Horoskop

Veckans horoskop: 2 april – 8 april. Läs ditt veckohoroskop här!

För vattumannen handlar det om att jobba och utmana sina rädslor. Det kommer vara värt att ha någon närstående som lyssnar på dig framöver. Väduren borde avvakta med större investeringar och ligga lågt. I oxens liv kommer en ny person dyka upp – det ser ut att vara en framtida vän!

earthFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det gäller att du prioriterar rätt den här veckan. Du har mycket liggande på ditt bord men allt är inte lika viktigt. Håll fokus genom att försöka minska distraktionerna du har runtomkring dig.

Ekonomi
Det är bra om du drar ner på så mycket onödiga utgifter som möjligt under början av veckan eftersom du kommer ha mycket att spendera pengar på i helgen. Om du inte vill gå miste om saker vill säga.

Hälsa
Din sömnkvalitet är extra viktig för ditt välmående den här veckan. Se till att du skapar så bra förutsättningar som du kan. Det handlar om mer än att bara gå och lägga sig en viss tid.

Relationer
Släkt och familj betyder mycket just nu och det är någon av dem som särskilt saknar dig, försök spendera tid med dem eller höra av dig om avståndet är för stort.

Lycka
Undvik spel i början av veckan, det är först i helgen som du har tur.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du kan inte förvänta dig att få samma resultat med mindre arbetsinsats – och ändå händer det. Vare sig det är tur eller skicklighet så kommer du fram snabbt med minimal ansträngning.

Ekonomi
Det är viktigt att du går igenom budgeten noga och kollar så alla poster stämmer överens med det verkliga läget. Även om du kan bli lite upprörd över att det smugit sig in något fel så är det mycket bättre att ta tag i det nu än att det slår tillbaka på dig i ett senare skede.

Hälsa
Du känner dig redo att rensa ut saker och släppa taget om dem. Det ser ut att bli en lugn vecka nära hemmet där du förnyar och förbättrar tillvaron.

Relationer
En ny person dyker upp den här veckan, någon som definitivt verkar vara vänskapsmaterial. Kanske kommer ni från olika bakgrunder, låt inte det hindra dig i så fall.

Lycka
Du behöver bestämma dig vilken riktning du ska gå gällande ett större livsval. Stå inte och vingla med en fot på var sida, tiden håller på att rinna ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du har stor nytta av en högre uppsatt kontakt den här veckan, den här personen kan hjälpa dig med ett problem du står inför.

Ekonomi
Avvakta med större investeringar ett tag framöver, läget är lite för osäkert för dig och du kan få bättre villkor om du väntar lite.

Hälsa
Öka inte intensiteten för mycket på din träning nu, du bör ligga på ungefär samma nivå som tidigare och inte gå för fort fram.

Relationer
Vänta inte på att din partner eller den du är intresserad av ska ta steget. Personen vill egentligen men är lite tafatt emellanåt så du får ta saken i egna händer om du vill att det ska hända något.

Lycka
Du finner glädje i stillheten nu. Att meditera eller bara stanna upp, andas och vara i nuet får dig att komma närmare dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du vinner över kollegorna till din sida genom att vara en bra lyssnare. Det här är minst lika viktigt som att få din mening sagd.

Ekonomi
Det är särskilt viktigt att vara organiserad och hålla koll på alla utgifter och inkomster just nu, då någon utomstående har en inverkan på dig som annars lätt får kostnaderna att skena iväg.

Hälsa
En ny aktivitet eller träningsform kan motivera dig när du känner dig less på det gamla vanliga. Du som är helt nybörjare kan ta upp motion nu med gott resultat, bara du hittar något motionsform som du känner att den passar dig.

Relationer
Det kan vara svårt ibland men försök att inte tappa tålamodet med dina nära och kära. Om du har ett förlåtande och ett förlåtande synsätt så underlättar det situationerna som uppstår något enormt.

Lycka
Din vän sitter på en riktig guldgruva och delar gärna med sig, var tacksam över det.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har en fråga att ta ställning till inom ditt karriärsliv. Hasta inte med att komma fram till ett svar, du måste undersöka saken noga först och gärna samla ihop synpunkter från andra.

Ekonomi
Du kan övertala någon att ge dig en fördel som kommer att ha en positiv inverkan på din ekonomi. Att vara trevlig och diplomatisk tar dig en långt i det avseendet.

Hälsa
Boka in några stillsamma kvällar med dig själv om du har möjlighet, du behöver varva ner mer än något annat.

Relationer
Det går lite för långsamt fram i ett förhållande enligt dig. Se det som ett tillfälle att träna på att vara tålmodig, du får din belöning i slutändan.

Lycka
Musik och konst lyfter upp dig till högre höjder den här veckan, vare sig du utövar det själv eller njuter av det andra producerat.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Bli inte förvånad över hur snabbt saker och ting utvecklas på din arbetsplats. Det är bara att försöka hänga med i svängarna.

Ekonomi
Någon vill låna pengar av dig men du tvekar. Gör det om du verkligen vill hjälpa till, inte på grund av skuldkänslor. Du får ta i beaktande att det kan dröja ett tag innan personen har råd att betala tillbaka.

Hälsa
Du har lite svårt att äta regelbundet då din aptit går upp och ner. Stressa inte över när eller hur mycket du äter, så länge du ser till att det är näringsrikt är det ingen fara.

Relationer
Ett existerande förhållande får sig en knuff framåt. Är du singel så har du ökade chanser att hitta någon nu så det är bara att våga sig ut.

Lycka
Du får användning för en väns expertis just nu, det gör att du har större chanser att kamma hem storvinsten.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du känner dig frestad att säga till en kollega som irriterar dig på skarpen. Tänk till både två och tre gånger, det kan lätt äventyra harmonin på arbetsplatsen.

Ekonomi
Skynda långsamt när det gäller investeringar, du har tid på dig att ta ett informerat beslut och behöver inte stressa. Det kan verka som erbjudanden som aldrig kommer igen men det gör de snarare än du tror.

Hälsa
Du behöver vara utomhus så mycket som möjligt nu, den friska luften gör dig gott. En massa motion får du dessutom på köpet!

Relationer
Det känns lockande att gå tillbaka till något gammalt som varit. Påminn dig själv om varför det gick snett så kommer du snart att inse att det inte är en vidare bra idé.

Lycka
Var inte rädd för att sikta för högt, det som kan hända är att du landar någonstans i mitten.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du får trippa på tå för att inte trampa någon på fötterna den här veckan. Det gäller att vara extra försiktig och diplomatisk vare sig det gäller kunder, kollegor eller chefen.

Ekonomi
Nu kan du fixa ett tidigare misstag så det blir rätt i siffrorna. Det här innebär att din ekonomi stabiliserar sig ytterligare.

Hälsa
Undvik mat som är för svårsmält just nu annars riskerar du en upprörd mage. Utöver detta är det viktigt att du dricker ordentligt, något du lätt glömmer bort i din stressade vardag.

Relationer
Det kommer onekligen att hetta till i helgen oavsett om du är singel eller i ett förhållande. Bjud till och lev livet.

Lycka
Du vågar ta lite risker och det gör att du har större chans till vinst. Var inte dumdristig bara.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Sakta i backarna, du har glömt att dubbelkolla något. Du hinner få rätt på det om du saktar ner och är extra noggrann.

Ekonomi
Det känns frestande att slå till på något som egentligen vet med dig inte är ett så fördelaktigt erbjudande. Låt inte dina impulser styra i valet.

Hälsa
Du behöver inte tänka så värst mycket på att träna aktivt eftersom du får en så pass fartfylld vecka där du ränner runt till höger och vänster. Snarare bör du tänka på att koppla av.

Relationer
Det uppstår en konflikt mellan dig och en vän. Red ut det så snart det är möjligt innan det växer och blir till något större.

Lycka
Du har flyt med de flesta spel, var inte rädd för att satsa lite, hur ska du annars vinna?

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det är dags att gå till botten med ett fel som uppdagat sig. Du kan finna orsaken till det och tjäna en hel del pluspoäng bland högre uppsatta.

Ekonomi
Du har stora planer men inte riktigt medlen att förverkliga dem än. Låt det vara en morot för dig att spara extra.

Hälsa
Den här tiden är bra lämpad för förändringar. Du inser att det vore bra att förnya dina rutiner och uppdatera dem till något bättre. Att du inte är så sentimental just nu hjälper.

Relationer
Var uppmärksam på subtila signaler från någon. Vad är det personen vill säga egentligen? Det verkar som att du har en hemlig beundrare.

Lycka
Den här veckan gör du rätt i att fega och inte satsa för stort vare sig det gäller spel eller att ta risker i allmänhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du är inte så petnoga med detaljer just nu och faktum är att det kan rädda dig eftersom du inte riskerar att fastna i petitesser utan kommer vidare kvickt. Kolla igenom det du gjort bara. Eller ännu bättre – låt någon annan göra det.

Ekonomi
Din ekonomiska situation är tryggad, i alla fall för tillfället. Det finns inte så mycket du behöver och således inte mycket du måste spendera på. Därför kan du spara en hel del om du undviker att lägga pengarna på onödigheter.

Hälsa
Det här är en vecka då du kan jobba med dina rädslor och utmana dem. Prata gärna med någon du litar på. Denna person kommer att ha bra råd till dig och framför allt lyssna, vilket du behöver.

Relationer
Du behöver prata ut med den du står närmast. Det finns saker du kan säga rakt ut och annat du måste linda in på ett lämpligt sätt för att inte såra. När du fått din mening sagd kommer du känna dig lättad.

Lycka
Om du är med på noterna kan du vinna i en tävling eller spel. Din goda reaktionsförmåga hjälper dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Den där idén du funderar löst på, nu är det dags att göra verklighet av den! Det är inte så svårt som du tror, bara du väl börjar så kommer du märka det.

Ekonomi
Du behöver leta efter sätt att tjäna in extra pengar. Utan en till inkomstkälla kommer du visserligen klara dig men det kommer ta längre tid att uppfylla dina önskemål.

Hälsa
Det finns några enkla saker du kan göra för att må bra och sömnen är en av dem. Den här veckan är den det viktigaste att tänka på i hälsoväg. Försök minimera distraktioner och ställ gärna klockan lite senare eller gå och lägg dig lite tidigare om du har möjlighet.

Relationer
Gamla känslor du hade för någon kommer upp till ytan. Tillåt dig själv att känna dem men känn inte någon skyldighet att agera efter dem.

Lycka
Du bör hålla dig till skicklighetsspel och inte lita på slumpen den här veckan då den inte riktigt verkar vara till din fördel.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!