Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 15 – 21 maj. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 15 – 21 maj. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/05/Vadur-1.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete

Du börjar få en bättre relation till en medarbetare, dra nytta av det. Personen är kompetent och kan hjälpa dig när du kört fast.

Ekonomi
Blir du erbjuden en möjlighet att arbeta mer för att tjäna en extra hacka så ska du nappa på det direkt. Det finns alltid ett hål att stoppa pengarna i.

Hälsa
Du bör ta lite bättre hand om dina fötter den här veckan för att undvika problem med dem. Speciellt viktigt är det när du tränar, du måste ha bra skor på dig och se till att du inte belastar fel.

Relationer
Ibland får man acceptera att vissa saker bara inte är meningen. Du måste försöka gå vidare och inte drömma om den där personen du aldrig kan få. Se till vad du har istället, eller vad som realistiskt kan bli. Att försöka överlista ödet är inte lönt.

Lycka
Lyckan just nu består i att du får omge dig av vackra saker och njuta av kreativa aktiviteter. Det får dig att känna dig lugn och harmonisk.

https://metromode.se/files/2017/05/Oxen-1.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Lär från dina misstag och gör allt du kan för att de inte ska upprepas. Förra gången fick det onödiga konsekvenser som hade kunnat undvikas, så ha framförhållning och gardera dig.

Ekonomi
Var inte så orolig för att inte pengarna ska räcka till allt du planerat, det kommer de att göra. Det är du som kryddar för mycket när du gör dina uppskattningar på vad allt kostar.

Hälsa
Du känner dig stark, vital och uthållig och det är som att inget kan stoppa dig. Passa på att få saker uträttade men glöm inte bort att fylla på med energi för att undvika dåligt mående.

Relationer
Bry dig inte om vad den där andra tänker om ditt val av vänner. Det är du själv som ska trivas med dem. Att lyssna för mycket på folks åsikter gör dig inget gott.

Lycka
Mitt i veckan har du en otursdag men misströsta inte, det ser ljust ut både i början och framåt helgen.

https://metromode.se/files/2017/05/Tvillingarna-1.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du växer med ditt utökade förtroende och känner dig stolt över vad du har åstadkommit – och det ska du vara. Fortsätt bara kämpa och luta dig inte tillbaka. Du behöver arbeta aktivt för att upprätthålla en fortsatt hög standard.

Ekonomi
Allt tyder på att större inkomster av något slag är på ingång. Fundera redan nu på vad dessa pengar borde användas till, så du inte blir medryckt av den goda nyheten när det väl händer och agerar impulsivt.

Hälsa
Du är alltid på språng och behöver sakta ner lite. Ägna dig åt stillsamma aktiviteter den här veckan.

Relationer
Du är på romantiskt humör och har lätt för att få någon på fall. Din utstrålning är något alldeles speciellt. Se upp så du inte sänder ut signaler till fel personer bara.

Lycka
Tänk efter mycket noga innan du ger dig in på något nytt, det är ditt omdöme du får rätta dig efter och du kan inte hoppas på att automatiskt ha tur.

https://metromode.se/files/2017/05/Kraftan-1.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Det är något du ser som bristfälligt med dig själv som fyller onödigt mycket av dina tankar just nu. Men du är större än dina svagheter, så försök att inte se dig själv i en dålig dager. Det går lätt att kompensera för små brister genom att riktigt sjunga ut på de områden där du besitter stora styrkor.

Ekonomi
När du kör fast i den ekonomiska planeringen och det inte verkar gå ihop så måste du byta hjulspår och våga tänka nytt. Dra gärna lärdom av andras erfarenheter, det kommer vara till stor nytta. Det finns rum för förbättring här.

Hälsa
Den närmaste tiden präglas av en vilja att bryta sig loss från normer och konventioner. Det är när du vågar vara dig själv som du mår som bäst, så gå din egen väg och lyssna till ditt hjärta.

Relationer
Du önskar att du kunde läsa en speciell persons tankar just nu men det går inte, våga fråga istället. Risken är annars att du går omkring och inbillar dig saker. För att veta hur du ska gå vidare i en relation krävs att alla kort är på bordet

Lycka
Var uppmärksam när du rör dig bland folk, något kan försvinna från dig när du minst anar det. Detta är en risk under en annars tursam vecka.

https://metromode.se/files/2017/05/Lejonet-1.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Se över dina prioriteringar den här veckan. Du lägger ner för mycket tid på sådant som inte är viktigt, vilket medför att annat blir lidande.

Ekonomi
Låna inte ut pengar just nu, du behöver dem bäst själv. Risken är annars att både ekonomin och vänskapen får sig en törn.

Hälsa
Eftersom du är så aktiv nu är det viktigt med en balanserad kost och tillskott om det behövs. Agera nu och undvik en framtida kollaps.

Relationer
Ibland glömmer du att visa uppskattning för de som står dig närmast. Det bästa sättet att göra detta är genom att vara omtänksam och personlig. Du kan inte förvänta dig att upprätthålla samma goda relation till dina nära om du inte bjuder till.

Lycka
Du kan vinna nu, bara du vågar satsa. Så var inte för feg om du väljer att spela. Man kan inte både äta kakan och ha kvar den.

https://metromode.se/files/2017/05/Jungfrun-1.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Att studera och lära sig nya saker går lekande lätt just nu. Passa på att utnyttja detta för att utveckla dig vidare inom ditt område.

Ekonomi
Nu när det är en aning ansträngt på ekonomifronten kommer ditt sparsamma tänk väl till pass. Du drar erfarenhet från en tid när det varit betydligt svårare omständigheter. Att blicka tillbaka är nyttigt.

Hälsa
En person vill agera vägledare åt dig och proppar dig full med visdomsord, ta till dig av det som är matnyttigt men kom ihåg att vad som fungerat för andra inte nödvändigtvis gör det för dig.

Relationer
Du har många beundrare men det har blivit dags att skilja agnarna från vetet. Snart kommer du till ett vägskäl där du blir tvungen att gå åt ena eller andra hållet.

Lycka
Skapa inte förödelse på vägen mot ditt mål. Du kan ändå inte känna dig lycklig med vetskapen om att du trampat på andras huvuden för att nå dit du vill. Gå mjukt fram och stilla ditt samvete, så finner du ro.

https://metromode.se/files/2017/05/Vagen-1.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Det gäller att vara uthållig om du ska komma någon vart, så ge inte upp vid minsta motgång. Det extra arbete du lägger ner kommer inte att vara förgäves.

Ekonomi
Var skeptisk och ifrågasättande innan du ingår något nytt avtal. Läs det finstilta, villkoren är inte alltid så bra som det kan verka. Låter det för bra för att vara sant så är det nog det.

Hälsa
Ta inte i för hårt i din strävan att uppnå den perfekta hälsan, det krävs inte så drastiska förändringar som du tror för att få ett märkbart resultat. Det är bättre att skynda långsamt med en realistisk plan.

Relationer
Visst är det bra att använda huvudet i de flesta situationer men med ett visst beslut som du står inför så måste du basera det på vad du känner i ditt hjärta. Sök en plats fri från distraktioner och försök nå ditt inre för att nå svaret du eftersträvar.

Lycka
Du får en snilleblixt, en idé som kommer att frambringa tur om du vågar gå vidare med den. Satsa nu på en gång innan det blir för sent.

https://metromode.se/files/2017/05/Skorpionen-1.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Du får möjligheten att rida på en annans framgång. Tar du den får du visserligen beröm men det riskerar att skapa osämja mellan er, något som på sikt är värre.

Ekonomi
Vänskap och kärlek är viktigare än monetär rikedom och det är där ditt fokus ligger just nu. Det är okej att ekonomin får stå tillbaka lite, det kommer ändå inte att hända så mycket den här veckan.

Hälsa
Du mår bäst av att hålla dig till rutinerna just nu. Det som kan få dig att må dåligt är om du börjar äta oregelbundet eller vänder upp och ner på dygnet.

Relationer
Var inte så velig, det är dags att ta ett beslut om du vill gå vidare med det du har på gång. Hur det kommer arta sig får du aldrig veta om du inte tar steget.

Lycka
En vän till dig för tur med sig. Att vara i dennes närhet ökar dina egna turchanser.

https://metromode.se/files/2017/05/Skytten-1.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Att få till ett fungerande samarbete är viktigt nu. Ni får mycket uträttat som grupp även om den enskilda individen inte är så stark. Det känns bra att dela på bördan.

Ekonomi
Det spås inga större förändringar den närmaste tiden och det fungerar bra att leva på som vanligt.

Hälsa
Försök äta mild mat som är skonsam för magen och undvik för starka kryddor som kan vara irriterande. Det är inget farligt men du mår bara inte bra av för stark mat just nu då du redan är lite känsligare som det är.

Relationer
Du vill egentligen lägga en nära relation på is och ta en timeout men här tar realisten i dig över och när du ser till helheten och vad ni har haft tidigare så står det klart att det här är något värt att kämpa för. En paus kan lätt bli till ett uppbrytande.

Lycka
Böcker och skrivande bringar tur och lycka för dig på något sätt den här veckan. Ta de möjligheter som uppenbarar sig på detta och relaterade områden.

https://metromode.se/files/2017/05/Stenbocken-1.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Det gäller att du anpassar dig till reglerna och hur saker och ting fungerar på arbetsplatsen. Försök inte ändra på dem för att du ska trivas bättre, det är inte vidare uppskattat. Då är det bättre att bita ihop och foga sig.

Ekonomi
Ta inga större beslut gällande din ekonomi, vänta tills du har mer information. Det är inte läge att vara impulsiv just nu.

Hälsa
Det här är en bra vecka, mycket tack vare att du ser så positivt på tillvaron. Din inställning är också det som är avgörande för hur du känner dig just nu, så det är bara att fortsätta på det här sättet.

Relationer
Se upp så du inte omedvetet irriterar någon. Det finns en person i din närhet som är lättretad just nu på grund av personliga problem. Bäst att ligga lågt i när det gäller denne.

Lycka
Du får inte något serverat på ett fat utan måste arbeta hårt för att uppnå en tillfredsställande tillvaro just. Men när du väl kommit dit så är allting underbart.

https://metromode.se/files/2017/05/Vattumannen-1.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Det är viktigt att du planerar din tid väl, annars kommer du inte hinna med allt. Uppgifterna tar längre tid än du tror, så ta med det i beräkningen.

Ekonomi
Du vill gärna lyxa till det och unna dig något extra den här veckan och det kan du både få och behöva, inom rimliga gränser.

Hälsa
Du behöver verkligen lugna ner dig och inte stressa så mycket. Kasta inte i dig mat i förbifarten utan ta dig tid att sitta ner i lugn och ro. Annars är risken att du får obehag i form av magproblem.

Relationer
Du känner dig inte hel utan att ha en speciell person i ditt liv. Så bered tid och plats för detta, försök allt du kan för att det ska kunna bli verklighet och fungera på ett bra sätt även i praktiken.

Lycka
Lita inte på vänners råd om hur du ska spela eller spendera dina pengar. De har inte så bra koll på vad som funkar för dig.

https://metromode.se/files/2017/05/Fiskarna-1.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Det är någon som är svår att läsa, så du vet inte riktigt vad denne tycker om dig. Men oroa dig inte, personen har bara lite svårt att uttrycka sig och uppskattar verkligen dig och det du tillför.

Ekonomi
Du börjar snart få tillräckligt med pengar för att kunna investera dem i något vettigt, så se till att göra det så snart som möjligt innan de har gått åt till något trivialt.

Hälsa
Huvudet verkar vara drabbat av någon lindrigare åkomma just nu, det är bara att försöka komma fram till vart problemet ligger så är lösningen relativt enkel. Det kan vara en återkommande huvudvärk eller något med hörsel eller syn som har en viss inverkan på din vardag.

Relationer
Att hitta rätt när det kommer till kärlek kräver flera försök, så var inte besviken om det inte gått som du planerat, det är bara att skaka av sig det och försöka igen.

Lycka
Genom att erkänna dina fel och brister och arbeta på att förbättra dem kommer du att frodas och uppnå riktig tillfredställelse.

Du som är född i kräftans tecken ska bryta dig loss från normer –våga vara dig själv och gå din egen väg! Då kommer du att känna lycka. Du som är jungfru har många beundrare just nu och i veckan är det dags att skilja agnarna från vetet, eftersom det snart väntar ett vägskäl. Är du nyfiken på vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet så får du reda på det! 

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto: REX

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!