Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 15 januari – 21 januari. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i fiskarnas tecken ska inte lita på att andra ska skapa möjligheter för dig, gör dem själv. Är du stenbock ska du inte tveka på att koppla på charmen när den behövs, den kan ge dig en skjuts framåt. Du som är vädur – en situation uppstår och du och din närmaste behöver diskutera förväntningarna ni har på varann.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Grupparbete funkar bra den här veckan och andra blir styrkta av din positiva attityd. Du jobbar på effektivt och bra så länge du kan strukturera upp arbetsuppgifterna.

Ekonomi
Du kan beta av en del på din lista över förbättringar och viktiga inköp den här veckan. En kombination av både skicklighet och tur hjälper dig att göra bra affärer.

Hälsa
Tänk lite extra på vad du äter just nu, det har en avgörande betydelse för din hälsa. Försök att inte fuska för mycket med din redan etablerade strategi.

Relationer
En situation uppstår och du och din närmaste behöver diskutera förväntningarna ni har på varann. Det är fullt möjligt att ha ett nära förhållande utan att behöva tumma på dina personliga gränser.

Lycka
Du har jobbat hårt mot dina mål och nu är det dags att börja skörda. Du har goda chanser att nå den framgång du eftersträvar.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Ditt arbete känns tillfredsställande för dig då du får möjligheten att ta dig an ett kreativt projekt. Det finns gott om möjligheter för dig att uttrycka dina unika talanger och är en speciellt tursam vecka för dig som jobbar inom musik eller nöjesbranschen.

Ekonomi
Du behöver inte tur för att öka dina inkomster, ditt slit räcker lång väg. Dessutom är du sparsam så du får mer över när veckan är slut.

Hälsa
När du märker att negativa tankar stör dig i din dagliga rutin med kost och träning så försök skaka bort dem. Tvivel kan hindra även dig som annars är så bestämd från att uppnå bästa möjliga resultat.

Relationer
Något nytt börjar den här veckan inom en nära relation. Det kan vara ett nytt förhållande eller en utveckling av något som redan existerar. Du har lätt för att närma dig andra och få dem att anförtro sig till dig.

Lycka
Låt inte en annan person stå i vägen för din framgång, kör ditt race och sakta inte ner förrän du ser målet.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du ändrar ställning i en fråga gällande ditt arbete, det handlar om att du har omvärderat situationen och kommit fram till något annat. Viktigast är att det blir rätt, gå inte omkring och tänk på vad andra eventuellt tycker om att du ändrat åsikt.

Ekonomi
Gör din röst hörd i en fråga gällande din ekonomi, då kommer du att ha större chanser att uppnå dina mål.

Hälsa
Din viljestyrka är inte den bästa den här veckan och det är bättre att du undviker att hamna i situationer där du kan frestas att ta snedsteg som påverkar din hälsa. Eller omvänt, glöm till exempel busskortet hemma så blir du tvungen att gå.

Relationer
Låt inte andra leda dig i en riktning du inte vill ta, då kommer du ta förhastade och felaktiga beslut. Lita på din intuition och tveka inte att ta andningspauser från folk när det blivit lite för mycket och du har behov av att vara ensam.

Lycka
Att vara ute i naturen ger dig ett nytt perspektiv på tillvaron, det är något du verkligen behöver.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du behåller ett positivt synsätt veckan ut, trots att du ibland har det stressigt. Känner du dig överväldigad så tveka inte att ta hjälp från andra.

Ekonomi
Du vill njuta av livet den här veckan och lägger gärna lite extra för att få en guldkant på tillvaron. Det finns pengar att ta av så det är ingen större fara.

Hälsa
Att ha mer tid för dig själv skulle hjälpa för ditt välbefinnande. Sitt inte bara och vänta på att tillfället ska dyka upp utan ta istället saken i egna händer. Var inte rädd för att be om avlastning från de du vet att du kan räkna med och som brukar ställa upp för dig.

Relationer
Låt inte dig själv gå förlorad i ett förhållande, kom ihåg vem du är och låt inte andra ha sådan påverkan på dig att kärnan i din personlighet förändras. En sann vän eller partner respekterar och uppskattar dig för den du är.

Lycka
Du har försökt så mycket för att uppnå framgång att du har glömt bort dina egna behov. Den här veckan blir det bättring på det planet.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Denna vecka kliver du ner från scenen och låter någon annan glänsa medan du jobbar på i bakgrunden. Det är inte så likt dig men är något som uppskattas av andra, dina resultat märks utan att du behöver framhäva dig själv som person.

Ekonomi
Du förtjänar bättre än att vara snål mot dig själv och nu när du har lite extra pengar över så kan du med gott samvete spendera dem. Det här innebär samtidigt inte att du ska vara vårdslös med dina tillgångar.

Hälsa
Du är väldigt entusiastisk och har för tillfället särskilt lätt för att införa nya rutiner och förändringar. Så ta chansen att faktiskt ändra på det du länge funderat på att göra dig av med i form av dåliga vanor och negativa beteendemönster.

Relationer
Varför känner du stark kärlek men uttrycker den inte? Säg det du har på hjärtat till den som står dig närmast, det kommer att uppskattas.

Lycka
Lämna inte saker åt slumpen, du behöver utöva full kontroll i ditt liv för att kunna bli framgångsrik.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du får höra ett förslag som får dig att rynka på näsan till en början, det är likt dig att vara skeptiskt inställd innan du vet mer. Var dock inte för snabb med att döma ut idén, den kan vara mycket bra eller rentav briljant!

Ekonomi
Du kan få finansiering från en utomstående för ett av dina projekt som du planerat. Undersök alla sådana möjligheter, det kan göra stor skillnad.

Hälsa
Den senaste tiden så har du haft ganska tur med hälsan men nu har du en något förhöjd risk att bli förkyld eller få en släng av något annat. Om du är i bra grundform så ska det inte vara några problem för dig.

Relationer
Du hyser starka känslor för en person och det är ömsesidigt. Detta är någon som för tillfället befinner sig på ett visst avstånd, antingen fysiskt eller mentalt. Bjud på dig själv för att komman närmare, annars går du miste om fina upplevelser.

Lycka
Försök inte göra allt på en gång, då sitter du bara med en massa lösa trådar. Nyckeln till framgång är att ta dig an sakerna en åt gången.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du behöver gå till botten med ett problem som hindrar dig från att prestera till max. Det du gör nu har en stor påverkan på din arbetsinsats framöver så var noggrann och sök en långsiktig lösning.

Ekonomi
Nya möjligheter till investeringar öppnar upp sig för dig. Har du skulder så är det nu du är som bäst på att göra upp en konkret och realistisk avbetalningsplan.

Hälsa
Du behöver pyssla om dig själv den här veckan och dyker gärna ner i ett varmt bad och bara slappnar av. Kost och träning känns inte så viktigt för tillfället.

Relationer
Du behöver en bra plan för att kunna ta ett förhållande till nästa nivå. Sätt dig ner och fundera innan du diskuterar med den andra personen, det är viktigt att du har sorterat tankarna först innan du lägger fram det du har att säga.

Lycka
Din tur är inte att lita på under början av veckan så avstå från att spela då. Mot helgen ser chanserna däremot bättre ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
När andra har svårt att förstå och följa dina tankar så förklara för dem klart och tydligt men upprepa inte dig själv. Det är inte lönt att gång på gång försöka få de andra på arbetsplatsen att inse sådant du redan förstått om de inte tagit det till sig det efter flera försök.

Ekonomi
Underskatta inte hur mycket andra har möjlighet att hjälpa dig med din finansiella situation och detta utan att kräva något tillbaka. Det är bara för dig att svälja stoltheten och acceptera deras välvilja.

Hälsa
Det dyker upp fullt av gamla minnen i ditt huvud. Vårda de positiva, kom ihåg dem med glädje och försök att inte gräva ner dig i det som varit jobbigt.

Relationer
Den här veckan vill du gärna ha ett lättsamt umgänge utan krav. Du är inte den bästa på att planera eller tänka konsekvent just nu.

Lycka
Just nu har du tur i de flesta spel och tävlingar som involverar siffror eller beräkningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Just nu vill du gärna ha råd och stöd från kollegorna med dina arbetsuppgifter och jobbar inte gärna själv när du kan vara med andra. Självständigt arbete fungerar även det men kräver mer tid och kraft av dig.

Ekonomi
Dina utgifter behöver justeras då det finns ett område där kostnaderna dragit iväg alltför mycket. Det här handlar inte om att du inte har råd utan att det finns något annat du bör lägga pengarna på som du inte har prioriterat.

Hälsa
Det är viktigt att du får i dig tillräckligt med vätska nu, något du lätt glömmer. Om du slarvar med detta kan du drabbas av huvudvärk eller andra mindre krämpor som inte är farliga men dock sätter en törn i din tillvaro.

Relationer
En ny sida uppenbarar sig hos en person du håller kär. Du förvånas först över vad du får erfara men är sedan snabb med att acceptera det nya läget.

Lycka
Du står inför ett val av något slag och det känns frestande att ta ett snabbt beslut. Men avvakta istället och fundera innan du går vidare, beslutet kommer ha större inverkan på din framtid än vad du först tror.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du är bra på att kommunicera den här veckan och det du vill få sagt når fram. Tveka inte att koppla på charmen när den behövs, den kan ge dig en skjuts framåt.

Ekonomi
Den här veckan bjuder på få överraskningar inom området. Du kan räkna med att du har så du klarar dig och mer därtill och att inga oväntade utgifter dyker upp.

Hälsa
Du behöver känna dig bekväm och trygg, detta innebär att hålla fast vid dina gamla rutiner och vistas i familjära miljöer. Vandra inte för långt ifrån din trygga zon så kommer du ha en bra vecka.

Relationer
Det är värt att vara lite skeptisk när du ska inleda något nytt. Ta reda på personens rykte, det kan säga en hel del.

Lycka
Du har en turdag i mitten av veckan då allt bara flyter på, så dra nytta av den.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du känner dig uppskattad och värderad för dina insatser den här veckan. Att känna att det du gör har betydelse gör att det är lättare att fortsätta kämpa på även med de mest utmanande uppgifterna.

Ekonomi
Din ekonomi är balanserad den här veckan och utgifterna håller sig inom gränserna för vad som är rimligt. Låt dig inte frestas av en större investering innan du undersökt saken mycket noga, det finns en hake som kanske inte först är synlig.

Hälsa
Dina känslor är ombytliga den här veckan. Att träna är ett bra sätt att få ut frustration och känna att du har kontroll över tillvaron.

Relationer
Det du har är värt att hålla fast vid även om det är en svacka just nu, gräv djupt och hitta styrkan hos dig själv för att fortsätta vidare med din relation.

Lycka
Du är på väg i full fart men inte säker på om det är åt rätt håll. Stanna till och fundera en stund på vilket håll du faktiskt vill åt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du lyssnar gärna till nytänkande människor som kan ha ganska radikala idéer för förändring inom ditt arbetsområde. Låt dig inspireras av det här men ändra samtidigt inte på det som redan är bra.

Ekonomi
Lita inte på att andra ska skapa möjligheter för dig, gör dem själv. Den här veckan har du gott om kreativa idéer som även är klart genomförbara om du bara planerar tillräckligt bra.

Hälsa
Din kropp är lite spänd och du skulle ha nytta av massage och stretchning. Yoga och meditation är bra aktiviteter för både kropp och själ.

Relationer
Du dras till mystik och närmare bestämt en specifik person som berör dig på ett djupare plan. Njut av vad du känner men låt inte din fascination övergå i besatthet.

Lycka
Det är bäst att du håller dig till dina vanliga strategier nu, att riskera pengar på något nytt som du inte har utforskat är inte någon vidare bra idé.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!