Horoskop

Veckans horoskop: 2 juli – 8 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Väduren – tänk innan du talar så undviker du att hamna trubbel. Jungfrun måste fundera på att ge bekräftelse för det som du uppskattar hos dina närstående.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Trots att så mycket pågår i ditt liv i övrigt så har du en förmåga att fokusera på dina arbetsuppgifter när det väl gäller och få saker och ting klart i tid. Du föredrar dock helt klart att ha mer fritid om du får välja.

Ekonomi
Du måste till viss del försöka motarbeta dina materialistiska tendenser den här veckan. Pengar är inte allting även om det ter sig så för tillfället.

Hälsa
Du har ibland en tendens att undvika att ta itu med verkligheten genom att fly undan till din fantasivärld. Dagdrömmandet känns underbart för dig och behöver inte vara något hinder så länge det inte inkräktar på dina åtaganden.

Relationer
Det krävs jobb för att få förhållanden att flyta på smidigt, du får dig en tankeställare kring det den här veckan. Snart kommer det synas att energin du lagt ner på det här inte varit förgäves.

Lycka
Tänk innan du talar så undviker du att hamna trubbel och glider fram genom veckan med lätthet.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du påverkas mycket av oordning på arbetsplatsen just nu. Det är värt att ge det lite extra tid för att fixa kaoset, det gör att du blir mer effektiv.

Ekonomi
Du får nytta av din förmåga att göra korrekta uppskattningar den här veckan, att planera budgeten går alldeles utmärkt och resultatet blir även realistiskt.

Hälsa
Utvecklingen är positiv när det gäller livsstil och mående och det gör dig motiverad till att fortsätta. Att se resultat känns viktigt, annars blir du frestad att överge din plan.

Relationer
Det räcker inte för dig att prata om känslor just nu, du vill uttrycka det du har inombords på ett demonstrativt sätt. Lyckligtvis har du goda chanser att umgås med någon som uppskattar det här.

Lycka
Det går trögt när det gäller i tur i spel, åtminstone i början av veckan men sen ser det ut att vända.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Vad du gör är viktigare än vad du säger när du försöker ta dig ur en viss situation som uppstår på jobbet under slutet av veckan. Kom ihåg att du har rätt men du måste demonstrera det på ett sätt som får andra att förstå.

Ekonomi
Du har slitit hårt den senaste tiden och känner att du förtjänar att spendera lite extra. Så länge budgeten tillåter så varför inte?

Hälsa
Det är fullt upp med allting just nu och du har inte riktigt tid att stanna till och känna efter hur du mår. Det du ska komma ihåg är att tiden till det inte bara finns där automatiskt, utan du måste ta dig tid.

Relationer
Du agerar inte så spontant som du brukar utan vill planera dina drag noga innan du går vidare i ett förhållande. Det är bra att du har is i magen, du köper dig tid.

Lycka
Det är bäst att du inte satsar en för stor summa på spel eftersom din tur är för slumpmässig just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Låt inte din vilja att ha rätt påverka din produktivitet, det kommer uppstå ett tillfälle under veckan då du får ge vika trots att du vet att saker och ting kunde ha blivit bättre om du fått bestämma.

Ekonomi
Var extra noga med att kolla så siffrorna stämmer, det är lätt hänt att det smyger sig in små fel som kan påverka din finansiella situation.

Hälsa
Ditt mentala välmående är det viktigaste just nu. Om du tvingar dig själv att träna eller äta hälsosamt trots att du känner att du inte mäktar med det så kan det ha sina negativa effekter. Försök kompromissa med dig själv, kanske du tar en powerwalk istället för en löprunda.

Relationer
Som du sår får du skörda just nu och det du lägger ut kommer du att få tillbaka. Det här gäller allting du lägger ner på både kärleks- och vänskapsrelationer i form av tid, omtanke pengar och annat.

Lycka
Du har goda nyheter att vänta i mitten av veckan. Det gäller en förmån av något slag som du kommer att få.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du ger dig den på att saker och ting ska fungera och ger inte upp förrän allt är ordnat. Din beslutsamhet är till stor nytta, den får allting att rulla framåt hur hopplöst det än må verka.

Ekonomi
Låt inte någon annan gå in och försöka styra hur du förvaltar dina pengar, det bäddar inte för något bra resultat. Det blir bättre om du som ju har bäst koll på situationen får hålla i tyglarna.

Hälsa
Du vet att det inre spelar en mycket större roll än utseendet men det skadar inte att piffa till sig lite, det får dig att må bra och känna dig nöjd med dig själv.

Relationer
Du vill gärna beskydda de som du står närmast så att inget ont händer dem. Din omtanke är uppskattad. Du lyckas balansera det här med att på samma gång ge dem utrymme.

Lycka
Frestas inte av tanken på att det blir mer kvar till dig själv om du inte ger av det du har till andra, nu kommer du istället få uppleva glädjen i att dela med dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Det blir en produktiv vecka, kanske inte alltid så roliga uppgifter men du är okej med det ändå. Du har mycket som engagerar dig på din fritid och får dig att hålla uppe motivationen.

Ekonomi
Inget kommer gratis den här veckan, du får kämpa för det. Ditt hårda arbete gör att du kasserar in en hel del.

Hälsa
Vatten är läkande för dig just nu, när du väljer en träningsform så är vattensporter speciellt lämpade. Bara en sådan sak som en promenad vid stranden gör dig mycket gott.

Relationer
Även om det sker av välvilja så kan dina råd ibland uppfattas som att du försöker ändra på dina närstående. Du måste tänka på att ge dem bekräftelse för det som du uppskattar hos dem.

Lycka
En händelse inträffar mot slutet av veckan där någon skyddar en av dina tillhörigheter och hindrar den från att försvinna eller förstöras.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du är fast besluten om att fullfölja något du påbörjat. Ditt idoga kämpande kommer att ta dig till mållinjen.

Ekonomi
Det här är en fördelaktig vecka för investeringar av olika slag. Du vet vad du behöver satsa på, låt pengarna gå till någonting viktigt som du och dina närstående kan ha nytta av långt framöver.

Hälsa
Försök undvika mat som din mage inte tål, den verkar vara lite extra känslig just nu. Det är även viktigt att du rör på dig ordentligt och framför allt regelbundet.

Relationer
Nu är du inte den som sitter tyst i bakgrunden, du vill göra din röst hörd och argumentera för det du tror på. Diskussioner är långa och intressanta, de tenderar att bli lite överhettad emellanåt bara.

Lycka
Tänk noga innan du satsar, du får backa ett steg för annars är det lätt att impulsiviteten tar över.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Nu är det dags att skrida till verket med en plan du filat på länge. Funkar den så kommer du uppnå en högre status, hur det går får tiden utvisa.

Ekonomi
De onödiga utgifterna måste minimeras den här veckan, det är för mycket annat som är uppkommande. Du tar dig igenom det här bra och behöver inte känna dig hindrad från att leva ett normalt liv.

Hälsa
Du känner dig trött och därför vill du gärna vila och ta det lugnt men faktum är att du kommer känna mer energi om du är aktiv.

Relationer
Du är mycket antingen/eller just nu, tror du på ett förhållande så går du in för det med allt du har, annars får det vara. Din intensitet attraherar någon i din närhet.

Lycka
Sätt inte ouppnåeliga mål för dig själv, det hindrar dig från att njuta av nuet och glädjas åt hur långt du kommit på din resa mot en bättre tillvaro.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
En rädsla för något som egentligen är obefogat står i vägen och hindrar dig från att ta dig framåt. Bara att vara medveten om detta faktum kan göra att hela situationen löser sig.

Ekonomi
Du tvekar lite på om du bör göra en större investering eller ej. Gäller det hem eller familj så bör du absolut skrida till verket med din plan.

Hälsa
Ta inte i så det brister nu, speciellt när det kommer till träning. Du behöver vila ordentligt mellan varven.

Relationer
Din ensamtid är extra viktig just nu, den gör att du kan slappna av och återhämta dig från alla krav.

Lycka
Frihet och starka ideal är viktigare för dig än status just men den här veckan upptäcker du att de går hand i hand!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Den närmaste tiden behöver du fundera på ett förslag du fått om att utöka ditt ansvarsområde. Det kan kännas lite läskigt men var inte orolig, så länge du bekräftat att allt det praktiska är på plats så kommer du greja det här.

Ekonomi
Sparandet kan förbättras, du har lite extra att lägga undan för det ändamålet.

Hälsa
Du början veckan trött och slö men allt eftersom dagarna går känner du dig betydligt starkare och mer vital. Det är bra om du förlägger träningen med detta i åtanke.

Relationer
Du behöver lätta ditt hjärta för någon du känner väl och litar på. Låt det vara en person som är en bra lyssnar, så känner du dig hörd och mår betydligt bättre efteråt.

Lycka
Du närmar dig ett av målen du satt för dig själv och bör vara stolt över det. Resan dit har inte varit helt lätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Nu kan du ta dig an ledarrollen på ett ansvarsfullt och moget sätt. Dina åsikter respekteras och du bör i sin tur respektera andras.

Ekonomi
En idé kommer från tomma intet, det är något du kan omsätta i pengar så det är inte konstigt att du blir ivrig. Fortsätt sakta och stadigt och slarva inte med planeringen.

Hälsa
Nu är det slut på pratet och dags att agera. Du har en utmaning att ta itu med gällande din hälsa, du är äntligen motiverad att ta tag i den.

Relationer
Du känner dig smått överraskad av en persons generositet. Ta emot den och le, det är dags att du vågar låta andra skämma bort dig lite.

Lycka
Om du söker stillheten och är närvarande i den så kommer en idé att uppenbara sig för dig, den är för bra för att inte försöka göra sann!

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du känner en viss förvirring över var du står på din arbetsplats då rollerna börjat bli mer flytande. Det kan vara bra med ett möte för att stämma av med de omkring dig.

Ekonomi
Den närmaste framtiden känns stark och trygg, du verkar inte ha så mycket att oroa dig för. Tumma inte på ditt sparande, du kommer behöva en buffert senare.

Hälsa
Det är inte praktiskt möjligt att hinna med allt du har satt upp på din lista, känn dig inte nedslagen för det. Det måste även finnas tid för vila.

Relationer
Någon i din närhet är inte helt ärlig vilket gör att det känns svårt att hålla fast vid att vara ärlig och rak själv. Men håll fast vid dina principer och var ett föredöme så kommer den andra att inse sitt misstag.

Lycka
Din hjälpsamhet lönar sig den här veckan då en vän bestämmer sig för att gottgöra dig genom att ge dig något i gengäld.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!