Horoskop

Veckans horoskop: 20 november – 26 november. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i lejonets tecken känner att det är något som förhindrar dig från att vara lycklig fullt ut och det handlar om din inställning – rannsaka dig själv så kommer du inse både problemet och lösningen. Stenbocken är lite för ivrig i sina försök att vara hälsosam, glöm inte bort att balans är viktigt och straffa inte dig själv bara för att du gjort ett snedsteg. Vattumannen – om du väl vågar ta steget att komma ut ur ditt skal och ta initiativet till en träff så kommer du inte att ångra dig!

veckans-horoskop-metro-modeFoto: Juskteez Vu/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du behöver mer variation på jobbet, antingen genom ändrade arbetsuppgifter eller att om det är möjligt utföra dem i en annan miljö. Varje liten förändring du kan göra innebär att det är lättare för dig att härda ut tills dagen är slut. Du kommer trivas bättre och arbetet känns då genast betydligt lättare.

Ekonomi
Du bör undvika att ta för stora risker när det kommer till din ekonomi just nu. Vid minsta lilla tveksamhet så avvakta då dina pengar är säkrast där de redan befinner sig, så flytta inte på dem i onödan.

Hälsa
Även om du trivs i ditt eget sällskap så är det positivt och bra att omge dig av andra. Det är skillnaden mellan att må bra och att må toppen.

Relationer
Du håller på med ett projekt som tar upp en större del av din lediga tid. Vänner får därför stå tillbaks men oroa dig inte, de väntar tålmodigt på att du ska bli klar. I alla fall så länge du förklarar för dem varför du ”försvunnit” och försäkrar dem att det inte är något personligt. Ett samtal är allt som behövs.

Lycka
Du kanske vinner en småsumma om du spelar nu men är det verkligen värt risken att förlora? Bättre är det att vänta på att turen ska förbättras, vilket den ser ut att göra snart.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du behöver planera dina uppgifter noga för att inte hamna efter. Hur frestande det än är att skjuta upp saker till morgondagen så kommer det inte att vara någon lösning, det gör bara att allt hopar sig och till slut inte blir hanterbart.

Ekonomi
Det finns flera sätt att öka dina inkomster om du bara tänker efter. Det är inte säkert att du vill prova alla bara, tänk efter om det är lönsamt och passar dig i din nuvarande situation.

Hälsa
Undvik att grubbla för mycket över problem och tyngre ämnen nu, det är bättre att du gör vad du kan för att bibehålla din positiva inställning. Fokusera på här och nu och det du faktiskt kan göra något åt.

Relationer
Utmaningen för dig den här veckan blir att försöka vara mer spontan. Det kommer göra dig gott att komma iväg på ett litet sista-minuten-äventyr.

Lycka
Turen kommer och går den här veckan och ingenting är säkert, så satsa inte för stora belopp på spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du går från ovisshet till klarhet, det blir uppenbart att du sitter stadigt på den position du har i nuläget. Sen är det upp till dig om du nöjer dig med detta eller vill vidare.

Ekonomi
Det är lätt att vara efterklok men du skulle ha lagt undan lite mer än du gjort den senaste tiden. Låt det bli en påminnelse inför framtiden. Din situation är okej men det hade kunnat finnas mer svängrum om du planerat lite annorlunda.

Hälsa
Du drömmer om fartfylld action men det kommer du inte att ha om du bara sitter hemma. Våga dig ut och gör något du inte brukar, det kommer vara så givande!

Relationer
Låt inte det förflutna stå i vägen för att bygga vidare på en relation. Har du valt att förlåta måste du göra det fullt ut.

Lycka
Du har tur i det mesta just nu, så ska du spela är detta ett bra tillfälle. Passa på nu för du har inte tur för evigt.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Största chansen för dig att få ett ökat inflytande är att visa vad du går för genom att jobba hårt. Du får inte det du vill bara genom att argumentera för din sak.

Ekonomi
Saker och ting har förändrats en del praktiskt, det är inte klart bättre eller sämre men det är annorlunda. Sätt dig ner och gå igenom vad du behöver ändra för att anpassa dig till det nya läget.

Hälsa
Ett ohälsosamt matintag påverkar din hälsa mer än du tror, så försök bry dig, det är det värt.

Relationer
En vän har gjort dig besviken. Kom ihåg att det finns fler människor i världen och din energi är för dyrbar att slösa på någon som egentligen inte förtjänar din tid. Du kan välja att förlåta men kräv då en konkret förändring som motprestation för att den här personen ska få fortsätta befinna sig i ditt liv.

Lycka
Alltför höga ambitioner kan hindra dig från att njuta av här och nu. Inget är så viktigt just nu som att vara lycklig i stunden.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Just nu är det genom kreativt och konstnärligt arbete som du verkligen kan briljera, du har problem att finna motivationen när det gäller rutinmässiga uppgifter.

Ekonomi
Du har en del att lära från den senaste tiden. Såhär i efterhand är det lätt att se ett tydligt mönster, vilka strategier som fungerade och vad som kunde ha gjorts bättre.

Hälsa
Det är viktigt för dig att omge dig med positiva människor som får dig att skratta och känna dig glad. Faktum är att det är viktigare än både kost och träning just nu. Så en fika med kompisgänget vore inte helt fel.

Relationer
Det ser ljust ut på vänskapssidan, du har härliga stunder att se fram emot. När det kommer till romantik ligger du däremot lågt.

Lycka
Något förhindrar dig att känna dig lycklig fullt ut, det handlar om din inställning. Rannsaka dig själv så kommer du snart att inse problemet och även lösningen.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Din arbetsinsats är bra, våga tro på dig själv. Du har inget att skämmas för när andra granskar dina insatser så bli inte så nervös över det.

Ekonomi
Du bör vara lagom självcentrerad den här veckan och inte ge bort för mycket av dina ägodelar eller ditt kapital. Låt dig inte lockas till det av någon som plötsligt står där med hundögon.

Hälsa
Att ändra på kosten fram och tillbaka kommer att göra ditt tarmsystem upprört, så ät balanserat och ät mindre av sådant din kropp inte är van vid. Promenader och gott om vätska kan hjälpa till att hålla magen i balans.

Relationer
Du behöver vara själv åtminstone en stund om dagen för att kunna reflektera på det som händer och sker. Förklara ditt behov för vänner och anhöriga så att de är förstående.

Lycka
Hur mycket du än har för dig själv blir det aldrig en så stor källa till glädje som om du delar det med andra.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Veckan ser att bli en riktig utmaning arbetsmässigt men samtidigt gör det att du får en chans att växa och till att visa framfötterna.

Ekonomi
Du har inte mycket att oroa dig för på ekonomifronten, allt ser stabilt ut. Gör inte några omvälvande förändringar så har du garderat dig mot oväntade utgifter.

Hälsa
Att försöka få mer energi genom att vila extra mycket är inte lösningen, i alla fall inte den här veckan. Problemet är snarare att du rör på dig för lite, se till att komma upp ur soffan och aktivera dig. Även en enkel promenad gör susen.

Relationer
Du har lätt för att få fram vad du vill ha sagt och upplever för första gången på länge att folk verkligen lyssnar och tar till sig av det du har att komma med. Ta tillfället i akt, du gör ett intryck som medför att folk kommer lita på dina ord, respektera dina åsikter och anförtro sig till dig i framtiden.

Lycka
Du drabbas först av något som ser ganska illa ut men det vänder snabbt och reder sig, tur i oturen kan man säga!

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Om det är möjligt för dig att minska ner lite på arbetsbördan så vore det guld, du behöver ta det lugnare. Om inte så försök åtminstone att undvika att ta dig an mer än du orkar.

Ekonomi
Dina inkomster är relaterade till din arbetsinsats och du får inget gratis den här veckan.

Hälsa
Dina leder är ganska känsliga för överbelastning så du bör inte träna hårdare än du är van vid.

Relationer
Du har riktigt kul om du går ut med vänner nu och är på gott och ont mer lättpåverkad än vanligt. Låt ingen dra dig i en riktning du inte annars skulle ta. I övrigt så är din öppenhet och vilja att prova nya saker något mycket positivt.

Lycka
Under början av veckan går allt inte som planerat men det ser ut som att du har en riktig turhelg att se fram emot!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Ge en hjälpande hand till dina kollegor, detta kommer att uppskattas och du får med säkerhet något tillbaka för det.

Ekonomi
Du kan visst unna dig något extra just nu men bör inte gå till överdrift. Självklart påverkar alla utgifter budgeten på ett eller annat sätt, även om avtrycket inte är så stort nu.

Hälsa
Det är bra om du äter en skonsam kost och undviker stark mat som kan reta upp din känsliga mage just nu. I övrigt ser hälsan ut att vara god.

Relationer
Dina vänner planerar en aktivitet tillsammans, varför inte hänga på? Du får det roligare än hemma i ditt eget sällskap.

Lycka
Du är som lyckligast när du är omgiven av nära vänner, de som osjälviskt ger av sig själva till dig. Håll dig däremot borta från ytliga människor med dåliga värderingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Något händer på arbetsplatsen som kanske inte verkar så märkvärdigt men som muntrar upp dig och gör hela veckan roligare.

Ekonomi
Det verkar ha uppstått ett fel i beräkningarna. Kolla igenom allt noga så du inte missar något, annars är risken att du förlorar på det.

Hälsa
Du är lite för ivrig i dina försök att vara hälsosam. Sakta ner lite, kom ihåg att balans är viktigt och piska inte upp dig själv för att du gjort ett snedsteg. Tvärtom kan det vara bra att unna dig något så du får tålamod att fortsätta.

Relationer
Du känner en viss avundsjuka från någon i din närhet. Det är inget du behöver bry dig om, folk får sköta sina egna liv. Undvik dock att pladdra på för mycket om ditt underbara liv framför personen ifråga som då kan känna sig stött.

Lycka
Bli inte för impulsiv när det kommer till spel, du behöver tänka igenom dina val noggrant så du kan optimera dina vinstchanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du är social på arbetsplatsen vilket medför en hel del positivt. Prata inte för mycket om ditt privatliv bara, du bör hålla det separerat från din yrkesroll.

Ekonomi
För dig som varit flitig med sparandet är det nu läge att investera, eller flytta dina tillgångar där de kan växa sig större. Fortsätt även att dra in på onödiga utgifter.

Hälsa
Du är motoriskt orolig och behöver ägna dig åt aktiviteter som får dig att slappna av och släppa stressen. Yoga och meditation kan hjälpa med det.

Relationer
Nu är det dags för dig att komma ut ur ditt skal och ta initiativet till en träff. Om du väl vågar ta steget så kommer du inte ångra dig.

Lycka
Om du vill ha något får du ta det, du kan inte bara sitta och vänta på att det ska komma till dig av sig själv. Den här veckan handlar mer om handlande än om tur.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du måste avsluta det du påbörjar och inte ha för många bollar i luften på en gång, det gör dig bara stressad. Försök arbeta så lugnt och metodiskt som möjligt.

Ekonomi
Du har möjligheten att dela några av dina utgifter med någon annan. Ta tacksamt emot all hjälp du kan få, tiderna är inte de bästa men med hjälp utifrån kan det snabbt vända.

Hälsa
En vän kan vara till stor hjälp för dig när du tappar motivationen, ni kan stötta varandra och inspirera varandra till en sundare livsstil. Åtminstone sundare än den du får ensam hemma i soffan med gottpåsen.

Relationer
Se till att bry dig om de som står dig närmast, de har känt sig aningen bortglömda den senaste tiden.

Lycka
Du vågar inte satsa så mycket men det är inte heller så mycket som krävs för att vinna en slant.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!