Horoskop

Veckans horoskop: 14 dec – 20 dec

Veckans horoskop: 14 dec – 20 dec
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Förkovra dig i hjärtegoda projekt och agera jourhavande medmänniska. Venus lockar fram din mest ädla och osjälviska sida, vilket gör att du kan vara till stor hjälp för andra. Skapa gott karma genom att engagera dig i kärleksfulla aktiviteter. Solen stannar i ditt första hus veckan ut. Det är perfekt för att ta hand om hälsan och för att ladda upp batterierna. Samtidigt kan du visa mer av dig själv och få uppskattning för den du är. Utveckla dig vidare genom att föreställa dig själv som den person du skulle vilja vara. Integrera de positiva kvaliteterna.

Veckans råd: Bli den du vill vara!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Merkurius och Pluto dansar en kosmisk dans i ditt tecken hela veckan. Din övertalningsförmåga spelar en viktig roll och ger fördelar i förhandlingar. Du är klarsynt och har överläge i diskussioner. Nu kan du påverka din omgivning genom att uttrycka dina åsikter. Passa på och lägg fram förslag och idéer till chefen och kollegor som kan påverka din framtid i positiv riktning. Samtidigt kan ditt nervsystem vara på helspänn. Speciellt dagarna runt den 19:e. Lägg in avkopplande aktiviteter på schemat. Ett miljöombyte kan ge nya och spännande erfarenheter.

Veckans råd: Gå till botten och lös problem.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Vattumannen

21 jan–19 feb

Veckan börjar med att Månen står i ditt tecken. Det kan göra dig känslig och extra sårbar. Kom i kontakt med dina känslor och reflektera över dina innersta behov. Omge dig med människor som du tycker om. Se upp med att vara överkänslig för omvärldens inflytande och ta inte allting så personligt. Du är mer subjektiv än vanligt. Vänta med investeringar och viktiga beslut som berör din ekonomi. Sök dig till mogna och erfarna personer som kan ge goda råd. Men forma ditt liv som du själv vill. Veckans råd: Arbeta för att införliva det du önskar dig i ditt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Fiskarna

20 feb–20 mars

Det kan bli några hektiska dagar inför julhelgerna. Du kan längta efter lite ensam kvalitetstid med dig själv. Fundera på framtiden, dina närmaste mål och drömmar. Merkurius och Pluto hjälper dig att gå till botten med praktiska problem som kan stå i vägen för ditt självförverkligande. Fundera också på den roll du spelar i grupper som du delar gemensamma intressen med. Du kan ha överläge i diskussioner och få uppmärksamhet för insiktsfulla idéer och förslag. Berömmet kan inspirera dig till att gå i en mer framgångsrik riktning.

Veckans råd: En resa till solen är helt rätt nu.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Månen bildar en harmonisk aspekt till din planet Mars den 15:e. Din vilja och dina känslor samarbetar på ett positivt sätt, vilket gör det lättare att nå framgång i dina företaganden. Gå till botten med problem. Om du delar intressen med en grupp kan ett samarbete fungera perfekt. Var inte rädd för att ta en ledande roll. Unna dig en stunds avkoppling och låt andra ta hand om dig i slutet på veckan när Månen går igenom ditt tolfte hus. Du kan känna för att dra dig undan och spendera kvalitetstid med dig själv.

Veckans råd: Undvik isolering och dela dina tankar och känslor.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Venus lyser upp ditt relationsområde, vilket ger goda förutsättningar för samarbete och harmoniska relationer. Du kan längta efter samhörighet med en vän eller grupp du delar gemensamma intressen med. Speciellt den 16:e blir en laddad dag då temperaturen kan stiga rejält i kärlekslivet. En kärleksrelation som börjar nu blir djup och intensiv. Jupiter står också bra placerad i ditt romantiska och kreativa område. Du kan vara dig själv på ett öppnare och friare sätt vilket ger positiv feedback från andra.

Veckans råd: Utveckla kreativa intressen och lägg tid på nöjen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 – 21

Gå inåt och upptäck djupare skikt inom dig. Kom i kontakt med dina känslor och finn din inre sanning. Möten och diskussioner kan göra starkt intryck på dig, även driva fram en förändring. Din intuition är att lita på och du kan lätt pejla in vad som pågår under ytan hos andra personer. Gå till botten med problem och definiera detaljer. Förhandlingar kring ekonomi, resurser och egendom kan bli till din fördel. Förvänta dig det oväntade i en vänskapsrelation dagarna runt den 19:e.

Veckans råd: Möt dig själv. Se problem som en möjlighet till ny positiv utveckling.

 

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan – 22 juni – 23 juli

Nymånen i förra veckan satte igång en process som kan hjälpa dig att ladda upp din energi och komma i harmonisk fas med dig själv. Nya tankar kring trygghet kan få dig att ändra inriktning och satsa mer på att bygga upp dina inre resurser. Livliga diskussioner i ett förhållande kan väcka starka känslor. Ligg lågt. Undvik att falla in i julfrossan. Tänk istället framåt och satsa på att komma i form inför det nya året. Lägg in träning på schemat och satsa på att öka ditt välbefinnande.

Veckans råd: Lite vardagslyx och avkopplande kroppsterapi kan hjälpa dig att återställa den inre balansen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Solen stannar i ditt mest kreativa område hela veckan ut. Passa på och lägg tid och energi på romantik, nöjen och roliga aktiviteter som ger glädje i hjärtat. Prioritera ditt personliga självförverkligande och tillåt dig att utvecklas i harmonisk takt. Kräv inte allt på en gång. Låt dammet lägga sig efter förra veckans spänningsaspekt mellan Mars och Uranus. Lägg konflikter bakom dig och satsa på samarbete med kollegor. Låt inte julstressen överväldiga om det är mycket som du ska hinna med. Finn lugnet och styrkan inom dig.

Veckans råd: Glöm inte bort romantiken!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 ug – 23 sep

Din planet Merkurius går närmare Pluto under veckan. Höjdpunkten kommer den 19:e då planeterna står på exakt samma grad. Räkna med en intensiv vecka med mycket mental aktivitet. Du blir extra skarp och klarsynt, så tiden är helt rätt för att gå till botten och lösa problem. Forska, utred och gå på djupet. Du kan ha ett magiskt inflytande över andra, hypnotisera dem med dina ord och påverka situationer som du vill ha dem. Ta ansvar för vad du säger och vill, och se upp med att inte ge en felaktig bild av vem du är.

Veckans råd: Den som för andra bakom ljuset, famlar snart själv i mörker.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen – 24 sept – 23 okt

Nu handlar det mycket om pengar och om hur du förhåller dig till dem. Å ena sidan kan det vara en positiv tid för inkomster, eftersom Venus, som står i ditt ekonomiska område, lätt drar till sig pengar och personer med tillgångar. Å andra sidan kan du spendera mer än du har råd med. Nu handlar det om att skapa en positiv balans mellan inkomster och utgifter. Ditt kärleksliv blir intensivt och sätter känslorna på prov i slutet på veckan. Dynamiken mellan dig och din partner kan leda till passionerad sex eller heta argument.

Veckans råd: Se upp med impulsivitet som sårar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 – 22 nov

Venus står i ditt tecken fram till nyår. Det är perfekt för att skapa och upprätta harmoni och goda relationer. Samtidigt befinner sig Mars, din planet, i ett område som lätt skapar frustration och en känsla av misslyckande. Det kan kännas svårt att få saker och ting på det sätt du önskar. Om du inte förväntar dig något från andra och du kan känna dig nöjd med livet som det är, kan du tackla detta motsägelsefulla inflytande på rätt sätt. Inom kort kommer du att återfå din kraft och styrka att påverka ditt liv i den riktning du vill gå.

Veckans råd: Ha tålamod och håll modet uppe.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 51 finns att läsa här.
Varje vecka kommer ett horoskop sammanställt astrologen Katarina Campagnola. Den här veckan är det skyttens tecken som står i centrum. Ta reda på hur din kommande vecka kan komma att te sig här.
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!