Horoskop

Veckans horoskop: 16 oktober – 22 oktober. Läs ditt veckohoroskop här!

Väduren bör hålla en viss distans till andra och inte avslöja för mycket för de du inte har en nära relation till. Du som är född i lejonets tecken får ta mycket ansvar denna vecka för saker som egentligen inte ska ligga i dina händer – och även om det är jobbigt är det en utmärkt chans att visa vad du går för! Du som är skytt – våga vara den du innerst inne är, på så sätt kan du slappna av mycket bättre och det ger dig en inre frid.

horoskop-2017Foto: Jack Cain / Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det går si och så med intellektuellt krävande uppgifter just nu, du arbetar bäst med händerna och gärna med något skapande. Försök om möjligt att undvika det du känner är för tungt för hjärnan. Det hjälper annars att dela upp arbete i flera delmoment och ta pauser då du får möjlighet att skingra tankarna.

Ekonomi
Dina inkomster har ökat något men du har satt på dig spenderarbyxorna så det är inte troligt att det kommer bli mer sparat än vanligt.

Hälsa
Du känner dig relativt stark nu, fysiskt sett. Ställ lite högre krav på dig själv när det kommer till träning, du klarar av det. En utmaning är precis vad du behöver, det gör att du känner dig styrkt och det ger självförtroendet en kick.

Relationer
Inte allt som sägs av andra är sanning, det får du erfara den här veckan. Du vet vilka personer du kan lita på, håll en viss distans till andra och avslöja inte för mycket om ditt privatliv för de du inte har en nära relation till.

Lycka
Kanske låter det för bra för att vara sant men lyckan verkar ha kommit för att stanna. Även om det mesta pekar i den riktningen så kan du inte förvänta dig att du bara ska luta dig tillbaka och saker hända, det ligger till en väldigt stor del i dina egna händer.

Nästa bild
Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du får belöning för ditt hårda arbete snart, det är bara att fortsätta kämpa på i samma anda.

Ekonomi
Du har en idé om hur du ska kunna öka dina inkomster men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga rent praktiskt. En av dina vänner kan vara till stor hjälp om du delar med dig av dina tankar.

Hälsa
Du har mycket tankar som snurrar i huvudet och som får dig att känna dig upprörd och stressad. Stanna upp och bara andas, meditation är en alldeles utmärkt aktivitet. Du hittar dig själv där i lugnet, det kommer vara en fin upplevelse.

Relationer
I smyg går du omkring och funderar på någon som är väldigt olik dig själv. I tanken är det underbart men hur hade det varit i praktiken? Det är mycket som bör vägas in innan du går vidare med någon för vips är du fast och har svårt att tänka klart. Passa därför på att resonera med dig själv nu innan du är för involverad!

Lycka
Du har tur när det kommer till studier och lärande, ta tillvara på detta.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du jobbar på bra när du väl fokuserar men samtidigt blir du lätt distraherad. Kan du utföra dina uppgifter i en lugn och tyst miljö så underlättar det oerhört. Det kommer annars krävas mer energi från dig än vanligt för att kunna koncentrera dig, något som gör att du behöver vila ut mer på fritiden.

Ekonomi
Situationen är under kontroll, nu kan du lugnt luta dig tillbaka och iaktta utvecklingen för att kunna utröna vilka dina nästa drag ska bli.

Hälsa
Få att må på topp så behöver du gå vidare och göra upp med ditt förflutna, nu är tiden kommen för det. Låt minnena komma till dig och släpp dem sen, det lämnar dig med en känsla av lätthet och att vara fri som en fågel.

Relationer
Nu intar du rollen av medlaren som vill att alla ska leva i harmoni och strävar efter att uppfylla det. Det är fina drag som andra uppskattar, glöm inte bort dig själv i det hela bara.

Lycka
Din intuition är riktigt bra just nu, detta har du nytta av om du väljer att spela men det har även betydelse för din tur rent allmänt.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Även om allt går i rätt riktning är det inte riktigt läge att slappna av än, du måste köra på i full fart ett tag till. Att ligga lite före med dina uppgifter är bra, det gör dig förberedd om något oväntat skulle inträffa.

Ekonomi
Du råds att inte blanda ihop finanser och kärlek den här veckan, annars kan du lätt ta känslomässiga beslut som inte är så bra för ekonomin.

Hälsa
Rå om dig själv nu, det är du förtjänt av. Vårda såväl ditt inre som yttre, det är viktigt för både välmående och självkänsla. Var inte rädd för att vara ytlig om du vill spenderar lite extra tid eller pengar på ditt utseende.

Relationer
Försök tagga ner lite och inte ta allt så seriöst. Ibland kan det vara bra att lätta upp stämningen lite så det inte blir så stelt, detta gäller både i förhållande till vänner och till en romantisk partner.

Lycka
Du kan utveckla ditt inre den här veckan, något som skänker dig stor tillfredsställelse, långt utöver det materiella.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du får ta mycket ansvar den här veckan, för sådant som egentligen inte ska ligga i dina händer. Även om det är en börda är det också en utmärkt chans att visa framfötterna. Tror du på dig själv klarar du det galant.

Ekonomi
Det är särskilt lätt för dig att handskas med myndigheter och andra officiella institutioner just nu. Detta kan leda till en förbättring av din situation inom något som du annars tyckt varit för byråkratiskt.

Hälsa
Ett smärre hälsoproblem har blivit ett stort irritationsmoment för dig. Ta det hela med ro och var glad över att det inte är värre. Detta innebär inte att du ska acceptera det, tvärtom bör du göra vad du kan för att få rätsida på saken.

Relationer
Du har ett beslut att ta där du måste vara finkänslig av dig och mån om vad andra runtomkring dig känner. Var rädd om de förbindelser du skapat.

Lycka
Ibland så har du lite för höga förväntningar. Även om ambition är bra så kan du med lägre förväntningar känna dig lyckligare över det du faktiskt har och inte sörja det du saknar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Motivationen är stor så du får mycket gjort. Det är ett gyllene tillfälle att ta det där steget som behövs för att komma framåt i din karriär.

Ekonomi
Gå ihop och samarbeta med någon, det ger dig större möjligheter att ändra på din ekonomiska situation. Tillsammans kan ni starta ett imperium om ni har tillräckligt bra idéer och framför allt vilja.

Hälsa
Att skjuta på saker och ting och däcka i tv-soffan verkar frestande men vad det medför är ökad ångest och stress över allt du inte hunnit klart. Ta lite i taget och det viktigaste först, så kommer du känna dig lättad.

Relationer
Det kan kännas frestande att ställa ett ultimatum till en person i din närhet men tänk efter noga – vad är det du vill uppnå och skulle du genom detta få det utfall du önskade? Antagligen inte, det finns en bättre väg om du kan vara mer tillmötesgående och kompromissa lite.

Lycka
Du känner dig deppig över något du inte har men inte länge till, snart kommer det vara din tur att få det du drömmer om.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du har många utmaningar framför dig just nu men misströsta inte, det kommer gå bra. Se till att du stänger av helt när du är ledig bara, så att du får vila och komma ifrån jobbet ordentligt.

Ekonomi
Du bör undvika vidare investeringar tills din ekonomi är mer stabil. Vad du än gör så låna inte pengar nu, det är inte läge. Framöver kan du få ett betydligt bättre avtal om du beslutar dig för det.

Hälsa
Ensamhet är inte bra för dig nu, du behöver vara omgiven av människor du trivs med. Sitter du själv för länge kan du lätt känna dig nere. Men även om andra är upptagna med sina liv kan du få något ut av småprat med andra som du inte känner så väl, eller genom att lyfta luren och ringa till någon.

Relationer
Det ser spännande ut på kärleksfronten, speciellt framåt helgen. Det vill säga om du vågar bjuda till och törs lite mer än vanligt.

Lycka
Du får kontakt med en gammal vän som du inte hört från på länge, det blir ett kärt återseende.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
En meningsskiljaktighet uppstår mellan dig och en kollega. Det bästa är om ni kan enas om att vara oense och gå vidare, det är inte värt att argumentera för mycket för det kan lätt röra till det och göra relationen ansträngd.

Ekonomi
Nu har du goda chanser att lyckas med en budgetplanering med ditt realistiska sätt att se på saker och ting. Du inser att en bra plan har tillräckligt med svängrum och plats för det oväntade.

Hälsa
Du känner dig sentimental och vältrar dig i gamla minnen. Det är okej att drömma dig tillbaka, bara du inser att det som har varit är historia nu.

Relationer
Många kontaktar dig och ber om råd just nu, avvisa dem inte utan dela med dig av dina erfarenheter och infallsvinklar, det är uppskattat. Det finns en anledning till varför de vänder sig till just dig.

Lycka
Någon ger dig en gåva som du kommer få en hel del nytta av.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Kreativ och produktiv som du är har du inga problem på jobbet och alla är nöjda med din insats. Onekligen har du mer flyt nu än tidigare.

Ekonomi
Dina pengar går lätt åt till hälsa den här veckan men det är viktigt och en bra investering så snåla inte.

Hälsa
Våga vara den du är innerst inne, det ger dig en inre frid och gör att du kan slappna av bättre. De stora människorna har alltid varit de som gått sin egen väg.

Relationer
Låt ditt samröre med andra vara lättsinnigt, ge dig inte in i för djupa diskussioner om åsikter då det lätt kan ta död på stämningen. Visst kan du säga din mening men låt det stanna där och gå inte upp i varv.

Lycka
Familj och släkt för med sig tur på ett eller annat vis den här veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Var öppen för konstruktiv kritik nu, lås dig eller inta en defensiv position. Även du kan behöva utvecklas för att komma framåt.

Ekonomi
Bind inte upp dig med några nya avtal den här veckan, det kan hända att du kommer ångra dig. Överlag är det inte bra att ta risker nu.

Hälsa
Du funderar mycket på andras hälsa men hur är det ställt med din egen? Även du har saker att förbättra och kom ihåg att för att vara en inspiration räcker det inte med att ge råd, du måste även vara ett gott exempel.

Relationer
Du är inte så jättebra på att prioritera andra den här veckan, du har fullt upp med dina egna bestyr. Hör av dig emellanåt även om det är för en kort stund, det gör skillnad.

Lycka
Var inte så skeptiskt mot det okända, du kan annars gå miste om riktigt tursamma möjligheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Ett test av något slag är stundande så se till att du laddar upp inför det. Läs på och var uppdaterad inom ditt område så kommer det gå bra.

Ekonomi
Flytta inte runt dina pengar för att du är otålig, ha tålamod och vänta tills det blir bättre tider.

Hälsa
Slarva inte för mycket, kroppen är förlåtande men till en viss gräns. Så länge du är måttfull med allt så kommer du må bra. Du har “råd” att slappna av lite extra framåt helgen.

Relationer
Det finns en lust hos dig att utforska och experimentera, detta kan du bejaka nu. Mest bekväm är du tillsammans med en stadig partner, ni vet var ni har varandra.

Lycka
Du tappade nästan tron på dina gamla turnummer men om du spelar nu har du ökade chanser att kamma hem en vinst på dem.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Det finns inget att klaga på i din arbetsinsats den här veckan, du gör det du ska. Ingen märker att dina tankar egentligen är någon annanstans. Lite kan du få dagdrömma, bara inte när du håller på med kritiska moment där kvaliteten riskerar att påverkas.

Ekonomi
Du är idérik och kreativ på det här planet och kan med lite vilja tänka ut nya lösningar på dina finansiella dilemman.

Hälsa
Det är slut på soffliggandet, du kan se fram emot en aktiv vecka där du får hålla igång mest hela tiden. Du behöver röra på dig mycket för att må bra. Det sociala är även viktigt för dig nu.

Relationer
Du känner dig dragen till unika människor som inte är rädda för att uppfattas som annorlunda. Det ger dig en känsla av att vara fri som du mår bra av. Även om detta inte är kretsar du normalt brukar umgås med så bör du bejaka ditt nyfunna intresse.

Lycka
Slumpen räddar dig från en riskabel situation den här veckan, du ska vara glad för det.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!