Horoskop

Veckans horoskop: 18 – 24 september. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 18 – 24 september. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3-19/4)

Arbete
Jobbet är för ovanlighetens skull inte en hög prioritet just nu. Eftersom du lagt ner mycket tid på det under föregående veckor är det ingen fara, så du kan med gott samvete ha dig en lugn arbetsvecka.

Ekonomi
En obalans i ekonomin måste åtgärdas, det finns ett område där utgifterna skenat iväg på sistone.

Hälsa
Att vara måttfull är vad som gäller den här veckan. Ta inte ut dig för mycket när du tränar och håll dig till en sund, balanserad kost som är lagom förlåtande.

Relationer
En stor del av ditt liv upptas av att göra andra nöjda men hur är det med dig själv? Du måste ta hand om dig och odla dina intressen för att må bra och utvecklas som person.

Lycka
Du får ett erbjudande som du tvekar om och ställer dig frågan om det verkligen är så bra som det låter. Gå på din magkänsla och ha inte orealistiska förhoppningar.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4-20/5)

Arbete
Även om det är frestande så försök att inte hasta dig igenom arbetet. Se till att du kollar igenom det du skriver en extra gång. Det är bra om du kan överlåta matematik och siffror till någon annan den här veckan då du gör en del slarvfel.

Ekonomi
Du har verkligen förtjänat att unna dig något extra så mycket som du slitit senaste tiden. Så länge du inte går till några överdrifter är det ingen fara för den ekonomiska balansen.

Hälsa
Ena stunden är du på topp och nästa känner du dig nedstämd och ur gängorna. Dina humörsvängningar kan vara lite jobbiga för folk runtomkring dig, så se till att du får tid att vara själv och bara ta det lugnt.

Relationer
Riskera inte ett stabilt förhållande för en tillfällig romans. Du som är singel bör inte heller inleda något temporärt då det vid denna tidpunkt inte kommer att föra något gott med sig.

Lycka
Du har tur i det mesta just nu och kan satsa på det du önskar. Du gör dock klokt i att inte göra sådant som du inte är bekväm med.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5-21/6)

Arbete
Nu har du gott om energi och det känns som att arbetet går av bara farten. Därför kan du med lätthet lägga ner mer tid och kraft, vilket kommer ge resultat.

Ekonomi
I början av veckan kan det vara klokt att inte spendera för mycket pengar, de kommer behövas under helgen då det dyker upp en större utgift.

Hälsa
Om du har möjlighet att komma bort ifrån vardagen genom att resa någonstans så ta chansen. Även om det bara skulle bli en dag eller helg så kommer det vara bra för din hälsa och gör att du har lättare att orka när du återgår till det vanliga livet.

Relationer
Du mår bra av att komma ut bland folk och vara lite social. Fast det känns som om du bara vill stanna hemma och dra något gammalt över dig så kommer det vara positivt för dig när du väl tar dig samman.

Lycka
Den här veckan får du en tankeställare om vad lycka egentligen innebär. Det är mer än monetär rikedom, den saken är säker.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6-22/7)

Arbete
Dela med dig av dina idéer med andra, du har många intressanta infallsvinklar att komma med. Det blir en mycket kreativ vecka om du vågar öppna upp dig.

Ekonomi
Den här veckan är det bra om du kan hålla tillbaka utgifterna lite och bara spendera på det nödvändigaste. Det kommer senare dyka upp en möjlighet att köpa något som du länge behövt.

Hälsa
Att röra på sig och äta sunt är mycket viktigt för dig just nu. Utan den inställningen är det lätt hänt att du mår dåligt. Ta därför tag i det med en gång.

Relationer
Avståndet mellan dig och en gammal vän har minskat, så ni har större möjligheter att träffas nu. Varför inte göra slag i saken? Du har saknat personen och det är ömsesidigt.

Lycka
Undvik jämna nummer om du ska spela just nu.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7-22/8)

Arbete
Med gott samvete kan du nu luta dig tillbaka och låta andra hålla i trådarna. Du själv gör ett bra jobb när du är bakom kulisserna.

Ekonomi
Kostnaderna för hemmet skjuter iväg den här veckan. Tur att du har en buffert, nu är det dags att använda den.

Hälsa
Du går omkring med en viss frustration inombords som du behöver få ut. Ett snabbt och enkelt sätt är genom att vara fysiskt aktiv.

Relationer
Din instinkt säger att du borde dra dig undan och vara för dig själv men det är inte bäst för dig just nu. Försök komma ut och vara social även om det känns lite jobbigt. När du väl har kommit iväg blir det riktigt lyckat.

Lycka
Du får ett erbjudande som gör dig fundersam. Tänk på att du måste våga för att vinna. Det är stor chans att det kan bli något riktigt bra.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8-22/9)

Arbete
Du har höga krav på dig och känner dig lite pressad. Det handlar om att folk har vant sig vid att du alltid presterar på topp. Du kan inte köra på i full fart utan att stanna till, då kommer bensinen ta slut. Så ta det lite långsammare, du har råd med det.

Ekonomi
Ligg lågt med investeringar den här veckan, det blir ett bättre läge framöver. Nu gäller det att spara det du kan och avstå från onödiga utgifter.

Hälsa
Du lider av en mindre krämpa och din instinkt säger att det vore skönast att vila hela din lediga tid men problemet blir faktiskt bättre av rörelse. Var aktiv men gå lugnt fram.

Relationer
Du tvivlar på en av dina nära relationer verkligen kommer att hålla. Det gäller att du är ärlig med hur du känner även om det kanske sårar, det kommer märkas förr eller senare ändå och då är det bättre att du kommunicerar rakt från början.

Lycka
Du bör avstå helt från att spela den här veckan eftersom du inte får något bra flyt och förlorar det du satsar. Till tröst har du bättre tur i kärlek.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9-22/10)

Arbete
Det gäller att du hittar sätt att bli mer effektiv på jobbet, annars får du svårt att hinna med allt du ska. Om du prioriterar rätt och tar itu med det viktigaste först så kommer det att gå galant.

Ekonomi
Nu går du mot en stabilare ekonomi och du behöver inte lägga ner lika mycket tid och energi som förut på att upprätthålla balansen. Det finns andra områden i ditt liv som du istället kan fokusera på.

Hälsa
Du har en tendens att överanalysera händelser, detta tar onödig energi från dig och du har svårt att koncentrera dig på viktigare saker. Försök hitta din inre ro genom meditation eller någon annan lugnande aktivitet, det är ett bra sätt att finna tillbaka till dig själv.
Relationer
Underhåll dina vänskaper den här veckan, det kommer vara givande. Det finns en gammal bekantskap som du kan ta upp igen.

Lycka
Du får möjligheten att prova något nytt, det är berikande för dig om du kan släppa dina hämningar och våga lite mer än du brukar. Konstnärliga åtaganden bringar tur.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10-21/11)

Arbete
Du har börjat märka att folk lägger över sina arbetsuppgifter på dig. Det är dags att du markerar att det inte går för sig, annars får du inte tid att slutföra dina egna åtaganden.

Ekonomi
Oroa dig inte för mycket över det du spenderar just nu, det är okej att göra ett avsteg från budgeten då och då. Din ekonomi är i grunden bra så den påverkas inte speciellt mycket.

Hälsa
Gamla beprövade medel fungerar bättre än att haka på nya trender inom kost och träning just nu. Du vet vad som fungerar på just dig.

Relationer
Tänk på vad du utstrålar den här veckan. När du tackar nej till en persons inviter men samtidigt visar något annat med ditt kroppsspråk och din framtoning uppfattas du bara som mer intressant. Så tänk efter – vill du vara med i leken eller ej?

Lycka
Det gäller att hålla ögonen öppna den här veckan, en skatt lurar precis runt hörnet!

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11-21/12)

Arbete
Det är nödvändigt för dig att vara påläst inom ditt område, för även om du kan mycket så kan du inte allt. Du tjänar på att öka dina kunskaper då det medför att du blir mer effektiv och även mer attraktiv på marknaden.

Ekonomi
Du kan sannerligen inte beskyllas för att vara snål just nu, du bjuder din vänskapskrets på något utöver vad du brukar. Vilken tur då att ekonomin tillåter dina utsvävningar.

Hälsa
Du behöver all energi du kan få den här veckan så ät inte för lite. Däremot ska du se till att det du stoppar i dig är nyttigt.

Relationer
Det bli ett djupt och förtroligt samtal den här veckan mellan dig och den du håller närmast. Detta resulterar att ni kommer varandra närmare, om du kan släppa på din rädsla för att visa dig sårbar.

Lycka
Det börjar se ljusare ut på turfronten och det går bra att spela så länge du inte är vårdslös med dina pengar.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12-19/1)

Arbete
Du försöker skynda dig att göra klart allt på en gång men se upp så att kvaliteten inte blir lidande. Du bör istället arbeta på ett lugnt och metodiskt sätt.

Ekonomi
Även om ekonomin förvisso tål en del så gör du klokt i att fortsätta med din sparsamma attityd. Inget sparkonto blev någonsin för stort, du kommer bara närmare förverkligandet av dina drömmar.

Hälsa
Du behöver en knuff i rätt riktning för att inte fastna i gamla hjulspår. En vän kan hjälpa dig att bli motiverad till att göra en positiv livsstilsförändring.

Relationer
Det känns som att du är kvar i det förflutna och i saknaden av en förlorad vän. Tiderna förändras och du måste gå vidare hur tufft det än kan verka. När du kommer ut på andra sidan är du starkare.

Lycka
Du behöver rensa i ditt hem, det finns en del värdefulla prylar som du kan göra någon glad genom att ge bort. Andras lycka är din lycka den här veckan.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1-18/2)

Arbete
Försök variera dina arbetsuppgifter om möjligt, annars känner du dig omotiverad eller rentav trängd. Det handlar inte bara om att utföra jobbet, du ska även må bra när du gör det.

Ekonomi
En person ur den äldre generationen kan ge dig goda råd kring din ekonomi. Med sin erfarenhet och ditt nytänkande kan ni reda ut den här situationen på ett bra sätt.

Hälsa
Nu är det viktigt att du håller dig varm och har ordentliga kläder på dig, det är lättare hänt än vanligt att du blir nedkyld. Förutom en viss ökad risk för förkylning är det här en bra vecka.

Relationer
Du känner att du har behov av att vara för dig själv ett tag och det bästa är att förklara det för människorna i din närhet som annars börjar undra var du håller hus. De som bryr sig om dig kommer att vänta på dig tills allt är som vanligt igen.

Lycka
Satsa inte för mycket om du ska spela, det är bättre att investera pengarna i något. Vinner du så blir det inte någon större summa ändå.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2-20/3)

Arbete
Du får beröm för dina insatser på jobbet och detta trots att du inte lägger ner mer tid eller energi än vanligt. Det beror till största delen på att ditt arbete håller en hög kvalitet.

Ekonomi
En viss förändring är i sikte på det ekonomiska planet. Du vet med dig genom din intuition ifall det blir till det bättre eller sämre och därför kan du vara förutsägande. Saken ligger till stor del i dina händer.

Hälsa
Du kan utmana dig själv lite extra den här veckan när det kommer till träning. Det är särskilt gynnsamma träningsförhållanden för dig och din kropp.

Relationer
I en konflikt som uppstår bör du ta ett steg tillbaka och försöka möta den andra personen på mitten. Om du lyckas med detta blir vänskapen mellan er i slutändan bättre än den varit innan meningsskiljaktigheten uppstod.

Lycka
Satsa allt på samma kort istället för att sprida ut dina insatser, så har du större chans till vinst.

Du som är född i stenbockens tecken gör klokt i att fortsätta spara, även om ekonomin tål en del. Vågen får möjligheten att prova något nytt, våga släpp dina hämningar och våga mer än vad du brukar. Du som är kräfta har en mycket kreativ vecka framför dig om du vågar öppna upp dig – dela med dig av dina idéer med andra.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Pawel Nolbert / Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!