Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 19-25 juni. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 19-25 juni. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Du blir eld och lågor över ett nytt projekt och visst är det kul med en ny utmaning men du får räkna med att det kommer vara ganska krävande.

Ekonomi
Det är extra lätt att bli frestad av att gå och titta på saker just nu, vanligt fönstershoppande kan resultera i att du tappar kontrollen och inte kan stå emot utan handlar något som egentligen är för dyrt för dig. Ha framförhållning och försätt inte dig själv i situationen från första början.

Hälsa
Du är på språng och det är lätt att glömma bort ett par av de allra viktigaste sakerna för hälsan – vätska och vila.

Relationer
Du behöver inta ett mer moget synsätt när det gäller dina relationer. Förvänta dig inte att alla ska ta hänsyn till dina känslor utan att du gör detsamma.

Lycka
Något oväntat kommer till dig som en skänk från ovan och det från en person vars generositet du inte kunnat förutse.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Ventilera inte dina privata problem till kollegor som du inte vet att du kan lita på till hundra procent, vilket är de flesta. Det är inte allt som stannar mellan fyra ögon och det vore olägligt om det blev konversationsmaterial till fikarasten.

Ekonomi
Även om du varit lite tveksam till det ibland så ser det faktiskt ut som att ekonomin går ihop. Kanske kan du till och med unna dig något för en gångs skull?

Hälsa
Ta hand om dina fötter lite extra, annars får de svårt att bära dig genom veckan utan problem.

Relationer
Lova inte saker du inte kan hålla, då blir folk besvikna på dig. Det är bättre att du är lite tråkig och förklarar som det är. Du kanske inte hinner med allt för tillfället men det har folk full förståelse för.

Lycka
Du är som lyckligast av att vara hemma med nära och kära, så mycket mer behövs inte just nu.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Försäkra dig om att informationen du ger tas emot på rätt sätt, det kan finnas brister i kommunikationen mellan dig och andra just nu. Det kan vara bra att vara extra tydlig när du förklarar något eller ger en instruktion.

Ekonomi
Att du håller dig till budgeten blir ännu viktigare nu än tidigare då du inte har en så stor buffert som egentligen skulle behövas. Det är värt att snåla lite i en period framöver så du kan leva mer avslappnat sen.

Hälsa
Du har överskottsenergi som du behöver kanalisera, sport är ett utmärkt sätt att frigöra den och få ut något positivt. Sitter du stilla mycket kan du lätt bli uppjagad och irriterad.

Relationer
Om du vill inleda något nytt eller få fart på din nuvarande relation så blir det du som får ta steget, den andra personen är för avvaktande och inget kommer hända om inte du gör något.

Lycka
En liten insats ger dubbelt upp om du väljer rätt spel den här veckan. Se till att du undersöker oddsen noga om du vill satsa.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Självförtroendet är på topp och du känner dig bekväm i din roll. Stundtals har det varit riktigt jobbigt men nu verkar allt flyta på av bara farten. Du kan vila upp dig under slutet av veckan och känna att du har presterat något, vilket gör dig nöjd med dig själv.

Ekonomi
Gör du affärer så går de sannolikt med vinst den här veckan, så det är bra att satsa lite extra tid på det, då det kommer löna sig. Har du inte något sådant projekt igång så kan det vara läge att damma av gamla prylar hemma och försöka sälja dem. Det är även en bra vecka för gynnande inköp.

Hälsa
Du har ett för hektiskt schema. Rensa din lista med uppgifter och prioritera det viktigaste, du måste få tid till att vila också. Att beta av ett par saker varje dag kommer du långt med och återhämtningen är viktig för att du ska kunna fortsätta med samma energi som förut.

Relationer
Du har ett viktigt beslut att ta i en nära relation och tiden tickar på, det går inte att dra ut på hur länge som helst. Lyssna till ditt hjärta istället för att överanalysera och vela fram och tillbaka. Det går inte längre att stå med en fot på ena sidan och en på andra, du måste ta ställning och det så snart som möjligt.

Lycka
Titta en gång till på den där saken du tror inte är något att ha, den kan vara värdefull så släng den inte utan att ha kollat extra noga.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
En positiv förändring är på gång, du ska ta emot den med öppna armar och inte vara så misstänksam. Inledningsvis kanske du känner dig skeptisk men du kommer ganska snabbt att inse fördelarna.

Ekonomi
Nu är en bra tid att se över och omvärdera den ekonomiska planeringen. Det kan behövas några justeringar här och där. Rekreation är ett område du glömmer att budgetera för, det är mer av ett önsketänkande om att dra in på så mycket som möjligt. Siffrorna i denna post kan i själva verket skjuta i höjden ganska snabbt, när du tittar på vad du faktiskt spenderat.

Hälsa
Det finns vissa tecken på att ditt immunsystem inte är på topp just nu och du bör göra vad du kan för att stärka det. Det viktigaste du kan göra är att se över kosten och vara noga med att du får i dig tillräckligt med frukt och grönt. Se även till att du inte sover oregelbundet eller för lite.

Relationer
Det här är en vecka då det finns möjlighet att knyta nya vänskapsband, vilket är positivt. Dock ska du gå långsamt fram och känna in personerna först.

Lycka
Du vinner med hjälp av ditt snille den här veckan, dock inga större vinster.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Det går lite trögt med vissa uppgifter den här veckan. Ta en paus, gå ut i friska luften om möjligt och försök samla tankarna.

Ekonomi
Det finns indikationer på att en del av dina tillgångar inte är placerade på bästa sätt. Se över detta, helst med en kunnig person på området.

Hälsa
Du är tankspridd just nu, antagligen på grund av att du sover för lite. Får du ordning på sömnen så kommer du bli ditt vanliga jag igen.

Relationer
De du umgås med måste vara på samma våglängd som du själv, både intellektuellt och emotionellt, annars får du inte något bra utbyte av dem och det känns som att du slösar din energi i onödan.

Lycka
Att ägna tid åt ditt speciella intresse får dig att känna dig särskilt upplyft den här veckan.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Det är inte fullt så stressigt just nu och du har en möjlighet till att reflektera, andas och ta det lite lugnare.

Ekonomi
Låt inte andra områden i livet bli lidande i din strävan att upprätthålla den ekonomiska balansen. Du måste släppa på det lite och vara mer generös och givmild.

Hälsa
Du har kört fast lite för stunden när det gäller att ta dig an nya fysiska utmaningar. Du måste anta utmaningen fullt ut om du ska göra några större förändringar i ditt liv. Med halvhjärtade försök kommer du ingenvart, då faller du snabbt tillbaka i gamla hjulspår.

Relationer
Du har fått en insikt i en fråga som kan vara ganska provocerande, försök hålla det för dig själv för att inte göra andra obekväma eller uppröra dem. Folk blir också trötta på när du försöker mata dem med fakta när de sett fram emot ett lättsamt och avkopplande umgänge.

Lycka
Lyckan kommer inifrån, inte minst den här veckan. Försöker du bara ta dig an en positiv attityd så kommer allt också bli betydligt roligare i slutändan.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Det känns inte rättvist att du verkar slita mer än andra och inte får samma erkännande men håll ut, din tid kommer.

Ekonomi
Försök inte ignorera problem som uppstår inom området pengar och finanser, det är inte så att de kommer försvinna för att du blundar. Tar du itu med dem redan nu när de är i sin linda så undviker du en större kris.

Hälsa
Din energi kan omvandlas till handling, vilket gör att du får mycket uträttat den här veckan. Se till att du fyller på med bra bränsle så kroppen också följer med.

Relationer
Ta det inte personligt när andra inte håller med om dina åsikter, lär dig skilja på person och ideologi och folk kan vara goda vänner ändå även om du inte riktigt håller med dem om allt.

Lycka
Att kämpa för det du verkligen tror på är vad som ger dig mest lycka just nu.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Du är en riktig glädjespridare på jobbet med din positiva attityd och ditt sätt att försöka lätta upp stämningen med skämt, din lättsinnighet fungerar verkligen.

Ekonomi
Att ha en bra kontroll över ekonomin underlättar för dig då du har en del inkommande utgifter.

Hälsa
Det är inte bra att försöka undertrycka din sexualitet, du måste få ett lämpligt utlopp för den annars mår du inte bra varken fysiskt eller psykiskt. Förklara dina behov för den som står dig närmast och även om denne kanske inte är helt med på noterna så hjälper det ändå mycket att prata om det istället för att gå omkring och vara frustrerad i dina egna tankar.

Relationer
Du är kanske lite för rak och ärlig i dina kontakter med andra, lite taktkänsla skadar inte. Tänk på hur du själv skulle ha reagerat på det du säger och gör.

Lycka
I början av veckan har du en viss tur i spel men mot helgen bör du helt undvika att satsa pengar på detta.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Du är riktigt ambitiös just nu och inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta dig an tuffare uppgifter. Detta syns och uppskattas inom organisationen.

Ekonomi
Slöseri är något du ogillar i allmänhet och det blir speciellt påtagligt den här veckan. Ditt ekonomiska tänk gör att du kan spara in en hel del pengar som annars hade gått till onödiga utgifter.

Hälsa
Du har ett jordnära sätt att se på hälsa den här veckan vilket är bra då du inte riskerar att ta till för drastiska metoder utan kan hålla en bra balans mellan allt.

Relationer
Det är viktigare med kvalitet än kvantitet nu i dina vänskapsrelationer. Helst spenderar du tid med någon enstaka nära vän än har många ytliga kontakter med folk du inte känner speciellt väl.

Lycka
Att vara fri är den bästa känslan du kan ha, låt inte andra bestämma över dig annars känner du dig nedtyngd och olycklig.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Målen du arbetar mot är realistiska och uppnåeliga och du njuter när du får se resultat av dina framsteg.

Ekonomi
Var inte för hård mot dig själv för att du tog ett litet snedsprång från budgeten, det får man göra ibland. Med tanke på att det här inte alltid är din allra starkaste sida så är det bra jobbat på det stora hela.

Hälsa
Om du har för lite att göra så blir du rastlös, du behöver positiva aktiviteter att ägna dig åt på fritiden så att det inte bara blir dötid. Visst är det viktigt att vila men du gör det bäst genom att sakta ner, inte stanna upp.

Relationer
Att vara farligt nära någon du vet att du inte kan få är spännande. Låt det förbli en fantasi i ditt huvud, det är bäst så för alla inblandade.

Lycka
Det tjänar ingenting till att jämföra sig med andra, dessutom ser du bara det som är på deras lyckliga yta. Du är minst lika lyckligt lottad som de andra i din bekantskapskrets.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Försök bryta gamla invanda tankemönster och utmana dig själv genom att hitta nya synsätt, då kommer kreativiteten att flöda. Att alltför enträget hålla fast vid gamla rutiner är inte produktivt.

Ekonomi
Du vill gärna hålla din ekonomi för dig själv den här veckan, det känns bara jobbigt att prata om det och du vill inte att folk lägger sig i. Kom ihåg att du får mycket bättre feedback från andra om du är öppen med hur det går.

Hälsa
Den här veckan är du relativt pigg och har mycket du skulle vilja ta dig för. Allt kan man inte göra på samma gång bara, se till att du vilar upp dig ordentligt mellan varven.

Relationer
Folk får faktiskt stå ut med att även du kan bli arg och irriterad emellanåt, du tål ju en hel del när förhållandena är omvända. Det håller inte i sig så länge och lugnar snabbt ner sig så de får helt enkelt ha tålamod, du är snart tillbaka till ditt gamla jag igen.

Lycka
Även om det finns en del negativa ämnen i ditt liv för tillfället så kommer de stärka dig och göra att du hamnar i en bättre situation i slutändan.

Den här veckan har väduren ett kul men samtidigt ganska krävande projekt på gång. Du som är född i oxens tecken ska hålla dig ifrån att lova saker som du inte kan hålla, annars kan folk bli besvikna på dig. Lejonet har en positiv förändring att vänta, kanske träffar du också en ny vän.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!