Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 21 – 27 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 21 – 27 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Nu börjar allvaret igen och det är dags att kavla upp ärmarna och visa vad du går för. Ditt slit ger resultat, du är omtyckt för din insats på arbetsplatsen.

Ekonomi
Du bör tänka långsiktigt när det kommer till investeringar, låt inte ett område påverka de andra för mycket. Är det balans i budgeten så blir läget desto tryggare.

Hälsa
Din hälsa är i stort sett god, risken för att drabbas av huvudvärk och annat stressrelaterat är dock något förhöjd. Förebygg detta genom att ta det så lugnt du kan på din fritid.

Relationer
Även om det inte blir fullt så romantiskt den här veckan som det varit en gång tidigare så har du en del väldigt fina minnen att tänka tillbaka på. Det är något att leva på nu när vardagen tar vid igen.

Lycka 

Låt inte dina känslor påverka dig för mycket i ditt val av spel, använd huvudet istället och tänk strategiskt så har du större vinstchanser.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Det går som en dans för dig just nu och du tar dig igenom de flesta uppgifter med lätthet. Det är ett bra tillfälle för att visa framfötterna!

Ekonomi
En utgift dyker upp som du inte riktigt väntat dig men det gör inte så mycket då du har att ta av. Det påverkar inte heller din budget något nämnvärt även om en liten del av sparpengarna kommer till nytta.

Hälsa
Nu är du relativt pigg och utvilad, dock är det inte läge för att trötta ut dig själv med hårdträning utan du behöver gå lugnt fram för bästa resultat på lång sikt. Att ta ut dig för mycket kommer avskräcka dig från att fortsätta.

Relationer
Ibland har du svårt att tolka vad dina vänner verkligen menar och det som sägs mellan raderna. Du vill att kommunikationen ska vara så rak och ärlig som möjligt och enda sättet att få den att bli det är att ta upp saken med dem på ett sådant sätt. Var inte rädd för att du skulle såra någon, så lätt tar de inte illa upp.

Lycka
Håll fast vid din tursiffra den här veckan så har du ökade chanser till vinst.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du har en känsla av att någon på jobbet avundas dig men det visar sig bara vara en missuppfattning. Slappna av och sköt ditt så blir du fortsatt framgångsrik i det du tar dig för.

Ekonomi
Dina pengar är säkrade och det kommer inga större utgifter eller andra överraskningar. Försök dock spara lite mer inför framtiden, det kommer behövas.

Hälsa
Du behöver en lugn och harmonisk fritid för att orka med vardagen just nu. Se till att du begränsar aktiviteter som gör dig utmattad och får dig att känna dig stressad, annars räcker inte orken till annan sysselsättning.

Relationer
Detta är en lättsam tid då du vill ha det trevligt i vänners sällskap och även får möjlighet att träffa nya bekantskaper. Bjud på dig själv och var inte för hemlighetsfull, då får du svårt att närma dig folk.

Lycka
Genom att ändra din inställning i en viss fråga kan du känna dig lyckligare – allt ligger i dina egna händer.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Det känns lite tufft när uppgifterna hopar sig men håll ut, snart blir det lättare igen. En viss händelse innebär en öppning för dig.

Ekonomi
Var inte rädd för att ta ut svängarna lite den här veckan, det kan du kosta på dig. Din kassa tillåter lite större utsvävningar än vanligt.

Hälsa
Att få tillräckligt med frisk luft är mycket viktigt just nu, så spendera så mycket tid som möjligt utomhus och om du är inne så se till att ventilationen är god. Du är rastlös och har behov av att röra på dig. Promenader räcker långt, du behöver inte träna hårt.

Relationer
Du är upptagen av fantasier vilket gör att du kan gå miste om verkliga upplevelser. Försök vara i stunden och njuta av den, det kommer innebära en större glädje än att drömma om något du inte har.

Lycka
Du ska inte satsa någon större summa på spel den här veckan då det är de små insatserna som har chans till bäst avkastning.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Du medverkar till att ett problem på arbetsplatsen klaras upp, något som är till din fördel inför både ledning och anställda.

Ekonomi
Den här veckan glider du igenom med lätthet, du har sinne för sparande och en bra känsla för vad som är ekonomiskt gångbart.

Hälsa
I helgen har du det något stressigare än vanligt. Försök prioritera och inte ta på dig för mycket ansvar för att fixa saker och ting. Det blir bra även om någon annan är den som håller ställningarna.

Relationer
Du har lätt för att locka till dig folks uppmärksamhet och uppfattas som charmig och attraktiv. Det enda du bör undvika är en redan upptagen person, det bäddar för problem.

Lycka
Du jämför dig lite för mycket med en bekants bästa sidor och dess roligaste aktiviteter. Såg du bara deras livs baksida också så skulle du märka att de egentligen inte alls är lyckligare än dig.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Det är en hel del att göra på jobbet, se till att du prioriterar rätt och inte slösar för mycket tid på irrelevanta saker. Ta gärna andra till hjälp när du kan.

Ekonomi
Det ser ut att vara läge att se över dina investeringar och se hur du kan optimera läget. Det är bra om du tänker långsiktigt och räknar med att livssituationen kan förändras.

Hälsa
Även om du inte riktigt känner för det just nu så är träning bra för dig. Det är enkelt bara du kommer igång. En nära vän kan hjälpa till att motivera dig.

Relationer
Det var ett tag sedan du hörde av dig till en av dina nära släktingar, nu är det hög tid att slå en signal till denna person som har börjat undra varför du inte ringt på så länge.

Lycka
Om du vill vinna så ska du vara beredd på att satsa. Det är antingen avstå eller göra en ordentlig insats.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Du har vant dig vid ett långsammare tempo under de gångna veckorna och det är lite svårt att ställa om sig igen. Var inte för hård mot dig själv, andra är förstående och du har flera på din arbetsplats som känner likadant.

Ekonomi
I tron att du har lite att spendera har du snålat men du glömmer att en inkomst är på väg. Nu kan du därför slappna av och spendera dina pengar lite friare.

Hälsa
Skönhet är viktigt för dig den här veckan och du lägger gärna ner tid och pengar på det. Det är okej då det får dig att må bättre.

Relationer
Framåt helgen hettar det till i kärlekslivet! Slappna av och följ med vågen dit den tar dig. Detta betyder även att du ska vara öppen för nya förslag.

Lycka
Du har som mest tur om du tar hjälp av dina vänner, så var inte rädd för att be dem om råd.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Den här veckan får du inte ligga på latsidan utan det gäller att du visar vad du går för. Din insats ger ganska snabbt återbäring.

Ekonomi
Även om det känns lite ångestladdat bör du ta dig en titt på ditt kontoutdrag och se vad du har lagt pengar på. Vissa områden har skenat iväg men det är inte så farligt som du tror och du blir tvärtemot vad du tror lugnad av att ta itu med det här.

Hälsa
Den här veckan mår du inte bra av att sitta själv, du behöver spendera tid med nära och kära och få känna dig älskad och behövd. Att spendera tid tillsammans med barn är mycket givande.

Relationer
Se till att du kommer iväg på aktiviteter för du behöver stimulans. Det finns vänner i din närhet som kommer med förslag, så avfärda inte dem bara för att det är utanför din bekvämlighetszon, du kommer att ångra dig annars.

Lycka
Att våga dig på något nytt är det bästa du kan göra för att känna dig upplyft.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Se upp för slarvfel den här veckan genom att vara extra noggrann och dubbelkolla allt arbete du lämnar in.

Ekonomi
Det är dags att du bjuder till och är generös med dina medel, ryck in och stå för någon av dina vänners kostnader så ska du se att det återbetalar sig på ett eller annat sätt.

Hälsa
Du behöver vila mer än du tror för att bibehålla din hälsa. Se till att du tar igen dig ordentligt på din fritid.

Relationer
Är du med på noterna så blir det en positiv sammankomst den här veckan mellan dig och vännerna. Du kommer kunna slappna av och vara dig själv utan att känna behovet av att gå in i någon roll.

Lycka
En av dina speciella talanger bringar tur med sig. Har du möjlighet att tävla så ställ upp.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Du jobbar långsamt men säkert den här veckan och kvaliteten är god. Försök stå emot andras försök att få dig att skynda på, ta det i din egen takt.

Ekonomi
Om du fortsätter precis som du gör så kommer du ha extra pengar mot slutet av veckan att spendera på valfritt område.

Hälsa
Ett hälsoproblem som du går omkring och oroar dig för visar sig vara helt normalt. Det räcker att du kollar dig själv lite då och då.

Relationer
Du är något irriterad på en person i din närhet och vill egentligen uttrycka för denna precis hur du känner men det är det inte läge för. Bit ihop istället och försök tänka på fördelarna med att lägga locket på.

Lycka
Den här veckan har du tur i slumpmässiga spel och du behöver inte satsa någon större summa för att få en vinst av något slag, även om den då inte blir av det högsta slaget.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Om ditt arbete sker utomhus i närhet till naturen eller med djur så har du en mycket produktiv vecka. Är så inte fallet bör du se om du kan förlägga någon eller några av dina uppgifter till en sådan miljö.

Ekonomi
Det gäller att du är noggrann den här veckan så det inte uppstår några fel i siffrorna. Kolla igenom allt en gång till om du tvekar.

Hälsa
Du mår bra av att vara i en miljö som är lugn och avslappnande. Försök minska intrycken så att du inte blir överväldigad.

Relationer
Det har blivit lite för intensivt och du vill ta en paus, det kan du göra med gott samvete. Dina sanna vänner väntar på dig tills du är ditt vanliga, sociala jag igen.

Lycka
Sprid ut dina insatser om du vill ha bäst chans till vinst den här veckan.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Det du är bäst på just nu är praktiska uppgifter där du får använda händerna, du är inte riktigt lika intellektuellt skärpt som vanligt.

Ekonomi
Den här veckan bjuder inte på något oväntat, varken i form av intäkter eller utgifter. Du kan känna dig trygg i att det ekonomiska läget är stabilt.

Hälsa
Sug inte åt dig varje råd du hör eller läser, ta dem med en nypa salt. Din intuition är som alltid väldigt stark och du känner på dig vad som är rätt för just dig.

Relationer
En groda hoppar ur din väns mun men bli inte arg för det, du bör inte ta det som sagts personligt. Hakar du upp dig på det och blir långsint så gör det inte relationen något gott.

Lycka
Att uppnå lugn och inre frid är vad som gör dig som lyckligast, så sträva efter detta och bit inte fast för mycket vid det materiella som ändå inte är beständigt.

Den här veckan är det ett bra tillfälle för oxen att visa framfötterna på jobbet! För stenbocken är det viktigt med mycket frisk luft, spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Du som är våg har en härlig kärlekshelg framför dig, du gör rätt i att vara öppen för nya förslag.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto: Gabriele Motter/Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!