Horoskop

Veckans horoskop: 16 april – 22 april. Läs ditt veckohoroskop här!

Stenbocken får ett positivt besked till veckan som du länge har väntat på! Är du jungfru måste du tänka på att inte låta energitjuvar ta din tid – var istället omringad av människor som lyfter upp dig! För lejonet är det dags för en utvärdering av dina insatser på jobbet, finns det något du kan ändra på?

horoskop15Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du har en tendens att dagdrömma och tappa fokus just nu. Tur är det att ingen kommer på dig och du snabbt kan återfinna koncentrationen när det verkligen krävs.

Ekonomi
Innan du gör ett större inköp bör du se till att läsa på ordentligt, det som är mest fördelaktigt är inte det du har framför näsan utan du måste undersöka lite innan du hittar det.

Hälsa
Du behöver röra på dig extra för att få igång blodcirkulationen och inte känna dig kall. Träning är mycket givande den här veckan.

Relationer
Den som står dig närmast kanske inte alltid är den du spenderar mest kvalitetstid med. Försök få ändring på det här genom att ni pratar ut och ser vad ni kan förbättra i det avseendet.

Lycka
Du står i valet mellan kärlek och rikedom. Precis som ditt hjärta säger så ska du välja kärleken.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Tiden är kommen för dig att ta dig an nya utmaningar inom karriären. Det är lätt för dig att klättra på karriärstegen om du bara är beslutsam nog.

Ekonomi
Det är bra att vara om sig och kring sig just nu, det gäller att du kollar extra noga så du inte förlorar något till exempel att du får betala för mycket för en vara.

Hälsa
Det går inte att slappna av när du har saker att ta itu med, att skjuta på dem kan skapa ångest. Ta tag i din lista och beta av det viktigaste punkt för punkt innan du tar paus, då kommer du njuta desto mer av vilan.

Relationer
Någon kommer nära inpå dig nu. Det känns nervigt men samtidigt är det en underbar känsla, ta tillvara på den.

Lycka
Om du kör på din gamla vanliga taktik när du spelar så är det större chans att det ger utdelning just nu, speciellt framåt helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Din kreativa sida har fått tillfällig idétorka. Det kan göra för att få igång fantasin igen är att byta miljö, det hjälper att skingra tankarna och få nya intryck.

Ekonomi
Plötsliga beslut brukar man avråda från men nu kan det faktiskt fungera. En gyllene möjlighet presenterar sig som kan gå förlorad om du avvaktar för länge.

Hälsa
Det finns många knep du kan ta till just nu för att förbättra ditt välmående, de flesta av dessa kostar mindre än de smakar. Du behöver inte lägga ner mycket pengar för att komma i form, undvik dyra lösningar som tömmer din plånbok och inte ger bättre resultat för det.

Relationer
Det finns någon du borde be om ursäkt till. Var inte rädd för att den inte ska godtas, det gör den sannolikt och förhållandet kommer även att stärkas.

Lycka
Du vet med dig att du har något värdefullt som du har lagt någonstans, det lönar sig att leta efter dem nu då du har större chans än vanligt att hitta det.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Allt tyder på att du snart kommer få en bonus eller annan fördel, något utöver din vanliga lön. Det är något som kommer till nytta i vardagen.

Ekonomi
Det har blivit lite extra utgifter den senaste tiden men du har marginal så det påverkar inte ekonomin negativt.

Hälsa
Du behöver en så kravlös tillvaro som möjligt på din fritid. Försök att boka in så få aktiviteter som möjligt den här veckan och lämna kvar tid till att bara vara.

Relationer
För dig som vill stadga dig eller bygga vidare på ett redan existerande förhållande är det här en gynnsam tid. Du tänker långsiktigt och är villig att kämpa en hel del för ert gemensamma bästa.

Lycka
Du vill gärna njuta av enkla ting och inte slösa för mycket på lyx. Det gör du rätt i, det finns något i det enkla och okonstlade som är tilltalande.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Det är dags för utvärdering av dina insatser på jobbet. Fråga dig själv om det finns något du kan ändra på. Det gäller att du tar hänsyn till och väger in allt, det är inte bara slutresultatet som är det viktiga.

Ekonomi
Låt inte dig själv påverkas för mycket av reklam och andras åsikter om prylar, det du ska införskaffa ska du själv känna är rätt och prisvärt. Det finns någon som trycker på dig att välja ett alternativ som du egentligen inte känner att du har råd med.

Hälsa
Du planerar en aktivitet men det kan vara så att du får ställa in den eftersom du känner dig trött och hängig. Deppa inte över det, det kommer fler tillfällen snart.

Relationer
Du njuter extra mycket av socialt umgänge den här veckan, både med vänner och med en partner. Din givmildhet gör dig populär att vara med.

Lycka
Dina insatser ger inte fullt så bra avkastning som du skulle önska, så undvik att lägga ut för mycket på spel. Det kommer bättre chanser inom en snar framtid.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Det blir en både rolig och utmanande vecka då du verkligen får visa vad du går för. Du är populär på arbetsplatsen och alla verkar rycka i dig till höger och vänster.

Ekonomi
Läget förändras snabbt fram och tillbaka just nu och du behöver försäkra dig om att du har besparingar som räcker. Räkna med att det kan komma upp oväntade utgifter.

Hälsa
Du kommer få ta det lugnt på din fritid vilket är välkommet. En anledning till att du har den här extra tiden är att du rensat ut i din kalender vilket är bra så du inte blir för stressad.

Relationer
Låt inte energitjuvar ta av din dyrbara tid den här veckan, du ska umgås med människor som du känner dig upplyft och stimulerad av.

Lycka
Du har tur i det mesta du tar dig för så satsa på det du känner för när det kommer till spel och tävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Trots att du har det relativt tufft på jobbet lyckas du hålla huvudet över vattenytan och glida igenom utmaning efter utmaning. Håll fokus på målet så behåller du samma motivation veckan ut. Din rädsla för att misslyckas är obefogad.

Ekonomi
Ju mer produktiv du är desto större inkomster har du att vänta nu. Din framgång är direkt relaterad till din prestation och inte mycket tur är involverad.

Hälsa
En större förändring sker på hemmaplan, det kan vara en flytt eller något mindre omvälvande men det är på ett eller annat sätt något som förändrar vardagen. Du behöver vänja dig vid de nya omständigheterna och fokusera på att anpassa dig till dem så gå lugnt fram med annat i livet såsom kost och träning.

Relationer
Du har en god vän som brukar vara hemlighetsfull men den här veckan kan saker och ting ändras och personen börja lätta på sitt hjärta för dig. Det här leder till att relationen stärks.

Lycka
Ett erbjudande har dykt upp flera gånger och nu kan du inte längre ignorera det. Att tacka ja kommer att vara tursamt för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du blir färdig med allting snabbt och lätt och får en del tid över som du kan använda till att det lugnt. En paus är bra för att skingra tankarna och orka med när tristessen slår till.

Ekonomi
Du och en vän kan gnugga era geniknölar tillsammans och komma på en briljant idé att tjäna extra pengar. Dela lika på både jobb och intäkter så undviker ni dispyter.

Hälsa
Du har god möjlighet att förändra saker och ting till det bättre när det gäller din hälsa. Din disciplin gör att det är lättare att ta hårda tag.

Relationer
Sök dig till en miljö som är obekant för dig om du är på jakt efter kärleken. Att bara fortsätta gå till samma gamla ställe har inte gjort något för dig och kommer inte göra det nu heller. I ett redan existerande förhållande kan du introducera nya idéer och tankar för att ge en ny dimension till saker och ting.

Lycka
Överskatta inte värdet på saker och ting, det kan göra att du får svårt att släppa dem. Du känner dig fri om du kan ge upp något du hållit fast vid för hårt och som du egentligen inte behöver.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du jobbar lugnt och metodiskt nu vilket innebär att risken för slarv är minimerad. Andra har inget att klaga på när det gäller dina insatser.

Ekonomi
Tänk efter lite extra noga, du står inför ett större ekonomiskt beslut. Lita på en vän som kommer med råd.

Hälsa
Se över ditt vätskeintag nu, det är lätt att drabbas av uttorkning och då kommer huvudvärken som ett brev på posten. Du tränar bra med gott resultat.

Relationer
Var extra tydlig i hur du kommunicerar med andra för att undvika missförstånd. Låt inte någon gå omkring och tro att du menade att såra dem.

Lycka
Vännerna är viktiga för hur lycklig du upplever dig just nu och de positiva effekterna av ett bra umgänge är stora. Låt däremot inte dem definiera dig.

 

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Nu är det bra att fokusera intensivt under korta perioder och därefter ta paus, du orkar inte köra på för full maskin hela tiden.

Ekonomi
Att spendera större summor på vänner känns lite främmande för dig men nu får du chansen att göra något speciellt för dem, det kommer betyda mycket.

Hälsa
Sociala sporter går bäst för dig, du blir lätt uttråkad om du är solo i löpspåret. Det går att hitta en bra träningspartner nu.

Relationer
Det hjälper dig enormt att prata med en nära vän om dina personliga problem. Den som står dig allra närmast kommer vara det största stödet, det är inte nödvändigtvis den du träffar oftast.

Lycka
Du har väntat på ett besked under en längre tid och snart kommer det ett positivt sådant.

 

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du måste våga lita på dina kollegor och lämna ifrån dig en del av ansvaret till dem, du kan inte bära hela företaget på dina axlar.

Ekonomi
Du har haft tankarna på affärsidé, det kan vara läge att göra slag i saken nu. Du har en vän som kan hjälpa dig.

Hälsa
Det gäller att du kommer ihåg att ta hand om dig själv nu för du har så mycket som kroppen ska orka med. Kosten är det viktigaste du bör tänka på, är den balanserad så får du det betydligt lättare att klara av allting.

Relationer
En gnista tänds, antingen är det en ny eller inom ditt redan existerande förhållande. Försök hålla lågan vid liv genom att vara lyhörd och visa din romantiska sida.

Lycka
Om du låter slumpen styra nu så kan den faktiskt leda dig till rätt val. Överanalysera inte situationer.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
De kreativa projekten eller det kreativa i dem är det som går bäst för dig just nu. Du inte bara startar upp med strålande idéer utan fullföljer med gott resultat.

Ekonomi
Följ upp din ekonomiska planering nu för att se om det skett förändringar som kan påverka helheten. Du hinner hindra potentiella problem om du agerar omgående.

Hälsa
Du ska inte skämmas för att acceptera avlastning den här veckan, det är svårt att få ihop livspusslet ibland och allt som hjälper med det är välkommet.

Relationer
En ny fas börjar i en av dina nära relationer. Eller kanske är det så att ett förhållande avslutas och ett nytt börjar. Hursomhelst så kommer du behöva kämpa emot frestelsen att försöka hålla fast vid något gammalt som inte är bra.

Lycka
Du har erfarenheter på ett speciellt område som du nu kan använda för att få tur, det gäller bara att tänka till lite.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!