Horoskop

Veckans horoskop: 19 februari – 25 februari. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i skorpionens tecken står mitt i centrum i din vänskapskrets just nu, andra dras till dig och lyssnar på vad du har att säga. Kräftan – någon ger dig ett råd som du först tar som kritik men efter att ha reflekterat kring det så kommer du fram till att det egentligen är riktigt kloka ord. Du som är stenbock bör inte stressa dig igenom sådant som kräver tid och koncentration.

Foto: Unsplash/Vincentiu Solomon

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du håller på att fila på en ny idé och blir klar med den innan veckan är slut. Din uppfinningsrikedom har inga gränser, passa på att utnyttja detta i din karriär.

Ekonomi
Någon äldre än du har ett och annat att råda dig angående din finansiella situation. Lyssna och ta till dig av vad personen har att säga, att följa dessa råd kommer att ha en positiv inverkan på din ekonomi.

Hälsa
Du får lust att göra något extremt med ditt utseende, var inte rädd för att testa så länge det går att ändra tillbaka igen. Det kommer att kännas fräscht och upplyftande att testa något nytt.

Relationer
Det är fullt ös från måndag till fredag, du hoppar fram och tillbaka mellan olika sociala situationer och tycker att andra är för långsamma av sig. Distansera inte dig själv från dem på grund av det, att vara ensam är knappast bättre.

Lycka
Du kan vinna något om du är tillräckligt snabb, tiden tickar på så skynda dig om du vill ha chansen.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
När du kör fast så finns det inte mycket att göra förutom att ta en paus och sortera tankarna. När du fått distans till uppgiften du har framför dig och kunnat andas lite så går det automatiskt lättare när du sen tar dig an den på nytt. Det är som att du ser på utmaningarna med nya ögon.

Ekonomi
Du har ett större inköp att göra och det är bättre att satsa på kvalitet än att försöka snåla. Det är värt att spara in lite pengar på andra förbrukningsvaror för att kunna köpa dig något som består och som du kan ha nytta av under långt tid.

Hälsa
En fas är över och en annan tar vid. Du är redo att släppa gamla föreställningar och blockeringar. Det här är en bra vecka att arbeta med dig själv och stärka ditt självförtroende genom positiva övningar.

Relationer
Du överger nyare bekantskaper till förmån för dina gamla vänner den här veckan. Det känns skönt att vara med personer du känner dig avslappnad tillsammans med och slipper upprätthålla en fasad inför.

Lycka
Om ett missförstånd inte reds ut så kan du gå miste om något som annars skulle ha varit ett gyllene tillfälle.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Det är lite svårt att enas kring ett förslag tillsammans med dina kollegor. Rösta om det så får alla säga sitt och det blir mer rättvist.

Ekonomi
Du har ett beslut att ta angående dina finanser. Det bästa är om du inte avvaktar utan bestämmer dig i början av veckan. Alla korten ligger redan på bordet.

Hälsa
Du behöver ha lugn runtomkring dig, se till att du gör det tydligt för andra. Om du hela tiden ska anpassa dig efter dem så kan det innebära att du känner dig utbränd.

Relationer
Någon du träffat tidigare som du tappade kontakten med gör inträde i ditt liv igen. Den här gången har ni facit i hand och kan ändra på det som inte kändes bra förut.

Lycka
Du har tur i allt som är utlandsrelaterat, fundera på vad du kan slå till på eller ta dig an nu när förhållandena är så gynnsamma.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Det missförstånd som uppkommer mellan dig och en kollega behöver redas ut på en gång innan det blir ett problem. Du är både socialt skicklig och har lagt ner mycket jobb på själva arbetsuppgifterna så du har inget att oroa dig för.

Ekonomi
Välj noga vem du bjuder in att ta del av din ekonomiska situation. Du ska bara låta folk ge dig råd som du vet vill dig väl samt har kunskapen att vägleda dig till rätt beslut.

Hälsa
Det är värt att lägga ner lite pengar på ditt välmående. Unna dig en massage eller något annat som får dig att slappna av och känna dig harmonisk.

Relationer
När du skriver saker och skickar iväg dem i det offentliga rummet så bör du tänka igenom extra noga hur du formulerar dig eftersom det är särskilt stor risk just nu att du råkar uttrycka dig obetänksamt.

Lycka
Någon ger dig ett råd som du först tar som kritik men efter att ha reflekterat kring det så kommer du fram till att det egentligen är riktigt kloka ord.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har ett projekt på gång som kräver att du arbetar mer självständigt. Även om du i vanliga fall drar dig för att tänka på arbetet på fritiden så kan det vara bra att sortera tankarna kring det när du är ledig och du ändå inte har något för dig, till exempel när du sitter och väntar på bussen.

Ekonomi
Undvik att köpa tekniska prylar just nu då de har en tendens att krångla och inte leva upp till förväntningarna. I övrigt kan du spendera ganska fritt.

Hälsa
Du kommer långa vägar med ett positivt tänk, det är vad som tar dig igenom veckan och får dig att bibehålla livslusten. Fokusera på bra saker som sägs om dig och inte på de få negativa kommentarerna du får höra.

Relationer
Du har inte varit så flitig på att höra av dig till en nära vän på senaste tiden. Det tjänar inget till att känna skuld för det, börja istället jobba på att förbättra kontakten.

Lycka
Din tur i spel går lite väl mycket upp och ner just nu, avvakta med att satsa någon större summa.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Intrycket du gör här och nu är bestående, så se till att du visar dig själv från din bästa sida. Om du bara anstränger dig lite så har du absolut social kompetens nog för att klättra uppåt i anseende.

Ekonomi
Bli inte frestad att fuska genom att göra avsteg från budgeten, du är så nära att nå ett av dina sparmål nu så det är inte värt att äventyra det. Att fantisera om hur framtiden kan bli känns positivt och motiverande. Ha gärna en bild framme som illustrerar ditt mål.

Hälsa
Du blickar tillbaka på det som varit men på ett praktiskt och distanserat sätt. Nu är det lättare för dig att resonera sakligt kring varför saker inträffade utan att blanda in känslor av osäkerhet.

Relationer
Någon är lite väl framfusig och du bör markera att det inte är okej. Du måste se till dina egna behov och inte bara finnas till för andra.

Lycka
Inte bara är du skicklig, du har även tur inom ditt specialområde. Fokusera på och lägg tid på det du verkligen är bra på så ska du se att det ger dig många fördelar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du har jobbat hårt på att försöka få världen att förstå vad du är kapabel till och nu börjar folk inse vilken guldgruva du är. Det är dags att du signerar dina verk och inte längre blygsamt låter andra ta åt sig äran.

Ekonomi
Det finns möjligheter för dina pengar att växa eller ditt företag att expandera. Du har nytta av tävlingsinstinkten du känner just nu. Det handlar om att bli bäst på det du tar dig an om det så gäller sparande eller att försöka öka inkomsterna.

Hälsa
Underskatta inte dina sexuella behov, du behöver se till dem för att må bra. Trycker du ner din lust så mår du sämre på alla andra plan.

Relationer
Du känner flera intressanta personer som inte känner varandra. Hur skulle det vara om du fick dem att mötas? Tanken är spännande och nu kan du göra slag i saken.

Lycka
Du vinner lätt småvinster på slumpmässiga spel den här veckan och turen är som bäst framåt helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
En oväntad förändring uppstår på ditt arbete och du finner att du måste samarbeta med människor som du inte är van att jobba med. Du bör inte försöka styra och ställa i gruppen men inte heller blint foga dig till andras regler, det måste finnas en balans i hur saken sköts.

Ekonomi
Du är nytänkande och har många visioner om hur du ska kunna förbättra din finansiella situation. Bolla dem med en vän först så du inte blir för medryckt utan att ha bedömt idéerna objektivt.

Hälsa
Det är bra om du kan lägga ner lite extra tanke på din kost den här veckan, du behöver äta mer balanserat än du gjort på senaste tiden.

Relationer
Du står mitt i centrum i din vänskapskrets just nu, andra dras till dig och lyssnar på vad du har att säga. Det är förhållandevis lätt för dig att knyta nya kontakter även om du helst håller dig till människor du redan känner och vet att du kan lita på.

Lycka
Gör en god gärning, det kommer att förgylla din tillvaro. Du får många chanser att göra någon annan glad, speciellt i början av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du behöver dubbelkolla allting som du skickar iväg för granskning, det kan lätt smyga sig in småfel. Det är däremot ingen större risk att du klantar till det ordentligt, vilket är det viktigaste.

Ekonomi
Om du planerar köp av teknisk utrustning så gör det mot helgen, då har du mer flyt än i början av veckan och det är lättare för dig att få tag på det mest prisvärda alternativet.

Hälsa
Den här veckan sitter du inte på sofflocket utan du både vill och kräver att få vara mer aktiv än så. Det är som att du har myror i kroppen när du tagit det lugnt för länge.

Relationer
Du är social och får mycket ut av att vara tillsammans med andra under lättsamma former. Att planera en fest är en kul idé, du har lätt att få med dig andra i dina planer och de kan hjälpa dig att fixa något riktigt bra.

Lycka
Din envishet gör att du till sist lyckas med något du försökt dig på flera gånger utan att ha klarat av det.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Stressa dig inte igenom sådant som kräver tid och koncentration. Du behöver säga till om andra gör att du känner dig trängd i det avseendet. Alla vill ju samma sak – att ni ska uppnå ett gott resultat.

Ekonomi
Se upp så du inte blir sen med någon faktura, det är särskilt lätt just nu att du glömmer dina finansiella måsten när det är så mycket annat i livet som pågår.

Hälsa
Du mår bra av att röra på dig lite extra den här veckan. Gammal hederlig vardagsmotion fungerar bra så du behöver inte lägga ner så mycket tankar på vad som är mest effektivt.

Relationer
Det är bra för dig om du kan bli mer socialt aktiv genom att umgås med likasinnade. Dessa hittar du lämpligen i miljöer där du kan utöva ditt specialintresse. Eftersom ni har mycket gemensamt när det gäller intresset så kan ni sätta skillnaderna åt sidan och sannolikheten är stor att den nyfunna vänskapen består.

Lycka
Leta igenom dina byrålådor, du kommer att hitta något värdefullt som du trodde var borta för alltid.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du får tillfällig idétorka men den är enkelt löst genom brainstorming och att diskutera med andra. Ju fler vinklar och synpunkter du kan få ta del av desto bättre blir slutresultatet.

Ekonomi
Låt dina pengar förbli där de är, det är säkrast för din ekonomi att inte röra till det för mycket just nu.

Hälsa
Det är en lämplig tid för bearbetning av ditt inre, du måste därför vara snäll mot dig själv när det kommer till de fysiska kraven. Bli därför inte besviken på dig själv för att du tar en extra bulle eller skippar promenaden.

Relationer
Du känner behovet att bryta upp från en vänskapskrets som du egentligen inte identifierar dig speciellt med. Det är ett stort steg att ta, fundera på vad du har och vad du kan förlora och väg för- och nackdelarna mycket noga. Det bästa är nog att ta avstånd ett tag istället för att klippa kontakten helt, du vet ju inte hur framtiden kommer se ut.

Lycka
Att kunna vara helt ensam och ändå känna att du har någonting, det blir din stora lycka den här veckan. Vännerna identifierar inte dig, du är något fint i dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du har kört fast men försök bara en gång till så ska du se att du har lösningen på problemet. När det sker känner du dig lättad och resten av veckan går smidigt. Ju mer kraft du lägger ner på det här desto fortare kommer det gå, det är inte någon speciell dag som är mer fördelaktig än andra.

Ekonomi
Du inser plötsligt att dina drömmar inte är så långt borta som du trott. Att känna att du är närmare dina mål gör att det blir lättare att hålla dig till budgeten och du blir inte så lätt frestad av sådant som är roligt att skaffa för stundens njutning.

Hälsa
Leta upp någon trevlig aktivitet där du kan umgås med andra, det kommer att göra underverk för ditt psykiska mående vilket gör att du mår bättre även fysiskt.

Relationer
Kontakten mellan dig och en vän har varit svajig på senaste tiden. Du behöver inte bränna dina broar med personen när du säger adjö om det går så långt. Ni kan ta en paus från varandra och kanske hitta tillbaks igen, det får tiden utvisa.

Lycka
Du får en inre tillfredsställelse den här veckan genom att fixa till något i hemmet som länge stört dig men som egentligen är ganska lätt att ordna.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!