Horoskop

Veckans horoskop: 2 oktober – 8 oktober. Läs ditt veckohoroskop här!

Det kommer att bli en bra vecka för vågen, eftersom du har ett positivt sätt att se på saker och ting. Skorpionen ska våga lite mer än vanligt när det kommer till relationer – du vet aldrig vad du kan missa. Du som är född i vattumannens tecken ska inte låta dig påverkas av att någon i din närhet har åsikter om ditt val av partner eller vänner, det är du själv som ska trivas med ditt umgänge.

horoskopFoto: Nate Rayfield/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du är på väg att begå samma misstag som du gjort en gång förut, skillnaden är att du är medveten den här gången och kan aktivt styra dina handlingar så du får ett bättre slutresultat.

Ekonomi
En större inkomst är på väg in, fundera redan nu på vad du ska använda den till så du inte blir impulsiv när du väl har pengarna i din hand.

Hälsa
En känsla av progressivitet och att vilja gå mot strömmen präglar dig just nu. Det är också rätt, du ska gå din egen väg och inte bry dig så mycket om vad andra tycker, det som känns rätt för dig är det som får dig att må som bäst.

Relationer
Du har glömt bort att visa lämplig uppskattning för en person i din närhet. Tänk efter, du vet vem det gäller och hur du ska få denna vän att känna sig betydelsefull och speciell.

Lycka
På vägen mot ditt mål ska du göra ditt bästa för att inte låta dig själv sjunka till en lägre standard. Behåll din höga moral och försök stå emot frestelsen att utnyttja andra för att nå dit du vill, det kommer ändå inte att göra dig lycklig.

Nästa bild
Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
För att komma någonvart behöver du rusta dig med tålamod och vilja, ge inte upp så fort det blåser motvind. Allt du gör kommer i slutändan att ha varit värt det.

Ekonomi
Den här veckan är inte pengar i fokus, andra områden är viktigare. Det behöver få vara såhär ett tag tills du har tagit itu med saker som har högre prioritet.

Hälsa
Var lite extra försiktig med vad du äter då din mage är känsligare än vanligt. Det är bra att undvika starka kryddor och svårsmält mat.

Relationer
En person i din närhet har lätt för att bli uppretad just nu så försök ligga lågt i ditt samspel med denne.

Lycka
När det kommer till spelande så bör du tänka själv och inte kopiera någon annans metod. Den kanske inte fungerar just för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du kämpar på bra den här veckan och dina insatser kommer att belönas, även om du inte får någon omedelbar positiv respons på det du gör.

Ekonomi
Du får möjlighet till extraarbete av något slag, det är en chans du bör ta då du har mycket utgifter som skulle kunna täckas.

Hälsa
Du känner dig oslagbar och har så många järn i elden på en gång. Visst är det så att du har extra vitalitet nu men du behöver ändå tänka på att vila för att inte bli utbränd.

Relationer
Det är romantik i luften nu och du får lätt uppmärksamhet genom din utstrålning. Tänk på vem du sänder ut sådana signaler till bara, du vill ju inte ha uppvaktning av någon som du inte är intresserad av.

Lycka
Du bör vara uppmärksam på dina tillhörigheter när du rör dig bland folk, något kan annars försvinna från dig. I övrigt har du en låg otursrisk.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du måste göra en del omprioriteringar den här veckan, lägg inte för mycket tid på sådant som inte är relevant, då hinner du inte med det som är viktigt.

Ekonomi
Nu har du sparat tillräckligt med pengar för att kunna investera dem i något, gör det så snart du kan så du inte blir frestad att använda upp dem på något annat. Som du vet av erfarenhet går extra pengar snabbt åt.

Hälsa
I din strävan att försöka uppnå perfekt hälsa har du tagit i lite väl mycket. Du får vara snäll mot dig själv också, det ingår i planen då det motverkar att du tappar motivationen helt och faller tillbaka i gamla vanor som inte är bra för dig.

Relationer
Ett förhållande har kommit till en punkt där du inte längre kan stå och väga fram och tillbaka, du måste ta ett beslut och gå vidare utifrån det du bestämmer dig för. Tiden tickar snabbare nu än du skulle önska, så se till att du hinner tänka över allt innan det är för sent.

Lycka
Du har en hel del tur i allmänhet och speciellt inom sådant som involverar skrivande. Att ta chansen och våga visa vad du går för genom att anmäla dig till någon tävling är ett klokt beslut.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Sätt dig inte emot de etablerade reglerna på arbetsplatsen, så kommer allt att fortsätta fungera smidigt. Ibland är det bäst att bara bita ihop och anpassa sig.

Ekonomi
Du vill gärna unna dig något lite extra nu och det kan du få, ifall du drar ner på utgifterna i övrigt så det inte påverkar budgeten för mycket.

Hälsa
Du har större risk att drabbas av huvudvärk nu, istället för att symptombehandla bör du försöka komma fram till vad som triggar den så att du kan förhindra att den bryter ut. En balanserad kost med ett tillräckligt vätskeintag är viktigt.

Relationer
Även om ödet i mångt och mycket ligger i dina händer så kommer det till en punkt där du får acceptera att en viss relation bara inte är meningen. Du måste se realistiskt på saker och ting och lägga ner din energi på det som verkar värt att kämpa för, vare sig det gäller vänner eller en intimare relation.

Lycka
Du har något av en otursdag i mitten av veckan men övriga dagar ser ut att bli riktigt bra.

Nästa bild
Veckohorskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohorskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du känner en stolthet över vad du har åstadkommit i arbetsväg. Med all rätt, du har kommit långt och borde ge dig själv en klapp på axeln. Jobba på i samma takt så kommer det gå fortsatt bra.

Ekonomi
Tips, råd och andras erfarenheter inspirerar dig i din budgetplanering. Det är bra, du behöver inte bränna dig själv utan det räcker att höra om andras misstag för att inte själv begå dem.

Hälsa
Det är viktigt med tanke på din höga aktivitetsnivå att du håller dig till en balanserad kost och kompletterar med extra vitaminer och mineraler om det behövs. Om du tänker på detta kommer din energi att räcka till allt du planerar att göra.

Relationer
Du blir förvirrad över att upptäcka att det finns mer än en person som tycker om dig på ett romantiskt sätt, nu är det dags att bestämma dig om du ska fortsätta i den riktning du är på väg eller vända och gå åt ett annat håll.

Lycka
Du har fått en briljant idé som kan tyckas för bra för att vara sann men som faktiskt inte är omöjlig att sätta i verket.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Det var mestadels någon annans förtjänst att ett problem löstes, så ta inte all beröm för detta. Att ha en bra sammanhållning på arbetsplatsen är viktigare.

Ekonomi
Det blir inga större förändringar inom den närmaste framtiden och du bör inte heller röra upp det som redan är stabilt genom att ta några drastiska beslut. Varför ändra på det som redan är fungerande?

Hälsa
Eftersom du har ett positivt sätt att se på saker och ting så blir det här en bra vecka. Din inställning är A och O för hur du mår hälsomässigt och då den är bra har du ingenting konkret att oroa dig för.

Relationer
Det känns som att något saknas utan din bästa vän, så se till att ta dig tid att träffas och spendera så mycket tid som möjligt tillsammans.

Lycka
Du är fast i gamla hjulspår och behöver byta taktik för att kunna kamma hem en större vinst.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Om du inte tar tag i planeringen så kommer du halka efter. Du får räkna med att dina uppgifter tar längre tid än du tror.

Ekonomi
Du behöver inte vara orolig för att pengarna inte ska räcka till, det finns en del att ta av. Du uppskattar utgifterna som större än de är vilket gör att du har mer över när det kommer till kritan.

Hälsa
Den här veckan bör du ägna åt stillsamma aktiviteter, du har flängt runt så mycket på senaste tiden att du behöver ta det lugnt.

Relationer
Tänk vad bra det skulle vara om du kunde läsa andras tankar. Nu går det inte, så du får ta mod till dig och ställa den där frågan som gnager i ditt huvud. Våga lite mer än vanligt, du vet aldrig vad du missar annars.

Lycka
Om du vågar satsa tillräckligt så har du chans att vinna, det är inte läge att fega om du vill spela, annars är det bättre att låta bli.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Denna vecka är speciellt lämpad för studier. För dig som inte studerar kan du ju alltid passa på att fräscha upp kunskaperna inom ditt område, det kommer löna sig i att du blir mer effektiv inom ditt arbete.

Ekonomi
Du gör gott i att vara skeptisk till nya avtal, det är bra att läsa det finstilta noga. Sov hellre på saken om du är osäker, det är ingen panik. Det du funderar på kommer att finnas kvar om några dagar.

Hälsa
Om du bara håller dig till rutinerna så blir det en bra vecka, försök att inte vara för oregelbunden i dina vanor. Det är viktigt att du får tillräckligt med sömn och håller dig till en balanserad kost. Sov inte för länge så du vänder upp och ner på dygnet och gör inga drastiska förändringar i ditt matintag, kom ihåg att det handlar om balansen.

Relationer
Det tar tid att hitta rätt när det kommer till kärlek, var inte hård mot dig själv om du upptäcker att du gjort fel val, då är det bara att ta nya tag igen. Det behöver inte betyda att ni lämnar varandra, det kan handla om att ni behöver ändra inställning till relationen.

Lycka
Att vara omgiven av vackra saker är en stor källa till lycka för dig just nu. Det skapar ett lugn och en harmoni som inte mycket annat toppar.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Samarbete är viktigt just nu, ensam är inte stark i ett affärssammanhang. I en grupp kan du uträtta mycket och blir samtidigt avlastad.

Ekonomi
Håll hårt i dina pengar den här veckan och undvik att låna ut dem, du har tillräckligt med egna utgifter.

Hälsa
En person i din närhet överöser dig med goda råd, ta åt dig dem för det finns en hel del gott i dem. Du måste dock anpassa dem till dig själv och din livsfilosofi, för hur väl denna vän än vill dig så är det endast du som känner till hela sanningen om dina omständigheter.

Relationer
Hur stolt du än är över att hålla huvudet kallt och se på saker och ting från en objektiv synvinkel så finns det vissa beslut som bara kan tas med hjärtat. Hur dina personliga relationer ska fortskrida är en av dem, tänk på det.

Lycka
Någon i din närhet för tur med sig och lyckas vinna på det mesta. Att inspireras av denna person ökar dina egna lyckochanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du kör fast och hittar inte lösningen själv men en kollega kommer till din undsättning. Låt det här vara en påminnelse om hur viktigt det är att ha en bra relation till medarbetarna.

Ekonomi
Du bör undvika att ta större beslut just nu, vänta tills alla korten är på bordet. Dra inga förhastade slutsatser om hur utvecklingen kommer att ske.

Hälsa
När du tränar, se till att du har fotriktiga skor eftersom du har en större risk än vanligt för överbelastning. Se upp så du inte trampar snett.

Relationer
Någon i din närhet har åsikter om ditt val av partner eller vänner, låt inte detta påverka dig, det är du själv som ska trivas med dem. Ni behöver inte heller umgås samtidigt om de inte funkar ihop.

Lycka
Om du ska ge dig in på något nytt så tänk efter mycket noga, du kan inte räkna med att enbart tur kommer att rädda dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Små brister i arbetet kan lätt kompenseras genom att du tar i med full kraft på de områden där du besitter en större begåvning. Det finns goda möjligheter för dig att visa framfötterna den här veckan.

Ekonomi
Dina finanser är något ansträngda och du har nytta av dina goda sparkunskaper. När det verkligen gäller så kan du snåla. Att göra det nu kommer medföra att du får det lättare under kommande månader, för även om du skulle klara dig ändå så är det mycket bra att ha en buffert.

Hälsa
Stress är någonting negativt för din hälsa och det gäller att du är medveten om det. Försök inte spara tid genom att äta på språng, det kommer bara göra att du får ont i magen.

Relationer
Egentligen skulle du vilja ta en paus från allt vad kärlek heter men det är inte det logiska att göra då det lätt kan ses som ett permanent avståndstagande.

Lycka
Den här veckan blir du varse om hur hårt du måste arbeta för att kunna nå dit du vill. Kämpa på, när du väl kommit dit kommer det vara värt det.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!