Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 20 augusti – 26 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!

Stenbocken – lita på att du har tur och tveka inte så mycket. För dig som är född i skorpionens stjärntecken är det en gynnsam tid att inleda en ny kärleksrelation. Vågen måste lyssna på kroppens signaler och inte försöka schemalägga allt på ett maniskt sätt. 

Foto: Gabrielle Mustapich/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Slarva inte med att bygga grunden för då faller hela konstruktionen. Det kan kännas frustrerande att saker och ting än så länge bara befinner sig på planeringsstadiet men känn dig trygg i att även om det går långsamt så går det framåt.

Ekonomi
Det känns frestande att spendera pengar du får in som extrainkomst just nu. Kompromissa med dig själv och avsätt en del till sparande.

Hälsa
Din vardag behöver nya influenser och förändring. Varför inte pröva något nytt recept eller en ny träningsform?

Relationer
En nyfunnen vänskap kan utveckla sig snabbt. Glöm inte bort dina gamla vänner även om det känns roligare med ombytet, det finns en trygghet i att du har dem också.

Lycka
Förgyll tillvaron för någon annan i början av veckan genom att dela med dig av något du har, det kommer att ge både dem och dig glädje under resterande dagar.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du tar dig för utmaning efter utmaning den här veckan och inget verkar avskräcka dig. Att få bra feedback gör det värt allt hårt jobb du lägger ner, det bekräftar för dig att du är på rätt väg.

Ekonomi
Lyxprylar är frestande nu och du kan unna dig någon enstaka sådan men det får inte bli till en vana.

Hälsa
Nu vill du helst sitta hemma och mysa för dig själv och det behöver inte hända så mycket för att du ska känna dig nöjd med tillvaron. Det finns en glädje i det lilla som du kan ta vara på.

Relationer
Bjud till lite och låt din partner eller vän välja vart ni ska gå eller vad ni ska hitta på, det kommer vara roligt även för dig.

Lycka
Precis när du börjar misstänka att du är otursföljd så händer något som vänder upp och ner på allt, bara vänta så får du se!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Monotona uppgifter går lättare än vanligt för dig just nu, de kan till och med vara roliga och stimulerande. Ditt positiva synsätt ger dig en skjuts framåt i rätt riktning.

Ekonomi
Missa inte chansen att göra en bra affär, även om det innebär att du får använda en del av sparpengarna. Så länge det är en nyttig investering kommer du inte att ångra det.

Hälsa
Hoppa inte över rutiner som är bra för dig bara för att spara tid, du behöver vara på topp för att kunna orka med allting.

Relationer
Utmaningen i dina relationer den här veckan är att inte ta det för hårt när någon säger åt dig. Kritik från nära och kära kan vara konstruktiv om du bara har ett öppet sinne och försöker att inte ta det personligt.

Lycka
Undvik rena chansningar och spekulationer, du vinner mer på din skicklighet just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Tid som tickar stressar dig mer än vanligt. Flytta dig långt bort ifrån klockorna och sätt dig i en lugn miljö när det är möjligt, det påverkar prestationen positivt.

Ekonomi
Din generositet gör att du spenderar mer än planerat men det har sina fördelar när det gäller övriga aspekter i ditt liv så du kan fortsätta som du gör inom rimliga gränser.

Hälsa
Det gäller att du tar dig tid att andas och centrera dig själv. Det går inte att rusa mellan aktiviteter utan att stanna till nu, kroppen kommer att säga ifrån.

Relationer
Att umgås med folk som lever livet till fullo och är fria i sitt uttryckssätt kan hjälpa dig att komma ur ditt skal. Det är läge att hänga med på en fest, du kommer få en oförglömlig tid!

Lycka
Det fungerar inte att luta sig mot turen just nu, du måste ha en bättre plan. Du har många andra nyttiga egenskaper vilket kompenserar ett sämre utgångsläge.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du tar dig igenom veckan utan klagomål och sura miner, trots alla uppgifter som läggs på ditt bord. Andra imponeras av din handlingskraft.

Ekonomi
Eftersom du är noga med att inte röra sparpengarna så minskar de inte men du får dra in på något som du planerat köpa. Det känns rätt och bra att bara spendera på det du faktiskt har råd med.

Hälsa
Försök undvika överansträngning genom att hitta små stunder då du har chans till vila och återhämtning. Det är inte läge för hårdträning.

Relationer
Det har börjat trassla till sig lite mellan dig och någon i din närhet. Försök reda ut det nu innan det växer till något större.

Lycka
Du måste våga mer om du ska ha någon tur. Det gäller alla områden i livet och inte specifikt spel där det snarare är viktigt att du behärskar dig så inte kostnaderna skenar iväg.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Samarbeten funkar bra just nu, det gäller både nya och bekanta situationer. Du har extra god social kompetens i jobbsituationer som du kan dra nytta av.

Ekonomi
Det gäller att du undviker att dra på dig fler fasta avgifter då de redan utgör en stor del av din budget. Försök se om det är möjligt att planera om lite och undvika ett sådant scenario.

Hälsa
Du mår gott av att vara lite lagom sträng mot dig själv och undvika sådant som får dig att må dåligt på längre sikt även om det är lockande för stunden. Tänk långsiktigt nu, du håller på att bygga upp någonting bra.

Relationer
Om du är intresserad av en person så är det nu hög tid att du visar det. Det finns redan en naturlig kommunikation mellan er så du behöver inte vara övertydlig, det räcker med att ge hintar.

Lycka
Du har tur i allt utom spel just nu så passa på att testa nya saker du inte gjort förut så länge de inte involverar någon insats.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Allt är som en tävling just nu och du är sugen på att vinna den. Du armbågar dig fram med tillräcklig hänsyn till andras känslor utan att böja dig för deras ibland orimliga önskemål.

Ekonomi
En kombination av tur och hårt arbete gör att du får lite extra klirr i kassan, det är ett välkommet tillskott.

Hälsa
Det gäller att du lyssnar på din kropps signaler nu och inte försöker schemalägga allt på ett maniskt sätt. Det blir lätt så att du förlägger aktiviteter till några fåtal dagar istället för att försöka sprida ut dem mer.

Relationer
Din utstrålning drar till sig romantiskt intresserade, var uppmärksam på sådana signaler och besvara bara de du vill flirta vidare med.

Lycka
Din kreativitet är dig till gagn nu och du har lätt för att vinna tävlingar som har att göra med skapande.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Nu tar du helst det säkra före det osäkra och undviker utmaningar. Det gör förvisso att du inte utsätter dig själv för risker som kan äventyra din position, samtidigt som det inte tar dig framåt i lika snabb takt som tidigare. Allt är i sin ordning och förr eller senare vänder det.

Ekonomi
Ärlighet varar längst och det är något du redan är bra på när det gäller dina affärer. Nu är det extra viktigt att inte ta några tveksamma genvägar.

Hälsa
Nu sker en förändring till det bättre i din livssituation och det påverkar hälsan positivt. Du behöver inte tänka så aktivt på kost och träning, det mesta faller på plats av sig själv.

Relationer
Nu är en gynnsam tid att inleda en ny kärleksrelation, ifall du inte redan är i en. För dig som redan är i ett förhållande kan förnyelse av alla de slag vara av godo, så var inte skeptisk till nya förslag.

Lycka
Du ska lita på personen du känner väl som försöker övertala dig när det gäller en sak, det kan komma mycket gott därur.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Lyssna på vad alla har att säga innan du tar ställning i en fråga. Det kan mycket väl bli så att du avfärdar allas idéer och går din egen väg men du måste i alla fall ha fått dig ett hum om dem först.

Ekonomi
Snabba affärer är inte din grej just nu, du behöver långt tid på dig att bestämma dig för vilket val som är det bästa. Det är sunt att du gör dina efterforskningar och inte hoppar in i något för fort innan du blivit på det klara med vad det innebär.

Hälsa
Om det är möjligt så försök planera din dag så att du kan få några minuters extra vila, även lite gör stor skillnad på ditt mående.

Relationer
Nu kan du gå in och bidra till att en konflikt mellan två personer i din närhet löses. Det kräver en viss ansträngning men ger dig också en inre tillfredsställelse.

Lycka
Att beträda okänt territorium känns förvisso lite skrämmande men kan även vara positivt, så vågar du lite mer har du också större möjligheter till att lyckas.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
När tempot är för långsamt kan även du som alltid är så noga bli frustrerad. Antingen får du finna dig i det eller ta dig an en del av en kollegas uppgifter, valet är ditt och utfallet blir gott oavsett.

Ekonomi
Du vill helst undvika att ta ett beslut gällande din finansiella situation just nu men det kommer inte att vara möjligt att skjuta på det så mycket längre. Se till att informera dig om för- och nackdelar med de olika alternativen.

Hälsa
Nu är du nära att uppnå ett mål du satt för dig själv så ge dig en liten klapp på axeln. Kanske du ska belöna dig själv med något välgörande?

Relationer
Du har hamnat i blickfånget på ett eller annat sätt. Du syns och uppskattas för dina positiva egenskaper. Det här är gynnande om än något obekvämt då du inte alltid vill stå i rampljuset.

Lycka
Lita på att du har tur och tveka inte så mycket. Att stå och vela med en fot på var sida tar dig ingenstans.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Att det går bra för dig i privatlivet påverkar din arbetsinsats positivt, du är glad och känner att livet leker och då är det lätt att beta av även de motigare uppgifterna.

Ekonomi
Nu är du extra skicklig på att göra affärer. Ditt förnuft gör att du tar de rätta besluten och kan prioritera kvalitet och prisvärdhet och undvika att falla för lockpriser.

Hälsa
Du har ökad risk för förkylning nu så försök förebygga det aktivt i den mån du kan påverka oddsen.

Relationer
Nu kan plötslig förälskelse slå in. Antingen innebär det här att du får upp ögonen på någon ny eller så tänds gnistan på nytt mellan dig och en nuvarande partner.

Lycka
Det där du är på väg att kasta en dag i början av veckan är inte skräp – titta igen och du inser att det har ett perfekt användningsområde.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Dina befogenheter ökar och du får mer att säga till om än tidigare. Det här styrker dig och ger dig ökat självförtroende.

Ekonomi
Det är lätt hänt att du slappnar av för mycket och råkar spendera mer än du planerat eftersom du inte tänker på att kolla hur mycket du har kvar. En bra idé är att använda kontanter till dina inköp så det blir mer konkret.

Hälsa
Skriv inte en för lång lista på allt du måste göra den här veckan, det kan lätt få dig att känna misslyckande vilket påverkar ditt mående. Då är det bättre att du lyfter ögonen från pappret och övergår till handling direkt.

Relationer
Umgänget behöver vara relativt lättsamt just nu, det är inte läge för djupare konversationer som riskerar att tynga ner stämningen.

Lycka
Någon kommer vara glad eftersom du uppmärksammar ett speciellt datum. Det kan vara en födelsedag eller annan minnesdag av något slag. Glöm för allt i världen inte bort den, då kan det tolkas som att du inte bryr dig.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!