Horoskop

Veckans horoskop: 21 dec – 27 dec

Veckans horoskop: 21 dec – 27 dec
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Veckan börjar med flera planeter i jordtecken, vilket passar utmärkt för din praktiska och jordnära läggning. Saker och ting kan lätt falla på plats och du kan få mycket gjort på kort tid. Solen går in i ditt tecken den 22:a. Det ger extra kraft och energi en månad framåt. Satsa på att utveckla dina egna personliga intressen. Undermedvetna mönster kan påverka ditt sätt att tänka. Ett nytt mer intuitivt tänkande håller på att växa fram och ta form inom dig, vilket gör att du emellanåt kan känna osäkerhet i din kommunikation till andra.

Veckans råd: Satsa på att utveckla din intuition och låt den guida dig i rätt riktning.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Uranus skapar tillfällen till förändring kring vardagskontakter och till hur du ser på omvärlden. Din kommunikation till syskon, grannar och andra personer omkring dig har förändrats ganska radikalt de senaste åren, och nu växer något nytt fram. Du får en ny pusselbit som hjälper dig att se på världen med nya ögon. Gamla mönster och vanor kan bytas ut mot nya som ger ökad frihet och välbefinnande. Förbered dig inför det nya året med att göra upp planer för framtiden och förnya strukturer som kan omforma ditt liv. Saturnus skapar stabilitet som kan ge en känsla av inre trygghet.

Veckans råd: Våga! Vad är det värsta som kan hända?

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Problem i relationer kan påverka din hälsa. Din tendens till att idealisera en partner skapar orealistiska förväntningar. Du riskerar att bli besviken. Försök att inte ha så höga krav och tänk ovillkorlig kärlek, så slipper du att bli sårad. Sätt tydligare gränser och ge bara så mycket som du känner att du vill. Din karriär behöver också definieras i detalj. Var vill du se dig själv om två år? Skala bort allt som inte längre känns viktigt och tänk om. Det är dags att släppa taget om orealistiska drömmar och börja tänka mer praktiskt.

Veckans råd: Forma ditt liv och dina relationer som du själv vill.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Mars, din planet befinner sig i ditt sjunde hus. Dina relationer hamnar i centrum. Mars skapar lätt konflikter och separationer, men kan fungera positivt om du är öppen för samarbete och inte låter egot komma emellan. Lyssna in på andras behov och var följsam. Lättare sagt än gjort för en Vädur! Den 22:a står dock Mars på den lyckobringande fixstjärnan Spica, vilket ger goda förutsättningar för en gynnsam och framgångsrik dag. Våga satsa lite extra då. Släpp loss och tänj på gränserna. Solen går in i Stenbocken och lyser upp ditt karriärsområde denna veckan och en månad framåt. Satsa på att arbeta hårt och målmedvetet för att införliva det du önskar dig i ditt liv.

Veckans råd: Ta vara på din talang.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Venus stannar kvar i ditt relationsområde året ut och skänker goda förutsättningar för en harmonisk och fröjdefull jul. Nu kan vara den bästa tiden på året för dig. Omge dig med familj och vänner. Mars ger extra energi, så du kan lugnt ta fram gourmeten inom dig och duka upp med den bästa julmaten. Den 25:e börjar en ny process som gör dig mer medveten om underliggande omedvetna mönster. Dolda sidor av dig själv kan komma fram ur dunklet. Gå inåt och finn nya vägar till ett större självförverkligande. Byta ut en skamfylld inre självbild mot bättre självkänsla och självförtroende.

Veckans råd: Våga bottna i dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 – 21

Din planet Merkurius går i in i en harmonisk konstellation med Jupiter på självaste julafton! Det bådar gott för en glädjefylld jul. Inre frid och harmoni betyder speciellt mycket nu. Satsa på att skapa en mysig julstämning hemma. Börja planera i detalj redan i början på veckan, så slipper du stressa i sista stund. Samtidigt är läget rätt för att vidareutveckla dina intressen eller planera för ett nytt projekt. Diskutera möjligheter med kollegor och vänner. Om du satsar stenhårt kan framgången komma snabbare än du anar. Sluta drömma och sätt igång!

Veckans råd: Gör livet till en medveten utvecklingsprocess.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Mars går igenom ditt mest personliga område. Attityder, underliggande känslor och mönster från det förflutna kan komma till ytan och röra till saker och ting. Det finns risk för konflikter och impulsiva handlingar, så försök att ligga lågt. Det bästa du kan göra nu är att inte sitta och grubbla. Engagera dig i fysiska aktiviteter tillsammans med familjen. Spendera tid på att fixa praktiska saker hemma. Fullmånen den 25:e kan ge insikter i nära relationer. Du blir extra känslig och sårbar men kan samtidigt komma närmare dina innersta behov och önskningar.

Veckans råd: Tänk efter före.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Var uppmärksam på din hälsa under julen. Undvik frosseri och tänk lagom i allt. Tiden är helt rätt för att ändra på dåliga vanor och för att skapa hälsosamma vardagsrutiner som befrämjar ditt välbefinnande på lång sikt. Ät mer grönt! Månen går igenom ditt vänskapsområde dagarna innan julafton. Engagera dig i sociala aktiviteter och omge dig med goda vänner och bekanta. Den 24:e och 25:e passar bättre för stillhet och inre reflektion. Venus går igenom ditt familjeområde under hela julen, vilket är perfekt för att skapa en harmonisk och fridfull familjehögtid.

Veckans råd: Besegra dina ovanor.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 ug – 23 sep

Du kan känna för att lyxa till det lite extra och ta på dig spenderarbyxorna. Men risken är stor att du gör av med mer pengar än planerat, och därför kan du ligga långt över budget efter jul. Samtidigt kan det kännas helt rätt att vara generös mot både dig själv och andra som ligger nära hjärtat. Jupiter lockar fram din bästa sida vilket attraherar möjligheter till framgång. Våga gå utanför din bekväma zon och prova på nya erfarenheter. På julafton står din planet Merkurius i en harmonisk konstellation till Jupiter. Det bådar gott för en gynnsam tid med trevliga pratstunder. Veckans råd: Smid framtidsplaner och gör överenskommelser.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Mars ger dig extra energi hela året ut. Du kan få mycket gjort och ha lättare för att hävda dig och förverkliga dina planer utan att något verkar stå i din väg. Samtidigt finns det risk för att du hamnar i bråk med personer i omvärlden. Nu är du mer direkt och rakt på sak än vanligt, men du kan också vara lite okänslig och lättare köra över andra utan att ta hänsyn till deras känslor. Dra ner på takten och var lyhörd. Jupiter kan inspirera till ett andligt sökande. Omge dig med människor som kan fördjupa din självinsikt.

Veckans råd: Finn nya vägar till ett större självförverkligande.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 – 22 nov

Mars fortsätter att härja i ditt mest dolda område. Du kan hanterar problem som ingen i din omvärld känner till. Vänner och kollegor kanske inte vet inte vad som verkligen pågår i ditt inre. Det är tungt att bära hemligheter själv. Sök dig till en nära vän så du kan lätta ditt hjärta. Nu har du möjlighet att komma i kontakt med undermedvetna mönster som på ett eller annat sätt påverkar ditt liv. Visualisera positiva bilder och släpp taget om negativa känslor som hindrar din utveckling. Arbeta för det du önskar förverkliga.

Veckans råd: Negativa tankar förlorar sin kraft om du inte upprepar dem.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Denna veckan handlar mycket om värderingar. Självkänslan kan testas. Självkänslan är kopplad till hur du ser dig själv. Något i din självbild kan behöva förändras för att du ska må bättre. Gör livet till en medveten utvecklingsprocess och hitta en balans i dina aktiviteter med mjuka övergångar. Ta tid för avkoppling och inre reflektion. Fullmånen den 25:e kan ge nya inkomstmöjligheter genom mogna och erfarna personer du delar arbete och/eller resurser med. Saturnus hjälper dig att skapa nya praktiska strukturer om du är öppen för att ta mer ansvar.

Veckans råd: Tänk praktiskt och ekonomiskt.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 52 finns att läsa här.
Varje vecka kommer ett horoskop sammanställt astrologen Katarina Campagnola. Den här veckan är det stenbockens tecken som står i centrum. Ta reda på hur din kommande vecka kan komma att te sig här.
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!