Horoskop

Veckans horoskop: 19 mars – 25 mars. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är oxe kan göra underverk för ditt välbefinnande genom små enkla knep den här veckan. Skytten bör inte sitta ensam till helgen. Hitta på någon aktivitet där du får social stimulans! Skorpionen – se till att jobbet inte inverkar på din fritid för då kommer du inte orka med det du ska.

Foto: Freestockpro.com/Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du får en kritisk kommentar men skaka av dig den och gå vidare bara. Personen har inte koll på helhetsbilden så ta inte åt dig.

Ekonomi
Något du trodde att du inte skulle ha råd till visar sig nu möjligt att införskaffa men det på bekostnad av övriga områden. Det ser ut att vara värt det ändå.

Hälsa
Det är dags att städa upp och rensa ut där hemma, du är bra på att organisera och fixa det fint i din hemmiljö. Dessutom bidrar det till att du rör på dig extra vilket gör hälsan gott.

Relationer
Det är dags att ta av sig de rosa glasögonen och se en partner med realistiska ögon. Du tenderar att bli lite väl drömsk under veckan när dina fantasier skenar iväg. Det är fint att du har dem men du måste kunna skilja på dröm och verklighet.

Lycka
Den här veckan slinker du undan en knivig situation med en hårsmån. Tur i oturen kan man säga.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Fortsätt som du redan gör och ändra inte din arbetsmetodik, det fungerar bra för dig så ändra inte på det för någon annans skull.

Ekonomi
Det du spenderar på ditt hem är väl investerat. Tänk inte för länge på om det är värt det eller ej, det är bara att satsa på bra saker som kommer att hålla en livstid.

Hälsa
Du kan göra underverk för ditt välbefinnande genom små enkla knep nu. Du behöver inga mirakelkurer utan kan använda sådant du redan har tillgängligt.

Relationer
En vän är så glad över något och det smittar av sig på dig. Du känner dig upplyft om du spenderar tid med personen, det får dig att tänka mindre på dina bekymmer.

Lycka
Du gör en annan person glad genom att ge dem en gåva som är mycket uppskattad. Ännu gladare blir du själv när du fått dela med dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du håller gärna ställningarna och tar ansvar för hela gruppen. Det här en vecka då du syns och får möjlighet att göra din röst hörd.

Ekonomi
Låt inte det du kämpat för rinna ut i sanden. Du är så nära att uppnå ett sparmål, det är inte värt att ta av de pengarna.

Hälsa
Energin går upp och ner den här veckan och det gäller att du tar tillvara på de tillfällen då du känner dig extra pigg. Du kan få mycket gjort om du tar hänsyn till din dagsform och vilar när du behöver.

Relationer
Kärleken är i luften på fredagen och det kan bli oförglömliga stunder om du bejakar den. Du är ganska impulsiv också så allt tyder på att det kommer hända saker.

Lycka
Du har precis gjort ett val men börjar tveka på om det var rätt. Oroa dig inte, det är inte för sent att ångra sig.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Andra kan se dig som lite torr eller tråkig just nu och du håller dig mycket för dig. Du arbetar ändå på flitigt, det är eftersom du vill och behöver fokusera som du helst är ensam för tillfället.

Ekonomi
Du får ett erbjudande och det gäller att ta chansen innan det går ut, det gör att du kan spara in en hel del på något du ändå skulle införskaffa.

Hälsa
Lyssna till en väns råd och ta det till dig, det ligger mycket däri och du kan anpassa rekommendationerna du får och få dem att stämma in med dina egna preferenser.

Relationer
Ett känsligt ämne behöver tas upp med någon och nu är det perfekta tillfället. Du är diplomatisk och får fram det du vill ha sagt på ett mjukt och finkänsligt sätt.

Lycka
En dag i mitten av veckan börjar lite oturligt men det är ingen otursdag utan tvärtom kan du vänta dig ett positivt besked i slutändan!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du ligger i och är flitig, det kommer att belöna sig snart genom en bonus eller annan fördel.

Ekonomi
Det har smugit sig in ett fel i räkenskapen om du tittar noga. Det är något du snabbt rättar till.

Hälsa
Du kan göra en del positiva förändringar den här veckan inom allt som rör din kropp och själ. Var jordnära och förvänta dig inte mirakel.

Relationer
Sitt inte ensam till helgen, du behöver hitta på någon aktivitet där du får social stimulans. Att bjuda in vänner på middag är en bra idé.

Lycka
Turen kommer inte bara av sig, du måste börja våga mer och ta saken i egna händer.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du är bra på att kommunicera just nu och det får positiva effekter på din arbetsinsats. Social kompetens är bra att ha oavsett vilket område du arbetar inom men en speciellt bra vecka får du som har en karriär inom försäljning eller något annat där du hanterar kunder.

Ekonomi
Du är bra på att spara den här veckan och blir inte så lätt övertalad att spendera dina pengar på det ena eller andra. Blir det lite tråkigt så påminn dig själv om dina mål.

Hälsa
Du behöver röra på dig men det får absolut inte bli för tråkigt för då tappar du motivationen. Dansa loss till din favoritmusik eller om du har några barn i din närhet att leka med, då håller du dig aktiv genom något som är lustfyllt.

Relationer
Det är viktigt för dig att du känner dig respekterad och det här har du funnit hos en ny person. Var så mycket du kan med denna fina människa!

Lycka
Du har dina grundläggande behov tillfredsställda och det är nu dags för dig att ge dig ut på äventyr och söka lyckan. Chansen är stor att du inte behöver ta dig så långt, den ser ut att finnas precis runt hörnet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du står inför ett dilemma. Ärlighet är den enda utvägen, försök inte att dölja om du begått något fel.

Ekonomi
Du har lite pengar över som du kan lägga på något bara till dig själv. Ibland är det härligt att få unna sig något och nu är en sådan tid.

Hälsa
Nu får du äntligen tid att ta tag i ett projekt du skjutit upp under en längre tid. Du känner dig styrkt och på gott humör av att få göra något praktiskt.

Relationer
Ditt förlåtande sinnelag är bra att ha just nu då det medför att du inte förstorar upp saker och ting och det hindrar småtjafs från att utvecklas till ett större gräl.

Lycka
Du har tur i spel av alla de slag den här veckan så det går bra att avsätta en summa åt det.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Det är snabba vändningar inom din karriär och du har mycket på ditt bord. Se till att jobbet inte inverkar på din fritid för då kommer du inte orka med det du ska. Du får mycket gjort och är produktiv i allmänhet.

Ekonomi
En förändring kommer ske inom kort. Oddsen är stora att det blir till det bättre, om inte på en gång så i alla fall på längre sikt och det är det viktigaste.

Hälsa
I helgen får du en ursäkt att ta det lugnt då något planerat ställs in, precis vad du behöver! Det känns skönt att bara slappa.

Relationer
Får du dina behov tillgodosedda och har du förklarat dem klart och tydligt för den du håller kär? Det här är frågor du bör fundera på just nu. Ditt välbefinnande ligger i mångt och mycket i dina egna händer.

Lycka
Se upp med att lägga för mycket tid på vad andra tycker, du mår så mycket bättre om du vågar visa vem du är och gå din egen väg.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Om du verkligen vill göra ett kliv på karriärstegen så är chanserna goda nu. När du lägger i en extra växel så syns det tydligt och det är vad som kan ta dig framåt, ett idogt kämpande och med en envishet som du redan besitter. Det är bara att plocka fram dessa egenskaper och använda dem.

Ekonomi
Håll hårt i slantarna under början av veckan så har du lite över som du kan använda till något extra i helgen. Du kan planera in en rolig aktivitet att se fram emot.

Hälsa
Gör inte något för radikalt med ditt utseende den här veckan, det är bättre att du avvaktar tills du kan tänka klart och inte är för styrd av impulser på det planet. Att vakna upp med en tatuering du ångrar eller att du klippt av allt hår kommer inte vara någon bra känsla.

Relationer
Nu är du på festhumör, när du har fritid så vill du leva livet och gärna umgås i större grupper.

Lycka
När du får vara med de människor du tycker om känner du dig alldeles euforisk. Njut av vad du upplever, du får minnen för livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Dra dig inte för att visa dina talanger bara för att du är blygsamhet. Du ska vara stolt över hur mycket du kan och det är bara bra att andra lägger märke till det.

Ekonomi
Din finansiella situation har förbättrats en del på senaste tiden. Det betyder inte för den sakens skull att du kan luta dig tillbaka. Kom ihåg att alla små utgifter räknas.

Hälsa
Det är lättare för dig än vanligt att äta en sund kost, du känner inte så starkt sötsug som du brukar. Det här är ett bra område att fokusera på då det är lätt för dig och gör stor skillnad i hur du mår. Det mesta behöver du inte ens tänka på, det går utav bara farten.

Relationer
Du vill leva för stunden den här veckan men om du verkligen gör det så måste du se till att du inte sårar någon. Om du gått över gränsen så var snabb på att be om förlåtelse, det kommer fixa situationen.

Lycka
För att skapa en lycka som håller så måste du vara beredd på att möta dina rädslor för det är i detta du finner styrka.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du skulle önska att det blev förändring på din arbetsplats när det gäller en specifik fråga. Ensam får du svårt att driva den, se om du kan få med dig kollegorna.

Ekonomi
Det här är en bra vecka för investeringar av den större sorten. Du kan få ett fördelaktigt pris jämfört med vad marknaden ligger på.

Hälsa
Du har mycket överskottsenergi som måste ta vägen någonstans. Träning är ett bra sätt att få användning för din extra styrka och uthållighet.

Relationer
Underskatta inte hur du påverkas av de du umgås med. Slösa inte för mycket tid på människor som inte delar dina värderingar och ideal, annars kan du börja känna dig dränerad.

Lycka
Det är bra om du kan hitta ett sammanhang där du kan bidra med något i en fråga som du brinner för. Det är en gynnande vecka för ideellt arbete så se om du kan ställa upp som volontär någonstans.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du undervärderar dig själv när det gäller att uppskatta dina förmågor. När du får komplimanger så tänk att de faktiskt stämmer. Du har mycket att vara stolt av när det kommer till dina talanger och den insats du gör.

Ekonomi
Investera med vishet och tänk efter noga innan du flyttar på dina pengar i onödan. Vid minsta lilla tvekan är det bättre att du låter dem vara kvar där de är.

Hälsa
Det är dags att börja skapa några nya hälsosamma vanor. Den här veckan kan du spendera med att tänka på hur du ska lägga upp det, försök inte kickstarta även om det må vara frestande utan ta det istället steg för steg.

Relationer
Tvinga inte dig själv att närvara någonstans bara för att du känner skyldighet. Det ligger ingen skam i att tacka nej till en aktivitet som du helst inte vill delta i.

Lycka
Att få uttrycka dig själv och din personliga stil skänker dig speciellt stark glädje just nu. Försök inte dölja den du är, låt det få ta sitt uttryck i din framtoning.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!