Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 17 september – 23 september. Läs ditt veckohoroskop här!

Skorpionen – du har haft mycket för dig på senaste tiden och något gör att du blir tvungen att trappa ner på tempot. Din kropp behöver vila mer än vanligt just nu. Kräftan får oväntade kostnader som rör hemmet men har en buffert att ta av som tur är. 

horokop-stjarnor Foto: Hristo Fidanov from Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Låt inte oron för att begå misstag hindra dig från att jobba på i den takt som är naturlig för dig, du kommer att ha gott om tid att kolla igenom så allt blivit rätt efter att du är klar med uppgiften ifråga.

Ekonomi

Det kan vara klokt att inte använda upp dina pengar den här veckan eftersom en större utgift är på ingång. Däremot kan du göra efterforskningar och planera inköp med gott resultat.

Hälsa

Du behöver energi så se till att du får i dig tillräckligt med nyttigheter i kosten. Det är ingen raketforskning, du känner på dig vad kroppen behöver.

Relationer

Den närmaste tiden ser ut att bli riktigt romantisk. Prioritera tiden du lägger ner på din kärlekspartner eller jakten på en sådan.

Lycka

Det är bättre att du sparar dina pengar än sätter sprätt på dem på chansartade saker, du har ändå inte någon vidare tur i spel just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du har lagt ner så mycket tid på jobbet den senaste tiden att det nu är dags att sakta ner och ta det lite lugnare. Det är bara tillfälligt så du hinner inte halka efter.

Ekonomi

En förändring är stundande och den är med största sannolikhet positiv. Den här veckan jobbar du med att läsa på och informera dig för att bli på det klara med vad de nya omständigheterna innebär.

Hälsa

Ett miljöombyte är precis vad som behövs men det är inte lätt att få till alla gånger. Tänk smått och förnya något i din vardag så får du den stimulans du behöver.

Relationer

Det gäller att tänka på vad du sänder ut för signaler till andra. Din utstrålning gör att andra dras till dig och det kan du antingen ha nytta av eller försöka undvika beroende på vad du vill uppnå.

Lycka

Om du spelar så kan du efter några försök ana ett mönster. Använd den här kunskapen för att öka dina vinstchanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Nu saktar du ner på tempot och kan med gott samvete låta andra dra det stora lasset. Det du gör är viktigt nog att koncentrera sig på.

Ekonomi

Utgifterna inom ett specifikt område har skenat iväg och det är dags att ta dig en titt på hur det står till. Att försöka få till en jämnare budget är målet.

Hälsa

Det är lite si och så med motivationen men en vän kan hjälpa dig att bli mer aktiv och hålla en sund livsstil.

Relationer

Nu har du alla chanser i världen att komma närmare någon du tycker mycket om. Så länge ni tar er tid för varandra kan ni ha djupa, utvecklande samtal som stärker förhållandet.

Lycka

Du har inte så bra flyt i spel som du skulle önska, åtminstone inte i början av veckan. Då är det bättre att du väntar tills helgen eller avstår helt.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Du hittar ett nytt sätt att göra saker på som är mer effektivt än din tidigare strategi. Det har varit en hel del slit men gråt inte över den tid du spillt utan var glad över den du tjänar in framöver.

Ekonomi

Oväntade kostnader dyker upp som rör ditt hem men du har en buffert att ta av som tur är. Investeringar du gör nu är nödvändiga.

Hälsa

Måttfullhet är A och O den här veckan, tänker du på att träna lagom och äta rätt utan att vara för nitisk så klarar du dig bra.

Relationer

Din sociala sida visar sig från sin bästa sida, du har lätt för att kommunicera och andra trivs i ditt sällskap. Nu är det läge att försöka knyta nya kontakter såväl som att utveckla bekantskapen med de du redan känner.

Lycka

Något värdefullt dyker upp på en plats där du minst anar, så var uppmärksam så du inte går miste om den!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Nu kan du lära dig mer om något du trodde du visste allt om och som gagnar dig i din karriär. Det gäller att kunna släppa stoltheten och inse att ingen är fullärd och det finns mycket att förbättra.

Ekonomi

Dina finanser är inte längre i fokus – de sköter till mångt och mycket sig själv. Det här möjliggör att du kan koncentrera dig på annat som kräver din omedelbara uppmärksamhet.

Hälsa

Träning är ett bra sätt att må bättre och bli av med överskottsenergin du går omkring och bär på. Du kan pusha dig själv lite mer än vanligt och skaderisken är inte så hög.

Relationer

Ditt liv kretsar runt hur du ska finnas där för andra. Eftersom du är så upptagen med att se till deras behov har du inte så mycket tid över för dig själv, vilket verkligen skulle behövas. Försök få till små stunder att slappna av på när tillfälle bjuds.

Lycka

Turen har inte varit din vän den senaste tiden men nu vänder det äntligen för dig och det gäller alla områden, inte bara spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Det viktiga just nu är att kvaliteten på arbetet blir bra och inte hur snabbt det går. Jobba lugnt och stadigt så går det bra för dig.

Ekonomi

Du är generös mot dina vänner och spenderar gärna på dem. Det finns rum i budgeten för det här, åtminstone till en viss gräns, så din givmildhet är uppskattad.

Hälsa

Det är lättare än vanligt att drabbas av matsmältningsproblem så försök hålla dig till en kost som du vet fungerar.

Relationer

Även om du känner att det vore skönt att dra sig undan och undvika andra så är det inte vad som är bäst för dig just nu. Vänner kan både stötta och peppa dig vilket får dig att må mycket bättre.

Lycka

Ett erbjudande dyker upp men villkoren känns lite tveksamma. Lita på din magkänsla!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Det kan kännas lockande att tumma lite på kvaliteten för att bli klar i tid nu när du är under tidspress. Tänk på att du kan förlora på det då risken är att du tvingas göra om allt från början.

Ekonomi

Din sparsamhet har medfört att du har mer att röra dig med. Varför då ändra på något som fungerar? Undvik att byta till avtal som är dyrare. De må vara bekvämare men du allt att vinna på att fortsätta dra in på onödiga kostnader.

Hälsa

Du lyckas hitta lugnet mitt i allt kaos runtomkring dig. Det här gör dig harmonisk och du får lättare med allting i vardagen.

Relationer

Det kommer upp tankar på människor i ditt förflutna som du inte längre har kontakt med. Försök fokusera på det som varit positivt och lär från dina misstag.

Lycka

Att lycka är mer än rikedom får du erfara nu. Ditt välbefinnande är viktigare än att gå miste om en mindre summa pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Du har många idéer som andra tycker är värda att utveckla. Lita på vad de säger och tro på dig själv så har du ett framgångsrecept.

Ekonomi

Ditt hårda slit den senaste tiden gör att du känner för att unna dig själv något för en gångs skull. Det kan du göra, inom rimliga gränser.

Hälsa

Det har varit mycket på senaste tiden och något gör att du blir tvungen att trappa ner på tempot. Kroppen behöver vila mer än vanligt just nu.

Relationer

Det finns någon som egentligen står nära dig men ni har glidit ifrån varandra och börjat höras alltmer sällan. Föregå med gott exempel och hör av dig först!

Lycka

Ditt hem är en riktig guldgruva. Om du bara letar lite så hittar du mycket som du kan sälja för att tjäna en extra slant, eller ge bort och göra någon annan glad.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Utan variation fastnar du lätt. Så om det är möjligt att förändra något i din arbetssituation så bör du göra det, hur litet det än må vara.

Ekonomi

Håll tillbaka på onödiga utgifter så gott du kan under början av veckan eftersom du kommer behöva de extra pengarna redan till helgen.

Hälsa

Humöret går upp och ner och det är inte lätt för dig själv, än mindre andra, att hänga med i svängarna. Dina intensiva känslor gör att du behöver vara själv mer än vanligt.

Relationer

Din närmaste relation står pall för mycket så oroa dig inte för att ni skulle gå skilda vägar. Däremot behöver ni kommunicera mer, helst avsätta en specifik tid för det. Ju mer konkret det blir desto bättre chanser att lyckas förbättra läget.

Lycka

Att få ägna dig åt kreativa och konstnärliga aktiviteter är som balsam för själen just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

För många uppgifter har placerats på ditt bord och du får vänligt men bestämt bära tillbaka dem till respektive person där de hör hemma. Du måste bli klar med ditt egna innan du kan hjälpa andra.

Ekonomi

Det är läge att göra en investering på området hem och familj. Du har redan gjort en del efterforskningar så att ta ett beslut behöver inte ta så långt tid. Hälsa Både kost och motion är viktiga att prioritera just nu och det går bra för dig när du väl lägger ner tid på det. Det krävs inte så mycket ansträngning som du tror.

Relationer

Det är inte värt att riskera ett redan stabilt förhållande för en tillfällig flirt. Håll fast i det trygga som fungerar i längden.

Lycka

Du gör någon annan glad genom att avstå en egen fördel, det ger samtidigt dig ett inre välbefinnande.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Någon ger dig beröm för din insats och du bör ta åt dig och inte vara så blygsam. Ditt arbete håller hög kvalitet överlag.

Ekonomi

Även om budgetplaneringen skulle fallera just nu så är det inte hela världen. Gå igenom var det gick fel så du kan sätta mer realistiska mål till nästa gång.

Hälsa

Du dras med ett hälsobesvär och behöver ta det lite försiktigt i det avseendet men det hindrar inte dig från att leva ett aktivt liv med alla fördelar det innebär.

Relationer

Du har kommit närmare en gammal vän rent geografiskt och därför bör du ta tillfället i akt att ta upp vänskapen på nytt.

Lycka

Så länge det inte gäller just spel så kan du satsa ganska frisk, framgång följer i dina steg.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Du betar av uppgift efter uppgift i snabb takt. Det är bra att passa på att göra lite extra när kreativiteten och orken infinner sig.

Ekonomi

Du och en vän kan slå era kloka huvuden ihop och komma fram till en bra plan för hur ni ska kunna tjäna extrapengar.

Hälsa

Alla vill säga sitt om hur du ska göra för att bli kvitt en krämpa. I slutändan är det ändå du själv som känner på dig vad som är rätt, så ta deras råd med en nypa salt.

Relationer

Det är en ökad sannolikhet att någon bekänner sina känslor för dig just nu, tänk på att personen kan vara väldigt sårbar i det ögonblicket så försök vara så taktfull som möjligt även om du inte riktigt känner likadant.

Lycka

Om du spelar just nu så undvik jämna nummer då du generellt har mer tur med de udda för tillfället.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!