Horoskop

Veckans horoskop: 18 juni – 24 juni. Läs ditt veckohoroskop här!

Kräftan – ditt schema är fullspäckat och du behöver försöka rensa lite! För dig som är född i vågens stjärntecken råkar du lova något du inte kan hålla. Skorpionen, din lycka ligger i att få vara med de personer som betyder mest för dig!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Gå inte omkring och tvivla på dina förmågor, du har ingen anledning till det. Du har lätt för att undervärdera din kompetens nu. Andra däremot vet vad du är kapabel till och litar på att du klarar av lite tuffare utmaningar.

Ekonomi
Läget börjar stabiliseras för dig och istället för att vara överfokuserad på din budget kan du låta andra områden i livet få ta en större plats. Familj och släkt är något du behöver satsa på.

Hälsa
Ifall du verkligen vill göra en större förändring inom din hälsa så är tiden kommen, du har alla förutsättningar för att lyckas. Kom ihåg att ta små steg och inga jättekliv, annars tar du ut dig för mycket och det kan få dig att köra fast.

Relationer
Det finns en person i din närhet som du upplever inte tar tillräcklig hänsyn till dina känslor. Att prata om det är nyttigt, det kommer mycket gott ur ett uppriktigt samtal.

Lycka
Små insatser lönar sig den här veckan om du använder rätt taktik. Fråga någon i din närhet som har bättre koll.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du är bekväm i din roll på arbetet och nöjd med hur saker och ting fortskrider. Det blir inte någon vidare händelserik vecka men du jobbar på i samma stadiga takt.

Ekonomi
Nu vill du hålla ner på kostnaderna eftersom du har sett ut en pryl som du vill köpa. Snarare än du tror kommer du att kunna slå till på den, så se till att du lagt pengar åt sidan.

Hälsa
Du är på språng mest hela tiden och det är lätt att glömma bort att äta och dricka regelbundet, det är något du behöver tänka aktivt på just nu.

Relationer
Försök att inte vara överbeskyddande mot de du står närmast, speciellt yngre familjemedlemmar. Det är fint att du bryr dig, bara det inte går för långt även om det är i all välmening.

Lycka
Något du trodde var negativt visar föra mycket gott med sig i slutändan. Mot helgen klarnar allt för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du är redo att ta dig an nya utmaningar. Under mitten av veckan dyker det rätta tillfället upp då du får en chans att verkligen visa vad du går för.

Ekonomi
Om du gör affärer nu har du större chans att gå med vinst. Alla förutsättningar finns där åtminstone, sen är det upp till dig hur du väljer att spela dina kort.

Hälsa
Starka känslor kommer upp till ytan och det är inte bra om du försöker trycka undan dem. Förr eller senare går det inte och då riskerar du att få ett utbrott. Då är det bättre att du försöker få utlopp för dem nu när du är stabil i ditt mående.

Relationer
Nu är du vid ett vägskäl då något inträffar som medför att du behöver omvärdera ett av dina nära förhållanden. Var inte för hastig i dina slutsatser, du behöver tid att tänka igenom hur du vill att saker och ting ska se ut i framtiden.

Lycka
Någon gör ett generöst drag och du är inte sen att återgälda det, det blir ett positivt utbyte.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du får möjlighet till ett förtroligt samtal med en kollega och det gör att ni kommer närmare varandra vilket kommer föra med sig något positivt inom kort.

Ekonomi
Sätt dig inte i situationer där du blir frestad att överkonsumera, du har flera utgifter framöver som kräver att du drar in på annat.

Hälsa
Ditt schema är fullspäckat och du behöver försöka rensa lite. Allting kan inte vara högsta prioritet utan vissa saker måste du se om du kan avvakta med.

Relationer
Taktfullhet är viktigt nu. Du har folk i din närhet som är känsliga och har lätt för att ta saker och ting personligt, även om det är välmenade råd från din sida.

Lycka
Ta dig en extra titt på sakerna du tänkt slänga, det finns användningsområden för en del av det.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Något i din arbetssituation är på väg att förändras, gör dig beredd på att acceptera ett nytt läge inom kort. Du är flexibel så det kommer att gå bra.

Ekonomi
Ska du låna ut pengar till någon bör du tänka till både en och två gånger, just nu verkar det inte vara en så bra idé då du har fullt av egna utgifter.

Hälsa
Det är inte så komplicerat att må bra nu, du behöver bara ta hand om dig själv i allmänhet. Kontakten med andra människor är viktig för ditt välmående.

Relationer
Att komma in på tunga ämnen som till exempel politik och andra åsiktsdelare gör att ditt umgänge med andra blir obekvämt. Försök vända konversationerna så det blir mer lättsamma samtal.

Lycka
Den sanna lyckan finner du inombords, du behöver inte ut och leta efter den utan det handlar den här veckan om att närma dig ditt eget inre.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du verkar slita mer än andra just nu. Tänk på att det kommer märkas av högre uppsatta, så det är värt det i slutändan.

Ekonomi
Bufferten växer sig allt starkare och det gör att det finns mer utrymme att planera inför framtiden. Det förbättrade läget gör att du känner en större framtidstro.

Hälsa
Dina fötter behöver lite extra omtanke just nu så ta hand om dem. I övrigt har du inte så mycket du behöver tänka på rent hälsomässigt, det fungerar bra att leva som vanligt.

Relationer
Nu vill du spendera tid med de som står dig närmast. Släktingar är prioriterade

Lycka
Du har större tur i början av veckan än mot slutet så förlägg spelandet då om du vill ha större chans att vinna.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Nu vill du verkligen visa vad du går för och du får flera möjligheter till det. En dag under mitten av veckan dyker en utmaning upp som du inte är van vid men ändå hanterar galant.

Ekonomi
Du känner dig hemlighetsfull och tycker att dina pengar är din privatsak, det kan du ha rätt i. Däremot bör inte din stolthet hindra dig från att be någon om hjälp när du behöver det.

Hälsa
Din extra energi kan omvandlas till handlingskraft och det gör att du får mycket uträttat nu. Ta hand om din kropp så den hänger med i svängarna och glöm inte att vila när du kan.

Relationer
Du råkar lova något du inte kan hålla och är rädd för att göra någon besviken men det är ingen fara, säg bara som det är.

Lycka
Din intelligens gör att du kan vinna tävlingar som kräver att du tänker till. Speciellt skärpt är du i början av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Det går framåt men lite för långsamt för ditt tycke. Försök inte stressa fram en förändring, det kommer inte att ha ett lika gott resultat som när du har tålamod.

Ekonomi
Dina affärer går med vinst men de sköter inte sig själva, du måste hålla koll på vad som händer och sker. Med andra ord är det inte läge att luta sig tillbaka.

Hälsa
Inget går till överdrift den här veckan och det är bra, måttlighet är nyckeln just nu. Du behöver inte tänka så mycket på hur du lever, det mesta reglerar sig själv.

Relationer
Du får kontakt med nya människor den här veckan och det känns positivt för dig. Det finns goda chanser att du blir vän med någon av dessa eftersom ni delar liknande intressen.

Lycka
Allt du behöver just nu är att få vara med de personer som betyder mest för dig, där ligger din lycka!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det är viktigt att du kolla så den information du ger ut uppfattas korrekt annars kan missförstånd uppstå. Att vara extra tydlig är allt som behövs.

Ekonomi
Dina tillgångar kan placeras mer optimalt. Undersök saken noga och lita inte på någons råd utan att ha gjort tillräckliga efterforskningar.

Hälsa
Det gäller att du hittar den tidpunkt på dagen då du har som mest energi och gör det bästa för att få så mycket som möjligt uträttat då. Om du verkligen kämpar på under dessa timmar så behöver du inte ha dåligt samvete för att du tar det lugnare sen.

Relationer
Någon annan håller inte med dig i en åsikt men ta inte illa upp, det är inget gentemot dig som person.

Lycka
Du står inför ett tufft val. Välj den väg som ger dig frihet, så kommer du att känna dig upplyft och lycklig.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Nu får du se konkreta resultat av det du jobbat för under en längre tid. Att märka att saker och ting händer gör att du får ännu mer lust att kämpa på, så det kan bara bli bättre.

Ekonomi
Det är viktigare än någonsin att du håller dig till din budget eftersom du har många kommande utgifter som inte går att rucka på. Tar du det bara lugnt just nu så förbättras läget snabbt igen.

Hälsa
Du är tankspridd nu och har lätt för att förlägga och tappa bort saker, så var på din vakt för det.

Relationer
Det blir romantiskt för dig till helgen, fantasi eller verklighet är upp till dig. Ju mer du vågar desto mer får du uppleva!

Lycka
Du får kämpa för något du tror på den här veckan och det skänker dig såväl som andra en stor glädje.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du känner dig glad och din glädje smittar av sig på andra vilket gör att allt känns mer lättsamt på jobbet. Dagarna flyter på snabbt tack vare din positiva inställning.

Ekonomi
Bli inte för besviken på dig själv över ett mindre snedsprång från budgeten, det är ingen fara på det stora hela.

Hälsa
Du behöver få utlopp för din överskottsenergi och då är sport ett bra sätt. Det spelar inte så stor roll vilken träningsform du väljer bara du får röra på dig ordentligt.

Relationer
Även du kan bli irriterad på folk ibland och behöver markera när du tycker att någon går för långt. I slutändan kommer du att respekteras för din ärlighet, även om det kanske svider lite för stunden.

Lycka
Du har under en period glidit ifrån ett av dina intressen men nu känner du för att ta upp det igen. Tveka inte, du mår bra av att ägna dig åt din hobby.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Det är inte riktigt lika stressigt på jobbet just nu och du kan sakta ner lite på tempot. Inte för mycket bara, då kommer uppgifterna ifatt dig sen.

Ekonomi
Det är bra att du verkar ha stenkoll på ekonomin då det inom en snar framtid kommer dyka upp en del extra utgifter. Snåla inte när det gäller sådant du bedömer som nödvändigt.

Hälsa
Tristessen är din värsta fiende just nu, har du inget att göra mår du dåligt psykiskt och riskerar att göra dåliga val när det gäller din livsföring. Var inte rädd för att pröva nya saker, det värsta som kan hända är att du inte gillade det och då finns det mycket annat att testa.

Relationer
Det lär inte inledas något nytt om du inte tar steget själv. Det finns en person som beundrar dig i hemlighet men inte vågar komma fram och erkänna det.

Lycka
Undvik att jämföra dig med andra, det gör dig inte gladare. Du har nått långt och den här veckan tar dig ännu längre mot ditt mål då positiva förändringar inträffar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!