Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 17 – 23 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 17 – 23 juli. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Produktiviteten må vara länge den här veckan men den är ändå rimlig för att vara semesterperioden. Du har också ett stort mått av sunt förnuft som är användbart i ditt dagliga arbete.

Ekonomi
Du tänker ganska materialistiskt just nu och har ett ökat intresse för dina egna tillgångar. Att ha prylar som ger bekvämlighet, lyx och status känns bra – det är också något du kan behöva unna dig!

Hälsa
Du går omkring på rosa fluffiga moln i din egen drömvärld. Ingen kommer be dig att komma ner på jorden, du kan få vara i din fantasivärld för tillfället. Det är bara att njuta av hur du mår nu och fånga dagen!

Relationer
Du motsätter dig förändring på det här planet och vill att allt bara ska vara som vanligt mellan dig och andra. Det känns viktigt för dig att inte röra dig för långt ifrån din bekvämlighetzon.

Lycka
Din intuition är till stor hjälp för dig på området tur och spel.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Det är viktigt för dig att få uttrycka och förmedla dina idéer. Du är till stor tillgång för andra inom ditt arbete då du har starka resurser och är intellektuellt skärpt.

Ekonomi
Det uppstår ett tillfälle för dig att knyta en ny kontakt som senare kommer att visa sig vara värdefull för din ekonomi, ta vara på den möjligheten.

Hälsa
Du frossar i livets goda ting och det går lätt överstyr men så länge du är medveten om detta kan du begränsa dig. Försök äta dig precis mätt och gå inte till överdrifter.

Relationer
Den sociala biten är mycket viktig just nu så du lägger ner en hel del energi på det. Släkt och vänner tar större plats i ditt liv än vanligt. Åker du iväg på en resa så kommer du lätt att drabbas av hemlängtan.

Lycka
Något oväntat kommer dyka upp, tar du chansen så fort du ser den så kommer det i slutändan medföra mycket gott för dig!

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Att forska och undersöka är du bra på just nu, något du kan ha nytta av i ditt arbete. Om ditt arbete rör teknik eller vetenskap på något sätt så är detta en speciellt gynnsam period.

Ekonomi
Det väntas inte bli några större förändringar på det här planet, varken till det bättre eller sämre. Dock finns det många resurser till ditt förfogande som du kan få användning av senare.

Hälsa
Dina tankar är splittrade nu och du får därför inte någon vidare stillhet eller ro. Försök behärska ditt humör och sök dig till en lugn miljö så blir det bättre.

Relationer
Den här tiden är inte lämpad för nya ställningstagande av något slag när det kommer till kärleksförhållanden. Du behöver istället ta ett steg tillbaka och utvärdera situationen du befinner dig i. Avvakta med att avsluta eller gå vidare med något tills du har tänkt över det noggrant och ta inga beslut just nu.

Lycka
Använd ditt sunda förnuft när du spelar och bli inte tagen av stunden. Det gäller att hålla huvudet kallt och hålla fast vid vad du planerat.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbetet
Du känner dig tvingad att ta ett ställningstagande som du inte är riktigt bekväm med. Förklara att du behöver mer tid att tänka över saken, så att du inte riskerar att ta ett förhastat beslut.

Ekonomi
Du är liberal och frikostig med pengarna den här veckan, något som är positivt för dina sociala relationer men desto sämre för ekonomin. Gå inte överstyr i ditt spenderande.

Hälsa
Ditt utseende och din framtoning är viktiga för dig nu och du kan lätt spendera mycket tid och pengar på det av bara farten. Men så får du också fina komplimanger för det och inte minst mår du bra själv av att få känna dig attraktiv så det är helt klart värt det!

Relationer
Du vill gärna experimentera på området kärlek och intimitet, om det så är i din trygga relation eller genom att söka nya kontakter. Låt känslorna ledsaga dig.

Lycka
Fastna inte vid ditt turnummer eller samma spel du alltid spelat, nu ska du testa något nytt för att ha en större vinstchans.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Någon försöker få dig att ta en annan väg än den du planerat i ditt professionella liv. Låt inte denna person hindra dig eller trycka ner dig och gör ditt bästa för att hävda din ståndpunkt. Det kommer i slutändan bara att göra dig starkare och mer säker på din sak.

Ekonomi
Du har spenderarbyxorna på och det är självfallet inte positivt för din budget på lång sikt men nu när det rör sig om en begränsad period så är det ingen fara.

Hälsa
Ta dig tid för att pyssla om dig själv lite extra och unna dig något, det behöver du ibland för att orka med allt och för att fortsätta ha en positiv framhållning.

Relationer
Nu behöver du hålla en låg profil i dina kontakter med andra eftersom det är lätt att de misstolkar det du gör, säger, ja till och med ditt kroppsspråk. Omedvetet kan du framstå som svalare i känslorna och inte lika taktfull som vanligt.

Lycka
Du är mer redo än någonsin att kämpa för det du tror på, något som ger dig sann lycka och tillfredsställelse.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Det finns gott om energi att lägga på ditt arbete, vilket naturligtvis är mycket bra, och du har även ett starkt behov av att agera och ta ställning. Försök lägga band på dig lite, även om du själv inte påverkas negativt av detta höga tempo så kan din arbetsinsats göra det i form av förhastade beslut.

Ekonomi
Nu börjar det vända så smått för dig och din finansiella situation börjar växa sig starkare. Du måste dock se till att du har bra koll på utgifterna.

Hälsa
Du startar för många projekt på en gång och då är det inte lätt att göra klart dem. Motverka frestelsen att försöka göra allt på en gång, gör en sak i taget så blir det färdigt.

Relationer
Oroa dig inte för att andra inte riktigt förstår sig på dig just nu, det är något tillfälligt som kommer att vända fortare än kvickt. Redan under slutet av veckan kommer du kunna känna av att det blivit bättre.

Lycka
Just nu har du tur i tävlingar där du blir utmanad på någonting.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Det är bra om du gör reklam för dig själv och det du kan, det får någon som inte känner till dig att öppna upp ögonen för din kompetens. Ditt självförtroende är bättre än vanligt på det här området och det har du nytta av, för när du tror på dig själv gör andra också det.

Ekonomi
Din magkänsla säger att du bör undvika att starta upp något nytt just nu eller göra någon förändring i budgeten. Det är också korrekt, du ska lita på vad du känner och inte ta några onödiga risker.

Hälsa
Du känner dig som hemma när du är – hemma. I hemmet kan du koppla av och vara dig själv, det behövs just nu. Helst vill du vara helt ensam och bara njuta av den lugna tillvaron och är det möjligt är det också det bästa för dig.

Relationer
Du blir lätt otålig på andra som du tycker tar för mycket av din tid. Det är bra om du på ett försiktigt sätt kan ta upp detta med dem.

Lycka
Någon delar med sig av sin turstrategi till dig, ta till dig tipset för det kan vara riktigt bra.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Du stöter på ett hinder som gör att du tvingas ta till allt du kan och använda styrkor som du inte ens visste att du hade. Detta är positivt ur utvecklingssynpunkt.

Ekonomi
Det går bra för finanserna just nu och det är ett bra tillfälle att se över investeringar och värdepapper. Om du funderar på att ta ett lån så kan det vara läge nu.

Hälsa
Din överskottsenergi kanaliserar du bäst genom fysisk aktivitet, annars är det lätt hänt att den går över i irritation eller till och med aggressivitet.

Relationer
Se upp med dina ordval och hur du uttrycker dig i din kommunikation med andra just nu, oavsett om det gäller verbalt eller skriftligt. Säg eller skriv inte något när du är för känslomässigt laddad utan vänta tills du lugnat ner dig lite.

Lycka
Det är allt eller inget nu, ska du satsa så satsa ordentligt annars får det vara.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Något oväntat händer på arbetet men du lyckas behålla lugnet i situationen och agerar professionellt, något som är till din fördel och ökar uppskattningen för din prestation.

Ekonomi
Ett inkomstrelaterat projekt läggs på is på grund av omständigheter utanför din kontroll. Misströsta inte, när tiden är inne kan du ta upp det igen, eller starta upp något som är bättre.

Hälsa
Du mår bra av intellektuell stimulans nu och det är bra att läsa, skriva och lära. Fysiskt har du dock inte så mycket kraft och den här veckan är inte speciellt lämpad för träning, förutom möjligtvis promenader i maklig takt.

Relationer
Ditt tålamod kommer sättas på prov i kontakten med andra den här veckan. Du måste gå lugnt fram samt vara klar och tydlig i ditt uttryckssätt.

Lycka
Du bör undvika alla former av spel den här veckan, turen är inte vad den brukar vara.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Att undvika konflikter inom arbetet är viktigt den närmaste tiden. Kommunikationen är inte riktigt vad den borde vara mellan dig och dina medarbetare men du kommer långt med lite takt och finess.

Ekonomi
Din intuition är stark just nu, något du kan dra nytta av i din ekonomiska situation. Lyssna till ditt hjärta som berättar för dig att det är något du bör ändra på.

Hälsa
Livstempot saktar ner lite, vilket är behövligt. Du kommer få tillräckligt med vila under veckan för att orka med det dina måsten.

Relationer
Du är lite tillbakadragen, inte lika social som du brukar vara och vill gärna hålla dig för dig själv ett tag. Speciellt obekvämt känns kallprat och tomma konversationer. Dina vänner är inte vana vid att se dig så, så förklara att du bara är lite ur form och behöver ta paus från saker och ting.

Lycka
Att få utlopp för din kreativitet skänker dig en sann känsla av tillfredsställelse.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Karriären är viktig nu och du får en chans att briljera och visa vad du går för. Du är mån om ditt rykte och hur du framstår, inte bara om själva arbetsinsatsen.

Ekonomi
En idé du tidigare avfärdade kan nu bli aktuell igen om du tittar på den med andra ögon. Tanken var inte så dum trots allt.

Hälsa
Ditt känsloliv är mer komplicerat och komplext än vanligt och du tenderar att tänka djupare än du brukar. Det finns en viss risk för att du blir för negativ, så var vaksam på det hos dig själv.

Relationer
Den närmaste tiden präglas av en osäkerhet kring dig själv, du tvivlar på att du duger och på att andra tycker om dig för den du är. Det är okej att vara svag ibland, när du behöver trygghet så sök den hos den person som står dig allra närmast.

Lycka
Du får stor inre tillfredsställelse av att arbeta hårt och göra ditt bästa ur en professionell synvinkel.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Du är populär hos överordnade den här veckan och kan få mycket beröm för det arbete du lägger ner, speciellt när du gör saker utöver det obligatoriska. Börja inte bli för stolt bara, det kan leda till arrogans.

Ekonomi
Det är inte speciellt klokt att låna och inte heller låna ut pengar just nu, försök hushålla med det du har till ditt förfogande.

Hälsa
Någon i din närhet behöver råd och stöd och du får till viss del sätta dig själv åt sidan för att hjälpa till. Se till att du laddar upp när du har tillfälle till det.

Relationer
Du känner dig glad och lättsinnig och då är det perfekt att gå ut och vara social. Dina vänner tycker om att vara med dig och du har även chansen att charma in dig hos en potentiell partner om du önskar.

Lycka
Det blir inga storvinster den här veckan, så satsa inte allt du äger och har. Ska du spela så spela smått.

Den här veckan har den som är född i oxens tecken någonting oväntat som dyker upp, ta vara på den chansen! Kräftan spenderar gärna pengar, vilket är positivt för dina sociala relationer men desto sämre för ekonomin. Gå inte överstyr. Vågen har bättre självförtroende än vanligt och det har du nytta av, för när du tror på dig själv gör andra också det.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Christian Nielsen / Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!