Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 16 juli – 22 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Stenbocken – du vill gärna resa runt och uppleva saker. Skytten hämtar inspiration från alla möjliga håll. För dig som är född i vågens stjärntecken råder det harmoni både när det kommer till romantiska förhållanden och vänskaper.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Mer tid är lösningen på ett problem du stöter på. Försök inte hasta dig fram till en lösning, den kommer att uppenbara sig själv i sinom tid.

Ekonomi
Du väntar på något som ska ske och det gäller att du har tålamod med det och inte försöker gå händelserna i förväg. Att dra förhastade slutsatser kan ha icke önskvärda konsekvenser.

Hälsa
Du är lite trögstartad på morgonen men därefter får du mer energi och en massa saker uträttade. Slarva inte med frukosten, det är det viktigaste målet för dig just nu.

Relationer
En ny bekantskap gör entré i ditt liv, det här är en relation som lätt kan utvecklas till något starkare.

Lycka
Låt det förflutna bli kvar där det hör hemma, i det förflutna. Att vara för upptagen med att fundera på det som har varit hindrar dig från att komma framåt.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du har möjligheten att influera andra på jobbet. Att kunna påverka och göra skillnad är både en ära och ett tungt ansvar så se till att du axlar det väl.

Ekonomi
Kärleken ska inte behöva kosta dig pengar, lägg band på dig om du märker att det håller på att bli så. Den som tycker om dig på ett ärligt och uppriktigt sätt förväntar sig inte att du ska spendera en massa.

Hälsa
Du känner för att ändra framtoning och få en ny, fräsch look. En liten förändring räcker långt i det avseendet, gör inte någon större permanent förändring som du riskerar att ångra.

Relationer
Du träffar på någon men förhastar dig och dömer någon för snabbt, det gör att du drar en felaktig slutsats. Under ytan är allt annorlunda.

Lycka
Om du fortsätter på den inslagna vägen och inte avviker från den så kommer framgång att kommer relativt snart.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du står inför ett val och vet inte riktigt hur du ska gå vidare i en jobbfråga. Ta dig den extra tiden att samla fakta för att göra ett informerat beslut, det är definitivt värt besväret.

Ekonomi
Du kan få ekonomisk hjälp av någon som har det lite bättre än du just nu och det är något du inte bör tacka nej till.

Hälsa
Det strålar från dig och du känner dig glad och positiv, det gör att du har lättare att orka med vardagsbestyren. Glöm inte bort att ladda på med bra energi i form av nyttig mat. Stressa inte upp dig över träning, det räcker långt med vardagsmotionen du får nu under sommaren.

Relationer
Du behöver stötta någon som inte mår riktigt så bra. Det här är ett tillfälle att visa att du finns där, det kommer vara djupt uppskattat.

Lycka
Tålamod är din bästa vän nu, du har något positivt att vänta om du är ihärdig. Dock behöver du kanske vänta till slutet av veckan för att få reda på vad det gäller.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Den här veckan kommer du att få bekräftelse på att ditt jobb är till nytta genom en förmån eller ett bevis av något slag. Det är något du kommer att ha användning för under en längre tid framöver.

Ekonomi
Du ska vara stolt över hur långt du kommit i att hålla dig till din budgetplanering, nu är det okej att göra ett litet avsteg utan att det påverkar balansen nämnvärt.

Hälsa
Nu är ett bra tillfälle att öva på din uthållighet, det går lättare att träna långa pass i ett lågt tempo än vice versa.

Relationer
Du behöver dra dig undan och fundera på hur du ska fortsätta i en av dina nära relationer. Tiden du spenderar på att fundera i stillhet är viktigt, så se till att du tar dig tillfälle när det är möjligt.

Lycka
Du har ett val att göra och ska bara göra det som känns rätt i magen. Lita på din inre röst och låt inte någon annan försöka tysta ner den.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Andra imponeras av din insats på jobbet och det ska du vara glad över. Låt det inte stiga dig åt huvudet dock, det är bara att fortsätta fokusera på det du har att göra och försöka prestera ännu bättre.

Ekonomi
Nu kan du höja ribban och dra in ännu mer på kostnaderna vilket medför att du får bättre förutsättningar på längre sikt när inte så mycket går till onödiga utgifter.

Hälsa
Du känner dig glad och tillfredsställd med hur du utvecklas just nu. Kom ihåg att du behöver underhålla din kropp för att den ska fortsätta må bra.

Relationer
Någon gömmer sig bakom en tuff fasad men nu kan du börja skrapa lite på ytan och få reda på att det bor en känslig person under allt det där. Med den insikten kan ni komma närmare varandra.

Lycka
Se upp med vad du önskar, det kan slå in!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Var inte rädd för att göra en kovändning nu och fortsätta i en helt annan riktning. Har du mer information på bordet så bör du agera enligt den.

Ekonomi
Du är på väg mot en tryggare livssituation. De materiella tillgångarna ökar samtidigt som dina egentliga utgifter förblir desamma.

Hälsa
Det är dags att sitta ner och reflektera över de val du har gjort i livet. Har de tagit dig dit du vill vara? Mycket ligger i dina händer, du ska inte bara acceptera något du inte till fullo är nöjd med.

Relationer
Din tillit till andra har fått sig en törn i ditt förflutna men du är återigen redo att lita på och släppa människor närmare dig. Den här veckan sker en händelse som bekräftar att det var rätt val.

Lycka
Någon räddar dig från att hamna i knipa den här veckan, gör vad du kan för att visa din tacksamhet på ett lämpligt sätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Råka inte försäga dig om något privat, det är lätt att du råkar berätta eftersom du är så uppspelt men du kommer ångra dig efteråt ifall du delar med dig för mycket med kollegorna.

Ekonomi
Nu kan du lägga en bra grund och bygga inför framtiden. Det du spenderar den här veckan är antingen nödvändigt eller till för att användas länge så du behöver inte ha dåligt samvete över att det kostar.

Hälsa
Det går lite segt med träningen men när du väl kommer igång så upptäcker du att du har energi som både räcker och blir över. Du vet nämligen att du ska avbryta och känna dig nöjd med din prestation innan du blir helt slutkörd.

Relationer
Det råder harmoni både när det kommer till romantiska förhållanden och vänskaper. Ditt lugna och milda sätt är en positiv influens och får dina närmaste att uppskatta dig ännu mer än de redan gör.

Lycka
Det krävs inte att du slösar upp en hel förmögenhet för att vinna. Du märker om du har turen med dig ganska omgående när du gett dig in i spelet. Det är inte lönt att fortsätta om det inte har sett så lovande ut i början.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Dina planer att avancera inom karriären får sättas på paus ett tag då du har viktigare saker i livet att satsa på. Allt har sin tid och det kan vara bra att vänta.

Ekonomi
Du funderar mycket på hur din planering ska se ut just nu. Fråga runt bland bekanta som har koll, de kan ge dig nya infallsvinklar.

Hälsa
Din självkontroll är bra just nu vilket gör att du har det lättare att hålla dig till en planering för kost och träning. Nu kan du lägga grunden till något bra och hälsosamt.

Relationer
Det är dags att ta tjuren vid hornen och ta upp de obekväma ämnena du inte vågat prata om med en partner eller nära vän. När allt kommer upp till ytan känns det bättre i slutändan och då finns det en ärlig chans att lösa problemen.

Lycka
Din framtid är trygg och dina behov kommer att bli tillgodosedda, så oroa dig inte över vad som kommer hända.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Bli inte frustrerad över att det går långsamt framåt, mot slutet av arbetsveckan öppnar sig nya möjligheter för dig.

Ekonomi
Något oväntat inträffar som ändrar läget och är till en början oklart ifall det är en positiv eller negativ vändning. Tiden får helt enkelt utvisa hur det blir med den saken.

Hälsa
Fastän du aldrig trott att du skulle göra det så börjar du ändra dig i en fråga gällande din hälsa. Du inser att det är viktigare att må bra än på vilket sätt det sker. Var snäll mot dig själv.

Relationer
Du får en chans att visa ditt goda hjärta för vännerna den här veckan genom en fin gest som är mycket uppskattad.

Lycka
Nu hämtar du inspiration från alla möjliga håll. En historia du hör nu berör dig djupt och den peppar dig till att kämpa vidare mot ditt mål.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Nu kan du lära från ett tidigare misstag, det är lätt för dig att se vad du gjorde fel och hur det kan bli bättre nästa gång. Det är bra att saker och ting går framåt.

Ekonomi
Det sker en förbättring inom ett område när det gäller ekonomi vilket påverkar hela budgeten positivt. Antagligen kommer du snart att märka att du har mer att röra dig med än vanligt.

Hälsa
Du vill gärna resa runt och uppleva saker, så har du möjlighet till det är det extra fördelaktigt för dig just nu. Ta med dig en vän som du litar på.

Relationer
Du kommer träffa på en väldigt speciell person den här veckan, antagligen framåt helgen. Det här är någon som gör ett bestående intryck på dig.

Lycka
Försök inte irra runt efter den ultimata sanningen, då kommer du bara känna dig vilsen. Svaren ligger hos dig själv och du måste ta hänsyn till dina unika omständigheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Någon du såg som en konkurrent blir en allierad för dig den här veckan. En oväntad händelse inträffar som förändrar dynamiken på arbetsplatsen.

Ekonomi
Sätt inte dina pengar i händerna på någon du precis lärt känna, det bådar inte gott. Du gör klokt i att hålla dina finanser för dig själv.

Hälsa
Du mår bättre nu än tidigare så passa på att njuta av det. Slappa inte för mycket, när du är på språng och deltar i aktiviteter mår du bättre och känner dig styrkt.

Relationer
Den aktivitet du planerat med vännerna kommer att behöva skjutas upp men det kommer ett annat tillfälle som blir minst lika bra,

Lycka
Ska du spela på något så måste du välja på instinkt, inte vela för mycket fram och tillbaka för då kan du tappa flytet.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Det kommer goda nyheter till någon annan på jobbet och det påverkar dig indirekt positivt. Se till att du håller dig uppdaterad på vad som händer och sker på arbetsplatsen även om du skulle vara ledig.

Ekonomi
Förändringar du gör inom din budget nu ska gå att ändra senare om det behövs. Lås inte fast dig själv, till exempel genom att ta abonnemang som kräver att du binder upp dig under långt tid. Permanenta och oåterkalleliga förändringar ska du vara skeptisk till.

Hälsa
På kvällarna har du mer energi än dagtid för tillfället, så du kan vända på dygnet lite så kan du få mer gjort än du brukar.

Relationer
Nu är du särskilt attraktiv och tilldragande för en partner eller potentiell sådan. Även om utseendet tilltalar andra är det din charm som är avgörande.

Lycka
Du har större tur när du spelar med udda nummer, så när det kommer till chansspel så ska du välja från dem.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!