Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 18 december – 24 december. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i jungfruns tecken borde använda dig av din intuition just nu eftersom den är särskilt stark och gör att du tar bättre beslut. Oxen– ett glädjande bud är på väg, men det gäller att vara uppmärksam så att du inte missar det! Du som är vädur är på språng hela tiden under veckan, tvinga dig själv att ta det lugnt under kvällen så att du inte är på högvarv precis innan du ska sova.

veckans-horoskopFoto: Casey Horner/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Nu är det full fart på dig att bli klar med allting innan helgen, vardagarna är stressiga men det är för att du själv väljer det. Du kommer vara tacksam över att du varit så ihärdig när du mot slutet av veckan äntligen får pusta ut.

Ekonomi
Du bör fokusera på sparande den här veckan, det är vad som ger dig flest fördelar på lång sikt och du är extra bra på det just nu.

Hälsa
Din förbränning är bra eftersom du är på språng hela tiden, så pass att du inte behöver ägna någon tanke till att träna regelrätt för tillfället. Du får tvinga dig själv att ta det lugnt framemot kvällen så inte hjärna och kropp är på högvarv precis innan du försöker sova.

Relationer
Du är social på ett naturligt och okonstlat sätt, detta är speciellt påtagligt just nu. Vänner tycker om dig eftersom du är rak och ärlig utan krusiduller.

Lycka
Om du undviker att spela nu är det att föredra då du ser ut att ha betydligt bättre chanser längre fram.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det råder ändrade omständigheter under den här arbetsveckan, det är tillfälligt så det är bara att försöka att göra det bästa av det. Du kan jobba på precis lika bra som vanligt.

Ekonomi
En av dina utgifter har smyghöjts utan att du lagt märke till det. Det är inte så mycket att göra åt, du får vara glad över att det inte är någon större summa.

Hälsa
Du är ivrig att sätta igång med en sundare livsstil men faller lätt tillbaka i gamla vanor. Nu är kanske lite för tidigt, rusta dig med mer kunskap och motivation innan du börjar.

Relationer
Kärleken ändrar skepnad på något vis, det är inte en så stor förändring men medför ändå att saker och ting blir annorlunda. Inte fullt lika tråkigt som det ibland varit, för att se det positivt.

Lycka
Ett glädjande bud är på väg till dig, var uppmärksam så du inte missar det!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du inser hur viktigt det är att kolla igenom allt två gånger då du precis hinner upptäcka ett slarvfel innan det är för sent. Ha detta i åtanke inför framtiden.

Ekonomi
Du har gjort en del förbättringar inom din budgetplanering på senaste tiden så att den är mer anpassad till din unika situation. Det var rätt gjort, det går inte att bara ta en färdig mall och kopiera eller försöka följa vad någon annan gör utan att justera det så det passar dina egna omständigheter. Nu börjar du ha möjlighet att njuta av de fördelarna detta fört med sig.

Hälsa
Du lyckas stävja sötsuget den här veckan och är lite mer strikt mot dig själv, det är bra att du håller tillbaka eftersom det kommer att bli lite av ett frossande framöver.

Relationer
Du har inte så bra kontakt med en av dina vänner på grund av det fysiska avståndet. Det är bra om du hör av dig emellanåt ändå, ni behöver inte vara nära varandra för att ta upp telefonen och slå en signal. Visst är det inte samma sak som att ses men det duger som ersättning.

Lycka
Ska du spela så bör du inte fega alltför mycket, då har du knappt några vinstchanser alls medan de annars ser ganska skapligt ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du har behov av förnyelse men nu är inte den bästa tiden för det. Att vara otålig kan medföra att du i slutändan får det sämre. Så var glad för det du har, det är inte dåligt.

Ekonomi
Du har bra koll på finanserna och har därför inte så mycket att oroa dig för, de extra utgifter som dyker upp har du planerat för.

Hälsa
Veckan är förhållandevis bra förutom att det är något som stör din sömn. Istället för att skjuta ifrån dig besvärliga tankar under dagen, ägna dem en begränsad tid så att de slipper komma till dig när du försöker sova.

Relationer
Du har fått mer tid på dig att fundera på hur du ska gå vidare i en relation så var glad för detta och ta en paus från tankar på drastiska beslut.

Lycka
Dina rötter är något du tänker tillbaka på och som känns viktigt för dig. Att känna tillhörighet till de du är relaterad till känns särskilt viktigt just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har förmågan att effektivisera dina insatser så att det blir mer tid över för att återhämta sig, det är ju perfekt! Du känner inte heller att det är speciellt ansträngande.

Ekonomi
Du bör inte göra några större inköp just nu utan att ha jämfört priser och villkor. Ditt omdöme är bra om du ger dig själv tillräcklig tid att fundera och göra efterforskningar.

Hälsa
Du mår hyfsat den här veckan, benen blir lätt ansträngda bara så undvik att stå för mycket och variera din träning.

Relationer
Du känner dig mån om familj och släktingar, det är en bra tid att höra av sig till dem. Det finns säkerligen de som gått och väntat på ett besök eller telefonsamtal.

Lycka
För att vinna den här veckan krävs mer än bara tur, du måste lägga upp en riktigt bra strategi. Fråga gärna andra mer erfarna om råd.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Var inte för hastig i ditt arbete, speciellt när det gäller att läsa och skriva och annat teoretiskt. Det är bättre att du är långsam och metodisk och ser till att du verkligen har förstått.

Ekonomi
Det bästa verktyg du kan använda dig av är din intuition, den är särskilt stark just nu vilket gör att du tar bättre beslut. Motstå frestelsen att välja något annat än vad din magkänsla säger bara för att du är otålig.

Hälsa
Du är försiktig av dig vilket gör att du inte har någon vidare risk att drabbas av olyckor eller skador under veckan. Omvänt så kan du behöva lite mer motion än du får för närvarande. Du kan hinna med detta i vardagen och behöver inte avsätta någon speciell tid om du känner att det inte passar ihop med ditt schema.

Relationer
En ny person har gjort entré i ditt liv, någon du känner att du inte till fullo litar på, i alla fall inte än. Låt tiden utvisa om detta är någon du kan lita på och döm efter handlingarna, inte orden.

Lycka
Du håller envist på ditt gamla turnummer och det kan mycket väl vara detta som ger dig en vinst.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du är bra på att samla fakta och information just nu, du memorerar väldigt bra och lägger saker och ting på minnet som behövs framöver. Praktiskt finns en del att önska men man kan inte vara eller göra allting på samma gång.

Ekonomi
Du kan känna dig rikare än du egentligen är, vilket får dig att spendera till höger och vänster. En poäng har du i det och det är att pengarna räcker längre då du gör smarta val.

Hälsa
Visst är det bra att vara känslig inför din kropps förändringar men försök inte att överanalysera det som sker med dig. Om du försöker leva på som vanligt och symtomen består då kan det vara värt att kolla upp.

Relationer
Du är populär bland vännerna nu eftersom du visar omtanke och ger dem extra uppmärksamhet som de inte riktigt är vana vid. I gengäld får du en hel del tillbaka.

Lycka
Du är som lyckligast när du får känna dig fri och obunden, låt inte andra försöka bestämma över dig för mycket.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Det kan bli för mycket oväsen som stör din arbetsmiljö. Försök gå undan till en lugnare plats. Däremot ska du helst inte jobba hemifrån då det krävs mycket disciplin för att bli klar med dina uppgifter just nu.

Ekonomi
Du har slitit ganska hårt får man säga, nu märks det på pengafronten då du har mer att röra dig med. Slösa inte bort för mycket förrän du vet med dig att det är en permanent förändring.

Hälsa
Se upp så du inte slappar för mycket under helgen och får det svårt att återgå till rutinerna. Nu är det slutspurten innan julledigheten och du bör försöka att avsluta med flaggan i topp.

Relationer
Någon som står dig nära lättar sitt hjärta för dig, det är bara att försöka lyssna och vara lyhörd. Det värsta du kan göra är att vara dömande eller moraliserande. Du vet inte vad du hade gjort i personens situation när det kommer till kritan. Dessutom är det en relation du gör klokt i att vårda.

Lycka
Du skulle behöva lära dig att bli bättre på att ignorera de negativa tankar som kommer till dig då och då och som utgör ett hinder i vardagen. Tar du tag i detta är du ett steg närmare dina känslomässiga mål.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Dina ledaregenskaper är särskilt bra just nu. Kollegorna frågar dig gärna om råd och verkar inte bry sig om att du har en särställning på något sätt. Ha bara ett ödmjukt sätt så förblir arbetsklimatet harmoniskt.

Ekonomi
Tänk på att du sparar pengar för något relaterat till semestern som är betydligt längre fram i tiden. En resa kanske? Om du tar av dessa pengar kommer du ångra dig senare.

Hälsa
Du har en något ökad skaderisk och bör inte utmana dig själv för mycket fysiskt, speciellt inte om du saknar träningsvana. Vanliga lugna promenader är gott nog.

Relationer
Du varken satsar för fullt eller negligerar dina relationer, det råder en bra balans. Kommunikationen mellan dig och andra fungerar bra nog för att undvika jobbiga missförstånd. Du ligger lågt med förändringar och vill hellre avvakta just nu.

Lycka
Tänk inte så mycket på den till synes långa väg du har framför dig, du har kommit väldigt långt på den redan.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det krävs mycket för att hålla tillbaka din frustration över något en kollega gör men du klarar att hålla tand för tunga. Konsekvenserna av att börja ifrågasätta hade inte varit så positiva, så försök hålla tillbaka.

Ekonomi
Den ekonomiska kurvan har planat ut och det ser inte ut att bli några större utgifter eller inkomster för tillfället. Dock behöver du se till att du har en sparbudget till senare. Detta senare kan dyka upp tidigare än du anat.

Hälsa
Du vill gärna njuta av en lugn tillvaro hemma och är inte så äventyrlig av dig för tillfället. Att vila är bra, din kropp rentav kräver det.

Relationer
Har du hamnat i en situation där en av er vill mer än den andra? Bara ett råd är gott nog: Prata med varandra, ni kan inte diskutera och konversera nog. Betänk att det är skillnad på diskussion och argumentation, hamna inte i den fällan.

Lycka
Du har tur i helgen men knappast under arbetsveckan. Helt slumpmässiga spel går bra för dig, så fort det handlar om att välja något sätt blir du förvirrad.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du kan ta dig an ganska mycket, mer än du tror. Inget misslyckande är i sikte i alla fall. Kom ihåg att du inte behöver få perfekt resultat varje gång för att andra ska vara nöjda med din insats.

Ekonomi
Det regnar inte direkt pengar, det snarare duggar. Små inkomster trillar in sakta men säkert, sparar du dem ska du se att du snart har samlat ihop en ansenlig summa.

Hälsa
Du är optimistisk och det gör att du förblir frisk eller skyndar på ditt tillfrisknande. Du inser hur mycket hälsan handlar om inställning.

Relationer
Du känner dig inte riktigt redo att erkänna för dig själv hur mycket du trivs i en viss persons sällskap. Vänj dig vid tanken och våga lite annars kan möjligheterna gå dig förbi.

Lycka
Du har suttit och hoppats på något som nu blir verklighet. Detta beror mer på tur än på skicklighet men resultatet är ju detsamma så du blir inte mindre glad för det.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Det finns lite extra arbetsuppgifter som ligger på ditt bord just nu. Detta är saker du antingen kan välja att skjuta upp till lite senare eller ta itu med redan nu. Om du väljer att ta dig an dem kan du se fram emot en mindre stressig tid framöver.

Ekonomi
Det finns mer du kan göra på inkomstsidan, din uppfinningsrikedom tar dig en lång väg mot målet.

Hälsa
Det som skulle kunna äventyra din hälsa just nu är för mycket stress. Prioritera och ge dig själv en klapp på axeln efter varje utför prestation.

Relationer
Du är avslappnad i dina relationer, både när det gäller kärlek och vänner. Det rör dig inte i ryggen att någon försöker testa ditt tålamod. Snabbt nog kommer de inse att det inte är lönt.

Lycka
Satsa inte för mycket just nu, du riskerar att mista det du skulle kunna använda till annat.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!