. Det är kanon om du kan ta vänner till hjälp för att öka motivationen.

Relationer
Du är smått besatt av tanken på en viss person och det finns en gräns för när du inte längre kan stå emot dina känslor utan ger dig hän. När du vågat släppa dina rädslor och gått över den gränsen kommer du känna både lättnad och hänförelse inför den utveckling som sker.

Lycka
Det är i relationen till andra du känner din största glädje den här veckan, det är vad som skänker dig frid och kraft. Att du inte har någon vidare tur i spel och dobbel har mindre betydelse.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du trivs som fisken i vattnet med det du håller på med just nu och allt tyder på att du bör undvika att byta arbetsuppgifter och istället stanna kvar där du är. Det är tryggt som det är så varför chansa?

Ekonomi
Du behöver inte snåla så mycket som du tror även om du inte ska leva var dag som om den vore den sista. Det ska finnas rim och reson både i vad du lägger undan och vad du spenderar.

Hälsa
Detta är en tid för återhämtning och återställning av balansen. Ge dig själv tid att tänka och reflektera. När det kommer till kosten bör du undvika att frossa.

Relationer
Gör inga drastiska förändringar på det här planet, du kommer att ångra det. Att säga upp en långvarig vänskap är inte speciellt smart, då är risken att du kommer stå kvar ensammare än förut. Se till dina vänners goda sidor såväl som de negativa, ingen är perfekt.

Lycka
Du bör undvika alla former av spekulationer, däremot har du stor tur i sifferspel.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Din kreativa ådra gör sig till känn den här veckan. Du får mycket uträttat med ett gott slutresultat ifall du tar tillvara på din talang inom någon form av skapande.

Ekonomi
Du har ögonen på målet, något som är nödvändigt för att du ska kunna ta dig igenom den kommande perioden. Att slösa på onödiga saker kommer ändå inte att göra dig lycklig, påminn dig själv om det.

Hälsa
Under en tid har du fokuserat mer på andra än på dig själv men nu är det dags att du tar mer hand om din egen kropp och hälsa. Det är på tiden att du pysslar om dig själv.

Relationer
Försök att inte stressa utvecklingen av ett förhållande, det måste få ta tid och gå sakta men säkert, så att du kan vara säker på att det verkligen är rätt för dig.

Lycka
Om du bara vågar lite mer än vanligt så har du goda chanser till vinst.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Det råder lugn stämning just nu, det är mer avslappnat än vanligt på din arbetsplats och du har möjlighet att ta uppgifterna i din egen takt. Fortsätt att upprätthålla en god kontakt med dina kollegor, det kommer bara innebära fördelar.

Ekonomi
Du har på känn att det smugit in sig ett fel i siffrorna, så gå på din intuition och kolla en gång till så du inte glömt något av vikt.

Hälsa
Försök inte att få till någon omvälvande förändring den här veckan då risken är att du faller tillbaka i gamla vanor. Gör istället små ändringar i din nuvarande livsstil, då är chansen större att du faktiskt kan hålla dig till dem.

Relationer
Dina vänner har stor betydelse den här veckan och du spenderar gärna både tid och pengar på dem. Detta har sina positiva effekter på din popularitet och ställning inom bekantskapskretsen.

Lycka
Du bör inte riskera för mycket om du ska spela den här veckan, det är bättre att satsa en mindre summa så du inte blir bränd.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Den närmaste tiden är gynnande för samarbeten av alla de slag inom din karriär. Du är både lyhörd och taktfull, något som är mycket viktigt.

Ekonomi
Den här veckan kommer du få ett meddelande av något slag som har betydelse för din framtida ekonomi. Se till att samla in så mycket praktisk information om situationen som möjligt.

Hälsa
Tänk att det kan vara så lätt som en balanserad kost och måttlig träning, i alla fall den här veckan. Du har turen att undvika de flesta hälsoproblem bara genom enkla steg.

Relationer
En obekväm sanning kommer fram och det kommer snart att visa sig vem du kan och inte kan lita på.

Lycka
Satsa hellre litet än stort den här veckan, vinstchansen är ändå ungefär densamma.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Du känner dig iakttagen och granskad i allt du gör men försök släppa det, det är bara inbillning.

Ekonomi
Läget förväntas förbli stabilt inom den närmsta framtiden och du behöver inte tänka på att göra några ändringar. Omvänt så kan det vara för osäkert att göra några större förändringar, så vänta med det till ett senare tillfälle.

Hälsa
Det mesta är bra den här veckan hälsomässigt, förutom att du lider av dålig sömnkvalitet till och från. De traditionella råden fungerar dock – minskad skärmtid och begränsat intag av koffein till exempel.

Relationer
En nykomling smyger sig in i kompisgänget och du är inte riktigt bekväm med det. Försök få till ett privat samtal om saken med en utav dina vänner.

Lycka
Turen är inte speciellt hög och det är frågan om du inte bör satsa på något annat den här veckan.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Håll isär jobb och fritid den här veckan, annars blir du för stressad vilket påverkar båda områdena. Ditt bästa driv har du när du kan fokusera på en sak helhjärtat.

Ekonomi
Du är för tillfället lite lat och orkar inte ta tag i saker och ting. Kom ihåg att du har en del uppgifter att slutföra gällande din ekonomi som inte kan vänta speciellt länge till.

Hälsa
Stanna upp en stund och andas lite, du har så mycket aktiviteter att du inte riktigt tar dig den tiden fast du skulle behöva det. Ibland kan det vara bra att bara göra ingenting en stund.

Relationer
Vänta ut rätt tillfälle att tala någon till rätta, gör det inte i stundens hetta för då kan du råka säga något som du kommer att ångra. Du har dock en god förmåga att tygla dina känslor just nu så det är lätt för dig att kontrollera dig själv om du bara försöker.

Lycka
Läget är inte det bästa för chansningar men det går bra för dig i tävlingar som kräver skicklighet.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Det är inte likt dig att ligga på latsidan men nu har det bara blivit för mycket och du behöver en paus. Det får ta den tid det tar för dig att komma tillbaka till normala rutiner.

Ekonomi
Efter en tid idogt sparande har du nu en tillräcklig buffert för att kunna unna dig något utöver det vanliga. Det är bättre att satsa på sådant som är bestående och inte slösa pengarna på ren konsumtion.

Hälsa
Den här veckan har du både energin och den fysiska formen för att träna lite extra. Risken för sportrelaterade skador och åkommor är minskad.

Relationer
Detta är en tid då du behöver vara allmänt tacksam för vad du har och inte söka dig för långt ifrån det du befinner dig i. Gräset är inte grönare på andra sidan.

Lycka
Det finns något som en annan person inte vill ha i sin ägo men som du däremot blir riktigt glad över. Håll ögonen öppna för värdefulla bortskänkta ting.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Du sitter säkert där du sitter men bli inte för bekväm för det. Att bara göra minsta godtagbara insats kommer inte att ge dig några bonusar eller fördelar.

Ekonomi
Ett välkommet tillskott väntar dig, denna inkomst ska användas till ett specifikt ändamål så slösa det inte på något annat.

Hälsa
Du känner dig ganska sliten och behöver vila upp dig. Ryggen kan behöva extra omvårdnad och avlastning.

Relationer
När du ger råd till dina vänner bör du inte trycka på för mycket utan ta upp det du känner är problem på ett försiktigt sätt, för även om anledningen är att du är mån om dem så är det lätt att någon tar illa upp.

Lycka
Någon annans otur blir din tur den här veckan.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Du gör klokt i att planera inför framtiden nu innan tiden är förbi och du står där och tvingas ta ett förhastat beslut på grund av tidspress. Passa på nu när läget är lugnare.

Ekonomi
Hör dig för och se dig omkring, det kan vara läge för investeringar just nu på ett område du är intresserad av. Du är lite mer risktagande än vanligt när det kommer till din ekonomi men det gör dig också mer benägen att våga satsa på sådant som ger bra avkastning.

Hälsa
Det gäller att inte bara tänka långsiktigt utan även att må bra på vägen till målet. Ibland har det hänt att du siktat för långt fram och tappat fokus på vad som sker här och nu, låt det inte hända den här veckan utan gör vad du kan för att fånga stunden och gör det bästa utav den.

Relationer
Känslorna bubblar över mellan dig och en person som du har romantiskt intresse för. Det som är rätt är att göra det du känner, det vill säga att bara följa med vågorna dit de bär dig.

Lycka
Du bör släppa tvångsmässigt tänk kring tursiffror och spel och istället vara mer flexibel den här veckan, då har du betydligt bättre vinstchanser.

Den här veckan kan tvillingen vilja ge upp på grund av en incident i jobbet, men gör inte det, kom ihåg att tålamod är din bästa vän. Väduren har en romantisk situation att vänta, och det blir någonting speciellt. Stenbocken har sparat länge och nu gör du rätt i att unna dig någonting fint.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Robson Hatsukami Morgan / Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!