Horoskop

Veckans horoskop: 14 maj – 20 maj. Läs ditt veckohoroskop här!

Vågen – det ser ut att bli en romantisk helg för dig! För väduren är stressen din största fiende just nu, låt den inte ta över allting! 

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det går framåt även om det inte är så snabbt som du skulle önska. Stressen är din fiende just nu, låt den inte ta över allting för då börjar kvaliteten på din insats påverkas.

Ekonomi
Pengar står inte i fokus i ditt liv just nu och det är okej, du har annat att tänka på. Det är snarare bättre om du inte går in och rör till det för mycket i ekonomin.

Hälsa
Ät mild och lättsmält mat nu för att undvika magproblem som har en tendens att komma olägligt. I övrigt behöver du inte reflektera så mycket på din hälsa utan bara fortsätta leva på som vanligt.

Relationer
Du mår bra om du får komma iväg och träffa vänner nu så ta dig tid till det. Ditt schema är inte så fullspäckat som du tror, du kan möblera runt lite och få utrymme att umgås med de som är viktiga för dig.

Lycka
Du är strategisk och det har du nytta av nu, speciellt när det kommer till spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Den här veckan får du njuta av att se dina tankar omvandlas till verklighet. Den där planen du hade var inte så pjåkig trots allt.

Ekonomi
Du hittar bra erbjudanden vart du än tittar verkar det som. Slå till på sådant du behöver men lägg inte för mycket pengar på onödigheter, du behöver inte bara tänka på om det är prisvärt utan även om du verkligen behöver det.

Hälsa
Det är viktigt att du gör vad du kan för att undvika att stressa för mycket, det påverkar din hälsa mer än vanligt. Omvänt så har du lätt för att må bra om du tar dig tid att vila när du kan.

Relationer
Det går upp och ner för dig som har en kärleksrelation, förutsättningarna svänger snabbt precis som de gör för dig som är singel. Det är bra att vara tillbakalutad och försöka iaktta hur saker och ting fortskrider. Det är inte smart om du reagerar för impulsivt.

Lycka
Din inställning är A och O för hur du upplever din situation just nu. Du kan intala dig själv det mesta och då har det större chans att faktiskt inträffa.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Nu får du nytta av din diplomatiska förmåga. Någon försöker starta en argumentation men kan inte komma vidare i den när du sätter stopp. Det här gör att du snabbt kan återgå till att sköta ditt och fortsätta vara produktiv.

Ekonomi
Det finns saker som tyder på att du måste överge något i ditt förflutna för att kunna komma vidare och med det få bättre ekonomiska förutsättningar. Kläng dig därför inte fast vid något som inte längre är effektivt.

Hälsa
Du har det lite svårt med motivationen just nu när det kommer till träning. Det är inte så att du saknar energi, kommer du väl ut och rör på dig så har du gott om ork. Så gör ett försök!

Relationer
Kärleken utvecklar sig men inte så snabbt som du skulle önska. Låt det få ta tid, det går i alla fall i rätt riktning.

Lycka
Udda nummer för tur med sig för dig, om du spelar så ha det i åtanke.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Nu är du särskilt bra på att samarbeta och komma överens med andra på ditt arbete, det är något som ger dig fördelar på flera plan. Du har även lätt att få med dig andra på din sida så dra nytta av det.

Ekonomi
Du är bra på att planera just nu så passa på att gör upp en budget som är mer realistisk än den förra.

Hälsa
Du behöver verkligen miljöombyte och det ska du få, på ett eller annat sätt. Var positiv och tacka ja till de förslag som kommer din väg.

Relationer
Även om det är bra att reflektera på dina förhållanden till andra människor så får du se upp så du inte fastnar i det för tillfället. Du har en tendens att överanalysera saker och ting.

Lycka
Nu när du väntar och hoppas som allra mest på den stora lyckan så glöm inte bort att ha roligt och må bra under tiden. På så sätt får du det bra här och nu oavsett hur framtiden kommer att utveckla sig.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Andra har inte så höga förväntningar på dig som du tror. Det är okej att allting inte blir perfekt, du jobbar på bra och vad mer kan du göra? Försök slappna av lite.

Ekonomi
Du har ett viktigt beslut att ta och velar fram och tillbaka. Det kan hjälpa att fråga en vän eller släkting men i slutändan är det du som måste bestämma.

Hälsa
Deppa inte över ett missat träningstillfälle, du kommer få chansen att röra på dig mycket på andra sätt under veckans gång.

Relationer
Du har lite svårt att tolerera ett specifikt beteende som en närstående har hållit på med under en längre tid. Nu kan du inte längre ignorera det utan måste våga ta upp saken så att det har en chans att förbättras. Var taktfull i hur du uttrycker dig.

Lycka
Det duger inte att sitta i ett hörn och vänta på att turen ska komma, du måste göra något åt saken. Vågar du lite mer än vanligt så ska du se att en av veckans dagar kommer föra tur med sig, mest sannolikt är det under helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du får gå in och medla när en meningsskiljaktighet uppstår, något du inte är fullt bekväm med. Gruppen litar på dig och du bör ha samma tillit till dina egna förmågor.

Ekonomi
Dina finanser är stabila och det är inte så mycket du behöver tänka förutom att du ser ut att ha en kommande utgift mot slutet av veckan som du inte får glömma att räkna med.

Hälsa
Känslorna flödar mer än vanligt den här veckan och du behöver få utlopp för dem. Ett bra sätt är att du ägnar dig åt något kreativt.

Relationer
Någon du umgås med har ett kontrollbehov som du inte riktigt står ut med. Det är dags att markera var du står och att du inte låter någon köra med dig.

Lycka
Den här veckan handlar i mångt och mycket om att leva för din egen glädjes skull. Du förtjänar att tänka på dig själv nu. Bry dig inte så mycket om vad andra tycker om vad du presterar, det är din personliga angelägenhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Stå fast vid din åsikt nu, även om en konfrontation uppstår. Din tendens är att vilja göra alla till lags men det innebär inte att du ska ge vika och sänka din egen standard.

Ekonomi
Du får chansen till en ny inkomst men det innebär en viss investering i början. Gör efterforskningar innan du hoppar på tåget.

Hälsa
Du vet med dig att du skulle må bättre av att röra på dig men kommer ändå inte till skott. Under mitten av veckan kan en vän få dig att ändra inställning.

Relationer
Det ser ut att bli en romantisk helg för dig, det gäller bara att du vågar ta för dig. Du tycker om någon och det är ömsesidigt – så vad väntar du på?

Lycka
Om du bara har tillräckligt med tålamod för att vänta ut det perfekta tillfället så har du ypperliga turchanser!

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Någon gör dig en björntjänst men det är något ganska irrelevant, sett ur ett större perspektiv, så du kan lätt skaka av dig det och jobba vidare. Försök att inte låta händelsen ta upp för mycket av dina tankar.

Ekonomi
Ta tacksamt emot en gåva du får, det var något du ändå tänkte köpa så nu sparar du en slant!

Hälsa
Du kan arbeta förebyggande med din hälsa den här veckan, du vet precis vad din kropp saknar och du har möjlighet att ge den det. Att ladda upp med hälsosam kost är ett sätt. Träna måttligt och ta inte ut dig för mycket.

Relationer
Just nu är förutsättningarna goda för att bygga och arbeta på ett långsiktigt förhållande. Det finns mycket som binder dig samman med någon du håller kär och banden växer sig allt starkare.

Lycka
Att vara givmild med det du har skänker en stor tillfredsställelse både för andra men inte minst för dig själv. Ge en sak du inte längre behöver till någon som har bättre nytta av den.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det är inte läge att göra några drastiska förändringar eller ta avgörande beslut när det gäller ditt jobb. Dra dig inte för att be om lite extra tid att tänka över saker och ting när du känner dig osäker.

Ekonomi
Det blir en bra vecka eftersom du ligger på plus och inte har så mycket att oroa dig för. Gå inte till överdrift i hur mycket du spenderar så riskerar du inte att rucka på balansen.

Hälsa
Du har lite svårt för att somna till och från, det är viktigt att du varvar ner i god tid innan du går och lägger dig. Låt inte en viss person störa din skönhetssömn, då är det bättre att du säger till eller stänger av telefonen.

Relationer
Ditt förflutna gör entré i dina tankar och drömmar. Avfärda inte dina minnen men försök hålla en balans så du inte fastnar i dem heller. Att vara tillsammans med vänner är en bra distraktion.

Lycka
Häng inte upp dig på en småsak som inträffar i början av veckan, då kommer den stå i vägen som ett svart moln så du missar att allt egentligen går mot ljusare tider.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du brukar aldrig falla för frestelsen att fuska för att spara tid men just nu är det väldigt lockande då dina tankar är någon annanstans och du inte känner dig helt fokuserad. Även den bästa kan trilla dit men du vet hur du borde göra och då är det synd att inte använda sig av den kunskapen.

Ekonomi
Allt är i det närmaste oförändrat på ekonomifronten, du behöver bara hålla lite extra koll på ett personligt område där kostnaderna har en tendens att skena iväg.

Hälsa
Någon som är äldre än dig och lever i en situation som är helt annorlunda än din har ändå många bra råd att ge dig. Var inte för stolt för att ta till dig av dem.

Relationer
Det finns en person i din närhet som känner sig försummad men nu finner du många bra tillfällen att fokusera på relationen. Det finns goda möjligheter för förhållandet att växa sig starkare.

Lycka
Du försöker jaga lyckan men det är inte rätt väg att gå. Låt den komma till dig istället.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Dina ledaregenskaper visar sig och andra förstår att de har mycket att tjäna på att du håller i rodret. Var ödmjuk också så undviker du att trampa någon på fötterna.

Ekonomi
Utgifter som är knutna till hem och familj ökar och du får dra in på andra områden. Det är bara tillfälligt och dina finanser tar ingen skada av det på längre sikt så länge du tänker på att vara måttfull i övrigt.

Hälsa
Du far och flänger hit och dit och glömmer bort att varva ner, det är dags att börja tänka aktivt på det. Det är inte så omständligt som du tror, allt som krävs är att du tar några extra minuter att koppla ifrån det som stressar dig och bara vara i nuet.

Relationer
Det här är en period då du ifrågasätter om dina vänner verkligen är de rätta att umgås med på en daglig basis. Du prövar gärna lyckan i ett helt annat sammanhang än de du brukar vistas i – men är gräset verkligen grönare på andra sidan?

Lycka
Du kommer märka redan under början av veckan att du har en riktig liten glädjespridare i din närhet. Livsglädjen smittar av sig på dig och får dig att känna dig både tacksam och lycklig över det du har.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Försök hålla huvudet kallt och navigera dig igenom en knepig situation i början av veckan, den kommer snart att lätta.

Ekonomi
Flytta inte dina pengar som är på en trygg plats till något mer riskabelt, det är inte värt att chansa helt enkelt. Ekonomin är helt okej som den är och det är inte lönt att äventyra den.

Hälsa
Var snäll mot dig själv nu, det är inte läge att dra i de stora växlarna när det kommer till livsstilen. Går du in för hårt så kan det slå tillbaka sen.

Relationer
Ett nära förhållande fortsätter sakta men stadigt att utvecklas till det bättre. Du har mer att gå på nu än tidigare och kan bättre bedöma hur du ska agera för att ni tillsammans ska kunna nå era gemensamma mål.

Lycka
Inget får dig att känna sådan frid som att tänka på allt som du är tacksam för. Skriv en lista på det och begrunda den, du kommer snabbt att inse hur lyckligt lottad du faktiskt är.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!